Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ούτε εγώ έχω κάνει που είμαι 35. Ε μα τους είχα όλους να μου λένε κάνε μετά το παιδί και κάνε μετά το παιδί αλλά το παιδί δεν έρχεται και νομίζω το έχω αφήσει παραπάνω απ' όσο θα έπρεπε. Τώρα αναγκαστικά θα την κάνω μετά, εκτός κι αν δεν τα καταφέρουμε πάλι οπότε ίσως κάνω μία από Σεπτέμβρη 

Αν δεν υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογένεια, οι μαστογραφίες ξεκινούν από τα 40 (ο λόγος ότι δεν είναι αθώες, έχουν αρκετή ακτινοβολία), αλλιώς από τα 35. Νωρίτερα δεν έχω ξανακούσει, εκτός φυσικά κι αν δει κάτι ο γιατρός και σε πάραπέμψει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Δεν ξερω κοριτσια αν θα τ κανω απογοητευτηκα…εδω σκεφτομαι ν μην παω καν να κανω χοριακη.

μην απογοητεύεσαι πριν κάνεις χοριακή. Γενικά μην απογοητεύεσαι δηλαδή αλλά προς το παρόν δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για το τι συμβαίνει

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια ερώτηση προς όλες.

Ηρθε η κρίσιμη μέρα για εμενα να παραδώσω το δικαιολογούν για την απουσία μου. 
Να το ξεφουρνίσω ότι έκανα εξωσωματική, να πάρω την άδεια που δικαιούμαι και πολύ αυστηρά να κόψω κάθε νύξη σχετικά με το αναφαίρετο  δικαίωμα μου να κάνω οικογένεια; 
Η να το παίξω τρέλα τύπου έκανα πολύποδα και να πάω το χαρτί από το γιατρό με την επωνυμία του κέντρου; 
Δεν εχω υπομονή πολλή σήμερα. Έλειψα 4 μέρες (είχα ενημερώσει) και βρήκα τη δουλειά απλά τραγικά  πίσω. Που σημαίνει θα ξεσκιστώ τις επόμενες μέρες να βάλω σε τάξη ότι έμεινε από την προηγούμενη εβδομάδα. 

10 ώρες πρίν, Angot είπε:

Οχι δε θα το αντέξω. Ήδη νιώθω αρκετά άσχημη, αμα αρχίσω να βάζω και βούτυρα θα πέσω στα πατώματα :lol:

@happiness79 που είσαι;;;; δε μπορώ σε θέλω ενεργή! 

Ασχημη εσύ??? Βγάζεις τόση ομορφιά!!! Δε θέλω να ακούω τέτοια, σε θέλω με υψηλή αυτοπεποίθηση, όπως το παιδί σου!!!

Χαχα, είχα βγει μια βόλτα με τις φίλες μου και μετά αράξαμε με τον καλό μου και είδαμε ταινιούλα, γι' αυτό ήμουν οφ! Εδώ είμαι!!! :D

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:

Αχ μακάρι να μην είναι τπτ! Ξαπλωσε να δεις αν θα σταματήσει. Ποσο προγεστερονη παίρνεις; 

Παιρνω 1 φορα την ημέρα vasclor και 1 prolutex 

πρίν από 6 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

μην απογοητεύεσαι πριν κάνεις χοριακή. Γενικά μην απογοητεύεσαι δηλαδή αλλά προς το παρόν δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για το τι συμβαίνει

Δεν ξερω τι να πωωωω

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , happiness79 είπε:

Ασχημη εσύ??? Βγάζεις τόση ομορφιά!!! Δε θέλω να ακούω τέτοια, σε θέλω με υψηλή αυτοπεποίθηση, όπως το παιδί σου!!!

Χαχα, είχα βγει μια βόλτα με τις φίλες μου και μετά αράξαμε με τον καλό μου και είδαμε ταινιούλα, γι' αυτό ήμουν οφ! Εδώ είμαι!!! :D

Αχχχ καλα εκανες μπράβο σου.  Ψυχοθεραπεία! Λεω και γω που χάθηκε!!!!

Και γω σήμερα αν κ έχω πονακια παλι. Λέω να πάω να ψωνισω ένα φόρεμα γτ είμαι καλεσμένη κάπου την αλλη βδομαδα . Και το αποφεύγω τόσο καιρό να πάω για ψώνια αλλά τι να κάνω; κάθε μέρα ποναω! 

Επισης το πρωί κατέβαινα με το ασανσέρ και μπήκε μαζί μια κοπελα από τον κάτω όροφο και με ρώτησε αν ειμαι εγκυος.... Χαχαχα τόσο πολύ της λέω φαίνεται; ε μ λεει είσαι αδυνάτουλα και εχεις φουσκώσει μόνο έμπροσθεν! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα κορίτσια!

Βελονισμο ποιες εχετε κάνει για βελτίωση γονιμότητας; Κι αν ναι, πόσο καιρό πριν την προσπάθεια;

Παρούσα! Ακόμα κάνω βελονισμό! Βοηθάνε πολύ στο πρώτο τρίμηνο, προλαμβάνουν τυχόν αποβολές! Για γονιμότητα ξεκίνησα πέρυσι το καλοκαίρι που ήμουν σε διαδικασίες φυσικών κύκλων κάθε μήνα και το Νοέμβρη έκανα και μία διέγερση που ήταν πολύ επιτυχημένη σε σχέση με τις προηγούμενες. Και οι φυσικοί καλά πήγαν (με εξαίρεση νομίζω την πρώτη), άσε που μειώθηκε πολύ ο πόνος μετά τις ωοληψίες, που σ' αυτό είμαι σίγουρη ότι βοήθησαν οι βελονισμοί.

πρίν από 47 λεπτά , Kate92 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου. Εγώ τον υπέρηχο της εξωσωματικής τον έκανα σε ακτινολόγο και δεν ήταν ενδοκολπικος. Ήταν κοιλιακός. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με την επιτροπή. Μην αγχώνεσαι τσαμπα. Ακόμα και στα τελειώματα της περιόδου να εισαι και να κάνεις κολπικό, δε χάλασε και ο κόσμος. 

Εμένα μου είπαν μόνο κολπικό ίσως γιατί έιμαι παραπάνω κιλα δε ξέρω , απλά αγχώθηκα γιατί όλο κάτι γίνεται και πάμε πίσω και με πιάνει το γ... κατάλαβες χαχχα. Μακάρι τώρα πήρα ρώτησα για να μου πουν για σίγουρα θα με καλέσει πίσω μου είπε.  

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

Καλημέρα κορίτσιαααα καλή εβδομάδα σε όλες μας!! μπήκα  στη 10η εβδομάδα :D (ναι μονη μ το υπολόγισα :razz:) να μπορώ να χαλαρωσω λίγο λέτε; έχω διαβάσει ότι από τη 10η κ μετά λίγες φορές συμβαίνει κάτι! 

Γιούπιιιιιιιιι!!!!!! :):)

Εγώ σήμερα μπήκα στην 8η... Αυτή είναι η επίφοβη, ε? Να κάτσω στα αυγά μου για πόσο λέτε??

πρίν από 10 λεπτά , Chris_V είπε:

Να το ξεφουρνίσω ότι έκανα εξωσωματική, να πάρω την άδεια που δικαιούμαι και πολύ αυστηρά να κόψω κάθε νύξη σχετικά με το αναφαίρετο  δικαίωμα μου να κάνω οικογένεια; 
Η να το παίξω τρέλα τύπου έκανα πολύποδα και να πάω το χαρτί από το γιατρό με την επωνυμία του κέντρου; 
Δεν εχω υπομονή πολλή σήμερα. Έλειψα 4 μέρες (είχα ενημερώσει) και βρήκα τη δουλειά απλά τραγικά  πίσω. Που σημαίνει θα ξεσκιστώ τις επόμενες μέρες να βάλω σε τάξη ότι έμεινε από την προηγούμενη εβδομάδα. 

Να πεις ότι επαθες κυστικη ρήξη ωχρου σωματιου. Εγω αυτο είπα και μετα απο 2 βδοαμδες που πήγαινα σαν κότα με καταλαβαν! Αχαχαχχα! 

Νά πεις ότι σε κάνει να νιώθεις πιο ελεύθερη, εγω παντως αν το έκανα πάλι, θα έλεγα την αλήθεια! 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Chris_V είπε:

Τα ιδια τραβούσα κι εγω.. Προτεραιότητα τωρα εχει η ηρεμία μας και η προσπάθεια που κάνουμε. Κανε οτι νιώθεις..αν δεν θες να πεις για την εξωσωματική μην το κάνεις.. εχεις καθε δικαίωμα να λείψεις.Εγω πηγα απλα ενα χαρτι απο τον γυναικολόγο οταν έκανα πολύποδα...

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Να πεις ότι επαθες κυστικη ρήξη ωχρου σωματιου. Εγω αυτο είπα και μετα απο 2 βδοαμδες που πήγαινα σαν κότα με καταλαβαν! Αχαχαχχα! 

Νά πεις ότι σε κάνει να νιώθεις πιο ελεύθερη, εγω παντως αν το έκανα πάλι, θα έλεγα την αλήθεια! 

Δεν είναι ότι σκέφτομαι αρνητικά απλά θελω να είμαι πρακτική. Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να ξανά προσπαθήσω δεν μπορώ να σκαρφίζονται κάθε φορά δικαιολογίες για τις  καθυστερήσεις το πρωί ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. Μια και καλή να με αφήσουν ήσυχη οποια και αν είναι η εξελιξη 

πρίν από 2 λεπτά , happiness79 είπε:

Γιούπιιιιιιιιι!!!!!! :):)

Εγώ σήμερα μπήκα στην 8η... Αυτή είναι η επίφοβη, ε? Να κάτσω στα αυγά μου για πόσο λέτε??

Δεν ξέρω αν είναι επίφοβη εγώ πάντως τη φοβόμουν!συμπίπτει και με τη 2η χαμένη περίοδο που όσο να ναι κάτι συμβαίνει μέσα μας που δεν συμβαίνει τις άλλες βδομαδες και επιπλέον αλλάζεις μήνα που σύμφωνα με τον παλιό γιατρό της μαμας μ, ειναι οι πιο επιφοβες μέρες σκεψου εκείνη όταν άλλαζε μήνα την ειχε 3 μερες κρεβάτι! Παλιά βέβαια τακτική γτ ειναι και 80 ετών τωρα! 

πρίν από 1 λεπτό , Chris_V είπε:

Δεν είναι ότι σκέφτομαι αρνητικά απλά θελω να είμαι πρακτική. Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να ξανά προσπαθήσω δεν μπορώ να σκαρφίζονται κάθε φορά δικαιολογίες για τις  καθυστερήσεις το πρωί ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. Μια και καλή να με αφήσουν ήσυχη οποια και αν είναι η εξελιξη 

Και θα έχεις και όλο το ελεύθερο να είσαι πιο προσεκτική χωρίς να χρειάζεται καααααθε φορά να βρίσκεις μια δικαιολογία και να λες ψέματα πχ γτ δεν μπορείς να σηκώσεις ένα βαρύ ντοσιέ! 

1 ώρα πρίν, Linoula είπε:

Κορίτσια απευθύνομαι προς όλες. Σε φάση διέγερσης, ετ, εγκυμοσύνης. Τι μέτρα παίρνετε για τον covid? Είστε εμβολιασμενες? Βλέπετε φίλους, βγαίνετε? 

Είμαι εμβολιασμένη και κάθε φορά περίπου 10 μέρες πριν από χειρουργείο (είτε ωοληψία είτε εμβρυομεταφορά) δεν έβλεπα κόσμο σε κλειστό χώρο παρά μόνο με μάσκες, αλλιώς έξω.

πρίν από 34 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Δεν ξερω κοριτσια αν θα τ κανω απογοητευτηκα…εδω σκεφτομαι ν μην παω καν να κανω χοριακη.

Καλέ τι είναι αυτά που λες??? Ο γιατρός γιατί νομίζεις σου είπε να μειώσεις τις μετακινήσεις?? Επειδή είναι πολύ πιθανό να είναι αιματάκι από πιθανή εγκυμοσύνη!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, happiness79 είπε:

Δε θυμάμαι πόσο έχω, είναι πάντως εντός ορίων και αρκετά υψηλή. Δεν κοίταξε καν πόσο είναι πάντως, απλα μου είπε να κόψω D και B12 γιατί σύντομα θα αρχίσω άλλες βιταμίνες και δε χρειάζεται. Θα ρωτήσω και την ενδοκρινολόγο.

Pregnacare conception , Φιλισιν,σιδηρο και ασβεστιο ,μαγνησιο,D ειχα 35 στανταρ και τη τσεκαρα καθε 3 βδομαδες που μου γραφανε μαζι με άλλες (φεριτινη σιδηρο β12κλπ)δε μου ειπε ουτε η γνωστή αιματολογος να τη κοψω ισα ισα αλλα ουτε ο εξωσωματικος φαντάσου..ειναι πολυ σημαντικη.γιατι αν κοψεις πεφτει στα τάρταρα κ τη χρειαζεσαι κ εσυ και το μωρο κ ειδικα αν δε ξερεις ποσό εχεις.οσο κ να σου φανει περιεργο ,πολλοι γιατροι δεν ξερουν

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...