Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Ελα, άρα είσαι εντάξει με βάση τον πίνακα! Στο κατώτερο όριο μεν, αλλά δεν έχει σημασία, είναι φυσιολογική η χοριακή σου! Εγώ σήμερα κοιμάμαι όπου βρεθώ κι όπου σταθώ, χαχαχα!! Έχω λίγη αγωνία για αύριο, ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα!

Είναι βέβαιο πως θα ακούσεις καρδούλα happiness! Και θα είναι ο πιο ωραίος ήχος! Περιμένουμε νέα σου! 

• Μου αρέσει 1

20 hours ago, Margeau said:

Όχι, η οβιτρέλ δεν έχει σχέση με την αρβεκαπ. Και γω αρβεκαπ γκοναλ έκανα στη διέγερση και 9η μέρα το βράδυ οβιτρέλ. Την κάνουν 34-36 ώρες πριν την ωοληψία για να γίνει η τελική ωρίμανση των ωοθηλακίων. Μήπως έκανες κάποια άλλη της ίδιας κατηγορίας? Χοριακή γοναδοτροπίνη είναι η οβιτρέλ.

Καλημερα!! Οχι δεν μου κανει οβιτρελ οπως ουτε τωρα θα μου κανει..δεν ξερω μηπως τα ωοθηλακια μου ωριμαζουν αρκετα απο μονα τους κ δεν χρειαζεται…χθες ειχα 24 χιλ ωοθηλακιο κ ακομα δεν ημουν σε φαση ωορρηξιας..τι να πω..κατι θα ξερει ο γιατρος γιατι ρωτησα χθες αν θα κανουμε οβιτρελ κ μου ειπε οχι.

• Μπερδεμένη/-ος 1

12 hours ago, Angel* said:

Γειά σας κορίτσια! Θα χρειαστώ την γνώμη σας. 20η μερα κύκλου είχα ωοθηλακιο 15χιλ, και ενδομητριο 7,5 μετά από 2 μέρες το ωοθυλάκιο 17χιλ, το ενδομητριο 9,5 και Ε2=130. Είναι χαμηλή λετε η Ε2 ? Διαβαζω εδω οτι πρεπει να ειναι πανω απο 200 για να εχει ωαριο μεσα.Δεν παω για ωοληψια αυτήν την φορά αλλά θα κάνω ovitrelle για επαφές. Εάν έχει τύχει σε κάποια κοπέλα κάρο αντίστοιχο θα με υποχρεώσει εάν απαντήσει. Ευχαριστώ 

Καλημερα!! Το ενδομητριο σου δεν ειναι κακο..αλλα η Ε2 ειναι λιγο χαμηλη για 20η μερα..αλλες ορμονες σου εκανε; Προγεστερονη κ lh? Γιατι ολα συνδεονται μεταξυ τους..εγω φαντασου 13η μερα κυκλου ειχα ενδομητριο 10,2 Ε2 500 κατι κ lh 9,42 κ προγεστ χαμηλη, με ωοθηλ 24χίλ που δειχνει οτι σε δυο μερες το πολυ θα παω για ωορρηξια..

13 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Με παρόμοιες τιμές και χιλ ωαρίων ήταν όλες μου οι βλαστοκύστες απλώς ήταν αρκετά νωρίτερα στον κύκλο. Καλή επιτυχία όπως και να έχει. Μακάρι να πετύχεις φυσιολογικά  

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, αν και δύσκολα τα πράγματα. Σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία στην ετ σου! Να πάνε όλα όπως πρέπει και ακόμα καλύτερα! :)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσουδια!

Καλη επιτυχια σε όσες έχουν σήμερα να κανουν εξετασεις, ετ, ωοληψιες, λαπαροσκοπηση κλπ... Υπάρχει ποικιλία. :-P

Εμενα βγηκαν οι αιματολογικες μ, και αντί να έχουν πέσει αιματοκριτης κλπ. Ανέβηκαν από το φαΐ! :lol:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

πρίν από 58 λεπτά , N.Angel είπε:

Καλημερα!! Το ενδομητριο σου δεν ειναι κακο..αλλα η Ε2 ειναι λιγο χαμηλη για 20η μερα..αλλες ορμονες σου εκανε; Προγεστερονη κ lh? Γιατι ολα συνδεονται μεταξυ τους..εγω φαντασου 13η μερα κυκλου ειχα ενδομητριο 10,2 Ε2 500 κατι κ lh 9,42 κ προγεστ χαμηλη, με ωοθηλ 24χίλ που δειχνει οτι σε δυο μερες το πολυ θα παω για ωορρηξια..

Όχι δεν μου είπε να κάνω άλλες ορμόνες. Για την ακρίβεια και την Ε2 από μόνη μου την έκανα! Δεν κάθομαι στ αυγά μου που λένε! Ψάχνω για να είμαι συνέχεια σε ανησυχία. Σ ευχαριστώ κορίτσι μου για την απάντηση! Καλή επιτυχία και σε σένα!

• Μου αρέσει 1

On 5/24/2022 at 1:20 PM, Chris_V said:

Κοριτσάκι μου καλό, προσπάθησε όσο γίνεται περισσότερο να βγάλεις το πέρσι από το μυαλό σου.

Αυτό είναι ένα άλλο εμβρυακι, πολύ θα εχει το δικο του δρόμο μέχρι να το πάρεις αγκαλιτσα.

Ζησε τις όμορφες στιγμές αυτής της εγκυμοσύνης και απόλαυσε το.

Δυστυχως όσο και αν προσπαθούμε όλες μας να κρατήσουμε συναισθηματική  απόσταση δε γινεται, όποτε ας χαρούμε κάθε στιγμή για την σπουδαιότητα της. 
Ειμαι σαν και εσένα εγώ. Ο άντρας μου προσπαθεί να μου αλλάξει τρόπο που βλέπω τα πράγματα και μερικές φορές τον ζηλεύω.

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ!

Ολα καλά σήμερα. Το έφερα σπίτι το σποράκι. Το βάλαμε, το είδαμε, 
Εβαλα και τη φωτό στο ψυγείο και περιμένω τον αντρουλη  μου. Τρέλα λέμε! 

Μπράβο! Με το καλό κοπέλα μου! Πώς νιώθεις; Εγώ, αν και ξεκινήσαμε μαζί, έμεινα πίσω...Κόλλησε ο άντρας μου κοβιντ οπότε δεν κατάφερε να δώσει σπέρμα...Το περασμένο Σάββατο μου πήραν 9 ωάρια, από τα οποία μπήκαν για κρυοσυντήρηση τα 6! Τώρα περιμένω οδηγίες γιατρού για το πώς και πότε θα συνεχίσουμε!

πρίν από 4 λεπτά , Teoula είπε:

Μπράβο! Με το καλό κοπέλα μου! Πώς νιώθεις; Εγώ, αν και ξεκινήσαμε μαζί, έμεινα πίσω...Κόλλησε ο άντρας μου κοβιντ οπότε δεν κατάφερε να δώσει σπέρμα...Το περασμένο Σάββατο μου πήραν 9 ωάρια, από τα οποία μπήκαν για κρυοσυντήρηση τα 6! Τώρα περιμένω οδηγίες γιατρού για το πώς και πότε θα συνεχίσουμε!

Σε ευχαριστώ πολύ! Νιώθω μια απόλυτη ηρεμία που το πήρα από το εργαστήριο…δεν το περίμενα να είμαι έτσι. 
Δεν πειραζει κορίτσι μου, το βασικό είναι ότι εσυ τελείωσες σωστά τη διέγερση, τα έδωσες και είναι εκεί και σας περιμένουν! 
Με το καλό τον άλλο μήνα θα έχεις τα εμβρυακια στην κοιλιτσα σου. 

• Μου αρέσει 2

2 minutes ago, Chris_V said:

Σε ευχαριστώ πολύ! Νιώθω μια απόλυτη ηρεμία που το πήρα από το εργαστήριο…δεν το περίμενα να είμαι έτσι. 
Δεν πειραζει κορίτσι μου, το βασικό είναι ότι εσυ τελείωσες σωστά τη διέγερση, τα έδωσες και είναι εκεί και σας περιμένουν! 
Με το καλό τον άλλο μήνα θα έχεις τα εμβρυακια στην κοιλιτσα σου. 

Μπράβο, εύχομαι να παραμείνεις ήρεμη και αισιόδοξη και όλα να κυλήσουν ομαλά! Απογοητεύτηκα κάπως που θα πάμε λίγο πίσω, καλά για άγχος δε στο συζητώ! Μέχρι τελευταία στιγμή έτρεμα μήπως βγω κι εγώ θετική και χάσω την ωοληψία ! Είχα μετακομίσει στη μαμά μου βέβαια, αλλά και πάλι... Τελοσπάντων , ο άντρας μου λέει κάθε εμπόδιο για καλό, εύχομαι να είναι έτσι!

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Είναι βέβαιο πως θα ακούσεις καρδούλα happiness! Και θα είναι ο πιο ωραίος ήχος! Περιμένουμε νέα σου! 

Ευχαριστώ! Μακάρι!!! Θα σας έχω νέα αργά το βράδυ, τις μεγάλες ώρες κάνει υπέρηχο ο γιατρός!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 11 λεπτά , Angel* είπε:

Με το καλό να ακούσετε το μωράκι σας! :)

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Εύχομαι το ωαριάκι σου να είναι δυνατό! 

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:

Α στον κελ θα πας;;; 

Ε ναι! Αφού αυτός με παρακολουθεί τώρα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , happiness79 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Εύχομαι το ωαριάκι σου να είναι δυνατό! 

Ε ναι! Αφού αυτός με παρακολουθεί τώρα!

Α νομιζα για αρχή θα κρατούσες τον άλλον!. Α τέλεια, θα ανταλλάσουμε και απόψεις. Είναι γουρλής ο άτιμος!  Προετοιμασου να σ κόψει όλα τα γλυκά, τις σφολιάτες και τα σάντουιτς!!! :lol: επίσης τέλος τα νυχια, μονο με απλό μανο! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...