Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

Εχω τη γιατρο που με παρακολουθει. Της εχω μεγαλη εμπιστοσυνη και αισθανομαι ασφαλεια μαζι της. (Και να μπορουσα να παω Αθηνα να γεννησω με τον εξωσωματιστη, την γιατρο μου παλι θα επελεγα). Το οικονομικο ομως, μου ειναι δυσβασταχτο. Κι οχι τοσο για την δικη της αμοιβη, αλλα για το συνολο των χρηματων που πρεπει να δωσω βασει κλινικης που συνεργαζεται. Σκεφτομουν λοιπον.. να την κρατησω σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, κι αν πανε ολα καλα πρωτα ο Θεος και φτασουμε στη γεννα, να παω στο δημοσιο, αφου φυσικα ξεκινησω να με παρακολουθει παραλληλα καποιος απο τωρα. Μου ειναι αβολο. Δεν ξερω τι να τους πω.. πώς να το πω.. και πότε. Απο την αλλη.. δεν μπορω να δωσω 3χιλ ευρω...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Κανονικά δε θα έπρεπε να είναι άβολο, γιατί να θεωρείται αυτονόητο ότι μπορούμε όλοι να διαθέσουμε ένα τόσο μεγάλο ποσό! Στη θέση σου μπορεί να μοιραζόμουν τον προβληματισμό με τη γιατρό, μη τυχόν και μπορεί να έρθει να σε ξεγεννήσει στο δημόσιο. Μπορεί να λέω και βλακείες βέβαια και να μη στέκει αυτό, δεν ξέρω!

πρίν από 7 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Μακάρι μακαρι το εχω αγχος τωρα γιατι ειναι η 3η ετ .Κ η ειναι η πρώτη φορα που κρατιέμαι να μην κανω τεστ γιατι ετσι κ αλλιως μας νοιαζει ο διπλασιασμός 

Σε νιώθω απόλυτα... Ελα, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε!! Είναι η τυχερή φορά!!! ❤

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Giouli36 είπε:

1. Κορίτσι μου εγώ δεν έχω πρηστεί καθόλου στην αρχή της εγκυμοσύνης μου και άρχισα απλά να φουσκωνω όταν μπήκα στον 4ο δειλά δειλά!!!Εγώ βέβαια είμαι με φυσιολογική συλληψη!!

2. Στους υπερηχους που έχω κάνει κάθε φορά μεγάλωνε και το έμβρυο, δεν εχω κάνει πάρα πολλούς αλλά φαινόταν ότι μεγάλωνε βασικό!!Νομίζω στον 2ο ή 3ο υπέρηχο άλλαξε η ΠΗΤ μου γιατί το μωρό είναι μεγαλύτερο από αυτό που σου βγαίνει βάσει τελευταίας μερας περιόδου!!Λογικά εμένα η συλληψη πρέπει να έγινε πολύ νωρίς στον κύκλο μου γι'αυτο και το μωρό είναι μεγαλύτερο!!Βέβαια αυτό μου έχουν πει ότι μπορεί να αλλάξει προς το τέλος της εγκυμοσύνης!!!

3. Σ'αυτο δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί είμαι επαρχία και θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομειο στην πόλη μου!!

1.Δεν ξερω αν εχει να κανει με την εξωσωματικη κ τα φαρμακα.. αλλα εγω ειμαι σαν τουλουμπα!!

2. Στον πρωτο υπερηχο ηταν σακος 4 εβδομαδων. Στον δευτερο υπερηχο, 8 μερες μετα, εμφανιστηκε εμβρυο.. και ηταν 6w0d.. και 6 μερες μετα.. ο υπερηχος ελεγε 6w4d..!

3. Κι εγω επαρχια ειμαι. Κι εχουμε ενα δημοσιο κι ενα ιδιωτικο. Η γιατρος μου ομως συνεργαζεται με το ιδιωτικο...!

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν γίνεται να εμφανιστεί κάτι κακό τόσο γρήγορα, μην ανησυχείς. Μπορεί να είναι και απλώς κάτι που δεν είχε τύχει να πιάσεις παλιότερα. 

χαχαχα

Γρουμπαλακια πιάνω γενικά. Είναι αρκετά πυκνό τ στήθος μου. Ο πονος με προβλημάτισε, γιατί δεν το είχα ποτέ ξανά σε αυτή τη φάση του κύκλου και τόσο εντοπισμένα. Σ ευχαριστώ! Είναι παρηγοριά να ακούς αυτά που σκέφτεσαι και από κάποιον τρίτο που το βλέπει πιο ψύχραιμα.

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

1.Δεν ξερω αν εχει να κανει με την εξωσωματικη κ τα φαρμακα.. αλλα εγω ειμαι σαν τουλουμπα!!

Μήπως είσαι πάρα πολύ αδύνατη και γι' αυτό κάνει μπαμ?

πρίν από 4 λεπτά , Makelen είπε:

2. Στον πρωτο υπερηχο ηταν σακος 4 εβδομαδων. Στον δευτερο υπερηχο, 8 μερες μετα, εμφανιστηκε εμβρυο.. και ηταν 6w0d.. και 6 μερες μετα.. ο υπερηχος ελεγε 6w4d..!

3. Κι εγω επαρχια ειμαι. Κι εχουμε ενα δημοσιο κι ενα ιδιωτικο. Η γιατρος μου ομως συνεργαζεται με το ιδιωτικο...!

Μετα την πρώτη χοριακη μετα απο ποσες μερες εκανες τον πρώτο υπέρηχο;

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , happiness79 είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Κανονικά δε θα έπρεπε να είναι άβολο, γιατί να θεωρείται αυτονόητο ότι μπορούμε όλοι να διαθέσουμε ένα τόσο μεγάλο ποσό! Στη θέση σου μπορεί να μοιραζόμουν τον προβληματισμό με τη γιατρό, μη τυχόν και μπορεί να έρθει να σε ξεγεννήσει στο δημόσιο. Μπορεί να λέω και βλακείες βέβαια και να μη στέκει αυτό, δεν ξέρω!

Σε νιώθω απόλυτα... Ελα, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε!! Είναι η τυχερή φορά!!! ❤

Προφανως και δεν γινεται, εφοσον συνεργαζεται με την κλινικη. Προς το παρον εκλεισα ενα ραντεβου για τις 15/6 με γιατρο του νοσοκομειου.. και παω βημα βημα. Ακομα αλλωστε ειναι κ νωρις.. Να προχωρησει και το μωρο να ειμαστε σιγουροι οσο γινεται κ βλεπουμε! (Ολα αγχωτικα ειναι..!.)

Προφανως και δεν γινεται, εφοσον συνεργαζεται με την κλινικη. Προς το παρον εκλεισα ενα ραντεβου για τις 15/6 με γιατρο του νοσοκομειου.. και παω βημα βημα. Ακομα αλλωστε ειναι κ νωρις.. Να προχωρησει και το μωρο να ειμαστε σιγουροι οσο γινεται κ βλεπουμε! (Ολα αγχωτικα ειναι..!.)

Ναι μωρέ, βλέποντας και κάνοντας! Μπορεί να σου φανεί μια χαρά και ο άλλος γιατρός!

πρίν από 3 λεπτά , happiness79 είπε:

Μήπως είσαι πάρα πολύ αδύνατη και γι' αυτό κάνει μπαμ?

Οχι δεν ειμαι τοσο. Τα κιλα μου εφτασαν σχεδον το υψος μου (αφου πηρα ηδη 5, ολοκληρωνοντας την εξωσωματικη!). Ισως να εχει να κανει με το οτι ειναι διδυμα.. (Ετσι μου λεει η @Angot παντως!!!)

Οχι δεν ειμαι τοσο. Τα κιλα μου εφτασαν σχεδον το υψος μου (αφου πηρα ηδη 5, ολοκληρωνοντας την εξωσωματικη!). Ισως να εχει να κανει με το οτι ειναι διδυμα.. (Ετσι μου λεει η @Angot παντως!!!)

Λογικό ακούγεται, έχεις δύο σάκους! Μάλλον γι' αυτό!

πρίν από 4 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Μετα την πρώτη χοριακη μετα απο ποσες μερες εκανες τον πρώτο υπέρηχο;

Θα σου πω ακριβως. Δεν μετρανε ομως με τη  μερα.. για να σε στειλουν για υπερηχο.. αλλα την τιμη της χοριακης. Εκανα 1η χοριακη 9η μερα απο την ετ (2 βλαστοκυστες 5 ημερων) και ειχα 481. Ξαναεκανα 11η, και ειχα 1567. Τοτε μου ειπαν να μην κανω αλλη χοριακη και να παω για υπερηχο 3 μερες μετα (δηλ 14η απο ετ). 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Θα σου πω ακριβως. Δεν μετρανε ομως με τη  μερα.. για να σε στειλουν για υπερηχο.. αλλα την τιμη της χοριακης. Εκανα 1η χοριακη 9η μερα απο την ετ (2 βλαστοκυστες 5 ημερων) και ειχα 481. Ξαναεκανα 11η, και ειχα 1567. Τοτε μου ειπαν να μην κανω αλλη χοριακη και να παω για υπερηχο 3 μερες μετα (δηλ 14η απο ετ). 

Ααααα κ είδατε σακο τοσο γρηγορα ε; Αχ τι ωραιαααααα

πρίν από 3 λεπτά , happiness79 είπε:

Λογικό ακούγεται, έχεις δύο σάκους! Μάλλον γι' αυτό!

Ε ναι.. δεν υπαρχει αλλη εξηγηση! Δεν μπορεις να φανταστεις πως εχω διογκωθει! Και το στηθος πολυ..! Αλλα ποναει πααααρα πολυ!!

πρίν από 50 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια ειμαι 6η μερα μετα απο εμβρυομεταφορα.Ανα μια ωρα παω για τσισα μου,το εχετε κ εσεις;;;γενικα απο τις πρώτες μερες το ειχα 

Απόλυτα φυσιολογικό, είναι τα χάπια ή το μωρό σου :rolleyes:

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Ε ναι.. δεν υπαρχει αλλη εξηγηση! Δεν μπορεις να φανταστεις πως εχω διογκωθει! Και το στηθος πολυ..! Αλλα ποναει πααααρα πολυ!!

Ναι κι εμένα το στήθος είναι πρησμένο και πολύ ευαίσθητο!

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ααααα κ είδατε σακο τοσο γρηγορα ε; Αχ τι ωραιαααααα

Ναι εναν μικρο σακο μονο ειδαμε, αδειο φυσικα.. ισα για να ξερουμε οτι υπαρχει.. κι οτι ειναι ενδομητριος! Ευχομαι συντομα να το δεις κι εσυ! Ειναι η πρωτη σου ετ;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...