Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια μολις μπηκα σπιτι κ αγόρασα τεστ.Παω να κατουρησω οχι για να κανω τ τεστ αλλα γενικα να κανω τσισα βλεπω αρχίζει κ στάζει κόκκινες σταγονες αίμα.

Αναμένουμε απαντηση

πρίν από 8 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια μολις μπηκα σπιτι κ αγόρασα τεστ.Παω να κατουρησω οχι για να κανω τ τεστ αλλα γενικα να κανω τσισα βλεπω αρχίζει κ στάζει κόκκινες σταγονες αίμα.

Υπάρχει αυτή η πιθανότητα όσο περνούμε προγεστερονη; Δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο το γιατρό σου;;;;;

Και προσπάθησε να είσαι όσο μπορείς πιο ήρεμη. 

Περιμενουμε νέα σου…

πρίν από 3 λεπτά , Angot είπε:

Αναμένουμε απαντηση

Απαντηση αππ τ χοριακη  ; Δεν ξερω αν θα παω ν την κανω απογοητευτηκα..γιατι στην αρχη ητα μια σταγονα κόκκινη στο σερβιετακι κ μετα μολις εκατσα στην τουαλέτα έσταζαν σταγονες 

πρίν από 2 λεπτά , Chris_V είπε:

Υπάρχει αυτή η πιθανότητα όσο περνούμε προγεστερονη; Δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο το γιατρό σου;;;;;

Και προσπάθησε να είσαι όσο μπορείς πιο ήρεμη. 

Περιμενουμε νέα σου…

Πηρα μιλησα μαζι του μ ειπε να κόψω το Σαλοσπίρ κ να μειώσω τις μετακινήσεις μου 

11 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Μηπως έκανες εξετάσεις και βρέθηκε φυσιολογική; Η d αν υπερβαίνει τις τιμές  αναφοράς ειναι τοξική για τον οργανισμό.

Το ξέρω. Δεν υπερβαίνει τις τιμές αναφοράς, είναι καπου στη μέση των φυσιολογικών τιμών.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Απαντηση αππ τ χοριακη  ; Δεν ξερω αν θα παω ν την κανω απογοητευτηκα..γιατι στην αρχη ητα μια σταγονα κόκκινη στο σερβιετακι κ μετα μολις εκατσα στην τουαλέτα έσταζαν σταγονες 

Α νομιζα θα έκανες το τεστ καλε! Καλά συχνό είναι να δεις σταγόνες εμφύτευσης η γενικά σταγόνες με αιματακι. Δεν είσαι η πρώτη! Τλκ θα κανεις το τεστ η όχι; 

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Α νομιζα θα έκανες το τεστ καλε! Καλά συχνό είναι να δεις σταγόνες εμφύτευσης η γενικά σταγόνες με αιματακι. Δεν είσαι η πρώτη! Τλκ θα κανεις το τεστ η όχι; 

Δεν ξερω κοριτσια αν θα τ κανω απογοητευτηκα…εδω σκεφτομαι ν μην παω καν να κανω χοριακη.

11 ώρες πρίν, KoraliaP είπε:

@happiness79 δυστυχώς υπάρχουν μικρόβια που επηρεάζουν πολύ αρνητικά την κύηση. Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν. Μακριά απο μας και σκεφτόμαστε θετικά :) Κάνουμε ότι μας λεέι ο γιατρούλης μας. 

Και πώς κολλάνε αυτά τα μικρόβια? Πώς μπορούμε να προστατευτούμε? Με βλέπω να κόβω τα μπάνια στη θάλασσα φέτος!!

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , Μπισκοτακι27 είπε:

Δεν ξερω κοριτσια αν θα τ κανω απογοητευτηκα…εδω σκεφτομαι ν μην παω καν να κανω χοριακη.

Μη λες τέτοια . Και χοριακη θα κανεις. Και τα φαρμακα θα συνεχισεις!!! Το ότι είδες σταγόνες δεν σημαίνει ότι όλα πάνε στραφη! Κάνε αυτά που σ είπε ο γιατρός και το βλέπουμε όταν έρθει η ώρα. Είχες πόνους η κατι αλλο; ή μόνο τις σταγονιτσες; 

• Μου αρέσει 1

Μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου. Ξάπλωσε και ηρέμησε (όσο μπορείς). Αν ήταν κάτι θα στο είχε πει και ο γιατρός. 
Έχεις όλη μας την σκέψη και την θετική ενέργεια μαζί σου. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , happiness79 είπε:

Και πώς κολλάνε αυτά τα μικρόβια? Πώς μπορούμε να προστατευτούμε? Με βλέπω να κόβω τα μπάνια στη θάλασσα φέτος!!

Γτ είχες την εντύπωση ότι θα τα αρχίζεις;;; αχαχαχα 

Να σ θυμησω 

Οχι ηλιοθεραπεία 

Οχι κρυο νερο

Να αλλάζεις κάθε φορά μαγιο. 

Αυτό είναι μαρτύριο, οχι μπανιο μανα μ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Angot είπε:

Μη λες τέτοια . Και χοριακη θα κανεις. Και τα φαρμακα θα συνεχισεις!!! Το ότι είδες σταγόνες δεν σημαίνει ότι όλα πάνε στραφη! Κάνε αυτά που σ είπε ο γιατρός και το βλέπουμε όταν έρθει η ώρα. Είχες πόνους η κατι αλλο; ή μόνο τις σταγονιτσες; 

Οχι τιποτα απο πονο…τυχαία το ειδα δηλαδη…αλλα ηταν αρκετες σταγονες 

πρίν από 2 λεπτά , Chris_V είπε:

Μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου. Ξάπλωσε και ηρέμησε (όσο μπορείς). Αν ήταν κάτι θα στο είχε πει και ο γιατρός. 
Έχεις όλη μας την σκέψη μαζί σου. 

Ο γιατρός μου μολις τ ειπα για τ αίμα μ ειπε «οχι ρε γαμωτο!» Κοψε το Σαλοσπίρ κ μιλάνε ξανα να δουμε  πως θα εισαι 

Οχι τιποτα απο πονο…τυχαία το ειδα δηλαδη…αλλα ηταν αρκετες σταγονες 

Αχ μακάρι να μην είναι τπτ! Ξαπλωσε να δεις αν θα σταματήσει. Ποσο προγεστερονη παίρνεις; 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...