Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 59 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια μου....αν και παλια....αν και το εχω ξαναπεράσει....θελω να μου πειτε....Για αρχη να ξαναπω οτι το παιδακι μου εφτασε να γινει βλαστοκυστη 5ης μερας την 6η. Αυτο για την ιστορία...Τωρα το ωαριακι που γονιμοποιηθηκε σε αυτη την ωοληψια εφτασε κ αυτό να γινει βλαστοκυστη σημερα 6η μερα. Εχθες που ηταν 5η μερα ηταν μια μερα πισω....εχθες μου ειπαν πως θα το αφηναν για σημερα γιατί ηταν καλο μορφολογικά. Σήμερα που τους πηρα μου ειπαν οτι εγινε βλαστοκυστη και πως θα το καταψυξουν. Ρωτησα χαρακτηρισμό και μου ειπαν 5Β...σκετο...με ενα γραμμα...Ρωτησα 5ΒΒ; Και μου ξαναειπαν 5Β...Αχ να ειναι καλο; Το παιδάκι μου ηταν 4ΒΑ....ειχε και ενα Α στον χαρακτηρισμό...τωρα σκέτο Β...Τι να περιμενω;;; Απο τη μια χαρηκα που τα καταφερε...απο την αλλη αγχωνομαι...Πολλα εγραψα παλι...

Νομίζω ότι αδίκως αγχώνεσαι γιατί Είναι μια καλή βλαστοκύστη ούτως ή άλλως. Δεν έχει σημασία το αν είναι ΒΒ ή ΒΑ ΚΛΠ καθότι και τα 2 μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

@winspert έψαξα λίγο στο ιντερνετ και δεν βλέπω κάποια αναφορά σε αξιολόγηση βλαστοκυστών με ένα γράμμα γιατί αναγκαστικά υπάρχει μία βαθμολογία για το έμβρυο και μία για τον πλακούντα. Οπότε αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον έγινε κάποιο λάθος στην συνεννόηση.  

Επεμεινα παντως και ξαναρωτησα...5ΒΒ; Και μου ξαναειπαν 5Β...τι να πω; Εγω σε αναζήτηση στα αγγλικά καπου ειδα οτι υπάρχει και χαρακτηρισμός με ενα γραμμα αλλα δεν είναι συνηθες

πρίν από 3 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Νομίζω ότι αδίκως αγχώνεσαι γιατί Είναι μια καλή βλαστοκύστη ούτως ή άλλως. Δεν έχει σημασία το αν είναι ΒΒ ή ΒΑ ΚΛΠ καθότι και τα 2 μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη. 

Μακάρι κοριτσάκι μου...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 6 λεπτά , winspert είπε:

Ναι...πηγε καλύτερα... Ευτυχώς... Εύχομαι να εχει και συνέχεια!!!

Σε ευχαριστώ τοσο πολυ!!! Κ εγω το εύχομαι!!! Να πανε ολα καλα για ολες μας!!!!

Κ εγω μαλλο για ΒΒ το κοβω...Αλλα γιατί οταν ξαναρωτησα δεν με επιβεβαίωσαν; Τελοσπαντων... Μακαρι να παει καλα....

Και ξερετε τι διάβαζα τώρα; Πως τα εβρυα που φτανουν 5 ή 6 ειναι σε μεγαλύτερο ποσοστό αγορια...χαχαχα... Και η μανα μου λέει πως μου πέφτουν δυο αγόρια... Λετε να είναι αυτό το δεύτερο;;;

Στο ευχομαι από καρδιάς!!!!!!!!!

Δηλ η μανούλα σου έχει βγάλει τον αστρολογικό σου χάρτη; Για πες !!!!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

4 minutes ago, winspert said:

Επεμεινα παντως και ξαναρωτησα...5ΒΒ; Και μου ξαναειπαν 5Β...τι να πω; Εγω σε αναζήτηση στα αγγλικά καπου ειδα οτι υπάρχει και χαρακτηρισμός με ενα γραμμα αλλα δεν είναι συνηθες

Μακάρι κοριτσάκι μου...

Έπρεπε τότε να ρωτήσεις γιατί έχει μόνο ένα γράμμα και τι σημαίνει αυτό. Γενικά είναι πολύ ευγενικοί στο εμβρυολογικό, όποτε έχω ρωτήσει κάτι μου απαντάνε χωρίς πρόβλημα. 

eardp2.png

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Έπρεπε τότε να ρωτήσεις γιατί έχει μόνο ένα γράμμα και τι σημαίνει αυτό. Γενικά είναι πολύ ευγενικοί στο εμβρυολογικό, όποτε έχω ρωτήσει κάτι μου απαντάνε χωρίς πρόβλημα. 

Όντως ; Εμενα με το ζόρι μ είπε χαρακτηρισμό … μ λέει «έχει κάποια σημασία αυτό για εσάς» πφφφ λέω σε ξινη έπεσα 

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Στο ευχομαι από καρδιάς!!!!!!!!!

Δηλ η μανούλα σου έχει βγάλει τον αστρολογικό σου χάρτη; Για πες !!!!!!!!

Χαχαχα... κάπως ετσι. Μου έχει κανει με το βαφτιστικό σταυρό στο χέρι αυτο που ή κουνιέται γυρω γύρω ή περα δωθε και ανάλογα θα κανεις κορίτσι ή αγόρι. Και καθε φορα το κανεις απο την αρχή και οταν δεν κουνιέται πια, τόσα παιδιά θα κανεις... Θα σας πω στο μελλον αν πιάνει...

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν επεμεινα γιατί θεώρησα πως αφου ρωτησα δυο φορες θα μου ελεγαν. Νομισα πως αυτος είναι ο χαρακτηρισμός και τέλος. Αν και την προηγούμενη φορά μου ειχαν πει 1ΑΑ...τωρα δεν ξερω γιατί... Δεν ήθελα να την κουρασω...

πρίν από 1 λεπτό , silvy22 είπε:

Όντως ; Εμενα με το ζόρι μ είπε χαρακτηρισμό … μ λέει «έχει κάποια σημασία αυτό για εσάς» πφφφ λέω σε ξινη έπεσα 

Μήπως επεσα στην ίδια νε σένα;;;χαχαχα.... Γιατί νε το ζόρι μου είπε...χαχαχα.... Πλάκα κανω ... Πραγματικά για εκείνους μπορεί να μην παίζει και πολυ ρολο ενα Α πανω ενα κατω...

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 2 λεπτά , winspert είπε:

Χαχαχα... κάπως ετσι. Μου έχει κανει με το βαφτιστικό σταυρό στο χέρι αυτο που ή κουνιέται γυρω γύρω ή περα δωθε και ανάλογα θα κανεις κορίτσι ή αγόρι. Και καθε φορα το κανεις απο την αρχή και οταν δεν κουνιέται πια, τόσα παιδιά θα κανεις... Θα σας πω στο μελλον αν πιάνει...

Δεν επεμεινα γιατί θεώρησα πως αφου ρωτησα δυο φορες θα μου ελεγαν. Νομισα πως αυτος είναι ο χαρακτηρισμός και τέλος. Αν και την προηγούμενη φορά μου ειχαν πει 1ΑΑ...τωρα δεν ξερω γιατί... Δεν ήθελα να την κουρασω...

Εγω θελω να πιω καφέ με τη μαμα σ πάντως! :lol:

• Χαχα 4

4 minutes ago, winspert said:

Ναι καλά, μου είχε κάνει και μένα η πεθερά μου πριν χρόνια και μου είχε βγάλει 4 παιδιά, 3 αγόρια και 1 κορίτσι. Εδώ με το ζόρι προσπαθούμε για το 1 :lol:  
Μία άλλη μου φίλη από την Κολομβία όταν με γνώρισε πριν από περίπου 3 χρόνια μου διάβασε την παλάμη και μου είπε κατευθείαν για δίδυμα και της απαντάω "κατάλαβα, πάμε για εξωσωματική" :rolleyes:   

9 minutes ago, silvy22 said:

Εγώ μετά την πρώτη ωοληψία, ούσα εντελώς άσχετη, την πήρα την 3η μέρα και την ρωτούσα βαθμολογία βλαστοκύστης και πάλι δεν με έβρισε χαχαχα   

• Χαχα 2

eardp2.png

Γειά σας κορίτσια. Να σας ρωτήσω. Πιστεύετε ότι πρέπει να πάω σε ενδοκρινολόγο? Έχετε πάει όλες? Εξετάσεις θυρεοειδή που έχω κάνει είναι τέλειες. Η καμπύλη σακχάρου είναι 102 νηστική, 113 στα 60 λεπτά και 108 στα 120 λεπτά και γλυκοζυλιωμενη 5.4

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Σ’ ευχαριστώ pagor, τα λέω αυτά στον εαυτό μου αλλά κ πάλι μόλις υποχωρούν τα συμπτώματά μου αμέσως νιώθω ότι το χάνω πάλι.. Είναι δύσκολα.. ίσως η προηγούμενη εμπειρία μου, ίσως ότι έχω ταλαιπωρηθεί κ απογοητευτεί πολύ με την υγεία μου, ίσως η ανασφάλεια που νιώθω γενικά στη ζωή μου κ ο φόβος του τι μπορεί να φέρει ένα παιδί αν γεννηθεί ή τι μπορεί να συμβεί κ να μην γεννηθεί μου έχουν κόψει τα πόδια. Εγώ πάντα για να ξεχνιέμαι έβγαινα έξω να βλέπω τη φύση, εδώ που είμαι τη φύση τη βλέπω σε φωτογραφίες..

Σ’ ευχαριστώ happiness, κι εγώ έκανα ψυχοθεραπεία πριν ξεκινήσω τις εξωσωματικές αλλά η ψυχολόγος μου παρόλο που είναι πολύ καλή σε άλλα θέματα, στο θέμα της εγκυμοσύνης επειδή κ η ίδια δεν έχει παιδιά ίσως δεν μπορούσε να μπει ακριβώς στην κατάστασή μου, οπότε δεν την συμβουλεύτηκα σε αυτή τη φάση. 

Δυστυχώς μέσα στη βδομάδα όλων το πρόγραμμα είναι φουλ κ δεν μπορούν να με πάνε βόλτα. Περιμένω το Σαββατοκύριακο να πάω για κανα φαγητό έξω ή να παίξω καμιά μπιρίμπα..Τώρα ας πούμε είμαι μόνη στο σπίτι.

Για να μη νιώθεις παράξενα πάντως, κι εγώ όταν δεν έχω συμπτώματα με πιάνει φόβος και ανασφάλεια μήπως κάτι δεν πάει καλά. Όλες ψάχνουμε από κάπου να πιαστούμε. Όλοι οι φόβοι σου είναι εντελώς φυσιολογικοί. Και το τώρα έχει αγωνία και το μετά που είναι άγνωστο είναι τρομακτικό. Η φύση πράγματι είναι ο μεγαλύτερος γιατρός και σίγουρα είναι βάσανο που την έχεις μακριά, όμως φύση είμαστε κι εμείς οι ίδιοι. Καταλαβαίνω βέβαια ότι δεν είναι πάντα εύκολο να κάνουμε τη σύνδεση. Θα το βρεις, θέλεις το χρόνο σου! Εμείς είμαστε εδώ να τα μοιράζεσαι αν και όταν θέλεις :)

• Μου αρέσει 2

10 minutes ago, Kallo said:

Γειά σας κορίτσια. Να σας ρωτήσω. Πιστεύετε ότι πρέπει να πάω σε ενδοκρινολόγο? Έχετε πάει όλες? Εξετάσεις θυρεοειδή που έχω κάνει είναι τέλειες. Η καμπύλη σακχάρου είναι 102 νηστική, 75 με την γλυκόζη, 113 στα 60 λεπτά και 108 στα 120 λεπτά και γλυκοζυλιωμενη 5.4

Κάτι έχεις καταλάβει λάθος. 75 λογικά είναι τα γραμμάρια γλυκόζης. Η πρώτη μέτρηση γίνεται νηστική και η επόμενη 1 ώρα μετά την λήψη 

Το 102 σάκχαρο νηστείας πάντως είναι λίγο ανεβασμένο. Η καμπύλη σου φαίνεται νορμάλ όμως. Επίσης οριακά είναι και η γλυκοζυλιωμένη. Εγώ θα πήγαινα σε έναν ενδοκρινολόγο για σιγουριά    

eardp2.png

πρίν από 5 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κάτι έχεις καταλάβει λάθος. 75 λογικά είναι τα γραμμάρια γλυκόζης. Η πρώτη μέτρηση γίνεται νηστική και η επόμενη 1 ώρα μετά την λήψη 

Χα χα ναι ναι συγνώμη αυτό ήθελα να γράψω. Το διόρθωσα 

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια μου....αν και παλια....αν και το εχω ξαναπεράσει....θελω να μου πειτε....Για αρχη να ξαναπω οτι το παιδακι μου εφτασε να γινει βλαστοκυστη 5ης μερας την 6η. Αυτο για την ιστορία...Τωρα το ωαριακι που γονιμοποιηθηκε σε αυτη την ωοληψια εφτασε κ αυτό να γινει βλαστοκυστη σημερα 6η μερα. Εχθες που ηταν 5η μερα ηταν μια μερα πισω....εχθες μου ειπαν πως θα το αφηναν για σημερα γιατί ηταν καλο μορφολογικά. Σήμερα που τους πηρα μου ειπαν οτι εγινε βλαστοκυστη και πως θα το καταψυξουν. Ρωτησα χαρακτηρισμό και μου ειπαν 5Β...σκετο...με ενα γραμμα...Ρωτησα 5ΒΒ; Και μου ξαναειπαν 5Β...Αχ να ειναι καλο; Το παιδάκι μου ηταν 4ΒΑ....ειχε και ενα Α στον χαρακτηρισμό...τωρα σκέτο Β...Τι να περιμενω;;; Απο τη μια χαρηκα που τα καταφερε...απο την αλλη αγχωνομαι...Πολλα εγραψα παλι...

Winspert συγχαρητήρια για το εμβρυάκι σου!!! Είναι πολύ όμορφος ο παραλληλισμός που κάνεις! Εύχομαι ολόψυχα αυτό το εμβρυάκι να είναι το δεύτερο παιδάκι σου! Και γιατί να μην είναι άλλωστε, τόσες εγκυμοσύνες έχουν δώσει έμβρυα με Β! Τώρα, γιατί το χαρακτήρισαν έτσι, μόνο αυτοί ξέρουν... Εμπιστοσύνη στο μικρούλι!! Πότε με το καλό θα γίνει η μεταφορά? Στον επόμενο κύκλο να υποθέσω? Να πάνε όλα κατ' ευχήν! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...