Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

οχιιιι με τίποτα μην βγάζεις τον αέρα, ρώτα κ το φαρμακοποιό σου, αυτές οι ενέσεις γίνονται με τον αέρα 

Εμενα ο γυναικολόγος μ ειπε να βγαζω λιγο τον αερα.κανω κάποιες μελανιες αλλα οχι παντα.Αυτο που μ βοηθάει ειναι να τεντώνω την κοιλιά μ κ ν βλεπω τυχον φλέβες μην χτύπησω καμια κ επισης παιρνω ενα παγακι παγώνω λιγο εκεινη την περιοχή για δευτερόλεπτα κ μετα την κανω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Α λες γι αυτό να κοντεύω να γίνω δαλματιας; 

εμ γι’ αυτό, αν τις κάνεις σωστά δεν θα ξαναμελανιάσεις, καλά που το είπες τώρα που είναι νωρίς, πώς θα έβγαζες 9 μήνες σε μπλε μαρέν; 

πρίν από 4 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

εμ γι’ αυτό, αν τις κάνεις σωστά δεν θα ξαναμελανιάσεις, καλά που το είπες τώρα που είναι νωρίς, πώς θα έβγαζες 9 μήνες σε μπλε μαρέν; 

Αχχαχα. Να σαι καλά. Και αναρωτιόμουν πως θα φορεσω μαγιο έτσι όπως είμαι! Όλη η κοιλια λεία και κάτω από τον αφαλό ένα χαμογελάκι από μελανιές.. Μια ομορφιά! 

Κοτοπουλάκι καλύτερα σε βλεοω ή είναι ιδέα μ; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Εμενα ο γυναικολόγος μ ειπε να βγαζω λιγο τον αερα.κανω κάποιες μελανιες αλλα οχι παντα.Αυτο που μ βοηθάει ειναι να τεντώνω την κοιλιά μ κ ν βλεπω τυχον φλέβες μην χτύπησω καμια κ επισης παιρνω ενα παγακι παγώνω λιγο εκεινη την περιοχή για δευτερόλεπτα κ μετα την κανω

Γιατί σου είπε να κάνεις κάτι τέτοιο;

Στις οδηγίες χρήσης λέει να μην βγάζεις τον αέρα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 55 λεπτά , Tselek είπε:

@Eternity Άποψη για το θεμα δεν έχω αλλά εγώ που είμαι 37 (εγκυουλα) και έχω ΑΜΗ:0.1 θα σου πω ένα μεγάλο εύγε που στα 42 σου μας βάζεις όλες κάτω! Ο γιατρός μου εμένα ένα πραγμα μου έλεγε: δεν πειράζει αν δεν εχεις πολλά ωάρια, ένα αρκεί για να γίνει το θαύμα ♥️ Σου εύχομαι να είναι η τριτη προσπάθεια και η τυχερή σου! 

Κορίτσι εσυ τι διεγερση έκανες; Και εγώ ΑΜΗ πολλή χαμηλή εχω και δεν ήθελε καθόλου ο γιατρός να πάρω μεγάλη δόση…

1 hour ago, Angot είπε:

Κοριτσι μ, μας βάζεις κάτω ουυ. Ειμαι 31 και έβγαλα 4 ωαριάκια και έχω αμη 2.3! Και όμως είμαι έγκυος... Ένα αυγουλακι θέλουμε οχι 4! Οπότε αναθαρεψε! Και γω άκουγα κάτι 10-15 και πάθαινα κοκομπλοκο, μιλούσα στα λιγοστά μ αυγακια για να μην νιώθουν μειονεκτικά ... Αστο γέλιο αν με άκουγες! 

Χαχαχα και το έκανα…στο μοναδικό εμβρυακι που είχα αφήσει μόνο του στο εργαστήριο χωρίς αδερφάκια.! 
οι ορμόνες είναι πιστεύω :-D

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Γιατί σου είπε να κάνεις κάτι τέτοιο;

Στις οδηγίες χρήσης λέει να μην βγάζεις τον αέρα

Δεν ξερω τι να σ πω…ετσι κ αλλιως ο αέρας ειναι τερμα πισω ..οποτε βγαζω μονο μια τελιτσα υγρο αλλα στο τελείωμα οταν τελειώνει το υγρο την ωρα που την κανεις εχει αερα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Chris_V είπε:

Κορίτσι εσυ τι διεγερση έκανες; Και εγώ ΑΜΗ πολλή χαμηλή εχω και δεν ήθελε καθόλου ο γιατρός να πάρω μεγάλη δόση…

Χαχαχα και το έκανα…στο μοναδικό εμβρυακι που είχα αφήσει μόνο του στο εργαστήριο χωρίς αδερφάκια.! 

Ναι μωρε το κακόμοιρο. Ψυχακι είναι κ αυτό! Εγω δε μπορώ να το σκέφτομαι ότι έχω αφήσει πχ εμβρυακι μοναχό στην κατάψυξη. Δλδ ευτυχώς κατεψυξα 2 και εβαλα 2! Τα άλλα δεν προχωρησαν. Είναι κρίμα όπως λέει κ ο άντρας μου, μικια μας είναι όλα! 

πρίν από 16 λεπτά , Chris_V είπε:

Εγώ ήμουν από τις τυχερές που πριν από την πρώτη μου εξωσωματική, έμεινα έγκυος φυσιολογικά! Επειδή όμως είχα μιλήσει με τρεις εξωσωματικούς όλοι τους θ ακολουθούσαν ήπια διέγερση ή απόλυτα φυσικό. Αναλόγως πώς θα συμπεριφέρονταν οι ωοθήκες μου. Θεωρώ πως στην περίπτωση μας είναι η καλύτερη αντιμετώπιση μιας και οι καταβολές μας δεν ειναι και οι μεγαλύτερες δυνατές.. Η περίπτωσή μου επιβεβαιώνει όμως πως και το ενα, είναι αρκετό ♥️

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Εχω τη γιατρο που με παρακολουθει. Της εχω μεγαλη εμπιστοσυνη και αισθανομαι ασφαλεια μαζι της. (Και να μπορουσα να παω Αθηνα να γεννησω με τον εξωσωματιστη, την γιατρο μου παλι θα επελεγα). Το οικονομικο ομως, μου ειναι δυσβασταχτο. Κι οχι τοσο για την δικη της αμοιβη, αλλα για το συνολο των χρηματων που πρεπει να δωσω βασει κλινικης που συνεργαζεται. Σκεφτομουν λοιπον.. να την κρατησω σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, κι αν πανε ολα καλα πρωτα ο Θεος και φτασουμε στη γεννα, να παω στο δημοσιο, αφου φυσικα ξεκινησω να με παρακολουθει παραλληλα καποιος απο τωρα. Μου ειναι αβολο. Δεν ξερω τι να τους πω.. πώς να το πω.. και πότε. Απο την αλλη.. δεν μπορω να δωσω 3χιλ ευρω...

Υπάρχει ακομα το επίδομα γεννας ετσι δεν ειναι; Που ξεκίνησε ο Μητσοτάκης το 2020 τα 2.000, ειτε γεννήσεις σε ιδιωτικό ειτε σε δημόσιο.

4 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Μα έπαιρνα D και μου τη σταμάτησε ο γιατρός! Δε θα ήθελα να τον παρακούσω, αλλά προβληματίζομαι μ' αυτό που λες. Ποιος ο λόγος όμως να μου την κόψει? Μήπως δεν κάνει και τόσο καλό σ' αυτή τη φάση?

Μηπως έκανες εξετάσεις και βρέθηκε φυσιολογική; Η d αν υπερβαίνει τις τιμές  αναφοράς ειναι τοξική για τον οργανισμό.

3 ώρες πρίν, Maria1549 είπε:

Καλησπέρα σε ολες!!!

δε ξέρω πως να ανοίξω νέο θέμα. Χαριζονται ενέσεις Gonal και Orgalutran, που διατηρούνται σε ψυγείο,
οποία κοπέλα θέλει μπορεί να μου στείλει μηνυμα

Αν εισαι Αθηνα ενδιαφερομαι.

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Ξέρεις τι? Από την ώρα που άρχισα να τις βάζω στο ψυγείο,δεν κάνω τόσο μεγάλες μελανιές..Μπορεί να είναι η ιδέα μου ότι βοηθάει το κρύο, μπορεί και όχι. Πάντως κάνω και αυτή την πατέντα που σου είχα πει,αδειάζω το περιεχόμενο της προγεμισμενης σύριγγας μέσα σε απλή σύριγγα,στην οποία βάζω από πάνω το βελονάκι ινσουλίνης και κάπως την παλεύω. Διότι οι έτοιμες προγεμισμενες εμένα προσωπικά με τσακίζουν στον πόνο,δεν ξέρω γιατί.. Μέχρι πότε θα τις κάνεις?Εμένα μου είπε η αιματολογος μέχρι να γεννήσω :wacko: Ω θεέ μου 

40 μερες μετα την γεννα τις κόβουν, αν δεν στις κόψει πριν γεννήσεις. Να την κανεις πρωί την αντιθρομβοτικη , γιατι οι φυσιολογικοί τοκετοί ξεκινούν συνήθως βράδυ, οποτε να εχεις διασφαλίσει οτι θα εχει περασει 12ωρο απο την τελευταια.

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Βρε κορίτσια βοηθήστε με σε κάτι. Είμαι στη φάση διέγερσης για την 3η εξωσωματική. Με ενέσεις puregon των 250, έχω 4 ωάρια. Ακούω κοπέλες με 10 και 15 ωάρια. Έχω AMH=2,5. Ήλπιζα σε κάτι παραπάνω. Βέβαια η ηλικία μου δε βοηθάει (42). Έχω απογοητευτεί και κουραστεί. Σκέφτομαι να ολοκληρώσω αυτή την προσπάθεια και να τα παρατήσω...

Στην ηλικία μας θελει πολυ υπομονη το θεμα ωοληψια, θα βρεις πολλές κοπέλες εδώ που φτάνουν να κανουν και ολόκληρο χρόνο ωοληψιες για  να μαζέψουν τέσσερα έμβρυα και να μπορέσουν να κανουν μια ετ.

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Δεν ξέρω εμενα μ είπα μην κάνω τπτ! Κάνω την ivor την μικρή. Είναι διαφορετικες οι μονάδες, αλλα ειναι η μικρότερη που έχει.. Ειναι ακριβές το ξέρω, και δεν τις καλύπτουν φουλ ούτε η ιδιωτική ασφάλεια ούτε το ΙΚΑ ρε γμτ!.. Άρα γενικά απ οτι καταλαβα τις ψιλό δίνουν και προληπτικά. Εγω από 2 γιατρούς που ειχα και τον προηγούμενο και τον τωρινό, θα μ τις έδινε προληπτικά έτσι κ αλλιώς είχε πει! 

Αν εισαι εγκυος και στις γράψει αιματολόγος εχει μηδενική συμμετοχή.

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Καντι είπε:

Υπάρχει ακομα το επίδομα γεννας ετσι δεν ειναι; Που ξεκίνησε ο Μητσοτάκης το 2020 τα 2.000, ειτε γεννήσεις σε ιδιωτικό ειτε σε δημόσιο.

Μηπως έκανες εξετάσεις και βρέθηκε φυσιολογική; Η d αν υπερβαίνει τις τιμές  αναφοράς ειναι τοξική για τον οργανισμό.

Αν εισαι Αθηνα ενδιαφερομαι.

40 μερες μετα την γεννα τις κόβουν, αν δεν στις κόψει πριν γεννήσεις. Να την κανεις πρωί την αντιθρομβοτικη , γιατι οι φυσιολογικοί τοκετοί ξεκινούν συνήθως βράδυ, οποτε να εχεις διασφαλίσει οτι θα εχει περασει 12ωρο απο την τελευταια.

Στην ηλικία μας θελει πολυ υπομονη το θεμα ωοληψια, θα βρεις πολλές κοπέλες εδώ που φτάνουν να κανουν και ολόκληρο χρόνο ωοληψιες για  να μαζέψουν τέσσερα έμβρυα και να μπορέσουν να κανουν μια ετ.

Αν εισαι εγκυος και στις γράψει αιματολόγος εχει μηδενική συμμετοχή.

Κοριτσι μ το επίδομα υπάρχει ακομα, το πήρε δικός μ άνθρωπος πρίν μερικούς μήνες. Όσον αφορά τις αιματολογικες ρώτησα τον γιατρό να τηε έκανα ακόμα και επί πληρωμή και μ ειπε οχι δεν τις χρειάζεται...! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Angot είπε:

Κοριτσι μ το επίδομα υπάρχει ακομα, το πήρε δικός μ άνθρωπος πρίν μερικούς μήνες. Όσον αφορά τις αιματολογικες ρώτησα τον γιατρό να τηε έκανα ακόμα και επί πληρωμή και μ ειπε οχι δεν τις χρειάζεται...! 

Προσωπικα θα πήγαινα σε αιματολόγο. Προληπτικα τις δίνουν όλοι μεχει να μείνεις εγκυος απο εκεί και πέρα ομως θελει παρακολουθηση

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

6 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Τι είναι η χοριοαμνιονίτιδα???

@happiness79 δυστυχώς υπάρχουν μικρόβια που επηρεάζουν πολύ αρνητικά την κύηση. Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν. Μακριά απο μας και σκεφτόμαστε θετικά :) Κάνουμε ότι μας λεέι ο γιατρούλης μας. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Καντι είπε:

Προσωπικα θα πήγαινα σε αιματολόγο.

Εμπιστεύομαι απόλυτα τον γιατρό μ! Αλλα δεν έχεις και άδικο... Εχω και στίγμα οπότε ίσως σε συνδυασμό με την πιθανή θρομβοφιλια θα χρειαζόταν μια επίσκεψη σε κάποιον ειδικό! 

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Εμπιστεύομαι απόλυτα τον γιατρό μ! Αλλα δεν έχεις και άδικο... Εχω και στίγμα οπότε ίσως σε συνδυασμό με την πιθανή θρομβοφιλια θα χρειαζόταν μια επίσκεψη σε κάποιον ειδικό! 

Επειδη εχω στίγμα δεν αλληλοεπηρεάζονται , αλλα φαντάσου ειχα πολυ χαμηλό αιματοκρίτη και ο γυναικολόγος μου, μου ζήτησε να κανω ενδοφλέβια σιδηρο η αιματολόγος το απαγόρευσε λόγω στίγματος. Οποτε πραγματικά καθένας στον τομέα του.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 hour ago, Eternity said:

Η εικόνα αυτή ήταν την 6η ημέρα του κύκλου (5η ημέρα με φάρμακα) Δε νομίζω να βγει κι άλλο στην πορεία γιατί 10η ημέρα περιμένω να κάνω ωοληψια σύμφωνα και με τις άλλες φορές. 

Σας ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις απαντήσεις σας! Απλά με τόσα φάρμακα ήλπιζα να βγάλω περισσότερα για να τα αφήσουμε για βλαστοκυστες. Τώρα θα μου πουν οτι και την 1η φορά. Ειναι λίγα για να το διακινδυνευσουμε και να βάλουμε 3 ημερών. Ο άντρας μου μου λεει να το ρισκάρουμε. Αν όμως ένα εμβρυακι 3 ημερών προχωρήσει καλύτερα στο φυσικό του περιβάλλον? Πφφφφ δεν ξέρω... 

Κι εγώ 3ων ημερών θα βάλω αυτή την φορά για αλλαγή. Μήπως να το δοκιμάσεις κι εσύ?

1 hour ago, κοτοπουλάκι said:

οχιιιι με τίποτα μην βγάζεις τον αέρα, ρώτα κ το φαρμακοποιό σου, αυτές οι ενέσεις γίνονται με τον αέρα 

Ούτε κι εγώ το ήξερα αυτό και τον έβγαζα τον αέρα. Έχουν περάσει 3 μήνες σχεδόν και η μία μελανιά δεν έχει φύγει ακόμα

1 hour ago, κοτοπουλάκι said:

83 ωάρια;;; Τι είχε πάρει η γυναίκα για να βγάλει τόσα;; 

Μικρή δόση menopur λεει είχε πάρει και από τα 83 είχε 57 ώριμα, κατέψυξε τα 32 ωάρια μόνα τους και γονιμοποίησε τα υπόλοιπα που έφτασαν 13 βλαστοκύστες (οι 10 ΑΑ). Τρομερο? Έχω αποθηκεύσει το ποστ της, τόση εντύπωση μου είχε κάνει 

• Μου αρέσει 3
  • Μπερδεμένη/-ος 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...