Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , happiness79 είπε:

Γιατί το λες αυτό?? Μα δε σου έλεγε ο γιατρός πόσο πολύ αγαπούν τα έμβρυα το νερό? Νόμιζα ότι κάνει καλό! Και διάβασα ότι είναι και πολύ καλή άσκηση! Σκέψου ότι ο άντρας μου δεν είναι καθόλου της θάλασσας, κάθε καλοκαίρι παίρνουμε τα βουνά που αγαπάμε πολύ και οι δύο και θάλασσα πηγαίνω με τις φίλες μου και φέτος του είπα το παιδί θέλει μπάνια και το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα (είναι γι' αυτόν άθλος!!!) Όχι ηλιοθεραπεία το ξέρω (η χαρά του άντρα μου που δεν αντέχει τον ήλιο το καλοκαίρι!!) εγώ έχω αποδεχτεί ότι φέτος θα παραμείνω άσπρη σα το γάλα αλλά τι να κάνουμε... Μαγιώ άλλαζα πάντα, έχω πολλά και χαίρομαι, χαχα!! Εντάξει, το κρύο νερό υποθέτω δεν θα είναι και ότι καλύτερο! Αλλά αν σου λένε τα μπάνια κάνουν καλό, τι κάνεις? Θα έχει και φουλ μωβ μέδουσες φέτος παντού... Εσύ δε θα κάνεις μπάνια??

Εμενα μου το πρότεινε και ο γιατρός και μετα την εμβρυομεταφορα κιόλας! Έκανα Τρίτη και μου το λέει το ΣΚ να πας για μπάνιο. 
Πηγα και εγώ, μαγιώ αλλάζω έτσι και αλλιώς απλά φοβόμουν να κολυμπήσω πολύ. Λίγο ήρεμα και βγήκα αμέσως. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Chris_V είπε:

Καλημέρα! 
Θα μπορούσες να μου στείλεις ένα πμ με τα στοιχεία του βελονιστη. Θα ήθελα να κάνω και εγώ γενικά. 
@happiness79 επίσης και εσυ αν θέλεις ! 

Μένω Χανιά δε νομίζω ότι σε εξυπηρετεί 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 1 λεπτό , νικηαντωνια81 είπε:

Μένω Χανιά δε νομίζω ότι σε εξυπηρετεί 

Μπα! Αν και είναι η αγαπημένη μου πόλη και πολύ θα ήθελα να μείνω εκεί κάποια στιγμή! 
Ευχαριστω όμως! 

πρίν από 36 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Καλά για την περίοδο εγκυμοσύνης δεν με νοιάζει κορίτσι μου.

Για την προετοιμασία σκέφτομαι αν κ ο βελονιστης μου είχε πει να του τηλεφωνήσω όταν ξεκινήσω την διαδικασία.

Κορίτσια ζητάτε κάτι συγκεκριμένο; δλδ λέτε ότι θέλετε να κάνετε βελονισμό για γονιμοποίηση; λίγο τα φώτα σας παρακαλω

1 hour ago, Nephele78 είπε:

Pregnacare conception , Φιλισιν,σιδηρο και ασβεστιο ,μαγνησιο,D ειχα 35 στανταρ και τη τσεκαρα καθε 3 βδομαδες που μου γραφανε μαζι με άλλες (φεριτινη σιδηρο β12κλπ)δε μου ειπε ουτε η γνωστή αιματολογος να τη κοψω ισα ισα αλλα ουτε ο εξωσωματικος φαντάσου..ειναι πολυ σημαντικη.γιατι αν κοψεις πεφτει στα τάρταρα κ τη χρειαζεσαι κ εσυ και το μωρο κ ειδικα αν δε ξερεις ποσό εχεις.οσο κ να σου φανει περιεργο ,πολλοι γιατροι δεν ξερουν

Ξέρω πόσο έχω, δε θυμάμαι απ' έξω τιμές (απορώ με σένα που τα θυμάσαι όλα με την κάθε λεπτομέρεια!!) την κοίταξα και είναι 40 στην τελευταία μέτρηση, τον Απρίλη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ κοριτσια !! Αυριο μ ειπε να κανω χοριακη αντι για τεταρτη που θα ειμαι 9η μερα.Μακαρι να διπλσιαζεται σωστα!!!Θα σας ενημερωσω κ αυριο με τα αποτελέσματα !

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Μπισκοτακι27 είπε:

Ναι αλλα γιατι ειχε οχι ρε γαμωτο;!

Κοριτσια εκανα τ τεστ κ ειχα κατουρήσει κ πριν 10 λεπτα ..βγήκε θετικό μεσα σε 1 λεπτο.Το βάζω φωτογραφια στο προφίλ μ

Κοριτσάκι μου γλυκό, συγχαρητήρια!!! Ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν θετικό! Να πάνε όλα καλά εύχομαι!!! Το τεστ δε φαίνεται γιατί το έχεις κεντραρισμένο και πέφτει πάνω στην εικόνα προφίλ σου, βαλ' το έκκεντρο για να φανεί!!!

7 minutes ago, Vxatz said:

Κορίτσια ζητάτε κάτι συγκεκριμένο; δλδ λέτε ότι θέλετε να κάνετε βελονισμό για γονιμοποίηση; λίγο τα φώτα σας παρακαλω

Ναι ζητάς αυτό αλλά δεν έχει κανένα νόημα να ξεκινήσεις μια βδομαδα πριν πχ. Θελει 2-3 μηνες πριν την ΕΤ

πρίν από 3 λεπτά , happiness79 είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό, συγχαρητήρια!!! Ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν θετικό! Να πάνε όλα καλά εύχομαι!!! Το τεστ δε φαίνεται γιατί το έχεις κεντραρισμένο και πέφτει πάνω στην εικόνα προφίλ σου, βαλ' το έκκεντρο για να φανεί!!!

Φαίνεται τωρα;;

1 hour ago, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια εκανα τ τεστ κ ειχα κατουρήσει κ πριν 10 λεπτα ..βγήκε θετικό μεσα σε 1 λεπτο.Το βάζω φωτογραφια στο προφίλ μ

Μπραβοοοοοο, να πάνε οκά τέλεια!

Διαφημίσεις

1 hour ago, Eternity είπε:

Αυτό είναι το θέμα, να την πάρω την απόφαση? Αν κάτι είναι να προχωρήσει στο εργαστήριο, δε θα προχωρήσει και στη μήτρα που είναι το φυσικό περιβάλλον? Να θυμίσω ότι έχω μείνει μόνη μου έγκυος και έχω γεννήσει στα 37 μου μετά από αρκετές αποβολές. Άρα το σώμα μου έχει μνήμη, δε νομίζω να το δει σαν ξένο σώμα. 

Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με βεβαιότητα. Με τις βλαστοκύστες έχεις καλύτερα προγνωστικά, με τα 3ης μέρας είναι περισσότερο στην τύχη. Εσύ ξέρεις τις αντοχές σου και οι εμβρυολόγοι τα στατιστικά. Οι γιατροί συνήθως θέλουν να δοκιμάζουν κάτι νέο κάθε φορά, αν πχ είχες πάει την προηγούμενη φορά με βλαστοκύστες μπορεί να θέλει να σου δοκιμάσει με 3ης και το αντίστροφο!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 18 λεπτά , Makelen είπε:

Απο το taxis μπορεις να το εκδοσεις αν εχεις παντρευτει μετα το 2015 νομιζω. Αλλιως ή στο κεπ ή στον δημο σου. Την φορολογικη δεν την δεχονται στην επιτροπη..

Πάλι καλά που ρώτησα και εμένα περίεργο μου φαινόταν η αλήθεια , ωραία θα το κοιτάξω σε ευχαριστώ πολύ . Ναι ναι το 2020 παντρεύτηκα οπότε .. 

πρίν από 12 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Θα μπεις στην aade με κωδικούς και θα βρεις την εφαρμογή μητρώο και επικοινωνία μετά στοιχεία φυσικού προσώπου και από εκεί θα κάνεις εκτύπωση 

Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω ελπίζω να το βρω ! :)

1 hour ago, Eternity είπε:

Είμαι στην 8η ημέρα του κύκλου. 10 με 11η θα πάω για ωοληψια. Θα περιμένω να δω πόσα θα βγάλουν. Κακώς απογοητευομαι αλλά είναι και αυτές οι ενέσεις και τα φάρμακα γενικά που νομίζω με επηρεαζουν

Εννοείται ότι επηρεάζουν φουλ... Παλιοφάρμακα!

πρίν από 5 λεπτά , marina39 είπε:

Ναι ζητάς αυτό αλλά δεν έχει κανένα νόημα να ξεκινήσεις μια βδομαδα πριν πχ. Θελει 2-3 μηνες πριν την ΕΤ

Ωοληψια θα  ξεκινήσω διεγερση μέσα Ιουνίου αλλά ετ θα κάνω Σεπτέμβριο. Τι λες προλαβαίνω; να το ψάξω; αξίζει; 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...