Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, Angot είπε:

Εγω θα ρωτησω όταν πάω πάντως γτ 3χω και ευαισθητα δοντια και πονους στο ισχίο μου. Που πιθανόν να βοηθάει να μην χειροτέρεψει όσο περνάει ο καιρός... Αν και μ ειπε οτι θα χειροτερευει όσο περνάνε οι μήνες. Το είχε και η ξαδερφη μου,εκανε οστεοπόρωση εγκυμοσυνης βέβαια τωρα ειναι καυτερα που γέννησε κ πέρασαν κάποιοι μήνες! 

Μα υπάρχουν τρόποι να το προλάβει κανείς! Αφού έχεις σημάδια δε θα έπρεπε να τα αγνοήσεις! Να του το τονίσεις του γιατρού!!!

14 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλες μου @Angot και @happiness79   ο γιατρός ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας το τι χρειάζεται μια έγκυος, τι είναι απαραίτητο και τι όχι. Οι επιστήμονες έχουν γνώση,εμείς γνώμη. Το ασβέστιο είναι πολύ σημαντικό για τον οργανισμό μας,ειδικά τώρα που είμαστε έγκυες,οπότε μην αγχώνεστε και μην στεναχωριέστε χωρίς λογο❤️  Για σοβαρά ζητήματα ακουμε τον γιατρό μας και μόνο;)

Εννοείται!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

22 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Μπορείς να μου πεις από ποιες εταιρείες? Και αν μπορείς να μου θυμησεις τι πρόβλημα είχατε με το σπέρμα? Εμάς ο ασβέστης μας είπε μόνο να πάρει τα adroferti και του έδωσε να κάνει εξετάσεις καρυοτυπο και τέτοια και μετά μας είπε είστε οκ μπορείτε να προχωρήσετε σε εξωσωματικη. Τίποτα άλλο 

Καλημέρα κορίτσι μου! Σου έχω στείλει πμ!

πρίν από 25 λεπτά , Ria_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια νομίζω τελικά είμαι άτυχη όλο κάτι τυχενει δε ξέρω γιατί να το πάρω ως σημάδι ..

Από τη μια χάρηκα πάρα πολύ γιατί σήμερα ξύπνησα και αδιαθετησα πρώτη φορά χωρίς φάρμακα μετά από παααρα πολυ καιρό που επερνα φάρμακα για να αδιαθετησω ακριβώς στις 30 μέρες. 

Από την άλλη έχω τον υπέρηχο για την επιτροπη τη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη βέβαια θα είμαι 4η μέρα που εγώ θεωρητικά τελειώνω αλλά και αν όχι τι θα γίνει ? Μπορεί να μου το κάνει και έτσι ?? 

Καλημέρα κοριτσι μου. Εγώ τον υπέρηχο της εξωσωματικής τον έκανα σε ακτινολόγο και δεν ήταν ενδοκολπικος. Ήταν κοιλιακός. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με την επιτροπή. Μην αγχώνεσαι τσαμπα. Ακόμα και στα τελειώματα της περιόδου να εισαι και να κάνεις κολπικό, δε χάλασε και ο κόσμος. 

13 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Όχι ισα ισα τη χρειαΖεσαι περισσοτερο τη ντε τωρα.γιατι ποσο ειχες κ σου την εκοψε;Ειναι η πιο σημαντικη ορμονη

Δε θυμάμαι πόσο έχω, είναι πάντως εντός ορίων και αρκετά υψηλή. Δεν κοίταξε καν πόσο είναι πάντως, απλα μου είπε να κόψω D και B12 γιατί σύντομα θα αρχίσω άλλες βιταμίνες και δε χρειάζεται. Θα ρωτήσω και την ενδοκρινολόγο.

πρίν από 18 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ναι ναι 9η μ ειπε..πιο πολυ θα τ κανω απο περιέργεια  χαχαχα

Και γω γι αυτό το κανα, και έβαζα στοίχημα ότι είναι νωρίς κ θα ναι αρνητικο. Αλλα δεν! Ο γιατρός πάντως με άφησε να ψήνομαι, δεν μ ειπε να παω για χοριακη ούτε μια μέρα νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία! 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Chris_V είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε !!!

Βρε κορίτσια την προηγούμενη εβδομάδα είχαν πόνους στην κοιλιά όπως όταν κανείς κοιλιακους, ρωτάω στο κέντρο μου λένε δεν είναι τπτ είναι από την ωοληψια και τη διέγερση που είχαν τεντώνει οι μύες.

Απο χθες εχω κράμπες και πόνο στις γάμπες! Σαν να εχω κάνει aerobic. :-D

Δεν παίρνω να ρωτήσω ! Τελείως πουλάμε ο μου φαίνεται. Εντωμεταξύ βιδωμένης στην ξαπλώστρα ήμουν όλα το ΣΚ, απορώ κιόλας. 
@Μπισκοτακι27 χθες με έκανες  να πω ούτε εγώ θα κανω τεστ. Αλλά τώρα το βάζω σε πρόγραμμα Τετάρτη πρωί! 

Κορίτσια εγώ δεν ψάχνουμε, γιατί απογοητεύομαι. Γενικά δεν έχω σχεδόν τίποτα ενώ τις πρώτες 4-5 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα είχα πολλές παρενέργειες. Μου είχαν εξηγήσει όμως ότι τις τρεις πρώτες μέρες η μήτρα κάνει συσπάσεις να το αποβάλλει το έμβρυο γιατί το θεωρεί ξένο σώμα οπότε ο,τιδηποτε αισθανομουν από κράμπες και φούσκωμα το απέδωσα εκεί. Τώρα τίποτα σπουδαίο. Και δυσκοιλιότητα που μου είχαν πει ότι θα έχω παπ****ρια μάντολες! Κάθε μέρα τουαλέτα πάω. Αλλά τι να γίνει. Ό,τι μπορούσα το έχω κάνει και παραήμουν και κουλ για τον χαρακτήρα μου. Οπότε απλώς περιμένω και επαναλαμβάνω μέσα μου: "δεν υπάρχουν συμπτώματα, δεν υπάρχουν συμπτώματα"... Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Υπομονή κορίτσια!

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Βρε κορίτσια βοηθήστε με σε κάτι. Είμαι στη φάση διέγερσης για την 3η εξωσωματική. Με ενέσεις puregon των 250, έχω 4 ωάρια. Ακούω κοπέλες με 10 και 15 ωάρια. Έχω AMH=2,5. Ήλπιζα σε κάτι παραπάνω. Βέβαια η ηλικία μου δε βοηθάει (42). Έχω απογοητευτεί και κουραστεί. Σκέφτομαι να ολοκληρώσω αυτή την προσπάθεια και να τα παρατήσω...

Κάτσε βρε παιδάκι μου, στη φάση διέγερσης είσαι ακόμα και σκέφτεσαι από τώρα να τα παρατήσεις? Κάνε λίγο υπομονή να δεις πώς θα πάει! Τι σημασία έχει αν άλλες βγάζουν 10-15 ωάρια, σημασία έχει τι γίνεται στο τέλος, πόσα έμβρυα μένουν! Μπορεί τα δικά σου να προχωρήσουν όλα σε καλής ποιότητας έμβρυα, πού ξέρεις! Μην προδικάζεις το αποτέλεσμα! Η ΑΜΗ σου για την ηλικία σου είναι σούπερ! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

47 minutes ago, Linoula said:

Κορίτσια απευθύνομαι προς όλες. Σε φάση διέγερσης, ετ, εγκυμοσύνης. Τι μέτρα παίρνετε για τον covid? Είστε εμβολιασμενες? Βλέπετε φίλους, βγαίνετε? 

Eγώ είμαι σε φάση εγκυμοσύνης. Εκανα και τις τρεις δόσεις (πριν μείνω). Πάντα προσεχα σε ΜΜΜ και σε κλειστούς χώρους, βλέπω φίλους αλλα είναι όλοι εμβολιασμένοι.

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, Angot είπε:

Εγω δεν εχω προβλημα ακόμα με την βελόνα με τις μελανιές έχω.. Θα δοκιμάσω να βάλω μια να δω. Δεν έχω πάει σε αιματολογο, ο γυναικολογος μου τιε έδωσε, δεν έχουμε πει μέχρι πότε θα τις κάνω... Τον ρώτησα αν θέλει να κανω εξετασεις θρομβοφιλιας και μ ειπε οχι να κανω τις ενέσεις και δεν παθαίνω τπτ. Εμενα είχε η ξαδερφη μ και μου είπε η γυναικολόγος της να το πω στον δικό μ γυναικολογο γτ αυτά πάνε κ κληρονομικα, οποτε του το είπα και ξεκίνησα τις ενέσεις... 

Πες μ λίγο πονακια, τραβηγματακια ειχες; πχ προχθές δεν είχα τπτ, χθες το ίδιο, σήμερα έχω όλη μερα, αυριο μπορεί να μην έχω καθόλου...! Ο γιατρός λεει ειναι φυσιολογικα αλλά θέλω και μια γνώμη από παθούσα! 

Εγώ χθες βράδυ είχα πονάκια περιόδου. Πήγα να ανησυχήσω, αλλά δεν το άφησα, θυμήθηκα τη μαΐα που μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και ότι θα ξανασυμβεί και καθησυχάστηκα! 

Για τη θρομβοφιλία αν υπάρχει στην οικογένεια σας, δεν είναι απόλυτο ότι έχετε όλοι. Η μητέρα μου πχ έχει κι εγώ όχι. Θα τσεκάρω όμως το παιδάκι μου όταν με το καλό γεννηθεί, γιατί μπορεί να το έχει κληρονομήσει. Εχε το κι εσύ κατά νου!

13 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Βρε κορίτσια βοηθήστε με σε κάτι. Είμαι στη φάση διέγερσης για την 3η εξωσωματική. Με ενέσεις puregon των 250, έχω 4 ωάρια. Ακούω κοπέλες με 10 και 15 ωάρια. Έχω AMH=2,5. Ήλπιζα σε κάτι παραπάνω. Βέβαια η ηλικία μου δε βοηθάει (42). Έχω απογοητευτεί και κουραστεί. Σκέφτομαι να ολοκληρώσω αυτή την προσπάθεια και να τα παρατήσω...

Μην απογοητευεσαι, αλλες κοπέλες τα καταφεραν και με ενα ωάριο.Μην ξεχνάς οτι κάθε κύκλος είναι διαφορετικός. Εγω ειμαι 34 και εχω ΑΜΗ 0.9  , μας εβαλες τα γυαλιά. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , happiness79 είπε:

Εγώ χθες βράδυ είχα πονάκια περιόδου. Πήγα να ανησυχήσω, αλλά δεν το άφησα, θυμήθηκα τη μαΐα που μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και ότι θα ξανασυμβεί και καθησυχάστηκα! 

Για τη θρομβοφιλία αν υπάρχει στην οικογένεια σας, δεν είναι απόλυτο ότι έχετε όλοι. Η μητέρα μου πχ έχει κι εγώ όχι. Θα τσεκάρω όμως το παιδάκι μου όταν με το καλό γεννηθεί, γιατί μπορεί να το έχει κληρονομήσει. Εχε το κι εσύ κατά νου!

Και εγώ τα ίδια έλεγα να πάρω τηλ χθες αλλα λεω πάλι το ίδιο θα μ πει. Είναι φυσιολογικό. Χωριά ότι προχθές πονουσα δεξιά, χθες στη μέση και σήμερα δεξία πάλι και μ ειπε δεξιά είναι το έντερο .. Δεν ξερω αν το πρόσεξες αλλά είπα ότι μπήκα στη 10η εβδομάδα. Μετα απο αρκετή προσπάθεια όλων το καταλαβα! Χαχαχαχ

Κοριτσια μολις μπηκα σπιτι κ αγόρασα τεστ.Παω να κατουρησω οχι για να κανω τ τεστ αλλα γενικα να κανω τσισα βλεπω αρχίζει κ στάζει κόκκινες σταγονες αίμα.

• Μου αρέσει 1

13 hours ago, Eternity said:

Σε ποια μέρα είσαι ; Μην τα παρατάς .

Εγώ εώς και τον προτελευταίο υπέρηχο, είχα 4. Την μέρα που έκανα την ovitrelle, μου είπαν για 7 και τελικά βγάλαμε 10, εκ των οποίων τα 7 γίναναι βλαστοκύστες. Μην απογοητεύεσαι. ΠΟΤΕ δεν ξέρεις. ΠΟΤΕ.

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

12 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Η εικόνα αυτή ήταν την 6η ημέρα του κύκλου (5η ημέρα με φάρμακα) Δε νομίζω να βγει κι άλλο στην πορεία γιατί 10η ημέρα περιμένω να κάνω ωοληψια σύμφωνα και με τις άλλες φορές. 

Σας ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις απαντήσεις σας! Απλά με τόσα φάρμακα ήλπιζα να βγάλω περισσότερα για να τα αφήσουμε για βλαστοκυστες. Τώρα θα μου πουν οτι και την 1η φορά. Ειναι λίγα για να το διακινδυνευσουμε και να βάλουμε 3 ημερών. Ο άντρας μου μου λεει να το ρισκάρουμε. Αν όμως ένα εμβρυακι 3 ημερών προχωρήσει καλύτερα στο φυσικό του περιβάλλον? Πφφφφ δεν ξέρω... 

Εγώ και με φυσικούς πάντως, αφήναμε κάθε φορά για βλαστοκύστες το ωάριο του μήνα! Μπορείς και με 4 και με λιγότερα! Είναι θέμα απόφασης!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Margeau είπε:

Κορίτσια εγώ δεν ψάχνουμε, γιατί απογοητεύομαι. Γενικά δεν έχω σχεδόν τίποτα ενώ τις πρώτες 4-5 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα είχα πολλές παρενέργειες. Μου είχαν εξηγήσει όμως ότι τις τρεις πρώτες μέρες η μήτρα κάνει συσπάσεις να το αποβάλλει το έμβρυο γιατί το θεωρεί ξένο σώμα οπότε ο,τιδηποτε αισθανομουν από κράμπες και φούσκωμα το απέδωσα εκεί. Τώρα τίποτα σπουδαίο. Και δυσκοιλιότητα που μου είχαν πει ότι θα έχω παπ****ρια μάντολες! Κάθε μέρα τουαλέτα πάω. Αλλά τι να γίνει. Ό,τι μπορούσα το έχω κάνει και παραήμουν και κουλ για τον χαρακτήρα μου. Οπότε απλώς περιμένω και επαναλαμβάνω μέσα μου: "δεν υπάρχουν συμπτώματα, δεν υπάρχουν συμπτώματα"... Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Υπομονή κορίτσια!

Δεν το συνδέω αυτό το γεγονός. Από την τεμπελιά νομίζω είναι τόσες μέρες.

Κατα τα αλλά ακριβώς τα ίδια  και εγω. Μέχρι το Σάββατο είχα ενοχλήσεις και έντονες, αλλά από χθες νομίζω εχω επιστρέψει στα φυσιολογικά με εξαίρεση βέβαια το πρήξιμο σε κοιλιά και στήθος που είναι από τα χάπια.

Οτι μπορούσα και περνούσε από το χέρι μου το έκανα. Υπομονή  ακόμη 5 μέρες (αν και θα τσεκάρω και νωρίτερα). Είμαι ήσυχη πλέον και σταμάτησα να τρώγομαι με τα ρούχα μου. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν ελέγχω τπτ, δεν μπορώ να το φέρω στα μέτρα μου ούτε να στήσω το plan B. Ήταν ένα μεγάλο μάθημα αυτό αυτές τις μέρες της αναμονής. 
Από εκεί και πέρα ο Θεός βοηθός…

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...