Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Ξέρεις πόσο πλήρωσα για τις εξετάσεις θρομβοφιλιας? 485 ευρώ,διότι έληξε η ασφάλεια μου! Όταν μου είπε την τιμή η γραμματέας κόντεψα να καραφλιασω και εγώ και αυτη:lol: Ευτυχώς οι εξετάσεις βγήκαν καλές,γι αυτό παίρνω προληπτικά  μικρή δόση 0,4 . Εσένα τι δοσολογία σου έγραψε?

Δεν ξέρω εμενα μ είπα μην κάνω τπτ! Κάνω την ivor την μικρή. Είναι διαφορετικες οι μονάδες, αλλα ειναι η μικρότερη που έχει.. Ειναι ακριβές το ξέρω, και δεν τις καλύπτουν φουλ ούτε η ιδιωτική ασφάλεια ούτε το ΙΚΑ ρε γμτ!.. Άρα γενικά απ οτι καταλαβα τις ψιλό δίνουν και προληπτικά. Εγω από 2 γιατρούς που ειχα και τον προηγούμενο και τον τωρινό, θα μ τις έδινε προληπτικά έτσι κ αλλιώς είχε πει! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , Tselek είπε:

@Eternity Άποψη για το θεμα δεν έχω αλλά εγώ που είμαι 37 (εγκυουλα) και έχω ΑΜΗ:0.1 θα σου πω ένα μεγάλο εύγε που στα 42 σου μας βάζεις όλες κάτω! Ο γιατρός μου εμένα ένα πραγμα μου έλεγε: δεν πειράζει αν δεν εχεις πολλά ωάρια, ένα αρκεί για να γίνει το θαύμα ♥️ Σου εύχομαι να είναι η τριτη προσπάθεια και η τυχερή σου! 

Όταν όμως με διεγερση βγάζω μόνο 4 τι να το κάνω?Αναρωτιέμαι μήπως είναι λάθος η τιμή. Στην 1η εξωσωματική είχα βγάλει 7, γονιμοποιηθηκαν τα 4 και προχώρησαν τα 2. Η 2η ήταν σε φυσικό κύκλο. Τώρα αναρωτιέμαι μήπως απλά μου μέτρησε τα πολύ καλά, αυτά δηλαδή που θα προχωρήσουν. Δεν ξέρω... Έχει απόλυτο δίκιο ο γιατρός σου. Ξέρω κοπέλα με AMH 0,4 που έμεινε έγκυος στα 42 μόνη της! Εγώ μάλλον έχω πολλά και τζουφια.... 

πρίν από 20 λεπτά , Eternity είπε:

Βρε κορίτσια βοηθήστε με σε κάτι. Είμαι στη φάση διέγερσης για την 3η εξωσωματική. Με ενέσεις puregon των 250, έχω 4 ωάρια. Ακούω κοπέλες με 10 και 15 ωάρια. Έχω AMH=2,5. Ήλπιζα σε κάτι παραπάνω. Βέβαια η ηλικία μου δε βοηθάει (42). Έχω απογοητευτεί και κουραστεί. Σκέφτομαι να ολοκληρώσω αυτή την προσπάθεια και να τα παρατήσω...

Κοριτσι μ, μας βάζεις κάτω ουυ. Ειμαι 31 και έβγαλα 4 ωαριάκια και έχω αμη 2.3! Και όμως είμαι έγκυος... Ένα αυγουλακι θέλουμε οχι 4! Οπότε αναθαρεψε! Και γω άκουγα κάτι 10-15 και πάθαινα κοκομπλοκο, μιλούσα στα λιγοστά μ αυγακια για να μην νιώθουν μειονεκτικά ... Αστο γέλιο αν με άκουγες! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Βρε κορίτσια βοηθήστε με σε κάτι. Είμαι στη φάση διέγερσης για την 3η εξωσωματική. Με ενέσεις puregon των 250, έχω 4 ωάρια. Ακούω κοπέλες με 10 και 15 ωάρια. Έχω AMH=2,5. Ήλπιζα σε κάτι παραπάνω. Βέβαια η ηλικία μου δε βοηθάει (42). Έχω απογοητευτεί και κουραστεί. Σκέφτομαι να ολοκληρώσω αυτή την προσπάθεια και να τα παρατήσω...

Μην απογοητεύεσαι τέσσερα δεν είναι λίγο, άλλες κοπέλες παίρνουν περισσότερα αλλά έχουν άλλες τιμές και άλλες ηλικίες. Εγώ στα 36 μου με την πρώτη διέγερση 300 μονάδες παρακαλώ πήρα 1. Από τότε πάω με φυσικό κύκλο και παίρνω ένα κάθε μήνα ή δυο με χάπια χωρίς να επιβαρύνω τον οργανισμό μου. Με δόση 150 έχω πάρει και τρία σε μια ακόμη προσπάθεια. Τέσσερα μπορεί να είναι τέσσερα έμβρυα…

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Δεν ξέρω εμενα μ είπα μην κάνω τπτ! Κάνω την ivor την μικρή. Είναι διαφορετικες οι μονάδες, αλλα ειναι η μικρότερη που έχει.. Ειναι ακριβές το ξέρω, και δεν τις καλύπτουν φουλ ούτε η ιδιωτική ασφάλεια ούτε το ΙΚΑ ρε γμτ!.. Άρα γενικά απ οτι καταλαβα τις ψιλό δίνουν και προληπτικά. Εγω από 2 γιατρούς που ειχα και τον προηγούμενο και τον τωρινό, θα μ τις έδινε προληπτικά έτσι κ αλλιώς είχε πει! 

Α ναι ξέχασα να πω ότι κάνω τις clexane ,διότι οι innohep με είχαν τσακίσει! Απ όσο κατάλαβα δεν τις γλιτωνουμε τις αντιπηκτικες ρε γμτ..Πονάει τόσο πολύ το φάρμακο,που μου λείπουν οι prolutex :lol: Πάντως για τις μελανιές παίζει ρόλο και το δέρμα της κάθε γυναίκας,εγώ που έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα και κάνω μελανιες με το παραμικρό,δεν έχω να περιμένω κάποια βελτίωση..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Α ναι ξέχασα να πω ότι κάνω τις clexane ,διότι οι innohep με είχαν τσακίσει! Απ όσο κατάλαβα δεν τις γλιτωνουμε τις αντιπηκτικες ρε γμτ..Πονάει τόσο πολύ το φάρμακο,που μου λείπουν οι prolutex :lol: Πάντως για τις μελανιές παίζει ρόλο και το δέρμα της κάθε γυναίκας,εγώ που έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα και κάνω μελανιες με το παραμικρό,δεν έχω να περιμένω κάποια βελτίωση..

Μια από τα ίδια. Με ακουμπάω και μελανιάζω. Όσο για τον πόνο μ ειπε ο φαρμακοποιος ένα κολπάκι το οποίο βοηθάει νομιζω. Τσιμπάς το δερμα καρφώνεις την ενεση. Μετα το αφήνεις το τεντώνεις μετά δάχτυλα σ και αρχίζεις να πατάς την ενεση. Και επειδή το δερμα είναι τεντωμένο δεν τσούζει τόσο. 

• Μου αρέσει 1

25 minutes ago, Kate92 said:

Γρουμπαλακια πιάνω γενικά. Είναι αρκετά πυκνό τ στήθος μου. Ο πονος με προβλημάτισε, γιατί δεν το είχα ποτέ ξανά σε αυτή τη φάση του κύκλου και τόσο εντοπισμένα. Σ ευχαριστώ! Είναι παρηγοριά να ακούς αυτά που σκέφτεσαι και από κάποιον τρίτο που το βλέπει πιο ψύχραιμα.

Επίσης να ξέρεις ότι ο καρκίνος του μαστού δεν πονάει στο 99% των περιπτώσεων. 

1 hour ago, silvy22 said:

Έχω κάνει μαζί του ναι μακρύ πρωτόκολλο , στο ίδιο κάναμε κ μεταφορά 2 είχαμε όλα κ όλα αποτέλεσμα 0

Από 10 ωάρια δηλαδή είχατε πάρει 2 βλαστοκύστες? 

eardp2.png

πρίν από 50 λεπτά , Eternity είπε:

Να μην στεναχωριέσαι. Σημασία έχει να είναι καλά για εμάς που είμαστε μεγαλύτερης ηλικίας. Και εγώ 3 είχα, με

χαμηλότερη δόση βέβαια (είμαι 1 χρόνο μικρότερη αλλά εχω χαμηλή ΑΜΗ) 

πρίν από 35 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Εσυ ποτε ειναι να κανεις;;

Παρασκευή! Και με τρώει να κάνω ένα την Τετάρτη, να ξέρω που βαδίζω 

• Ευχαριστώ 1

56 minutes ago, Eternity said:

Σε ξένο φόρουμ είχα διαβάσει 83 ωάρια σε μία ωοληψία. Μου είχε πέσει το σαγόνι. Σε ποια μέρα είσαι? Μπορεί να μεγαλώσουν κι άλλα στην πορεία 

• Μπερδεμένη/-ος 2

eardp2.png

1 hour ago, Eternity είπε:

Να μην απογοητεύεσαι. Να σκέφτεσαι ότι : it takes only one! Δεν έχει σημασία ο αριθμος αλλά η ποιότητα. Και ένα μόνο αν είναι καλό αρκεί. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Angot είπε:

Εγω δεν εχω προβλημα ακόμα με την βελόνα με τις μελανιές έχω.. Θα δοκιμάσω να βάλω μια να δω. Δεν έχω πάει σε αιματολογο, ο γυναικολογος μου τιε έδωσε, δεν έχουμε πει μέχρι πότε θα τις κάνω... Τον ρώτησα αν θέλει να κανω εξετασεις θρομβοφιλιας και μ ειπε οχι να κανω τις ενέσεις και δεν παθαίνω τπτ. Εμενα είχε η ξαδερφη μ και μου είπε η γυναικολόγος της να το πω στον δικό μ γυναικολογο γτ αυτά πάνε κ κληρονομικα, οποτε του το είπα και ξεκίνησα τις ενέσεις... 

Πες μ λίγο πονακια, τραβηγματακια ειχες; πχ προχθές δεν είχα τπτ, χθες το ίδιο, σήμερα έχω όλη μερα, αυριο μπορεί να μην έχω καθόλου...! Ο γιατρός λεει ειναι φυσιολογικα αλλά θέλω και μια γνώμη από παθούσα! 

κι εγώ κάνω ενέσεις innohep κάθε βράδυ, πονάει λίγο αλλά μελανιές δεν κάνω ευτυχώς. Φαντάζομαι δεν βγάζεις τον αέρα έτσι; Στην αρχή που δεν ήξερα κ έβγαζα τον αέρα η κοιλιά μου είχε γίνει μπλαβί. 

πρίν από 20 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ξένο φόρουμ είχα διαβάσει 83 ωάρια σε μία ωοληψία. Μου είχε πέσει το σαγόνι. Σε ποια μέρα είσαι? Μπορεί να μεγαλώσουν κι άλλα στην πορεία 

83 ωάρια;;; Τι είχε πάρει η γυναίκα για να βγάλει τόσα;; 

πρίν από 20 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Η εικόνα αυτή ήταν την 6η ημέρα του κύκλου (5η ημέρα με φάρμακα) Δε νομίζω να βγει κι άλλο στην πορεία γιατί 10η ημέρα περιμένω να κάνω ωοληψια σύμφωνα και με τις άλλες φορές. 

Σας ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις απαντήσεις σας! Απλά με τόσα φάρμακα ήλπιζα να βγάλω περισσότερα για να τα αφήσουμε για βλαστοκυστες. Τώρα θα μου πουν οτι και την 1η φορά. Ειναι λίγα για να το διακινδυνευσουμε και να βάλουμε 3 ημερών. Ο άντρας μου μου λεει να το ρισκάρουμε. Αν όμως ένα εμβρυακι 3 ημερών προχωρήσει καλύτερα στο φυσικό του περιβάλλον? Πφφφφ δεν ξέρω... 

πρίν από 11 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

κι εγώ κάνω ενέσεις innohep κάθε βράδυ, πονάει λίγο αλλά μελανιές δεν κάνω ευτυχώς. Φαντάζομαι δεν βγάζεις τον αέρα έτσι; Στην αρχή που δεν ήξερα κ έβγαζα τον αέρα η κοιλιά μου είχε γίνει μπλαβί. 

83 ωάρια;;; Τι είχε πάρει η γυναίκα για να βγάλει τόσα;; 

Τον βγάζω. Τι; να μην τον βγάζω;;;;;;; 

πρίν από 1 λεπτό , Angot είπε:

Τον βγάζω. Τι; να μην τον βγάζω;;;;;;; 

οχιιιι με τίποτα μην βγάζεις τον αέρα, ρώτα κ το φαρμακοποιό σου, αυτές οι ενέσεις γίνονται με τον αέρα 

• Μπερδεμένη/-ος 3

πρίν από 1 λεπτό , κοτοπουλάκι είπε:

οχιιιι με τίποτα μην βγάζεις τον αέρα, ρώτα κ το φαρμακοποιό σου, αυτές οι ενέσεις γίνονται με τον αέρα 

Α λες γι αυτό να κοντεύω να γίνω δαλματιας; 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...