Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Ναι εναν μικρο σακο μονο ειδαμε, αδειο φυσικα.. ισα για να ξερουμε οτι υπαρχει.. κι οτι ειναι ενδομητριος! Ευχομαι συντομα να το δεις κι εσυ! Ειναι η πρωτη σου ετ;

Όχι ειναι η 3η μουυυυ στις προηγ 2 φορές ειχα εμφυτευσεις αλλα ηταν βιοχημικές 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 49 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια ειμαι 6η μερα μετα απο εμβρυομεταφορα.Ανα μια ωρα παω για τσισα μου,το εχετε κ εσεις;;;γενικα απο τις πρώτες μερες το ειχα

Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι! Τι τραβάμε με αυτή την αναμονή. Αναρωτιόμαστε για χίλια δυο πράγματα και ψάχνουμε να πιαστούμε από κάπου! Η λογική λέει ότι κανενα σύμπτωμα δεν μπορεί να είναι ενδεικτικό εγκυμοσύνης γιατί μπερδεύουν κ τα φάρμακα. Αλλά εμένα μου φαίνεται καλο σημάδι η συχνοουρια σου! Θυμάμαι όταν είχε πετύχει η προηγούμενη μου ετ συμπτώματα είχα τις 2 τελευταίες μέρες πριν την χοριακη. Πήγαινα συχνά τουαλέτα, κοιμόμουνα νωρίς νωρίς και στο ταξίδι που είχαμε πάει σε κάτι στροφές είχα τάση για εμετο. Μακάρι η συχνοουρια σου να είναι σημάδι! Δεν έχεις κανένα τσούξιμο έτσι?

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Όχι ειναι η 3η μουυυυ στις προηγ 2 φορές ειχα εμφυτευσεις αλλα ηταν βιοχημικές 

Αα λυπαμαι κοριτσι μου. Πολυ ασχημο συναισθημα υποθετω. Ευχομαι πως τωρα θα γατζωθει-ουν για τα καλα!! Τι εχεις βαλει;?

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , Linoula είπε:

Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι! Τι τραβάμε με αυτή την αναμονή. Αναρωτιόμαστε για χίλια δυο πράγματα και ψάχνουμε να πιαστούμε από κάπου! Η λογική λέει ότι κανενα σύμπτωμα δεν μπορεί να είναι ενδεικτικό εγκυμοσύνης γιατί μπερδεύουν κ τα φάρμακα. Αλλά εμένα μου φαίνεται καλο σημάδι η συχνοουρια σου! Θυμάμαι όταν είχε πετύχει η προηγούμενη μου ετ συμπτώματα είχα τις 2 τελευταίες μέρες πριν την χοριακη. Πήγαινα συχνά τουαλέτα, κοιμόμουνα νωρίς νωρίς και στο ταξίδι που είχαμε πάει σε κάτι στροφές είχα τάση για εμετο. Μακάρι η συχνοουρια σου να είναι σημάδι! Δεν έχεις κανένα τσούξιμο έτσι?

Οχι οχι τιποτα μονο συχνοουρια αφου τοσο συχνά που παω ανα μια ωρα ειναι διαφανα τα τσισα αχαχαχα 

πρίν από 6 λεπτά , Makelen είπε:

Αα λυπαμαι κοριτσι μου. Πολυ ασχημο συναισθημα υποθετω. Ευχομαι πως τωρα θα γατζωθει-ουν για τα καλα!! Τι εχεις βαλει;?

Εχω βαλει βλαστοκυστες 5ης μέρας η μια ειναι ΑΑ και η αλλη BC

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ερωτησεις!

1. @Ellidr @κοτοπουλάκι @happiness79 πως γίνεται να φουσκώνετε και να ξεφουσκώνετε;? Συνηθιζεται;?  Σε εμένα γιατι δεν συμβαινει αυτο;? καθε πρωι ειμαι και πιο διογκωμενη και στην κοιλια κ στο στηθος! Ειδικα σημερα.. το προσεξε κ ο αντρας μου!

2. Η αναπτυξη των εμβρυων ειναι σταθερη καθε φορα που πατε στον γιατρο για υπερηχο; πχ. Πας σημερα και σου βγαινει 6w0d. Αν πατε σε μια εβδομαδα σας βγαινει 7w0d ή μπορει να σας βγει ειτε λιγο περισσοτερο ειτε λιγο λιγοτερο; το εχετε προσεξει αυτο;?

3. Πηγαινει καποια κοπελα σε γιατρο του  δημοσιου να την παρακολουθει; εστω κ παραλληλα! Με σκοπο να γεννησει σε δημοσιο νοσοκομειο;? 

Γεια σου κοριτσι..! Σε ποια εβδομαδα σου ειπε να κανετε την β επιπεδου;?

Το φούσκωμα οφείλεται στην κατακράτηση που κάνει το σώμα λόγω των ορμονών. Εμένα στον υπέρηχο βγαίνει η μέρα που είμαι κ είναι στάνταρ. Σήμερα είμαι 8 εβδομάδων κ 1 ημέρας

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Οκ, σ' ευχαριστώ για την πληροφορία! Σίγουρα όμως σε αυτή τη φάση χρειαζόμαστε παραπάνω αποθέματα ασβεστίου, γιατί το παιδί τραβάει από εμάς ασβέστιο και υπάρχει κίνδυνος οστεοπόρωσης. Μια γνωστή μου κατά την εγκυμοσύνη της έπαθε σε τόσο σοβαρό βαθμό που μετά ήταν με πατερίτσες και χρειάστηκε επέμβαση στο ισχίο!

Γι’ αυτό και για πολλούς άλλους λόγους παίρνουμε βιταμίνη D τουλάχιστον 4.000iu, το ασβέστιο χωρίς την D και την Κ2 δεν απορροφάται κ καταλήγει στην τουαλέτα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Το φούσκωμα οφείλεται στην κατακράτηση που κάνει το σώμα λόγω των ορμονών. Εμένα στον υπέρηχο βγαίνει η μέρα που είμαι κ είναι στάνταρ. Σήμερα είμαι 8 εβδομάδων κ 1 ημέρας

Γι’ αυτό και για πολλούς άλλους λόγους παίρνουμε βιταμίνη D τουλάχιστον 4.000iu, το ασβέστιο χωρίς την D και την Κ2 δεν απορροφάται κ καταλήγει στην τουαλέτα. 

Μα έπαιρνα D και μου τη σταμάτησε ο γιατρός! Δε θα ήθελα να τον παρακούσω, αλλά προβληματίζομαι μ' αυτό που λες. Ποιος ο λόγος όμως να μου την κόψει? Μήπως δεν κάνει και τόσο καλό σ' αυτή τη φάση?

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 37 λεπτά , happiness79 είπε:

Μα έπαιρνα D και μου τη σταμάτησε ο γιατρός! Δε θα ήθελα να τον παρακούσω, αλλά προβληματίζομαι μ' αυτό που λες. Ποιος ο λόγος όμως να μου την κόψει? Μήπως δεν κάνει και τόσο καλό σ' αυτή τη φάση?

Εγω το μόνο που μπορώ να σκεφτω είναι πως επειδή κάποιες βιταμίνες κάνει να τις παίρνουμε για περίπου ενα 3μηνο, σου έκοψε την d τωρα λόγω του ότι υπάρχει ήλιος και κάνεις και καλή διατροφή, ώστε να μπορέσει να κάνει μια αποτοξίνωση ο οργανισμος σου, και να στην ξεκινήσει πάλι αργότερα που το μωρο θα ρουφάει περισσότερο και θα το χρειάζεσαι όντως το συμπλήρωμα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Εγω το μόνο που μπορώ να σκεφτω είναι πως επειδή κάποιες βιταμίνες κάνει να τις παίρνουμε για περίπου ενα 3μηνο, σου έκοψε την d τωρα λόγω του ότι υπάρχει ήλιος και κάνεις και καλή διατροφή, ώστε να μπορέσει να κάνει μια αποτοξίνωση ο οργανισμος σου, και να στην ξεκινήσει πάλι αργότερα που το μωρο θα ρουφάει περισσότερο και θα το χρειάζεσαι όντως το συμπλήρωμα. 

Εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι της έκοψε την D επειδή είναι λιποδιαλυτή κ όχι υδατοδιαλυτή. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ πως θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί καλύτερα για τα οφέλη της D στην εγκυμοσύνη. Κατά τη γνώμη μου χίλιες φορές καλύτερα D παρά ασβέστιο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι της έκοψε την D επειδή είναι λιποδιαλυτή κ όχι υδατοδιαλυτή. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ πως θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί καλύτερα για τα οφέλη της D στην εγκυμοσύνη. Κατά τη γνώμη μου χίλιες φορές καλύτερα D παρά ασβέστιο.

Εγω θα ρωτησω όταν πάω πάντως γτ 3χω και ευαισθητα δοντια και πονους στο ισχίο μου. Που πιθανόν να βοηθάει να μην χειροτέρεψει όσο περνάει ο καιρός... Αν και μ ειπε οτι θα χειροτερευει όσο περνάνε οι μήνες. Το είχε και η ξαδερφη μου,εκανε οστεοπόρωση εγκυμοσυνης βέβαια τωρα ειναι καυτερα που γέννησε κ πέρασαν κάποιοι μήνες! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Angot είπε:

Εγω θα ρωτησω όταν πάω πάντως γτ 3χω και ευαισθητα δοντια και πονους στο ισχίο μου. Που πιθανόν να βοηθάει να μην χειροτέρεψει όσο περνάει ο καιρός... Αν και μ ειπε οτι θα χειροτερευει όσο περνάνε οι μήνες. Το είχε και η ξαδερφη μου,εκανε οστεοπόρωση εγκυμοσυνης βέβαια τωρα ειναι καυτερα που γέννησε κ πέρασαν κάποιοι μήνες! 

Καλες μου @Angot και @happiness79   ο γιατρός ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας το τι χρειάζεται μια έγκυος, τι είναι απαραίτητο και τι όχι. Οι επιστήμονες έχουν γνώση,εμείς γνώμη. Το ασβέστιο είναι πολύ σημαντικό για τον οργανισμό μας,ειδικά τώρα που είμαστε έγκυες,οπότε μην αγχώνεστε και μην στεναχωριέστε χωρίς λογο❤️  Για σοβαρά ζητήματα ακουμε τον γιατρό μας και μόνο;)

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εσύ @silvy22  μου με τον Σφακ είχες κάνει την διέγερση? Και είχες κάνει ετ στον ίδιο κύκλο ή στον επόμενο?

Έχω κάνει μαζί του ναι μακρύ πρωτόκολλο , στο ίδιο κάναμε κ μεταφορά 2 είχαμε όλα κ όλα αποτέλεσμα 0

πρίν από 4 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλή μου Angot,ο γιατρός ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας το τι χρειάζεται μια έγκυος, τι είναι απαραίτητο και τι όχι. Οι επιστήμονες έχουν γνώση,εμείς γνώμη. Το ασβέστιο είναι πολύ σημαντικό για τον οργανισμό μας,ειδικά τώρα που είμαστε έγκυες. Για σοβαρά ζητήματα να ακούς τον γιατρό σου και μόνο;)

Μα εννοείται εγώ δεν παίρνω αλλά θα τον ενημερώσω για όλα αυτά που έχω μήπως και χρειαστεί να παρω.  Εδώ εγω σκέφτομαι να πάρω ένα buscopan σήμερα γτ έχω πονακια. Και παρόλο που μ το εχει επιτρέψει λεω να ξαναπαρω να ξαναρωτήσω! 

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Μα εννοείται εγώ δεν παίρνω αλλά θα τον ενημερώσω για όλα αυτά που έχω μήπως και χρειαστεί να παρω.  Εδώ εγω σκέφτομαι να πάρω ένα buscopan σήμερα γτ έχω πονακια. Και παρόλο που μ το εχει επιτρέψει λεω να ξαναπαρω να ξαναρωτήσω! 

Και πολύ καλά κάνεις,να τον ρωτάς πάντα ,έτσι ώστε να μην αγχώνεσαι με την κάθε άποψη που γράφεται.Εμένα για τους πόνους μου πρότεινε παναντολ μπλε η ντεπον και μου είπε να τον ενημερώνω πάντα πριν πάρω το οτιδήποτε,ακόμα και για αλοιφές. Από συμπληρώματα παίρνω μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο με φυλλικό οξύ

3 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια θελω τα φώτα σας στις κοπέλες που ειναι εγκυουλες , ειμαι 6η μερα μετα απο εμβρυομεταφορα.Ανα μια ωρα παω για τσισα μου,το εχετε κ εσεις;;;

Ελα Κορίτσι, και εγώ 6η μετά είμαι μετά την μεταφορά. Από όταν ξεκίνησα τη διέγερση είμαι όλη μέρα για τσίσα γιατί προσπαθώ κιόλας να πίνω και πολλά υγρά για την κατακράτηση. Έχεις αλλάξει τα υγρά που πίνεις μήπως; Εγώ και νύχτα σηκώνομαι συστηματικά…

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...