Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Lila86 είπε:

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

11 minutes ago, Eternity said:

Είμαι στην 8η ημέρα του κύκλου. 10 με 11η θα πάω για ωοληψια. Θα περιμένω να δω πόσα θα βγάλουν. Κακώς απογοητευομαι αλλά είναι και αυτές οι ενέσεις και τα φάρμακα γενικά που νομίζω με επηρεαζουν

Περίμενε , ναι ! Κακώς απογοητεύεσαι. Που ξέρεις, ακόμα και 4 να είναι, αυτά τα 4 μπορεί να γίνουν 4 βλαστοκύστες.

Μην επηρεάζεσαι !

2 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Ευχαριστωωωω μακαρι να διπλασιάζεται!! Το αίμα εγινε διαφανο προς ροζ πολυ ανοιχτο

ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ είναι αυτό !!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙιιιιΙιιιΙΙιΙΙιιιΙ ! ♥

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Μπορεί να ήταν καμια φλεβιτσα που έσπασε; ποιο ξέρει. Το θέμα είναι ότι είσαι 2πλη! Κατσε όμως στο κρεβατακι σ να σταματήσει τελείως. Πήρες τον γιατρό; 

Ναι ναι του ειπα δεν αντεξα κ εκανα τεστ κ βγήκε καραμπινάτο θετικό κ μ ειπε τελεια!!! Του εστειλα φωτογραφια κ μ ειπε πανε αυριο να κανεις μια χοριακη αντι γι την τεταρτη 

• Μου αρέσει 8

1 hour ago, anna.k είπε:

Μην απογοητευεσαι, αλλες κοπέλες τα καταφεραν και με ενα ωάριο.Μην ξεχνάς οτι κάθε κύκλος είναι διαφορετικός. Εγω ειμαι 34 και εχω ΑΜΗ 0.9  , μας εβαλες τα γυαλιά. 

Η ξαδέρφη του πατέρα μου έμεινε έγκυος μόνη της στα 52, εκείνο τον καιρό. Θυμάμαι πάντα να μου το λέει όταν απογοητευομουν! Λετε να έχω πάρει το γονίδιο? χαχαχαααααα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Αν δε μου τα χαλάσει η TSH θα κάνω σε αυτό τον κύκλο γιατί έχω κανει πρόσφατα υστεροσκοπηση και scratching 

Και βοηθάει απ οτι ξέρω! Σωστά; 

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ναι ναι του ειπα δεν αντεξα κ εκανα τεστ κ βγήκε καραμπινάτο θετικό κ μ ειπε τελεια!!! Του εστειλα φωτογραφια κ μ ειπε πανε αυριο να κανεις μια χοριακη αντι γι την τεταρτη 

Υπέροχα, υπέροχα. Ξεκουράσου ως αύριο όμως! Εεε ρε γλέντιαααα είμαι περίεργη για την χοριακη σ! Είναι κανονικό θετικοοοο οχι αχνό! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

τέλεια μπισκοτάκι! Με το καλό! :)

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Και βοηθάει απ οτι ξέρω! Σωστά; 

Υπέροχα, υπέροχα. Ξεκουράσου ως αύριο όμως! Εεε ρε γλέντιαααα είμαι περίεργη για την χοριακη σ! Είναι κανονικό θετικοοοο οχι αχνό! 

Μακαρι μακαρι να πανε ολα καλα!αφου στα πρώτα δευτερόλεπτα βγήκε θετικό κ οχι στα 3 λεπτα οπως ελεγε το τεστ ..κ μαλιστα επειδη ειχα κατουρήσει πριν ενα τεταρτο ισα ισα που εβγαλα τσισα χαχαχα

πρίν από 1 λεπτό , Μπισκοτακι27 είπε:

Μακαρι μακαρι να πανε ολα καλα!αφου στα πρώτα δευτερόλεπτα βγήκε θετικό κ οχι στα 3 λεπτα οπως ελεγε το τεστ ..κ μαλιστα επειδη ειχα κατουρήσει πριν ενα τεταρτο ισα ισα που εβγαλα τσισα χαχαχα

Μπράβο κορίτσι! Συγχαρητήρια και πάλι για το σούπερ Θετικό τεστ!!!! Καραμπινάτο δεν χωράει αμφιβολία! 
περιμενουμε αύριο τριψήφια χοριακη!!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , Μπισκοτακι27 είπε:

Τελεια, αχ ειδες;;;; όλα καλά. Να κάνεις τη χοριακή, να πανε ολα καλά! Να κάνεις και τη 2η μετά και ξεμπερδέψες! Η  ουρά έμεινε τωρα! Υπομονή 

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια να σας ρωτήσω, σας έχει πει ο γιατρός να κάνετε εξετάσεις για κυστική ίνωση ή όχι ακόμα; Εμένα έγραψε για τον άντρα μου πρώτα, μου φάνηκε περίεργο..

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Eternity είπε:

Η ξαδέρφη του πατέρα μου έμεινε έγκυος μόνη της στα 52, εκείνο τον καιρό. Θυμάμαι πάντα να μου το λέει όταν απογοητευομουν! Λετε να έχω πάρει το γονίδιο? χαχαχαααααα 

Στο εύχομαι!! Χαχαχαχαχα

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , Chris_V είπε:

Μπράβο κορίτσι! Συγχαρητήρια και πάλι για το σούπερ Θετικό τεστ!!!! Καραμπινάτο δεν χωράει αμφιβολία! 
περιμενουμε αύριο τριψήφια χοριακη!!!! 

Μακαρι μακαρι να διπλασιάζεται σωσταααα!!!

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Τελεια, αχ ειδες;;;; όλα καλά. Να κάνεις τη χοριακή, να πανε ολα καλά! Να κάνεις και τη 2η μετά και ξεμπερδέψες! Η  ουρά έμεινε τωρα! Υπομονή 

Αχ μακαριιιιι να πανε ολα καλα! Γιατι ειναι η 3η προσπάθεια 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, σας έχει πει ο γιατρός να κάνετε εξετάσεις για κυστική ίνωση ή όχι ακόμα; Εμένα έγραψε για τον άντρα μου πρώτα, μου φάνηκε περίεργο..

Εγω εχω να κανω κατά τις 20 ιουνιου. Δεν έχει σημασία ποιος θα κάνει! Οποίος θέλει εξετάζεται! Αν ο άντρας σ βγει αρνητικός, δεν θα σε παιδέψει πάλι εσένα! Εεεε ας κάνουνε κ αυτοί τπτ! Οοοοο

πρίν από 4 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Μακαρι μακαρι να διπλασιάζεται σωσταααα!!!

Αχ μακαριιιιι να πανε ολα καλα! Γιατι ειναι η 3η προσπάθεια 

Το μπισκοτάκι σου είναι ήδη στον φούρνο και σιγοψηνεται! Όλα τέλεια θα πανε 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Εγω εχω να κανω κατά τις 20 ιουνιου. Δεν έχει σημασία ποιος θα κάνει! Οποίος θέλει εξετάζεται! Αν ο άντρας σ βγει αρνητικός, δεν θα σε παιδέψει πάλι εσένα! Εεεε ας κάνουνε κ αυτοί τπτ! Οοοοο

Το μπισκοτάκι σου είναι ήδη στον φούρνο και σιγοψηνεται! Όλα τέλεια θα πανε 

Ας καλοψηθει,μην βγει ώμο σαν τις αλλες φορες χαχαχα

• Χαχα 1

1 hour ago, happiness79 είπε:

Παρούσα! Ακόμα κάνω βελονισμό! Βοηθάνε πολύ στο πρώτο τρίμηνο, προλαμβάνουν τυχόν αποβολές! Για γονιμότητα ξεκίνησα πέρυσι το καλοκαίρι που ήμουν σε διαδικασίες φυσικών κύκλων κάθε μήνα και το Νοέμβρη έκανα και μία διέγερση που ήταν πολύ επιτυχημένη σε σχέση με τις προηγούμενες. Και οι φυσικοί καλά πήγαν (με εξαίρεση νομίζω την πρώτη), άσε που μειώθηκε πολύ ο πόνος μετά τις ωοληψίες, που σ' αυτό είμαι σίγουρη ότι βοήθησαν οι βελονισμοί.

Καλά για την περίοδο εγκυμοσύνης δεν με νοιάζει κορίτσι μου.

Για την προετοιμασία σκέφτομαι αν κ ο βελονιστης μου είχε πει να του τηλεφωνήσω όταν ξεκινήσω την διαδικασία.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...