Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

@κοτοπουλάκι πολύ καλά έκανες που απευθύνθηκες εκεί για βοήθεια και αν δεν σου κάνει αυτή να πας κάπου αλλού, μην το αφήσεις. Έχεις σκεφτεί αλήθεια να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό? Κάποιο χόμπι εννοώ. Μπορείς ας πούμε να μάθεις να φτιάξεις ρουχαλάκια, σαλιάρες, μασητικά κτλ για το μωράκι σου ή και άσχετα πράγματα για σένα. Θα μπορούσες να βρεις και online μαθήματα ή δια ζώσης κάπου στην περιοχή σου. Είμαι σίγουρη ότι θα βοηθήσει πολύ να κρατάς απασχολημένο το μυαλό σου να μην σκέφτεται συνεχώς όλα τα αρνητικά. Είναι καθόλου του γούστου σου κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ @kateriiina25, δεν θέλω να ξεκινήσω κάτι τώρα γιατί ξέρω πως θα το παρατήσω. Ειδικά αν είναι κάτι που απασχολεί τα χέρια το μυαλό πάλι θα τρέχει..Και επίσης, εμένα το πρόβλημα δεν βρίσκεται τόσο στη διάρκεια της ημέρας όσο στη φάση που ξυπνάω πανικόβλητη, στη φάση που καταλαβαίνω πως δεν έχω πεινάσει κ έχει περάσει αρκετή ώρα, στη φάση που βλέπω την κοιλιά μου ξεφούσκωτη κ τέτοια.. δεν είναι δηλαδή ότι δεν έχω τι να κάνω.. ο,τι κ ν κάνω το μυαλό πάει στο κακό. Άσε που δεν μπορώ καν να φανταστώ το μωρό, σαν να είναι κάτι πολύ μακρινό μου φαίνεται. Αυτό που σκέφτομαι είναι σε 2 βδομάδες να πάω στη δουλειά που ούτως ή άλλως τώρα θα είναι μόνο καθισιό, θα έχουν τελειώσει κ οι πανελλήνιες κ μόνο θα πηγαίνω να πίνω καφέ. Μην παίρνω κ τσάμπα άδειες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Chris_V είπε:

Θα μπορούσες να μιλήσεις με τον εμβρυολογο κατευθείαν που το έχει παρακολουθήσει καλύτερα να σου δώσει όλο το ιστορικό του και να σε καθησυχάσει; Εφόσον το άφησαν μα φθάσει  βλαστοκύστη και αποφάσισαν μα το καταψύξουν κάποιο λόγο θα είχαν, κάτι έχουν δει.

Ένα μόνο του και το πηγές βλαστοκύστη! Μπραβο για την δύναμη σου τόσες μέρες! 
Μιλησε με το γιατρό αν μπορείς, σου αξίζει να ηρεμήσεις τώρα πια που είναι ασφαλές. 

Οι εμβρυολογοι μου το ειπαν...Δεν αντεχα να περιμενω να με πάρουν και καλεσα εγω...Βασικα αρχικα δεν μου το χαρακτήρισαν καν...Και οταν ρωτησα και επεμεινανμου ειπαν 5Β σκετο. Τα αφηνω μονο για βλαστοκυστες...ενα καθε φορά αφου οαω με φυσικους!!! Ειναι ψυχοφθόρο κ αυτό...Αλλα δεν μπορω να κανω κ αλλιως...Μου ειπαν πως το Β σημαινει πως δεν ειναι αυτο που λεμε βιβλιογραφικά αριστο...Α δλδ...Αλλα για να το καταψυξουν σημαίνει οως εχει δυναμικη...Αλλα εγω τρεμω...Σε ευχαριστω πολυ

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

23 ώρες πρίν, Ioli93 είπε:

Καλησπέρα η μεταφορά έγινε Παρασκευή κ Δευτέρα έχουμε την χοριακη ο γιατρός μας είπε φτάσαμε ταβάνι από ποσοστά με την έννοια ότι είχαμε ενδομήτριο νομίζω 11 χιλιοστά βάλαμε τις 2 βλαστοκυστες 4αα κ 4βα + την ηλικία μας τώρα δν ξέρω μακάρι να τα εννοούσε όλα αυτά το ανγος μεγάλο κ οι μέρες ατελείωτες

Σας ευχαριστώ πολύ σας εύχομαι κ σας το ιδιο

Πατε με τις καλυτερες προυποθεσεις!! Μη φοβασαι καθολου!
Γιατι κανετε εξωσωματικη, αν επιτρεπεται; 
Ευχομαι μια μεγαλη χοριακη τη Δευτερα :wink:

πρίν από 2 λεπτά , winspert είπε:

Οι εμβρυολογοι μου το ειπαν...Δεν αντεχα να περιμενω να με πάρουν και καλεσα εγω...Βασικα αρχικα δεν μου το χαρακτήρισαν καν...Και οταν ρωτησα και επεμεινανμου ειπαν 5Β σκετο. Τα αφηνω μονο για βλαστοκυστες...ενα καθε φορά αφου οαω με φυσικους!!! Ειναι ψυχοφθόρο κ αυτό...Αλλα δεν μπορω να κανω κ αλλιως...Μου ειπαν πως το Β σημαινει πως δεν ειναι αυτο που λεμε βιβλιογραφικά αριστο...Α δλδ...Αλλα για να το καταψυξουν σημαίνει οως εχει δυναμικη...Αλλα εγω τρεμω...Σε ευχαριστω πολυ

Και σε μενα οι εμβρυολογοι του ιασω δεν ελεγαν τιποτα. Μονο αριστο-μετριο. Πηρα τον εμβρυολογο που ειχα μιλησει στο ιατρειο του γυναικολογου κ ενημερωθηκε αυτος κ με πηρε..
Αν δεν εβρισκα ακρη μαλλον θα επαιρνα τον γυναικολογο

πρίν από 5 λεπτά , eleonora85 είπε:

Και σε μενα οι εμβρυολογοι του ιασω δεν ελεγαν τιποτα. Μονο αριστο-μετριο. Πηρα τον εμβρυολογο που ειχα μιλησει στο ιατρειο του γυναικολογου κ ενημερωθηκε αυτος κ με πηρε..
Αν δεν εβρισκα ακρη μαλλον θα επαιρνα τον γυναικολογο

Μπορει να μη θελουν απο τη μια να μας αγχωνουν με χαρακτηρισμούς αλλα απο την αλλη θέλουμε κ εμεις να ξέρουμε την ποιοτητα...Αν επικοινωνησει ο γιατρός μαζι μου θα ρωτήσω περισσότερα...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Σποράκι είπε:

Καλησπέρα. Έκανες πολύ καλά που αποφάσισες να πας σε ψυχολόγο, νομίζουμε ότι θα είναι όλα τέλεια και θα ζήσουμε τους πιο ωραίους μήνες της ζωής μας. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα για όλες, οι ορμόνες, το άγχος και όλοι γύρω μας μας κάνουν τα νεύρα τσατάλια. Όλα θα πάνε τέλεια… Μπράβο σου!

Σ’ ευχαριστώ @Σποράκι, δεν πίστευα ποτέ ότι θα είναι οι πιο ωραίοι μήνες αλλά μετά την περσινή παλινδρόμηση κ την επόμενη αποτυχία συν οι ορμόνες κ απ’ τα φάρμακα δεν με αφήνουν να χαρώ καθόλου την εγκυμοσύνη. Για μένα είναι κόλαση αυτή η φάση που δεν ξέρω τι μου γίνεται..

Μακάρι να με βοηθήσει η ψυχολόγος, κυρίως για τις κρίσεις άγχους που δεν μπορώ να διαχειριστώ

πρίν από 21 λεπτά , winspert είπε:

Μπορει να μη θελουν απο τη μια να μας αγχωνουν με χαρακτηρισμούς αλλα απο την αλλη θέλουμε κ εμεις να ξέρουμε την ποιοτητα...Αν επικοινωνησει ο γιατρός μαζι μου θα ρωτήσω περισσότερα...

Συγχαρητήρια !!! Τι ωραία που φτάνει βλαστοκύστη !!!

• Ευχαριστώ 1

44 minutes ago, winspert said:

Κορίτσια μου....αν και παλια....αν και το εχω ξαναπεράσει....θελω να μου πειτε....Για αρχη να ξαναπω οτι το παιδακι μου εφτασε να γινει βλαστοκυστη 5ης μερας την 6η. Αυτο για την ιστορία...Τωρα το ωαριακι που γονιμοποιηθηκε σε αυτη την ωοληψια εφτασε κ αυτό να γινει βλαστοκυστη σημερα 6η μερα. Εχθες που ηταν 5η μερα ηταν μια μερα πισω....εχθες μου ειπαν πως θα το αφηναν για σημερα γιατί ηταν καλο μορφολογικά. Σήμερα που τους πηρα μου ειπαν οτι εγινε βλαστοκυστη και πως θα το καταψυξουν. Ρωτησα χαρακτηρισμό και μου ειπαν 5Β...σκετο...με ενα γραμμα...Ρωτησα 5ΒΒ; Και μου ξαναειπαν 5Β...Αχ να ειναι καλο; Το παιδάκι μου ηταν 4ΒΑ....ειχε και ενα Α στον χαρακτηρισμό...τωρα σκέτο Β...Τι να περιμενω;;; Απο τη μια χαρηκα που τα καταφερε...απο την αλλη αγχωνομαι...Πολλα εγραψα παλι...

Καταρχάς το 5 για 6η μέρα είναι σούπερ. Καμία σχέση με το άλλο που ήταν 1 την 5η μέρα. Έχει πολύ πιο γρήγορη εξέλιξη. Τώρα για το σκέτο Β δεν κατάλαβα κι εγώ γιατί είπαν μόνο ένα και τι σημαίνει αλλά ακόμα και ΒΒ να υπονοείται, πάλι καλό είναι. 5ΒΒ θεωρείται καλή βλαστοκύστη, μην αγχώνεσαι καθόλου 

36 minutes ago, κοτοπουλάκι said:

Ευχαριστώ @kateriiina25, δεν θέλω να ξεκινήσω κάτι τώρα γιατί ξέρω πως θα το παρατήσω. Ειδικά αν είναι κάτι που απασχολεί τα χέρια το μυαλό πάλι θα τρέχει..Και επίσης, εμένα το πρόβλημα δεν βρίσκεται τόσο στη διάρκεια της ημέρας όσο στη φάση που ξυπνάω πανικόβλητη, στη φάση που καταλαβαίνω πως δεν έχω πεινάσει κ έχει περάσει αρκετή ώρα, στη φάση που βλέπω την κοιλιά μου ξεφούσκωτη κ τέτοια.. δεν είναι δηλαδή ότι δεν έχω τι να κάνω.. ο,τι κ ν κάνω το μυαλό πάει στο κακό. Άσε που δεν μπορώ καν να φανταστώ το μωρό, σαν να είναι κάτι πολύ μακρινό μου φαίνεται. Αυτό που σκέφτομαι είναι σε 2 βδομάδες να πάω στη δουλειά που ούτως ή άλλως τώρα θα είναι μόνο καθισιό, θα έχουν τελειώσει κ οι πανελλήνιες κ μόνο θα πηγαίνω να πίνω καφέ. Μην παίρνω κ τσάμπα άδειες

Είναι πάντως και ανάλογα τον άνθρωπο. Εγώ πάντα όταν ασχολούμαι με τέτοια, απορροφώμαι τόσο πολύ που δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο και με έχει βοηθήσει πολύ σε φάσεις έντονου άγχους. Η δουλειά σίγουρα είναι μία καλή λύση, ξεχνιέσαι θέλοντας και μη, ελπίζω να σε βοηθήσει γιατί το έχεις ανάγκη

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια μου....αν και παλια....αν και το εχω ξαναπεράσει....θελω να μου πειτε....Για αρχη να ξαναπω οτι το παιδακι μου εφτασε να γινει βλαστοκυστη 5ης μερας την 6η. Αυτο για την ιστορία...Τωρα το ωαριακι που γονιμοποιηθηκε σε αυτη την ωοληψια εφτασε κ αυτό να γινει βλαστοκυστη σημερα 6η μερα. Εχθες που ηταν 5η μερα ηταν μια μερα πισω....εχθες μου ειπαν πως θα το αφηναν για σημερα γιατί ηταν καλο μορφολογικά. Σήμερα που τους πηρα μου ειπαν οτι εγινε βλαστοκυστη και πως θα το καταψυξουν. Ρωτησα χαρακτηρισμό και μου ειπαν 5Β...σκετο...με ενα γραμμα...Ρωτησα 5ΒΒ; Και μου ξαναειπαν 5Β...Αχ να ειναι καλο; Το παιδάκι μου ηταν 4ΒΑ....ειχε και ενα Α στον χαρακτηρισμό...τωρα σκέτο Β...Τι να περιμενω;;; Απο τη μια χαρηκα που τα καταφερε...απο την αλλη αγχωνομαι...Πολλα εγραψα παλι...

Δεν ξέρω αν έγραψες πολλά άλλα εγώ αυτό που κράτησα από αυτά που έγραψες ήταν "Σου είπαν για το παιδάκι σου" Αυτό μου φτάνει...Θα σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά...ποτέ να μην σκεφτείς αρνητικά όπως είπα κ πιο πάνω σε ένα άλλο post το μετά είναι μετά κ το βλέπουμε...τώρα σου είπαν μια χαρά νέα...Κάθε πλάσματακι είναι διαφορετικό κ όλα γίνονται αλλιώς!!! Από την ψυχούλα  μου βαθια αυτό το πλάσματακι να φτάσει η μερα που θα το κρατάς αγκαλίτσα σου!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , winspert είπε:

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου...Αλλα εκείνο το β σκέτο...Καπως μου φαίνεται...

μήπως είναι ΒΒ; πάντως κ το Β δίνει εγκυμοσύνη, εδώ κρατάνε κ τα C κ λένε ότι έχουν κάποιες πιθανότητες

• Μου αρέσει 1

@winspert έψαξα λίγο στο ιντερνετ και δεν βλέπω κάποια αναφορά σε αξιολόγηση βλαστοκυστών με ένα γράμμα γιατί αναγκαστικά υπάρχει μία βαθμολογία για το έμβρυο και μία για τον πλακούντα. Οπότε αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον έγινε κάποιο λάθος στην συνεννόηση.  

eardp2.png

πρίν από 25 λεπτά , Kate92 είπε:

Ρε κορίτσια η @Makelen που είναι? Η μήπως έγραψε και δεν το είδα επειδή τα διαβάζω στο πόδι? 

Γράφει στις μανούλες Ιανουαρίου.

• Μου αρέσει 3

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καταρχάς το 5 για 6η μέρα είναι σούπερ. Καμία σχέση με το άλλο που ήταν 1 την 5η μέρα. Έχει πολύ πιο γρήγορη εξέλιξη. Τώρα για το σκέτο Β δεν κατάλαβα κι εγώ γιατί είπαν μόνο ένα και τι σημαίνει αλλά ακόμα και ΒΒ να υπονοείται, πάλι καλό είναι. 5ΒΒ θεωρείται καλή βλαστοκύστη, μην αγχώνεσαι καθόλου 

Ναι...πηγε καλύτερα... Ευτυχώς... Εύχομαι να εχει και συνέχεια!!!

πρίν από 8 λεπτά , Pagor είπε:

Δεν ξέρω αν έγραψες πολλά άλλα εγώ αυτό που κράτησα από αυτά που έγραψες ήταν "Σου είπαν για το παιδάκι σου" Αυτό μου φτάνει...Θα σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά...ποτέ να μην σκεφτείς αρνητικά όπως είπα κ πιο πάνω σε ένα άλλο post το μετά είναι μετά κ το βλέπουμε...τώρα σου είπαν μια χαρά νέα...Κάθε πλάσματακι είναι διαφορετικό κ όλα γίνονται αλλιώς!!! Από την ψυχούλα  μου βαθια αυτό το πλάσματακι να φτάσει η μερα που θα το κρατάς αγκαλίτσα σου!!!

Σε ευχαριστώ τοσο πολυ!!! Κ εγω το εύχομαι!!! Να πανε ολα καλα για ολες μας!!!!

πρίν από 7 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

μήπως είναι ΒΒ; πάντως κ το Β δίνει εγκυμοσύνη, εδώ κρατάνε κ τα C κ λένε ότι έχουν κάποιες πιθανότητες

Κ εγω μαλλο για ΒΒ το κοβω...Αλλα γιατί οταν ξαναρωτησα δεν με επιβεβαίωσαν; Τελοσπαντων... Μακαρι να παει καλα....

Και ξερετε τι διάβαζα τώρα; Πως τα εβρυα που φτανουν 5 ή 6 ειναι σε μεγαλύτερο ποσοστό αγορια...χαχαχα... Και η μανα μου λέει πως μου πέφτουν δυο αγόρια... Λετε να είναι αυτό το δεύτερο;;;

• Μου αρέσει 4

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...