Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ναι ναι του ειπα δεν αντεξα κ εκανα τεστ κ βγήκε καραμπινάτο θετικό κ μ ειπε τελεια!!! Του εστειλα φωτογραφια κ μ ειπε πανε αυριο να κανεις μια χοριακη αντι γι την τεταρτη 

Συγχαρητηρια κοριτσάκι μου! Δικαιωθηκες! Να πάνε όλα καλά σου ευχομαι!

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

31 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Ναι ναι του ειπα δεν αντεξα κ εκανα τεστ κ βγήκε καραμπινάτο θετικό κ μ ειπε τελεια!!! Του εστειλα φωτογραφια κ μ ειπε πανε αυριο να κανεις μια χοριακη αντι γι την τεταρτη 

Συγχαρητήρια! Με το καλό ♥️

• Ευχαριστώ 1

@Μπισκοτακι27 Συχγαρητηρια με το καλό μια πολύ μεγάλη χοριακη αύριο . 

Μπορεί να με βοηθήσει κάποια κοπέλα αν έχει πρόσφατα τα τις επιτροπής . Αυτό που λέει αποδεικτικο διεύθυνσης κατοικίας από πού το περνούμε βρε κορίτσια ? Γιατί πήγα στο ΚΕΠ και μου λέγανε ότι η φορολογική δήλωση είναι αποδεικτικό διεύθυνσης αλλά από το κέντρο μου είπαν όχι πρέπει στο taxis αλλά δε μπορώ να το βρω . 

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Γτ είχες την εντύπωση ότι θα τα αρχίζεις;;; αχαχαχα 

Να σ θυμησω 

Οχι ηλιοθεραπεία 

Οχι κρυο νερο

Να αλλάζεις κάθε φορά μαγιο. 

Αυτό είναι μαρτύριο, οχι μπανιο μανα μ! 

Γιατί το λες αυτό?? Μα δε σου έλεγε ο γιατρός πόσο πολύ αγαπούν τα έμβρυα το νερό? Νόμιζα ότι κάνει καλό! Και διάβασα ότι είναι και πολύ καλή άσκηση! Σκέψου ότι ο άντρας μου δεν είναι καθόλου της θάλασσας, κάθε καλοκαίρι παίρνουμε τα βουνά που αγαπάμε πολύ και οι δύο και θάλασσα πηγαίνω με τις φίλες μου και φέτος του είπα το παιδί θέλει μπάνια και το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα (είναι γι' αυτόν άθλος!!!) Όχι ηλιοθεραπεία το ξέρω (η χαρά του άντρα μου που δεν αντέχει τον ήλιο το καλοκαίρι!!) εγώ έχω αποδεχτεί ότι φέτος θα παραμείνω άσπρη σα το γάλα αλλά τι να κάνουμε... Μαγιώ άλλαζα πάντα, έχω πολλά και χαίρομαι, χαχα!! Εντάξει, το κρύο νερό υποθέτω δεν θα είναι και ότι καλύτερο! Αλλά αν σου λένε τα μπάνια κάνουν καλό, τι κάνεις? Θα έχει και φουλ μωβ μέδουσες φέτος παντού... Εσύ δε θα κάνεις μπάνια??

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Καλά για την περίοδο εγκυμοσύνης δεν με νοιάζει κορίτσι μου.

Για την προετοιμασία σκέφτομαι αν κ ο βελονιστης μου είχε πει να του τηλεφωνήσω όταν ξεκινήσω την διαδικασία.

Καλημέρα αυτό με τον βελονισμό από εδώ μέσα στο φόρουμ το έχω ακούσει. Μπορείτε να μου πείτε σε τι ειδικότητα απευθυνομαστε; κ πόσο καιρό πριν πρέπει να το ξεκινήσουμε; Εγώ σε 2 βδομάδες περιμένω να αδιαθετησω κ θα ξεκινήσω διεγερση. 

πρίν από 41 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

συγχαρητηρια!!! μπραβο μπισκοτακι καλους διπλασιασμους!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 46 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια εκανα τ τεστ κ ειχα κατουρήσει κ πριν 10 λεπτα ..βγήκε θετικό μεσα σε 1 λεπτο.Το βάζω φωτογραφια στο προφίλ μ

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!❤❤Ευχομαι κ μια τεραστια χοριακη με πολλαπλασιασμους!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , Vxatz είπε:

Καλημέρα αυτό με τον βελονισμό από εδώ μέσα στο φόρουμ το έχω ακούσει. Μπορείτε να μου πείτε σε τι ειδικότητα απευθυνομαστε; κ πόσο καιρό πριν πρέπει να το ξεκινήσουμε; Εγώ σε 2 βδομάδες περιμένω να αδιαθετησω κ θα ξεκινήσω διεγερση. 

Θα σε βοηθήσει έτσι μου είχε πει πριν κάνω την διέγερση αλλά τελικά το άφησα στην τύχη του. Βελονιστη θα ρωτήσεις 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Chris_V είπε:

Κορίτσια ερώτηση προς όλες.

Ηρθε η κρίσιμη μέρα για εμενα να παραδώσω το δικαιολογούν για την απουσία μου. 
Να το ξεφουρνίσω ότι έκανα εξωσωματική, να πάρω την άδεια που δικαιούμαι και πολύ αυστηρά να κόψω κάθε νύξη σχετικά με το αναφαίρετο  δικαίωμα μου να κάνω οικογένεια; 
Η να το παίξω τρέλα τύπου έκανα πολύποδα και να πάω το χαρτί από το γιατρό με την επωνυμία του κέντρου; 
Δεν εχω υπομονή πολλή σήμερα. Έλειψα 4 μέρες (είχα ενημερώσει) και βρήκα τη δουλειά απλά τραγικά  πίσω. Που σημαίνει θα ξεσκιστώ τις επόμενες μέρες να βάλω σε τάξη ότι έμεινε από την προηγούμενη εβδομάδα. 

Αχ δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω, είναι πολύ σχετικά αυτά... Θα σου έλεγα να κάνεις αυτό που σου προκαλεί το λιγότερο άγχος. Εσύ ξέρεις!

πρίν από 7 λεπτά , Ria_ είπε:

Μπορεί να με βοηθήσει κάποια κοπέλα αν έχει πρόσφατα τα τις επιτροπής . Αυτό που λέει αποδεικτικο διεύθυνσης κατοικίας από πού το περνούμε βρε κορίτσια ? Γιατί πήγα στο ΚΕΠ και μου λέγανε ότι η φορολογική δήλωση είναι αποδεικτικό διεύθυνσης αλλά από το κέντρο μου είπαν όχι πρέπει στο taxis αλλά δε μπορώ να το βρω . 

Απο το taxis μπορεις να το εκδοσεις αν εχεις παντρευτει μετα το 2015 νομιζω. Αλλιως ή στο κεπ ή στον δημο σου. Την φορολογικη δεν την δεχονται στην επιτροπη..

πρίν από 6 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Θα σε βοηθήσει έτσι μου είχε πει πριν κάνω την διέγερση αλλά τελικά το άφησα στην τύχη του. Βελονιστη θα ρωτήσεις 

Είμαι σε επαρχία στην βόρεια Ελλάδα κ δεν ξέρω αν έχουμε στην πόλη μου. 

πρίν από 7 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Καλημέρα! 
Θα μπορούσες να μου στείλεις ένα πμ με τα στοιχεία του βελονιστη. Θα ήθελα να κάνω και εγώ γενικά. 
@happiness79 επίσης και εσυ αν θέλεις ! 

πρίν από 13 λεπτά , Ria_ είπε:

@Μπισκοτακι27 Συχγαρητηρια με το καλό μια πολύ μεγάλη χοριακη αύριο . 

Θα μπεις στην aade με κωδικούς και θα βρεις την εφαρμογή μητρώο και επικοινωνία μετά στοιχεία φυσικού προσώπου και από εκεί θα κάνεις εκτύπωση 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...