Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Καντι είπε:

Επειδη εχω στίγμα δεν αλληλοεπηρεάζονται , αλλα φαντάσου ειχα πολυ χαμηλό αιματοκρίτη και ο γυναικολόγος μου, μου ζήτησε να κανω ενδοφλέβια σιδηρο η αιματολόγος το απαγόρευσε λόγω στίγματος. Οποτε πραγματικά καθένας στον τομέα του.

Και αμα σ πω ότι έχω στίγμα αλλά συμβαίνει κάτι περίεργο έχω 39 αιματοκριτη και σίδηρο 189... Παραπάνω από το κανονικό..  Ειναι λιγο παράδοξο. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Επίσης να ξέρεις ότι ο καρκίνος του μαστού δεν πονάει στο 99% των περιπτώσεων. 

Από 10 ωάρια δηλαδή είχατε πάρει 2 βλαστοκύστες? 

Κι εγώ αυτά σκέφτομαι. Και ότι καρκίνος δεν εμφανίζεται σε ένα μήνα τόσο ξαφνικά. Αλλά επειδή έχω και διέγερση μπροστά μου, θορυβήθηκα. Άντε να ξημερώσει να πάρω το γιατρό μου να τελειώνω και μ αυτό. Δεν τελειώνει η ταλαιπωρία ποτε δυστυχώς. Παντα θα έχουμε κάτι να μας τρέχει. Δεν πειράζει, είπαμε, σφίγγουμε τα δόντια και προχωράμε.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Και αμα σ πω ότι έχω στίγμα αλλά συμβαίνει κάτι περίεργο έχω 39 αιματοκριτη και σίδηρο 189... Παραπάνω από το κανονικό..  Ειναι λιγο παράδοξο. 

Εντυπωσιακο !!! Σίγουρα θα πήγαινα σε αιματολόγο  ....

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Kate92 είπε:

Κι εγώ αυτά σκέφτομαι. Και ότι καρκίνος δεν εμφανίζεται σε ένα μήνα τόσο ξαφνικά. Αλλά επειδή έχω και διέγερση μπροστά μου, θορυβήθηκα. Άντε να ξημερώσει να πάρω το γιατρό μου να τελειώνω και μ αυτό. Δεν τελειώνει η ταλαιπωρία ποτε δυστυχώς. Παντα θα έχουμε κάτι να μας τρέχει. Δεν πειράζει, είπαμε, σφίγγουμε τα δόντια και προχωράμε.

Από προσωπική εμπειρία, δεν θα νιώσεις πόνο... Απλα η θα το πιάσεις ή θα το δεις στην μαστογραφία! Και μην κοιτάζεις τωρα με τις ορμόνες, το λένε κ ολας ότι μπορεί να πιασεις διαφορά στο στηθος 

πρίν από 4 λεπτά , Καντι είπε:

Εντυπωσιακο !!! Σίγουρα θα πήγαινα σε αιματολόγο  ....

Ναι ίσως κάνω μια επίσκεψη. Ίσως δεν ασχολήθηκε κανένας από τους 2 γυναικολόγος λόγω του ότι δεν έχει στίγμα ο σύζυγος. Οι εξετασεις ήταν καλές οπότε σ λεει αστο! Γτ στις εξετάσεις λέει σιοπηλη αιμοδφαιρινοπαθεια, σε περίπτωση κυησης να εξεταστεί το ζευγάρι! 

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Από προσωπική εμπειρία, δεν θα νιώσεις πόνο... Απλα η θα το πιάσεις ή θα το δεις στην μαστογραφία! Και μην κοιτάζεις τωρα με τις ορμόνες, το λένε κ ολας ότι μπορεί να πιασεις διαφορά στο στηθος 

Πιάνω ένα "γρουμπαλακι" επώδυνο. Φαντάσου ότι ξαπλώνω μπρούμυτα και νιώθω μικρό πόνο. Γρουμπαλακια έχω πολλά, αλλά είναι από την πυκνότητα του μαστού. 

Ευτυχώς έκανα τον υπέρηχο πριν την πρώτη διέγερση. Και να σημειώσω ότι κανένας γυναικολόγος δε μου το ζήτησε η έστω δεν το πρότεινε. Αν δεν το είχα κάνει τώρα θα ήμουν σε πανικο. 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Kate92 είπε:

Πιάνω ένα "γρουμπαλακι" επώδυνο. Φαντάσου ότι ξαπλώνω μπρούμυτα και νιώθω μικρό πόνο. Γρουμπαλακια έχω πολλά, αλλά είναι από την πυκνότητα του μαστού. 

Ευτυχώς έκανα τον υπέρηχο πριν την πρώτη διέγερση. Και να σημειώσω ότι κανένας γυναικολόγος δε μου το ζήτησε η έστω δεν το πρότεινε. Αν δεν το είχα κάνει τώρα θα ήμουν σε πανικο. 

Οχι κοριτσι μ... Δεν πετάει γρουμπουλι σε 1 μηνα. Πετάει γρουμπουλι από τη μια μαστογραφία ως την επόμενη το επόμενο έτος. Έτσι ήταν τουλάχιστον η εμπειρία ή προσωπική μ. Και δεν έχει καθόλου πόνο! 

3 minutes ago, Kate92 said:

Κανονικά λένε ότι πρέπει να εξετάζεσαι πριν από κάθε διέγερση γιατί σε περίπτωση που υπάρχει κάτι δεν επιτρέπεται να πάρεις τα φάρμακα. Παρ' όλα αυτά κανείς γιατρός δεν το λέει. Κι εγώ από μόνη μου έκανα υπέρηχο γιατί έχω εδώ και κάποια χρόνια ένα ινοαδένωμα που παρακολουθώ 

eardp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Οχι κοριτσι μ... Δεν πετάει γρουμπουλι σε 1 μηνα. Πετάει γρουμπουλι από τη μια μαστογραφία ως την επόμενη το επόμενο έτος. Έτσι ήταν τουλάχιστον η εμπειρία ή προσωπική μ. Και δεν έχει καθόλου πόνο! 

Σ ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω στο γνωστό σου πρόσωπο όλα να πήγαν καλά!!

πρίν από 2 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κανονικά λένε ότι πρέπει να εξετάζεσαι πριν από κάθε διέγερση γιατί σε περίπτωση που υπάρχει κάτι δεν επιτρέπεται να πάρεις τα φάρμακα. Παρ' όλα αυτά κανείς γιατρός δεν το λέει. Κι εγώ από μόνη μου έκανα υπέρηχο γιατί έχω εδώ και κάποια χρόνια ένα ινοαδένωμα που παρακολουθώ 

Ακριβώς αυτό. Μωρέ μήπως ήθελε και μαστογραφία? Αλλά μόλις έγινα 30

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

Μια από τα ίδια. Με ακουμπάω και μελανιάζω. Όσο για τον πόνο μ ειπε ο φαρμακοποιος ένα κολπάκι το οποίο βοηθάει νομιζω. Τσιμπάς το δερμα καρφώνεις την ενεση. Μετα το αφήνεις το τεντώνεις μετά δάχτυλα σ και αρχίζεις να πατάς την ενεση. Και επειδή το δερμα είναι τεντωμένο δεν τσούζει τόσο. 

Εγώ σε ένα άλλο φόρουμ διάβασα ότι για να μην μελανιαζουμε με τις ενέσεις μόλις τις κάνουμε να βάζουμε βούτυρο. Το δοκίμασα κ έπιασε σε εμένα. 

3 minutes ago, Kate92 said:

Ακριβώς αυτό. Μωρέ μήπως ήθελε και μαστογραφία? Αλλά μόλις έγινα 30

Ούτε εγώ έχω κάνει που είμαι 35. Ε μα τους είχα όλους να μου λένε κάνε μετά το παιδί και κάνε μετά το παιδί αλλά το παιδί δεν έρχεται και νομίζω το έχω αφήσει παραπάνω απ' όσο θα έπρεπε. Τώρα αναγκαστικά θα την κάνω μετά, εκτός κι αν δεν τα καταφέρουμε πάλι οπότε ίσως κάνω μία από Σεπτέμβρη 

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Vxatz είπε:

Εγώ σε ένα άλλο φόρουμ διάβασα ότι για να μην μελανιαζουμε με τις ενέσεις μόλις τις κάνουμε να βάζουμε βούτυρο. Το δοκίμασα κ έπιασε σε εμένα. 

Οχι δε θα το αντέξω. Ήδη νιώθω αρκετά άσχημη, αμα αρχίσω να βάζω και βούτυρα θα πέσω στα πατώματα :lol:

@happiness79 που είσαι;;;; δε μπορώ σε θέλω ενεργή! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ούτε εγώ έχω κάνει που είμαι 35. Ε μα τους είχα όλους να μου λένε κάνε μετά το παιδί και κάνε μετά το παιδί αλλά το παιδί δεν έρχεται και νομίζω το έχω αφήσει παραπάνω απ' όσο θα έπρεπε. Τώρα αναγκαστικά θα την κάνω μετά, εκτός κι αν δεν τα καταφέρουμε πάλι οπότε ίσως κάνω μία από Σεπτέμβρη 

Μην ανησυχείς κοπέλα μου. Δεν είναι τπτ. Είναι ορμονες. Και όσο πιο πυκνό στηθος έχεις τόσο πιο πολλά γρουμπουλια θα πιάνεις... Να πας όμως να κάνεις τις εξετάσεις σου μόλις μπορέσεις.. Η πρόληψη σώζει κορίτσια! 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Επίσης να ξέρεις ότι ο καρκίνος του μαστού δεν πονάει στο 99% των περιπτώσεων. 

Από 10 ωάρια δηλαδή είχατε πάρει 2 βλαστοκύστες? 

Ναι ναι κ στην 1η διέγερση μ άλλο γιατρό και άλλο πρωτόκολλο 2 έμβρυα 3 ημερών … ωάρια έμειναν 6-7 ώριμα τα 5 ήταν κατάλληλα 

πρίν από 32 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κι εγώ 3ων ημερών θα βάλω αυτή την φορά για αλλαγή. Μήπως να το δοκιμάσεις κι εσύ?

Ούτε κι εγώ το ήξερα αυτό και τον έβγαζα τον αέρα. Έχουν περάσει 3 μήνες σχεδόν και η μία μελανιά δεν έχει φύγει ακόμα

Μικρή δόση menopur λεει είχε πάρει και από τα 83 είχε 57 ώριμα, κατέψυξε τα 32 ωάρια μόνα τους και γονιμοποίησε τα υπόλοιπα που έφτασαν 13 βλαστοκύστες (οι 10 ΑΑ). Τρομερο? Έχω αποθηκεύσει το ποστ της, τόση εντύπωση μου είχε κάνει 

Η αλλαγή για εμένα θα είναι να βάλω βλαστοκυστες γιατί έχω βάλει 3ημερων. Να εμπιστευτώ τον εμβρυολογο ή να ρισκάρω? Δεν ξέρω... Ας δω βέβαια πόσα θα γονιμοποιηθουν πρώτα και πόσα θα προχωρήσουν και πως

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...