Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω. Είδα σήμερα λίγο καφέ κατά τις 4 το μεσημέρι και στις 8 το πρώτο κόκκινο/ροζ αλλά λίγο σε ποσότητα. Να μετρήσω την αυριανή για 1η λέτε και να πάω για εξετάσεις την Τρίτη? 
Επειδή δεν ξέρω καθόλου από menopur, πρωτη φορά θα κάνω, αν βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων πχ μεσημέρι Τρίτης, θα τις ξεκινήσω το απόγευμα?

Κορίτσι μου εμένα μου είχε έρθει τ πρώτο κόκκινο λίγο σε ποσότητα στις 8 το απόγευμα και μου τη μέτρησε σαν πρώτη μέρα. Τρίτη λογικά είσαι οκ για τις αιματολογικες

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 51 λεπτά , eleonora85 είπε:

Να ρωτησω κατι επειδη εχω κ εγω ενδομητριωση : στη φαση της διεγερσης κ μεχρι την ωοληψια παιζει ρολο η λαμπαροσκοπηση;;
Νομιζα οτι η ενδομητριωση επηρεαζει κυριως την εμφυτευση...
Δηλ μια λαμπαροσκοπηση που εγινε προσφατα μπορει να σου δωσει περισσοτερα ή ποιοτικοτερα ωαρια στην ωοληψια ; 

Μετά την επέμβαση δεν έκανα άλλη διέγερση φουλ, μόνο με φεμαρα , απο τη στιγμή που όλα ήταν «μάτσο» έτσι τα χαρακτήρισε ο γιατρός , πιστεύω οτι δεν δούλευαν σωστά ωοθήκες σάλπιγγες κτλ 

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω. Είδα σήμερα λίγο καφέ κατά τις 4 το μεσημέρι και στις 8 το πρώτο κόκκινο/ροζ αλλά λίγο σε ποσότητα. Να μετρήσω την αυριανή για 1η λέτε και να πάω για εξετάσεις την Τρίτη? 
Επειδή δεν ξέρω καθόλου από menopur, πρωτη φορά θα κάνω, αν βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων πχ μεσημέρι Τρίτης, θα τις ξεκινήσω το απόγευμα?

Και γώ αγκαλιά με τη θερμοφορα είμαι αναμένω να έρθει … τι πρωτόκολλο θα ακολουθήσεις ;

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Αχ αυτά πάντα με μπέρδευαν κι εμένα αλλά όταν μου είχε συμβεί το ίδιο με εσένα και είχα ρωτήσει εδώ, ακολούθησα τις απαντήσεις και μέτρησα ως πρώτη μέρα την επόμενη. Παρεπιπτόντως, αυτή ήταν και η τελευταία μου περίοδος!!! Ελπίζω να είναι σημαδιακό και να συμβεί και σε σένα το ίδιο!!! ❤

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Σποράκι said:

Καλησπέρα! Τις ενέσεις τις ξεκινάς εσυ ότι ώρα θες, συνήθως πρωί ή βράδυ αλλά δεν έχει και πολύ σημασία, τους νοιάζει να γίνονται πάντα την ίδια ώρα. Όποτε αν πας Τρίτη για εξετάσεις το απόγευμα είναι μια χαρά, λογικά όμως θα μιλήσεις και με το κέντρο για τα αποτελέσματα και θα σου πουν και αυτοί. Εγώ προτιμώ το πρωί γιατι το βράδυ δεν με βολεύει λόγω δουλειάς… καλή αρχή ❤️

Σε ευχαριστώ πολύ! 

47 minutes ago, silvy22 said:

Και γώ αγκαλιά με τη θερμοφορα είμαι αναμένω να έρθει … τι πρωτόκολλο θα ακολουθήσεις ;

150 μονάδες menopur για 7 μέρες και την 8η υπέρηχο μου είπε. Πρώτη φορά με διέγερση  

1 hour ago, Kate92 said:

Κορίτσι μου εμένα μου είχε έρθει τ πρώτο κόκκινο λίγο σε ποσότητα στις 8 το απόγευμα και μου τη μέτρησε σαν πρώτη μέρα. Τρίτη λογικά είσαι οκ για τις αιματολογικες

Επειδή έχει πάει αργά και ακόμα καφέ έχω στο σερβιετάκι, θα μετρήσω την αυριανή για 1η να είμαι σίγουρη. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Just now, happiness79 said:

Αχ αυτά πάντα με μπέρδευαν κι εμένα αλλά όταν μου είχε συμβεί το ίδιο με εσένα και είχα ρωτήσει εδώ, ακολούθησα τις απαντήσεις και μέτρησα ως πρώτη μέρα την επόμενη. Παρεπιπτόντως, αυτή ήταν και η τελευταία μου περίοδος!!! Ελπίζω να είναι σημαδιακό και να συμβεί και σε σένα το ίδιο!!! ❤

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Μακάρι ❤

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! 

150 μονάδες menopur για 7 μέρες και την 8η υπέρηχο μου είπε. Πρώτη φορά με διέγερση  

Επειδή έχει πάει αργά και ακόμα καφέ έχω στο σερβιετάκι, θα μετρήσω την αυριανή για 1η να είμαι σίγουρη. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Καλή αρχή ! Είναι λίγες οι μονάδες ευτυχώς , πρώτη κ τελευταία να ναι 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! 

Καλή αρχή!!! Εύχομαι να είναι και η τυχερή!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια εμείς περάσαμε Κορωναιο ακριβώς μετά το Πάσχα. Και θα ξεκινήσω διεργεση τον Ιούνιο. Λέτε να έπρεπε να αφήσουμε κι άλλο για το σπέρμα που ήδη έχουμε πρόβλημα. Μήπως να αναφέρω τον προβληματισμό μου στον γιατρό μου 

πρίν από 1 λεπτό , Kallo είπε:

Κορίτσια εμείς περάσαμε Κορωναιο ακριβώς μετά το Πάσχα. Και θα ξεκινήσω διεργεση τον Ιούνιο. Λέτε να έπρεπε να αφήσουμε κι άλλο για το σπέρμα που ήδη έχουμε πρόβλημα. Μήπως να αναφέρω τον προβληματισμό μου στον γιατρό μου 

Να το αναφέρεις ναι ,  γενικά είχατε θέμα ; Εμάς μας είπε ότι το πάει στα τάρταρα συγκεκριμένα … εγω θα πρότεινα να περάσει 3 μηνο , έκανε πυρετό ο άντρας σου ; 

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Να το αναφέρεις ναι ,  γενικά είχατε θέμα ; Εμάς μας είπε ότι το πάει στα τάρταρα συγκεκριμένα … εγω θα πρότεινα να περάσει 3 μηνο , έκανε πυρετό ο άντρας σου ; 

Κοίτα πυρετό λογικά δεν έκανε. Αλλά δεν ξέρουμε και σίγουρα γιατί δεν είχε βάλει καθόλου θερμόμετρο. Αλλά γενικά το πέρασε ελαφρά. Φαντάσου δούλευε κιόλας δεν έκατσε καθόλου. Ναι έχουμε θέμα με το σπέρμα. Απλά σκέφτομαι ότι αν αφήσουμε να περάσει και ο Ιούνιος για να περάσει το 3 μηνο μετά θα πέσουμε στον Αύγουστο για εμβρυομεταφορα και φοβάμαι μην μας το πάω από Σεπτέμβρη και χάσουμε τόσο χρόνο. Εγώ ανυπομονώ να ξεκινήσουμε 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εγώ είχα δει καφέ περίπου στις 6 κ κόκκινο/ροζ πριν τις 9-10 κ μέτρησα 1η την επόμενη. Είχα παρει στο κέντρο κ είχα ρωτήσει. Καλή επιτυχία να έχεις!!!!!! 

• Ευχαριστώ 1

3 hours ago, silvy22 said:

Καλή αρχή ! Είναι λίγες οι μονάδες ευτυχώς , πρώτη κ τελευταία να ναι 

Αχ μακάρι! Το ελπίζω κι εγώ γιατί δεν θα ήθελα να ξανα πάρω. 

2 hours ago, Αγάπ said:

Καλή αρχή!!! Εύχομαι να είναι και η τυχερή!!

Σε ευχαριστω πολυ!

2 hours ago, Kallo said:

Κοίτα πυρετό λογικά δεν έκανε. Αλλά δεν ξέρουμε και σίγουρα γιατί δεν είχε βάλει καθόλου θερμόμετρο. Αλλά γενικά το πέρασε ελαφρά. Φαντάσου δούλευε κιόλας δεν έκατσε καθόλου. Ναι έχουμε θέμα με το σπέρμα. Απλά σκέφτομαι ότι αν αφήσουμε να περάσει και ο Ιούνιος για να περάσει το 3 μηνο μετά θα πέσουμε στον Αύγουστο για εμβρυομεταφορα και φοβάμαι μην μας το πάω από Σεπτέμβρη και χάσουμε τόσο χρόνο. Εγώ ανυπομονώ να ξεκινήσουμε 

Κυρίως ο  πυρετός είναι που δημιουργεί πρόβλημα αλλά αν θυμάμαι καλά εσείς δεν έχετε αζωοσπερμία και κάνει ο άντρας σου θεραπεία; Δεν θα κάνει επαναληπτικές εξετάσεις πριν προχωρήσετε;

eardp2.png

6 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Αχ εσυ εισαι δικια μου... Εχεις ηδη φτάσει στον Αύγουστο....:lol:Κ εγω κατι τέτοια σκέφτομαι και ηθελα να ρωτήσω τα κορίτσια αν ξέρουν περίπου ποτε κλείνει το κέντρο τον Αύγουστο...

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! 

Καλή επιτυχία!!! Όλα καλά να σου έρθουν! Ηρεμία, τάξις και ασφάλεια! Και πολλά ασπράδια εννοείται! :D

9 ώρες πρίν, eleonora85 είπε:

Να ρωτησω κατι επειδη εχω κ εγω ενδομητριωση : στη φαση της διεγερσης κ μεχρι την ωοληψια παιζει ρολο η λαμπαροσκοπηση;;
Νομιζα οτι η ενδομητριωση επηρεαζει κυριως την εμφυτευση...
Δηλ μια λαμπαροσκοπηση που εγινε προσφατα μπορει να σου δωσει περισσοτερα ή ποιοτικοτερα ωαρια στην ωοληψια ; 

Εξαρτάται τι βαθμού είναι και πού εντοπίζεται. Γενικά η εμδομητρίωση συνιστά υπογονιμότητα γιατί δημιουργεί ένα φλεγμονώδες περιβάλλον στα γυναικολογικά και καλό είναι να μην παραμελείται. Εμένα υπήρχε μία κύστη μόνο. Αλλά επειδή την είχα 4 χρόνια και ήταν και μεγάλη μου στοίχισε τη μία ωοθήκη. Υπάρχει ένα μικρό κομμάτι της μετά το χειρουργείο αλλά άντε να έχει ένα ωοθηλάκιο στον υπέρηχο. Στη διέγερση έδωσε ένα μικρό που δεν το μάζεψαν καν. Πάντως νομίζω πως για εμδομητρίωση σοβαρού βαθμού κάνουν καταστολή της περιόδου με ορμόνες για ένα εξάμηνο αν δεν κάνω λάθος για να μην υποτροπιάσει και μετά γίνεται η εξωσωματική. Και συνήθως είναι επιτυχημένη μετά τη θεραπεία!

• Μου αρέσει 1

@kateriiina25, κοριτσάκι μου καλη επιτυχία σου εύχομαι. Οσο για την περιοδο που ρωταγες ενα μου είχαν πει πως αν μου έρθει απο το μεσημέρι και μετα πιανω την επόμενη για πρώτη...

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...