Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 34 λεπτά , happiness79 είπε:

Αν δεν υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογένεια, οι μαστογραφίες ξεκινούν από τα 40 (ο λόγος ότι δεν είναι αθώες, έχουν αρκετή ακτινοβολία), αλλιώς από τα 35. Νωρίτερα δεν έχω ξανακούσει, εκτός φυσικά κι αν δει κάτι ο γιατρός και σε πάραπέμψει.

@kateriiina25 Να διευκρινίσω ότι ιστόρικο καρκίνου είναι όταν ο καρκίνος εμφανιστεί πρίν την εμμηνόπαυση... Αν εμφανιστεί μετά την εμμηνόπαυση δεν τίθεται θέμα κληρονομικοτητας! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 26 λεπτά , happiness79 είπε:

Είμαι εμβολιασμένη και κάθε φορά περίπου 10 μέρες πριν από χειρουργείο (είτε ωοληψία είτε εμβρυομεταφορά) δεν έβλεπα κόσμο σε κλειστό χώρο παρά μόνο με μάσκες, αλλιώς έξω.

Καλέ τι είναι αυτά που λες??? Ο γιατρός γιατί νομίζεις σου είπε να μειώσεις τις μετακινήσεις?? Επειδή είναι πολύ πιθανό να είναι αιματάκι από πιθανή εγκυμοσύνη!

Ναι αλλα γιατι ειχε οχι ρε γαμωτο;!

Κοριτσια εκανα τ τεστ κ ειχα κατουρήσει κ πριν 10 λεπτα ..βγήκε θετικό μεσα σε 1 λεπτο.Το βάζω φωτογραφια στο προφίλ μ

• Μου αρέσει 12

πρίν από 54 λεπτά , happiness79 είπε:

Εγώ και με φυσικούς πάντως, αφήναμε κάθε φορά για βλαστοκύστες το ωάριο του μήνα! Μπορείς και με 4 και με λιγότερα! Είναι θέμα απόφασης!

Αυτό είναι το θέμα, να την πάρω την απόφαση? Αν κάτι είναι να προχωρήσει στο εργαστήριο, δε θα προχωρήσει και στη μήτρα που είναι το φυσικό περιβάλλον? Να θυμίσω ότι έχω μείνει μόνη μου έγκυος και έχω γεννήσει στα 37 μου μετά από αρκετές αποβολές. Άρα το σώμα μου έχει μνήμη, δε νομίζω να το δει σαν ξένο σώμα. 

πρίν από 11 λεπτά , Nephele78 είπε:

Pregnacare conception , Φιλισιν,σιδηρο και ασβεστιο ,μαγνησιο,D ειχα 35 στανταρ και τη τσεκαρα καθε 3 βδομαδες που μου γραφανε μαζι με άλλες (φεριτινη σιδηρο β12κλπ)δε μου ειπε ουτε η γνωστή αιματολογος να τη κοψω ισα ισα αλλα ουτε ο εξωσωματικος φαντάσου..ειναι πολυ σημαντικη.γιατι αν κοψεις πεφτει στα τάρταρα κ τη χρειαζεσαι κ εσυ και το μωρο κ ειδικα αν δε ξερεις ποσό εχεις.οσο κ να σου φανει περιεργο ,πολλοι γιατροι δεν ξερουν

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί γιατροί που δεν δίνουν σημασία στη D την οποία κ να έχεις σε επαρκή επίπεδα το μωρό τη ρουφάει σαν τρελό. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 58 λεπτά , zouko είπε:

Σε ποια μέρα είσαι ; Μην τα παρατάς .

Εγώ εώς και τον προτελευταίο υπέρηχο, είχα 4. Την μέρα που έκανα την ovitrelle, μου είπαν για 7 και τελικά βγάλαμε 10, εκ των οποίων τα 7 γίναναι βλαστοκύστες. Μην απογοητεύεσαι. ΠΟΤΕ δεν ξέρεις. ΠΟΤΕ.

Είμαι στην 8η ημέρα του κύκλου. 10 με 11η θα πάω για ωοληψια. Θα περιμένω να δω πόσα θα βγάλουν. Κακώς απογοητευομαι αλλά είναι και αυτές οι ενέσεις και τα φάρμακα γενικά που νομίζω με επηρεαζουν

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Είμαι στην 8η ημέρα του κύκλου. 10 με 11η θα πάω για ωοληψια. Θα περιμένω να δω πόσα θα βγάλουν. Κακώς απογοητευομαι αλλά είναι και αυτές οι ενέσεις και τα φάρμακα γενικά που νομίζω με επηρεαζουν

Μην έχεις ενοχές. Καμία φορά οι τόσες ορμονες μας κάνουν ένα κεφάλι αχταρμά. Μόλις της κάνεις θα ηρεμήσεις, και μετα θα σε πιάσει παλι στην αναμονη για ετ.θα κάνεις αμέσως η σε επομενο κύκλο;

Σκεψου έπαιρνα μόνο κλομιφεν και η ψυχολογία μ ήταν χειρότερη από τώρα που είμαι έγκυος και παίρνω ένα καρο φαρμακα!! 

πρίν από 19 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια εκανα τ τεστ κ ειχα κατουρήσει κ πριν 10 λεπτα ..βγήκε θετικό μεσα σε 1 λεπτο.Το βάζω φωτογραφια στο προφίλ μ

Τι τέλεια νέα! 
Ξαπλα τώρα, ηρεμία και υπομονή! 
Ολα καλά θα πάνε !!!! 
Χαρηκα παρά πολύ ! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 19 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Και όχι αχνό. Κανονικό θετικοοοο! Πάρε τον γιατρό σ και κατσε ξαπλα μη κουνιεσαι τωρα!! Μπραβο κοπελα μ!! Συγχαρητηρια! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια εκανα τ τεστ κ ειχα κατουρήσει κ πριν 10 λεπτα ..βγήκε θετικό μεσα σε 1 λεπτο.Το βάζω φωτογραφια στο προφίλ μ

Συγχαρητήρια κοριτσάκι! Είσαι εγκυούλα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Angot είπε:

Και όχι αχνό. Κανονικό θετικοοοο! Πάρε τον γιατρό σ και κατσε ξαπλα μη κουνιεσαι τωρα!! Μπραβο κοπελα μ!! Συγχαρητηρια! 

Ευχαριστωωωω μακαρι να διπλασιάζεται!! Το αίμα εγινε διαφανο προς ροζ πολυ ανοιχτο

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια εκανα τ τεστ κ ειχα κατουρήσει κ πριν 10 λεπτα ..βγήκε θετικό μεσα σε 1 λεπτο.Το βάζω φωτογραφια στο προφίλ μ

Φυσικα και ειναι θετικο..Προσπάθησε να ηρεμησεις τωρα. Χαρηκα κι εγω παααρα πολυ!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , Μπισκοτακι27 είπε:

Ευχαριστωωωω μακαρι να διπλασιάζεται!! Το αίμα εγινε διαφανο προς ροζ πολυ ανοιχτο

Μπορεί να ήταν καμια φλεβιτσα που έσπασε; ποιο ξέρει. Το θέμα είναι ότι είσαι 2πλη! Κατσε όμως στο κρεβατακι σ να σταματήσει τελείως. Πήρες τον γιατρό; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Μην έχεις ενοχές. Καμία φορά οι τόσες ορμονες μας κάνουν ένα κεφάλι αχταρμά. Μόλις της κάνεις θα ηρεμήσεις, και μετα θα σε πιάσει παλι στην αναμονη για ετ.θα κάνεις αμέσως η σε επομενο κύκλο;

Σκεψου έπαιρνα μόνο κλομιφεν και η ψυχολογία μ ήταν χειρότερη από τώρα που είμαι έγκυος και παίρνω ένα καρο φαρμακα!! 

Αν δε μου τα χαλάσει η TSH θα κάνω σε αυτό τον κύκλο γιατί έχω κανει πρόσφατα υστεροσκοπηση και scratching 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...