Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, μάφιν είπε:

Είμαι 1.63 και 79 κιλα. Έχασα τη μητέρα μου πριν ένα χρόνο και πήρα 20κιλα. Έφτασα 86 και από τον Σεπτέμβριο πήγα τώρα στα 79. Να σου πω εγω τι έχω καταλάβει. Εξαρτάται από τον οργανισμό. Εγω που πήρα τόσα κιλα ξαφνικά δεν τα έχει δεχτεί ο οργανισμός καλα. Έχω ζάχαρο κι αντίσταση στην ινσουλίνη κι επίσης νιώθω πολύ βαριά. Έβγαινα μια βόλτα με τα πόδια και αισθανόμουν 120 όχι 79. Η αδερφή μου που ήταν πάντα σε αυτά κιλα είναι μια χαρα οι εξετάσεις της και γεννησε φυσιολογικά και δεν πήρε παρά πολλά κιλα. Και γενικα μια χαρα. Τώρα, θέλει και μια εσωτερική αξιολόγηση. Εμένα η ενδοκρινολόγος είναι πολύ αυστηρή. Κάθε φορά μου λέει ότι θα έπρεπε να φτάσω τουλάχιστον 70 για να ξεκινήσω που μου φαίνεται υπερβολικό. Ε δεν προλαβαίνω να γίνω κορμάρα τώρα τι να κάνουμε; Το θέμα είναι να ρυθμιστούν τα ορμονολογικά και να είμαστε υγιείς.

εγω τι να πω που ειμαι 1.72 και 50 με 52 κιλα...παιρνω κ γλουκοφαζ..κανω κ διατροφη ενα μηνα..κ το σακχαρο νηστειας δεν λεει να πεσει κατω απο 92...εχω τρελαθει..μου λεει η διατροφη θα βοηθησει γυρω στους 6 μηνες...αλλα κ παλι...μηδεν ζαχαρη μηδεν μελι κλπ...μονο σπιτικα φαγητα...τπτ απ εξω..μονο μαυρο υδατανθρακα..οχι λιπη οχι σαλτσες οχι λαδια...τι αλλο να κανω...εχω φρικαρει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 27 λεπτά , happiness79 είπε:

Α, μα είπα κι εγώ γιατί δεν έβρισκα την αρχική σου δημοσίευση για να βεβαιωθώ ότι κατάλαβα καλά! Ήταν νωρίς τότε για να βγάλεις συμπέρασμα! 7 βλαστοκύστες είναι σούπερ ντούπερ!!! Συγχαρητήρια!!! Με το καλό να γίνει και η εμβρυομεταφορά! 

Μπράβο κοριτσάκι μου που έχεις πίστη!!! Είσαι πολύ δυνατή! Πάρα πολύ καλά κάνεις που δε χάνεις τις ελπίδες σου, είδες τι λέει και η zouko παραπάνω, ότι στην αρχή έβλεπαν λίγα και τα πήγαν περίφημα τελικά! Μην ξεχνάς ότι ο ανταγωνιστής θα δώσει άλλη ώθηση στη διαδικασία! Πολύ πιθανό να αυξηθούν, αλλά ακόμα και αν δεν γίνει αυτό, το σημαντικό είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα! Όλα θα πάνε καλά! 

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα λόγια σου,μου δίνουν κουράγιο.Ετσι όπως είναι τα πραγματα τι άλλο μπορώ να κάνω;Υπομονηηηηη

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια, χαρίζω δυο κουτιά Gonal 900 μονάδες. Η μια δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου, έχει τις 900 μονάδες και η άλλη έχει 700 μονάδες και ανοίχτηκε 10/01/22. Λήγουν 01/2023. Όποια κοπέλα τις χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

εγω τι να πω που ειμαι 1.72 και 50 με 52 κιλα...παιρνω κ γλουκοφαζ..κανω κ διατροφη ενα μηνα..κ το σακχαρο νηστειας δεν λεει να πεσει κατω απο 92...εχω τρελαθει..μου λεει η διατροφη θα βοηθησει γυρω στους 6 μηνες...αλλα κ παλι...μηδεν ζαχαρη μηδεν μελι κλπ...μονο σπιτικα φαγητα...τπτ απ εξω..μονο μαυρο υδατανθρακα..οχι λιπη οχι σαλτσες οχι λαδια...τι αλλο να κανω...εχω φρικαρει

Πω πω είσαι και λίγα κιλα! Είναι δύσκολο… σου στέλνω παρακάτω 1-2 συνταγές που εμένα με ξεγελάνε μηπως σε βοηθήσουν. Είδε την δίαιτα μου και η αυστηρή ενδοκρινολόγος και μου είπε ότι είναι πολύ καλή.

Πρωινό:Σοκολατένια κρεμούλα: στο κατσαρολάκι βάλε 3 κ.σ. βρώμη, 1 χουρμά βασιλικό ψιλοκομμένο, 1 κ.σ κακάο, 200ml γάλα φυτικό (το Ολύμπος βρώμη/φουντουκι είναι πολύ ωραίο και γλυκίζει) 1 πρέζα αλάτι Ανακάτεψε μέχρι να βράσει και να γίνει κρεμουλα

πρωινο ή βραδινό: 1 κεσέ γιαούρτι, 1 μήλο, κανέλα, 1 κουταλιά σταφίδα

και το καλύτερο! Κάθε μέρα για απογευματινό 2 χουρμάδες βασιλικούς γεμιστούς με 1κγ καρποβούτυρο. Εμένα αυτό με καλύπτει πολύ γιατί είναι αρκετά γλυκό και γεμίζει το στόμα σου ρε παιδί μου.

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

3 ώρες πρίν, Irida Mundo είπε:

Κορίτσια, χαρίζω δυο κουτιά Gonal 900 μονάδες. Η μια δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου, έχει τις 900 μονάδες και η άλλη έχει 700 μονάδες και ανοίχτηκε 10/01/22. Λήγουν 01/2023. Όποια κοπέλα τις χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα.

Κοριτσι μ επρεπε να τη δωσεις καπου την ανοιχτή.Αν ανοίξει κρατάει 20 μερες μονο :unsure:

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

1 ώρα πρίν, μάφιν είπε:

Πω πω είσαι και λίγα κιλα! Είναι δύσκολο… σου στέλνω παρακάτω 1-2 συνταγές που εμένα με ξεγελάνε μηπως σε βοηθήσουν. Είδε την δίαιτα μου και η αυστηρή ενδοκρινολόγος και μου είπε ότι είναι πολύ καλή.

Πρωινό:Σοκολατένια κρεμούλα: στο κατσαρολάκι βάλε 3 κ.σ. βρώμη, 1 χουρμά βασιλικό ψιλοκομμένο, 1 κ.σ κακάο, 200ml γάλα φυτικό (το Ολύμπος βρώμη/φουντουκι είναι πολύ ωραίο και γλυκίζει) 1 πρέζα αλάτι Ανακάτεψε μέχρι να βράσει και να γίνει κρεμουλα

πρωινο ή βραδινό: 1 κεσέ γιαούρτι, 1 μήλο, κανέλα, 1 κουταλιά σταφίδα

και το καλύτερο! Κάθε μέρα για απογευματινό 2 χουρμάδες βασιλικούς γεμιστούς με 1κγ καρποβούτυρο. Εμένα αυτό με καλύπτει πολύ γιατί είναι αρκετά γλυκό και γεμίζει το στόμα σου ρε παιδί μου.

Σούπερ γεύματα αυτά!!! Προσοχή όμως με την κανέλα, γιατί έχω διαβάσει ότι είναι από τα μπαχαρικά που απαγορεύονται στην εγκυμοσύνη! Υπάρχει μεγάλη λίστα απαγορευμένων αν το googlάρεις! Όσο για το Όλυμπος φουντούκι, γλυκίζει γιατί περιέχει ζάχαρη! Αντίστοιχα προϊόντα εντελώς άγλυκα μπορείς να βρεις σε καταστήματα με βιολογικά! Αυτούς τους γεμιστούς χουρμάδες πού τους βρίσκεις??? Ένα σαλάκι κύλισε, χαχαχ! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 hour ago, happiness79 είπε:

Σούπερ γεύματα αυτά!!! Προσοχή όμως με την κανέλα, γιατί έχω διαβάσει ότι είναι από τα μπαχαρικά που απαγορεύονται στην εγκυμοσύνη! Υπάρχει μεγάλη λίστα απαγορευμένων αν το googlάρεις! Όσο για το Όλυμπος φουντούκι, γλυκίζει γιατί περιέχει ζάχαρη! Αντίστοιχα προϊόντα εντελώς άγλυκα μπορείς να βρεις σε καταστήματα με βιολογικά! Αυτούς τους γεμιστούς χουρμάδες πού τους βρίσκεις??? Ένα σαλάκι κύλισε, χαχαχ! 

Όχι ρε σύ, λέει χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Τώρα δεν ξέρω αν είναι πουθενά κρυμμένη.. στο άρωμα για παράδειγμα. Καλα θα το αλλάξω και θα πάρω και κανένα άλλο όταν το βαρεθώ. Επίσης, αυτες οι απαγορευμένες τροφές επηρεάζουν και πριν την εγκυμοσύνη; Επηρεάζουν δηλαδή και στην προετοιμασία γιατί δεν θα αντέξω άλλες απαγορεύσεις χαχχαχα

Εσυ τους γεμίζεις τους χουρμάδες με αμύγδαλο βούτυρο ή όποιο άλλο σου αρέσει. Εγω τους κόβω και στη μέση για να έχω 4 μπουκιές :)))

Διαφημίσεις

1 hour ago, μάφιν είπε:

Όχι ρε σύ, λέει χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Τώρα δεν ξέρω αν είναι πουθενά κρυμμένη.. στο άρωμα για παράδειγμα. Καλα θα το αλλάξω και θα πάρω και κανένα άλλο όταν το βαρεθώ. Επίσης, αυτες οι απαγορευμένες τροφές επηρεάζουν και πριν την εγκυμοσύνη; Επηρεάζουν δηλαδή και στην προετοιμασία γιατί δεν θα αντέξω άλλες απαγορεύσεις χαχχαχα

Εσυ τους γεμίζεις τους χουρμάδες με αμύγδαλο βούτυρο ή όποιο άλλο σου αρέσει. Εγω τους κόβω και στη μέση για να έχω 4 μπουκιές :)))

Ε, θα τους αγοράζω από σένα τους χουρμάδες λοιπόν, που είχες και την ιδέα!! 

Όχι, μη φρικάρεις, δεν επηρεάζουν από πριν αυτές οι τροφές/μπαχαρικά/βότανα, είναι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που ορισμένα θέλουν προσοχή! Όχι άλλοι περιορισμοί!! Αχ, πόσο σε καταλαβαίνω! 

Όσο για το ρόφημα φουντουκιού μπορεί να κάνω λάθος, αν δεν το γράφει δε θα έχει ζάχαρη! Θα το μπερδεύω με άλλο! 

• Χαχα 2

6 ώρες πρίν, zouzou87 είπε:

Καλησπερα. Χαριζονται 2  κλειστες ενεσεις Bemfola 300 με ημερομηνια ληξης 04/22.

Οποια κοπελα ενδιαφερεται να μου στειλει αμεσα μηνυμα.

Ευχαριστω

@Clouds !!!!

12 hours ago, silvy22 said:

Ευχαριστώ πολύ θα σου στείλω μνμ !!!

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!! Με το καλό να ακούσετε καρδούλα και να πάνε όλα τέλεια! Στείλε μου κι εμένα μνμ όποτε μπορέσεις. :wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...