Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Chris_V είπε:

Ελα Κορίτσι, και εγώ 6η μετά είμαι μετά την μεταφορά. Από όταν ξεκίνησα τη διέγερση είμαι όλη μέρα για τσίσα γιατί προσπαθώ κιόλας να πίνω και πολλά υγρά για την κατακράτηση. Έχεις αλλάξει τα υγρά που πίνεις μήπως; Εγώ και νύχτα σηκώνομαι συστηματικά…

Οχι τα ιδια που επινα …ακιρβως κ εγω κ το βραδυ κ ολη μερα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Μα έπαιρνα D και μου τη σταμάτησε ο γιατρός! Δε θα ήθελα να τον παρακούσω, αλλά προβληματίζομαι μ' αυτό που λες. Ποιος ο λόγος όμως να μου την κόψει? Μήπως δεν κάνει και τόσο καλό σ' αυτή τη φάση?

Όχι ισα ισα τη χρειαΖεσαι περισσοτερο τη ντε τωρα.γιατι ποσο ειχες κ σου την εκοψε;Ειναι η πιο σημαντικη ορμονη

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ερωτησεις!

1. @Ellidr @κοτοπουλάκι @happiness79 πως γίνεται να φουσκώνετε και να ξεφουσκώνετε;? Συνηθιζεται;?  Σε εμένα γιατι δεν συμβαινει αυτο;? καθε πρωι ειμαι και πιο διογκωμενη και στην κοιλια κ στο στηθος! Ειδικα σημερα.. το προσεξε κ ο αντρας μου!

2. Η αναπτυξη των εμβρυων ειναι σταθερη καθε φορα που πατε στον γιατρο για υπερηχο; πχ. Πας σημερα και σου βγαινει 6w0d. Αν πατε σε μια εβδομαδα σας βγαινει 7w0d ή μπορει να σας βγει ειτε λιγο περισσοτερο ειτε λιγο λιγοτερο; το εχετε προσεξει αυτο;?

3. Πηγαινει καποια κοπελα σε γιατρο του  δημοσιου να την παρακολουθει; εστω κ παραλληλα! Με σκοπο να γεννησει σε δημοσιο νοσοκομειο;? 

Γεια σου κοριτσι..! Σε ποια εβδομαδα σου ειπε να κανετε την β επιπεδου;?

Εμένα ο τρίτος υπέρηχος ενώ ήμουν 8+1 με έδειξε 8+3 

Ο γιατρός είπε ότι καλο ένα αυτό κακό δεν είναι 

Τώρα για το πρήξιμο τι να σου πω ίσως όταν κουράζομαι να νιώθω εγώ πιο βαριά 

Πάντως η αλήθεια είναι κ εγώ κάθε μέρα και πιο πρησμένη είμαι στη κοιλιά 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Και πολύ καλά κάνεις,να τον ρωτάς πάντα ,έτσι ώστε να μην αγχώνεσαι με την κάθε άποψη που γράφεται.Εμένα για τους πόνους μου πρότεινε παναντολ μπλε η ντεπον και μου είπε να τον ενημερώνω πάντα πριν πάρω το οτιδήποτε,ακόμα και για αλοιφές. Από συμπληρώματα παίρνω μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο με φυλλικό οξύ

Εμενα μ ειπε μόνο ντεπον, duphalac kαι buscopan  επιτρέπεται να παρω κατά βούληση!μου εχει γράψει και δοσολογίες. Ωστοσο αν και εχθές με ειδε ο γιατρός και ηταν ολα καλα, σήμερα έχω αγχωθει μ τα τραβηγματακια και τα πονακια μ, λογικά αν υπήρχε κάτι θα το είχε δει χθες στον υπέρηχο ο γιατρός!! Οπότε μάλλον παράνοια έχω πάθει! 

Εσυ εισαι περισσότερων εβδομάδων. Εμενα που θα  είμαι αύριο στη 10η εβδομάδα ακόμα μ εχει αφήσει utrogestan cyclacour vasclor σαλοσπιρ Filicine και Ivor... Φαντάζομαι όταν σε φτάσω θα προστεθούν αυτά και θα φύγουν τα πρώτα της ivf. 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Εμενα μ ειπε μόνο ντεπον, duphalac kαι buscopan  επιτρέπεται να παρω κατά βούληση!μου εχει γράψει και δοσολογίες. Ωστοσο αν και εχθές με ειδε ο γιατρός και ηταν ολα καλα, σήμερα έχω αγχωθει μ τα τραβηγματακια και τα πονακια μ, λογικά αν υπήρχε κάτι θα το είχε δει χθες στον υπέρηχο ο γιατρός!! Οπότε μάλλον παράνοια έχω πάθει! 

Εσυ εισαι περισσότερων εβδομάδων. Εμενα που θα  είμαι αύριο στη 10η εβδομάδα ακόμα μ εχει αφήσει utrogestan cyclacour vasclor σαλοσπιρ Filicine και Ivor... Φαντάζομαι όταν σε φτάσω θα προστεθούν αυτά και θα φύγουν τα πρώτα της ivf. 

Ω ναι,έπαιρνα ορμόνες περίπου μέχρι την 14η εβδομάδα,διότι ήθελε να σχηματιστεί καλά ο πλακούντας . Μόλις είδε ότι όλα κυλούν ομαλά,τις σταμάτησα και ξεκίνησα συμπληρώματα. Είδε τις εξετάσεις που έκανα και με βάση αυτό,μου είπε τι συμπληρώματα πρέπει να παίρνω,κάτι το οποίο απ όσο ξέρω το κάνουν όλοι οι γυναικολόγοι. Πριν την εμβρυομεταφορα και μέχρι την 14η εβδομάδα,έπαιρνα κάθε μέρα τις πολυβιταμινες pregnacare,αλλά δεν αρκούν,οπότε τις σταμάτησα και παίρνω αυτά που σου ανέφερα παραπάνω. Α ναι,κάνω κάθε μέρα και μια αντιπηκτικη ενεση,απορώ πως το ξέχασα :P

πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Ω ναι,έπαιρνα ορμόνες περίπου μέχρι την 14η εβδομάδα,διότι ήθελε να σχηματιστεί καλά ο πλακούντας . Μόλις είδε ότι όλα κυλούν ομαλά,τις σταμάτησα και ξεκίνησα συμπληρώματα. Είδε τις εξετάσεις που έκανα και με βάση αυτό,μου είπε τι συμπληρώματα πρέπει να παίρνω,κάτι το οποίο απ όσο ξέρω το κάνουν όλοι οι γυναικολόγοι. Πριν την εμβρυομεταφορα και μέχρι την 14η εβδομάδα,έπαιρνα κάθε μέρα τις πολυβιταμινες pregnacare,αλλά δεν αρκούν,οπότε τις σταμάτησα και παίρνω αυτά που σου ανέφερα παραπάνω. Α ναι,κάνω κάθε μέρα και μια αντιπηκτικη ενεση,απορώ πως το ξέχασα :P

Αχ Παναγία μ, οτι χειρότερο. Η κοιλια μ εχει γινει μπλαβι... Αυτές δε θα τις  ξεφροτωθουμε ποτέ.. Πες μ λίγο πονακια, τραβηγματακια ειχες; πχ προχθές δεν είχα τπτ, χθες το ίδιο, σήμερα έχω όλη μερα, αυριο μπορεί να μην έχω καθόλου...! Ο γιατρός λεει ειναι φυσιολογικα αλλά θέλω και μια γνώμη από παθούσα! 

πρίν από 18 λεπτά , Angot είπε:

Αχ Παναγία μ, οτι χειρότερο. Η κοιλια μ εχει γινει μπλαβι... Αυτές δε θα τις  ξεφροτωθουμε ποτέ.. Πες μ λίγο πονακια, τραβηγματακια ειχες; πχ προχθές δεν είχα τπτ, χθες το ίδιο, σήμερα έχω όλη μερα, αυριο μπορεί να μην έχω καθόλου...! Ο γιατρός λεει ειναι φυσιολογικα αλλά θέλω και μια γνώμη από παθούσα! 

Ξέρεις τι? Από την ώρα που άρχισα να τις βάζω στο ψυγείο,δεν κάνω τόσο μεγάλες μελανιές..Μπορεί να είναι η ιδέα μου ότι βοηθάει το κρύο, μπορεί και όχι. Πάντως κάνω και αυτή την πατέντα που σου είχα πει,αδειάζω το περιεχόμενο της προγεμισμενης σύριγγας μέσα σε απλή σύριγγα,στην οποία βάζω από πάνω το βελονάκι ινσουλίνης και κάπως την παλεύω. Διότι οι έτοιμες προγεμισμενες εμένα προσωπικά με τσακίζουν στον πόνο,δεν ξέρω γιατί.. Μέχρι πότε θα τις κάνεις?Εμένα μου είπε η αιματολογος μέχρι να γεννήσω :wacko: Ω θεέ μου 

Βρε κορίτσια βοηθήστε με σε κάτι. Είμαι στη φάση διέγερσης για την 3η εξωσωματική. Με ενέσεις puregon των 250, έχω 4 ωάρια. Ακούω κοπέλες με 10 και 15 ωάρια. Έχω AMH=2,5. Ήλπιζα σε κάτι παραπάνω. Βέβαια η ηλικία μου δε βοηθάει (42). Έχω απογοητευτεί και κουραστεί. Σκέφτομαι να ολοκληρώσω αυτή την προσπάθεια και να τα παρατήσω...

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ξέρεις τι? Από την ώρα που άρχισα να τις βάζω στο ψυγείο,δεν κάνω τόσο μεγάλες μελανιές..Μπορεί να είναι η ιδέα μου ότι βοηθάει το κρύο, μπορεί και όχι. Πάντως κάνω και αυτή την πατέντα που σου είχα πει,αδειάζω το περιεχόμενο της προγεμισμενης σύριγγας μέσα σε απλή σύριγγα,στην οποία βάζω από πάνω το βελονάκι ινσουλίνης και κάπως την παλεύω. Διότι οι έτοιμες προγεμισμενες εμένα προσωπικά με τσακίζουν στον πόνο,δεν ξέρω γιατί.. Μέχρι πότε θα τις κάνεις?Εμένα μου είπε η αιματολογος μέχρι να γεννήσω :wacko: Ω θεέ μου 

Εγω δεν εχω προβλημα ακόμα με την βελόνα με τις μελανιές έχω.. Θα δοκιμάσω να βάλω μια να δω. Δεν έχω πάει σε αιματολογο, ο γυναικολογος μου τιε έδωσε, δεν έχουμε πει μέχρι πότε θα τις κάνω... Τον ρώτησα αν θέλει να κανω εξετασεις θρομβοφιλιας και μ ειπε οχι να κανω τις ενέσεις και δεν παθαίνω τπτ. Εμενα είχε η ξαδερφη μ και μου είπε η γυναικολόγος της να το πω στον δικό μ γυναικολογο γτ αυτά πάνε κ κληρονομικα, οποτε του το είπα και ξεκίνησα τις ενέσεις... 

Πες μ λίγο πονακια, τραβηγματακια ειχες; πχ προχθές δεν είχα τπτ, χθες το ίδιο, σήμερα έχω όλη μερα, αυριο μπορεί να μην έχω καθόλου...! Ο γιατρός λεει ειναι φυσιολογικα αλλά θέλω και μια γνώμη από παθούσα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Βρε κορίτσια βοηθήστε με σε κάτι. Είμαι στη φάση διέγερσης για την 3η εξωσωματική. Με ενέσεις puregon των 250, έχω 4 ωάρια. Ακούω κοπέλες με 10 και 15 ωάρια. Έχω AMH=2,5. Ήλπιζα σε κάτι παραπάνω. Βέβαια η ηλικία μου δε βοηθάει (42). Έχω απογοητευτεί και κουραστεί. Σκέφτομαι να ολοκληρώσω αυτή την προσπάθεια και να τα παρατήσω...

@Eternity Άποψη για το θεμα δεν έχω αλλά εγώ που είμαι 37 (εγκυουλα) και έχω ΑΜΗ:0.1 θα σου πω ένα μεγάλο εύγε που στα 42 σου μας βάζεις όλες κάτω! Ο γιατρός μου εμένα ένα πραγμα μου έλεγε: δεν πειράζει αν δεν εχεις πολλά ωάρια, ένα αρκεί για να γίνει το θαύμα ♥️ Σου εύχομαι να είναι η τριτη προσπάθεια και η τυχερή σου! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Οχι οχι θα κανω χοριακη την τεταρτη που ειναι 9η μερα οπως μ ειπε ο γιατρός μ

Μπράβο έτσι! Τέτοια να μου λες να συγκρατηθώ και εγώ! 
καλα μας αποτελέσματα! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Angot είπε:

Εγω δεν εχω προβλημα ακόμα με την βελόνα με τις μελανιές έχω.. Θα δοκιμάσω να βάλω μια να δω. Δεν έχω πάει σε αιματολογο, ο γυναικολογος μου τιε έδωσε, δεν έχουμε πει μέχρι πότε θα τις κάνω... Τον ρώτησα αν θέλει να κανω εξετασεις θρομβοφιλιας και μ ειπε οχι να κανω τις ενέσεις και δεν παθαίνω τπτ. Εμενα είχε η ξαδερφη μ και μου είπε η γυναικολόγος της να το πω στον δικό μ γυναικολογο γτ αυτά πάνε κ κληρονομικα, οποτε του το είπα και ξεκίνησα τις ενέσεις... 

Πες μ λίγο πονακια, τραβηγματακια ειχες; πχ προχθές δεν είχα τπτ, χθες το ίδιο, σήμερα έχω όλη μερα, αυριο μπορεί να μην έχω καθόλου...! Ο γιατρός λεει ειναι φυσιολογικα αλλά θέλω και μια γνώμη από παθούσα! 

Ξέρεις πόσο πλήρωσα για τις εξετάσεις θρομβοφιλιας? 485 ευρώ,διότι έληξε η ασφάλεια μου! Όταν μου είπε την τιμή η γραμματέας κόντεψα να καραφλιασω και εγώ και αυτη:lol: Ευτυχώς οι εξετάσεις βγήκαν καλές,γι αυτό παίρνω προληπτικά  μικρή δόση 0,4 . Εσένα τι δοσολογία σου έγραψε?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...