Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Είσαι πολύ γλυκιά,σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όμως έκανα μεγάλη βλακεία,γιατί ήξερα ότι δεν πρέπει να σηκώνουμε μεγάλο βάρος και εγώ άδειασα ένα γεματο καρότσι,μέχρι και απορρυπαντικά ειχε μέσα. Επόμενο λεβελ η άρση βαρών,να μου φωνάζει ο άντρας μου " Κάτσε κάτω απ' τη μπάρα " !

Χαχαχα!! Πλάκα έχει ο άντρας σου! Κι εγώ που σκέφτομαι αν θα πάω αύριο σούπερ μάρκετ για να πάρω μόνο ψωμί του τοστ, τυρί και αυγά! :lol:

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Angot είπε:

Καλέ αλήθεια ρωτάω. Λες να επιτρέπεται;; 

Νομιζω πως το υδρομασάζ,η σάουνα και το χαμάμ απαγορεύονται λόγω των υψηλών θερμοκρασιών . Καλύτερα μην το κάνεις και μπες στη θάλασσα που κάνει καλο

πρίν από 3 λεπτά , happiness79 είπε:

Χαχαχα!! Πλάκα έχει ο άντρας σου! Κι εγώ που σκέφτομαι αν θα πάω αύριο σούπερ μάρκετ για να πάρω μόνο ψωμί του τοστ, τυρί και αυγά! :lol:

Αυτά επιτρέπονται,δεν είναι βαριά. Ορίστε μια λογική έγκυος,όχι σαν εμένα που την είδα Πύρρος Δήμας γκαστρωμενη γυναίκα :D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 19 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Έκανα τεράστια ηλιθιότητα προχθές..πήγα στο μάρκετ με τους γονείς μου και άδειασα το καρότσι με τα τρόφιμα στο ταμείο,σήκωσα σε σύνολο πολύ μεγάλο βάρος. Το αποτέλεσμα? Πόνοι χαμηλά στην κοιλιά και δυσφορία και έτσι,μου είπε ο γιατρός να ξεκουραστώ και να μην κάνω τίποτα.Επειδή έχει πέντε μέρες που σταμάτησαν οι εμετοί,συνήλθα κάπως και  πήρα θαρρος,με αποτέλεσμα να κάνω τέτοιες βλακείες. Έχω τρομερές τύψεις,δεν πρόκειται να το ξανακάνω

Ετσι την πατάς πιο εύκολα, με το που νιώσεις καλα ξεθαρευεις...  Ποτε έχεις γενικά να πας στο γιατρό πάλι; 

πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Νομιζω πως το υδρομασάζ,η σάουνα και το χαμάμ απαγορεύονται λόγω των υψηλών θερμοκρασιών . Καλύτερα μην το κάνεις και μπες στη θάλασσα που κάνει καλο

Αυτά επιτρέπονται,δεν είναι βαριά. Ορίστε μια λογική έγκυος,όχι σαν εμένα που την είδα Πύρρος Δήμας γκαστρωμενη γυναίκα :D

Και στη θάλασσα τωρα μου είπε αν είναι κρύα να το αποφύγω, αν είναι νορμάλ να μπω αλλά να αλλάξω μαγιουδακι αμέσως μετά! 

πρίν από 1 λεπτό , Angot είπε:

Ετσι την πατάς πιο εύκολα, με το που νιώσεις καλα ξεθαρευεις...  Ποτε έχεις γενικά να πας στο γιατρό πάλι; 

Έτσι είναι όπως τα λες..Τώρα μου είπε να ξαναπάω πριν τον υπέρηχο Β επιπέδου,δηλαδή σε τρεις βδομάδες περίπου ,ελπίζω να πάνε όλα καλα

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Έτσι είναι όπως τα λες..Τώρα μου είπε να ξαναπάω πριν τον υπέρηχο Β επιπέδου,δηλαδή σε τρεις βδομάδες περίπου ,ελπίζω να πάνε όλα καλα

Όλα καλά θα πάνε κοπέλα μ, έχεις ήδη κάνει την αρχή. Με το καλό! Αλλα μην ξανασηκωσεις τόσο βάρος. Κριμα είναι! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Angot είπε:

Και στη θάλασσα τωρα μου είπε αν είναι κρύα να το αποφύγω, αν είναι νορμάλ να μπω αλλά να αλλάξω μαγιουδακι αμέσως μετά! 

Α ναι, μαγιό αλλάζουμε οπωσδήποτε μετά τη βουτιά. Σχετικά με το κρύο,έχει δίκιο,αν είναι πολύ κρύο το νερό,καλυτερα όχι. Να φανταστείς εγώ τρελαίνομαι για βουτιές σε ποτάμια,δώσε μου κρύο νερό και φύση και δε θέλω τίποτα άλλο 

1 hour ago, Visit a vis είπε:

Καλημέρα! Όμορφη Κυριακή! Θυμάται καμιά σας πόσο χρόνο απαιτούσε το ερα τεστ και η εξέταση για το μικροβίωμα να βγουν; Οι απαντήσεις έρχονται μετά από πολύ καιρό;

Καλημέρα. Το μικροβίωμα βγαίνει περίπου σε δυο εβδομάδες και το ΕΡΑ θέλει τρεις. Μπορείς να παρεις τηλ αν θες να ρωτήσεις γιατι δεν παίρνουν τηλ αμέσως, μπορεί να περιμένουν και τις δυο μαζί.

1 hour ago, happiness79 είπε:

Λοιπόν, αυτό με το προφυλακτικό να ξέρεις ότι δεν ισχύει! Γυναικολόγος φίλης μου επέμενε ότι το σπέρμα κάνει πολύ καλό γιατί έχει μαλακτικές ιδιότητες και ότι βοηθάει να μαλακώσει ο τράχηλος για πιο εύκολο τοκετό, ειδικά στο τέλος της εγκυμοσύνης της έλεγε να έχουν τακτικά επαφές για πιο εύκολη γέννα! Αυτό με τις λοιμώξεις ίσως είναι πιο επίφοβο στην αρχή της εγκυμοσύνης. Γι' αυτό φοβάμαι τα μπάνια στη θάλασσα (ειδικά στην Αττική!!) γιατί πιάνω πολύ εύκολα μύκητες...

@happiness79 Ναι για τις τακτικές επαφές και εγώ το έχω ακούσει απο φίλες κτλ. Από την άλλη δεν ακυρώνω καμία διαφορετική άποψη απλά αναφέρω ο δικός μου γιατρός τι μου έχει αναφέρει. 

Οι λοιμώξεις από μικρόβια μας απασχολούν μέχρι τέλους καλώς ή κακώς.. Γι αυτο και κατα την κύηση κάνουμε πάρα πολύ συχνά γενική και καλλιέργεια ούρων. Επίσης υπάρχει και η ο σπάνιος μεν αλλά υπαρκτός δε κίνδυνος της χοριοαμνιονίτιδας και σε προχωρημένο στάδιο κύησης (Μακριά απο εμάς!!). 

1 hour ago, happiness79 είπε:

Έλα ντε! Μου είπε ότι σύντομα θα ξεκινήσω ασβέστιο και ότι μέχρι τότε δε χρειάζεται να παίρνω τίποτα (εκτός από filicine) και τη βιταμίνη Β που έπαιρνα μου την 

happiness κάνε πρώτα μια εξέταση αίματος για το ασβέστιο, το δίνουν έτσι αβέρτα χωρίς εξετάσεις  αλλά δεν είναι κ τελείως ασφαλές σε κάποιες περιπτώσεις πχ αν έχεις υψηλό ασβέστιο στον οργανισμό μπορεί να πάθεις από ασβεστουρία μέχρι πέτρα στα νεφρά. Εγώ μόνο με D θα παραμείνω, ασβέστιο δεν παίρνω γιατί το ασβέστιο υπάρχει φουλ στα τρόφιμα ειδικά αν καταναλώνεις πράσινα λαχανικά, αμύγδαλα, ξηρούς καρπούς ή γαλακτοκομικά

Διαφημίσεις

Ερωτησεις!

1. @Ellidr @κοτοπουλάκι @happiness79 πως γίνεται να φουσκώνετε και να ξεφουσκώνετε;? Συνηθιζεται;?  Σε εμένα γιατι δεν συμβαινει αυτο;? καθε πρωι ειμαι και πιο διογκωμενη και στην κοιλια κ στο στηθος! Ειδικα σημερα.. το προσεξε κ ο αντρας μου!

2. Η αναπτυξη των εμβρυων ειναι σταθερη καθε φορα που πατε στον γιατρο για υπερηχο; πχ. Πας σημερα και σου βγαινει 6w0d. Αν πατε σε μια εβδομαδα σας βγαινει 7w0d ή μπορει να σας βγει ειτε λιγο περισσοτερο ειτε λιγο λιγοτερο; το εχετε προσεξει αυτο;?

3. Πηγαινει καποια κοπελα σε γιατρο του  δημοσιου να την παρακολουθει; εστω κ παραλληλα! Με σκοπο να γεννησει σε δημοσιο νοσοκομειο;? 

πρίν από 52 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Γεια σου κοριτσι..! Σε ποια εβδομαδα σου ειπε να κανετε την β επιπεδου;?

1 hour ago, happiness79 said:

Πάντως ρώτησε το γιατρό αν επιτρέπεται το σεξ, γιατί από κάποια μέρα διέγερσης και μετά δεν επιτρέπεται, για να μη σπάσει κάποιο αυγό!

Θα τον ρωτήσω αύριο αλλά για καλό και για κακό εχτές δεν τον άφησα να κάνουμε ελεύθερα μέχρι τέλους. Άσε του λέω, εμείς είμαστε τόσο γκαντέμηδες που 5 χρόνια προσπαθούμε για 1 και θα μας έρθουν 4 μαζί :lol:

• Χαχα 5

eardp2.png

7 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Τώρα θυμήθηκα ποιο κορίτσι είσαι! Έχεις κάνει και λαπαροσκόπηση έτσι δεν είναι; Είχες και εστίες στα γυναικολογικά που να δικαιολογούν αυτό που σου είπαν στο Έλενας;; Γιατί εγώ θυμάμαι μια κύστη ότι είχες. Αν υπήρχε οποιοδήποτε άλλο θέμα ο γιατρός την ώρα της λαπαροσκόπησης θα το είχε αποκαταστήσει. Εγώ είχα συμφυσεις στην ωοθήκη με τη σάλπιγγα και το έντερο και μου τις έλυσε. 

Σ'ευχαριστώ πολύ! :wub:

περα απο της κυστη, ειχα εστιες εξωτερικα σε μητρα κ ουρηθρα μου ειχε πει.
Βεβαια το χειρουργειο κ η σαλπιγγογραφια εγιναν με 3 χρονια διαφορα ,  οποτε μπορει η ενδομητριωση να εκανε παλι δουλιτσα..

πρίν από 7 λεπτά , eleonora85 είπε:

περα απο της κυστη, ειχα εστιες εξωτερικα σε μητρα κ ουρηθρα μου ειχε πει.
Βεβαια το χειρουργειο κ η σαλπιγγογραφια εγιναν με 3 χρονια διαφορα ,  οποτε μπορει η ενδομητριωση να εκανε παλι δουλιτσα..

Ωω κορίτσι! Έχεις ταλαιπωρηθεί.. Πόναγες πριν το χειρουργείο; Εγώ είχα απίστευτο πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Μπορεί και να πήγαινα μια φορά τη βδομάδα και όταν πήγαινα ποναγα τόσο πολύ που μου ερχόταν λιποθυμία. Στην ουρήθρα πρέπει να ποναγε επίσης.. Ε ρε τι τραβάμε οι έρμες οι γυναίκες! Εμείς και τα οιστρογόνα μας!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...