Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κοτοπουλάκι καλύτερα σε βλεοω ή είναι ιδέα μ; 

Είμαι κάπως καλύτερα αλλά όχι καθησυχασμένη, όσο περνούν οι βδομάδες βέβαια είμαι πιο ήσυχη. Ήρθα σπίτι στον άντρα μου για σ/κ κ ξεχάστηκα λίγο, σήμερα θα επιστρέψω στο πατρικό, Να δούμε πως θα πάει στη συνέχεια..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 55 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Καλημερα κοριτσια σκεφτομαι να παω ν παρω ενα τεστ να κανω γιατι δεν αντέχω αχαχαχ ηθελα να ρωτησω τα κοριτσια που έκαναν κ βγήκε θετικό εκαναν με πρωινά ουρα ή οτι ωρα της ημέρα να ναι;

Εγω εκανα απόγευμα! 

πρίν από 6 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Είμαι κάπως καλύτερα αλλά όχι καθησυχασμένη, όσο περνούν οι βδομάδες βέβαια είμαι πιο ήσυχη. Ήρθα σπίτι στον άντρα μου για σ/κ κ ξεχάστηκα λίγο, σήμερα θα επιστρέψω στο πατρικό, Να δούμε πως θα πάει στη συνέχεια..

Φαίνεται όμως ότι είσαι λίγο πιο χαλαρή από τον τρόπο που γράφεις. Ίσως χαλάρωσες και που ήσουν με τον αντρα σ...  Να το κάνεις πιο συχνά! Εσυ μ ειχες πει ότι στη 10η εβδομάδα μειώνεται ο κίνδυνος να πάθει κάτι το μωράκι; 

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Φαίνεται όμως ότι είσαι λίγο πιο χαλαρή από τον τρόπο που γράφεις. Ίσως χαλάρωσες και που ήσουν με τον αντρα σ...  Να το κάνεις πιο συχνά! Εσυ μ ειχες πει ότι στη 10η εβδομάδα μειώνεται ο κίνδυνος να πάθει κάτι το μωράκι; 

Ο γιατρός μου είπε πως μέχρι κ τη 13η βδομάδα έχουμε το νου μας αλλά συνήθως ο,τι είναι να συμβεί συμβαίνει με μεγαλύτερη πιθανότητα μέχρι τις 10 εβδομάδες. Μου φαίνεται ότι ο χρόνος περνά βασανιστικά.. Έχουμε 1 βδομάδα διαφορά.. 

Ξεχάστηκα λίγο το σαβ/κο, είδαμε κ κάτι φίλους, είδα άλλες παραστάσεις.

πρίν από 7 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ποιο εκανες;

Τα φτηνά που τα παίρνεις χύμα! Και μετα έκανα και το self clear! 8η μέρα από την ετ με εμβρυα 3ων ημερών. Βγήκε άχνη στην αρχή, αλλα έκανα κάθε μέρα σαν υστέρω και ηταν κάθε φορά πιο σκούρα.τα έκανα όλα οπότε να ναι, οχι μονο πρωί! Ποσο εισαι εσυ; 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Ο γιατρός μου είπε πως μέχρι κ τη 13η βδομάδα έχουμε το νου μας αλλά συνήθως ο,τι είναι να συμβεί συμβαίνει με μεγαλύτερη πιθανότητα μέχρι τις 10 εβδομάδες. Μου φαίνεται ότι ο χρόνος περνά βασανιστικά.. Έχουμε 1 βδομάδα διαφορά.. 

Ξεχάστηκα λίγο το σαβ/κο, είδαμε κ κάτι φίλους, είδα άλλες παραστάσεις.

Είσαι 11 ή 9; οποσδήποτε όταν δεν σκέφτεσαι μόνο αυτό ηρεμείς. Εγω θα σ πρότεινα να πάρεις και το βιβλίο τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος. Σου δίνει να καταλάβεις αρκετά πράγματα.. Εχει κάπου 25 ευρώ, αλλα αξίζει!  

πρίν από 5 λεπτά , Angot είπε:

Τα φτηνά που τα παίρνεις χύμα! Και μετα έκανα και το self clear! 8η μέρα από την ετ με εμβρυα 3ων ημερών. Βγήκε άχνη στην αρχή, αλλα έκανα κάθε μέρα σαν υστέρω και ηταν κάθε φορά πιο σκούρα.τα έκανα όλα οπότε να ναι, οχι μονο πρωί! Ποσο εισαι εσυ; 

7η μερα

πρίν από 2 λεπτά , Linoula είπε:

Κορίτσια απευθύνομαι προς όλες. Σε φάση διέγερσης, ετ, εγκυμοσύνης. Τι μέτρα παίρνετε για τον covid? Είστε εμβολιασμενες? Βλέπετε φίλους, βγαίνετε? 

Εγω ειμαι 3πλο εμβολιασμενη, ειδα το βαφτηστηρι μ τη Πέμπτη και βγηκε με κοβιντ και Δευτέρα έκανα ετ. Ευτυχώς δεν κόλλησα! Μετά τρόμαξα λίγο και άρχισα να απομόνωση για μερικές μέρες μη τυχόν και αρπάξω τπτ! Βέβαια έχω περάσει ο ολας και μάλιστα ήμουν θετική 20 ημέρες!, κόλλησα τον Φεβρουάριο και Απρίλιο έκανα τη ετ. Είχα κ λίγα αντισώματα από κει Οποτε όλα καλά! Παντως την γυναίκα δεν την επηρεάζει αν νόσησει.Σε αντίθεση με τον αντρα που αν κανει πυρετο, το σπέρμα δεν έχει τόσο καλή μορφολογία. Το λέω γτ τη μετά της ετ μου ήταν 2 κοπέλες και το είχαν διαπιστώσει με τους άντρες τους 

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Είσαι 11 ή 9; οποσδήποτε όταν δεν σκέφτεσαι μόνο αυτό ηρεμείς. Εγω θα σ πρότεινα να πάρεις και το βιβλίο τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος. Σου δίνει να καταλάβεις αρκετά πράγματα.. Εχει κάπου 25 ευρώ, αλλα αξίζει!  

9η είμαι, 8 εβδομάδων κ 2 ημερών ή κ 1 ημέρας όπως λέει ο υπέρηχος που μάλλον ο υπέρηχος έχει δίκιο, τέλοσπάντων έχω δρόμο ακόμα.. Το έχειδ διαβάσει το βιβλίο; Είχα πάρει πέρσι ένα άλλο αλλά αφού έχασα το μωρό ξενέρωσα κ δεν θέλω να ξαναδιαβάσω τπτ μέχρι να βεβαιωθώ ότι πέρασαν οι κρίσιμοι μήνες. 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

7η μερα

Με βλαστοκυστες. Άρα 12η. Λογικά σε 2 μερες σ χει χοριακη. Πιστεύω ίσως και να δείξει. Αλλα αν δεν δείξει μην απογοητευτείς, Ν απας να κάνεις τη χοριακη σ. Εχουμε δει άπειρες φορές αρνητικά τεστ και θετικη χοριακη. Εγω παντως αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα έμπαινα στο τριπακι με τα τεστ! 

πρίν από 2 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

9η είμαι, 8 εβδομάδων κ 2 ημερών ή κ 1 ημέρας όπως λέει ο υπέρηχος που μάλλον ο υπέρηχος έχει δίκιο, τέλοσπάντων έχω δρόμο ακόμα.. Το έχειδ διαβάσει το βιβλίο; Είχα πάρει πέρσι ένα άλλο αλλά αφού έχασα το μωρό ξενέρωσα κ δεν θέλω να ξαναδιαβάσω τπτ μέχρι να βεβαιωθώ ότι πέρασαν οι κρίσιμοι μήνες. 

Σου εξηγεί μήνα μήνα τι έχεις να περιμένεις. Δεν το έχω τελειώσει, γτ εχει μετά κ για τοκετό, θηλασμό κλπ. Οποτε θα το έχω και μετα σαν βοήθημα αλλιώς θα στο έστελνα πολύ ευχαρίστως! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Με βλαστοκυστες. Άρα 12η. Λογικά σε 2 μερες σ χει χοριακη. Πιστεύω ίσως και να δείξει. Αλλα αν δεν δείξει μην απογοητευτείς, Ν απας να κάνεις τη χοριακη σ. Εχουμε δει άπειρες φορές αρνητικά τεστ και θετικη χοριακη. Εγω παντως αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα έμπαινα στο τριπακι με τα τεστ! 

Ναι ναι 9η μ ειπε..πιο πολυ θα τ κανω απο περιέργεια  χαχαχα

Καλημέρα κορίτσια νομίζω τελικά είμαι άτυχη όλο κάτι τυχενει δε ξέρω γιατί να το πάρω ως σημάδι ..

Από τη μια χάρηκα πάρα πολύ γιατί σήμερα ξύπνησα και αδιαθετησα πρώτη φορά χωρίς φάρμακα μετά από παααρα πολυ καιρό που επερνα φάρμακα για να αδιαθετησω ακριβώς στις 30 μέρες. 

Από την άλλη έχω τον υπέρηχο για την επιτροπη τη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη βέβαια θα είμαι 4η μέρα που εγώ θεωρητικά τελειώνω αλλά και αν όχι τι θα γίνει ? Μπορεί να μου το κάνει και έτσι ?? 

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε !!!

Βρε κορίτσια την προηγούμενη εβδομάδα είχαν πόνους στην κοιλιά όπως όταν κανείς κοιλιακους, ρωτάω στο κέντρο μου λένε δεν είναι τπτ είναι από την ωοληψια και τη διέγερση που είχαν τεντώνει οι μύες.

Απο χθες εχω κράμπες και πόνο στις γάμπες! Σαν να εχω κάνει aerobic. :-D

Δεν παίρνω να ρωτήσω ! Τελείως κουλο φαίνεται. Εντωμεταξύ βιδωμένη στην ξαπλώστρα ήμουν όλα το ΣΚ, απορώ κιόλας. 
@Μπισκοτακι27 χθες με έκανες  να πω ούτε εγώ θα κανω τεστ. Αλλά τώρα το βάζω σε πρόγραμμα Τετάρτη πρωί! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , Linoula είπε:

Κορίτσια απευθύνομαι προς όλες. Σε φάση διέγερσης, ετ, εγκυμοσύνης. Τι μέτρα παίρνετε για τον covid? Είστε εμβολιασμενες? Βλέπετε φίλους, βγαίνετε? 

Εγώ δεν έκανα ποτέ εμβόλιο για τον covid, ούτε ο άντρας μου. Περάσαμε covid την πρωτοχρονιά, μας πήγε πολύ καλά, βέβαια χρησιμοποίησα βιταμίνες, έδωσα κ στον άντρα μου κ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Πριν μείνω έγκυος πρόσεχα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στην τάξη κ σε κλειστούς χώρους. Φίλους έβλεπα κ βλέπω κανονικά.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...