Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Chris_V είπε:

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου! Δεν το ηξερα αυτο που μου ειπες και μου δινει δυναμη, νομιζα οτι τα περισσοτερα πανε 5 γιατι υπαρχουν πολλα γονιποιημενα και οχι οπως εμεις μονο με 1 που δεν μας παιρνει για ρισκο...

Θα μιλησουμε και αυριο, να δουμε δυναμικη και το ενδομητριο, αλλα ο εμβρυολογος μου ειπε τα γεγονοτα και θελαι να ξερει τι θελουμε και εμεις.

Τον γυναικολογο αυριο θα τον δω, αυτος θελει να το βαλουμε, μιας και ειναι μοναχουλι του.

Πέντε ημερών πάνε τα τελευταία χρόνια που κατάφεραν να πλησιάσουν τις συνθήκες της μήτρας με τον κλίβανο και λογικά στο μέλλον θα προτιμούνται οι βλαστοκυστες. Όλα αυτά τα χρόνια όμως μετέφεραν τριών ή και λιγότερων ημερών με παρά πολύ καλά αποτελέσματα. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Troia είπε:

και σ´ εμένα βοήθησε πολύ! αν ξέρει ο βελονιστής σου μπορείς να κάνεις και κατά το α᾽ τρίμηνο της εγκυμοσύνης για να καταπραύνεις τα συμπτώματα...

όπως μου το περιγράφεις ίσως το θέμα λύνεται χειρουργικά. την έχετε εξετάσει αυτή τη λύση;

έπαθα ένα σοκ! δεν μεγάλωσε 6 παιδιά η μητέρα σου, έτσι; γιατί εγώ με το ένα τα έχω βρει μπαστούνια...

4 παιδιά! Το ένα μωράκι που θα ήταν τώρα 3 χρόνια μεγαλύτερό μου γεννήθηκε με ανεγκεφαλία καθώς η μαμά μου είχε κολλήσει τοξόπλασμα στην εγκυμοσύνη και δεν το είχε καταλάβει. Έκανε ειδικότητα στο νοσοκομείο εκείνη την περίοδο και μάλλον άρπαξε το μικρόβιο από κει. Περίπου ένα μήνα μετά τη γέννησή του ο Νεκτάριος έγινε αγγελούδι. Στη μικρούλα ζωή του ήταν ένα χαρούμενο καταξανθο μωράκι με γαλανά μάτια. Κάθε φορά που η μαμά μου μου διηγείται αυτή την ιστορία κλαίω με μαύρο δάκρυ! Η 6η εγκυμοσύνη ήταν η εξωμήτριος. Έσπασε η σάλπιγγα και η μαμά μου έπαθε περιτονίτιδα. Ευτυχώς είναι η ίδια γιατρός και κατάλαβε έγκαιρα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά οπότε και το προλάβανε. Γενικά η ιστορία των γονιών μου όπως και όλων των ανθρώπων πιστεύω άνετα θα μπορούσε να γίνει βιβλίο... 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 5

5 ώρες πρίν, Giouli36 είπε:

Καλημέρα!!Εγώ σε ορμονολογικες εξετάσεις που ειχα κανει για να περάσω επιτροπη μου ειχε βγει πολύ ανεβασμένη η e2 περίπου 150 αν θυμάμαι καλά και είχα ρωτήσει τον τότε γιατρο μου γιατί μου είχε καθυστερήσει η περιοδος για να κανω χοριακη και να την προσκομισω, και μου είπε ότι μάλλον είναι κυστη!!!Τελικά είχα μείνει έγκυος!!!

Μπορείς βέβαια να το εξακριβωσεις με ένα υπέρηχο!! 

Κατ αρχας,ευχαριστω κοριτσια σε ολες οσες μπηκατε στον κοπο να μου απαντησετε.

Για να ειμαι ειλικρινης κυστικο ωοθηλακιο και εγω περιμενω οτι ειναι. Αυτο που λες Γιουλη θα ηταν  υπεροχο,να συνεβαινε και σε μενα!!! Εγω ειχα καθυστερηση περιοδου σε αυτον τον κυκλο περιπου 6 μερες,αλλα μου ηρθε η περιοδος και η Ε2 μου ηταν 170 στη 2η μερα περιοδου.. Οποτε δεν ειμαι εγκυος,σιγουρα.. κυστικο ειναι.

Απλως ηθελα να δω μηπως ετυχε σε καμια αλλη κοπελα με τετοια τιμη,να ειχε ωαριο!

πρίν από 5 λεπτά , Nora39 είπε:

Κατ αρχας,ευχαριστω κοριτσια σε ολες οσες μπηκατε στον κοπο να μου απαντησετε.

Για να ειμαι ειλικρινης κυστικο ωοθηλακιο και εγω περιμενω οτι ειναι. Αυτο που λες Γιουλη θα ηταν  υπεροχο,να συνεβαινε και σε μενα!!! Εγω ειχα καθυστερηση περιοδου σε αυτον τον κυκλο περιπου 6 μερες,αλλα μου ηρθε η περιοδος και η Ε2 μου ηταν 170 στη 2η μερα περιοδου.. Οποτε δεν ειμαι εγκυος,σιγουρα.. κυστικο ειναι.

Απλως ηθελα να δω μηπως ετυχε σε καμια αλλη κοπελα με τετοια τιμη,να ειχε ωαριο!

Κοριτσακι μου εμένα στον κύκλο που η e2 μου ήταν αυξημενη την 2η μέρα περιόδου, όταν περίμενα να αδιαθετησω την 28η μέρα τελικά δεν αδιαθετησα γιατί ήμουν έγκυος!!Οπότε εγω σ'αυτον τον κυκλο τελικά είχα ωάριο παρότι είχα πολύ υψηλή e2!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Καλημερα κοριτσια και απο εμενα,

Εκανα την ωοληψια χθες αλλα πηγε πολυ μετρια. Απο τα 3 ωαρια ειχε μονο 1 καλο, και μαλιστα αυτο το μικρουλη που ξετρυπωσε τελευταια στγμη απο τη δεξια ωοθηκη.

Μολις μαθαμε οτι γονιμοποιηθηκε και τωρα αρχιζουν τ δυσκολα...

Να τα μεταφερουμε 3ης μερας? Να το αφησουμε 5η με ρισκο να χαθει? 

Αν τα καταφερει 5η μερα θα το συντηρησουμε για να παρω και αλλα.

Ο εμβρυολογος μου ειπε οτι η μεταφορα 3ης μερας εχει το θετικο οτι το παιρνεις τον κλιβανο μπορει και να μην τα καταφερει, αλλα το μεταφερεις στη μητρα που δεν ειναι ακομη το φυσικο του περιβαλλον, καθως επρεπε να ειναι ακομη στις σαλπιγγες...

Προσωπικα νομιζω θα το αφηνα να παει 5ης και καταψυξη...ο αντρουλης μου το θελει να το βαλουμε μηπως και το βοηθησουμε...ειναι λεει αγωνιστης αφου προεκυψε απο το ousider...

εχω μπερδευτει...και βλεπω και αλλα κοριτσια εχετε παρομοιους προβληματισμους...

Κι εγώ το ίδιο με τον άντρα σου σκέφτηκα, ότι αυτό το outsider έχει τσαγανό! Μην απογοητεύεσαι καλή μου, ένα και καλό θέλουμε, όχι ένα σωρό έμβρυα λες και κάνουμε συλλογή! Και γιατί να μην είναι αυτό το ένα?!! Όσο για τους προβληματισμούς σου, ουκ ολίγες φορές έχω αντιμετωπίσει τα ίδια διλήμματα... Βέβαια εμένα οι εμβρυολόγοι μου είχαν πει ότι η μήτρα είναι το φυσικό τους περιβάλλον και όχι το εργαστήριο, γι' αυτό και ζορίζονται να προχωρήσουν σε βλαστοκύστες και τα καταφέρνει συνήθως μόνο το 50% περίπου. Άρα με αυτά τα δεδομένα και λαμβάνοντας υπόψιν πόσο πολύτιμο είναι αυτό το έμβρυο, νομίζω δε θα το ρίσκαρα να το υποβάλλω σε τέτοια δοκιμασία. Το ρίσκο που παίρνετε αν το μεταφέρετε 3ης μέρας είναι να μην μπορείτε να έχετε ξεκάθαρα προγνωστικά. Ενώ αν το αφήσετε για 5ης έχετε το ρίσκο να το χάσετε, ή αν τα καταφέρει να το μεταφέρετε γνωρίζοντας λίγο καλυτερα τη δυναμική του. Σίγουρα η γνώμη του γιατρού είναι σημαντική και η όποια αιτιολόγηση έχει να σας πει.

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το εμβρυακι που έρχεται. Γιατί βάλανε εσάς να αποφασίσετε; Εγώ προσωπικά θα έκανα ότι μου πρότεινε ο γιατρός, θα ζητούσα τη γνώμη του. Λένε ότι τα έμβρυα που δεν φτάνουν 5η μέρα δεν θα έφταναν ούτε στη μήτρα, από την άλλη όμως η φύση δεν συγκρίνεται με τον κλίβανο και μπορεί να έχει περισσότερες ελπίδες. Ισχύει ότι τριών ημερών έπρεπε να είναι στις σάλπιγγες αλλά μην ξεχνάς ότι τα περισσότερα παιδιά με ivf είναι τριών ημερών, που μπήκαν κατευθείαν στη μήτρα. 

Δεν είναι απόλυτο ότι τα έμβρυα που δε φτάνουν 5ης μέρας δε θα έφταναν ούτε στη μήτρα, αν ήταν έτσι ξεκάθαρα όλοι θα πήγαιναν με 5ης μέρας, αν υπήρχε εγγύηση. Δεν υπάρχει όμως. Σαφέστατα και κάποια από τα έμβρυα που δεν καταφέρουν να φτάσουν 5ης μέρας δε θα τα κατάφερναν ούτε στη μήτρα, δεν ισχύει όμως για όλα αυτό. Και ο λόγος είναι ότι στο εργαστήριο στρεσάρονται πολύ γιατί δεν είναι στο φυσικό τους περιβάλλον και δίνουν τεράστιο αγώνα για να επιβιώσουν. Εμβρυολόγος μου το έχει πει αυτό κατά λέξη. Οπότε γι' αυτό και το δίλημμα.

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Giouli36 είπε:

Κοριτσακι μου εμένα στον κύκλο που η e2 μου ήταν αυξημενη την 2η μέρα περιόδου, όταν περίμενα να αδιαθετησω την 28η μέρα τελικά δεν αδιαθετησα γιατί ήμουν έγκυος!!Οπότε εγω σ'αυτον τον κυκλο τελικά είχα ωάριο παρότι είχα πολύ υψηλή e2!!

Αληθεια;; Τωρα το καταλαβα!!! Σπανια περιπτωση ομως ε; Και πηγαινες με φυσικο κυκλο τοτε; Δηλαδη εγω που κανω φυσικους ,θα μου το παρει σε λιγες μερες.. Την Τριτη 6η μερα κυκλου εχω υπερηχο και επαναληψη ορμονικων..

πρίν από 22 λεπτά , Nora39 είπε:

Αληθεια;; Τωρα το καταλαβα!!! Σπανια περιπτωση ομως ε; Και πηγαινες με φυσικο κυκλο τοτε; Δηλαδη εγω που κανω φυσικους ,θα μου το παρει σε λιγες μερες.. Την Τριτη 6η μερα κυκλου εχω υπερηχο και επαναληψη ορμονικων..

Όχι κορίτσι μου!!Θα πέρναγα για 2η φορά από επιτροπη για να κανω την τελευταία μου προσπάθεια εξωσωματικής!!!Είχα ήδη κάνει 3 κανονικές διεγερσεις!!!Οπότε μάζευα τα χαρτιά!!Και μου είχε μείνει μόνο η χοριακη!!Είχα κλείσει και ραντεβού για να προσκομισω τα χαρτιά και τελευταία στιγμή το ακύρωσα γιατί έμεινα έγκυος μόνη μου!!

Εύχομαι την 6η μέρα που θα πας για υπέρηχο να έχεις και εσύ ωαριο και να μπορέσεις να το συλλεξεις!!!

• Μου αρέσει 2

3 hours ago, Chris_V said:

Καλημερα κοριτσια και απο εμενα,

Εκανα την ωοληψια χθες αλλα πηγε πολυ μετρια. Απο τα 3 ωαρια ειχε μονο 1 καλο, και μαλιστα αυτο το μικρουλη που ξετρυπωσε τελευταια στγμη απο τη δεξια ωοθηκη.

Μολις μαθαμε οτι γονιμοποιηθηκε και τωρα αρχιζουν τ δυσκολα...

Να τα μεταφερουμε 3ης μερας? Να το αφησουμε 5η με ρισκο να χαθει? 

Αν τα καταφερει 5η μερα θα το συντηρησουμε για να παρω και αλλα.

Ο εμβρυολογος μου ειπε οτι η μεταφορα 3ης μερας εχει το θετικο οτι το παιρνεις τον κλιβανο μπορει και να μην τα καταφερει, αλλα το μεταφερεις στη μητρα που δεν ειναι ακομη το φυσικο του περιβαλλον, καθως επρεπε να ειναι ακομη στις σαλπιγγες...

Προσωπικα νομιζω θα το αφηνα να παει 5ης και καταψυξη...ο αντρουλης μου το θελει να το βαλουμε μηπως και το βοηθησουμε...ειναι λεει αγωνιστης αφου προεκυψε απο το ousider...

εχω μπερδευτει...και βλεπω και αλλα κοριτσια εχετε παρομοιους προβληματισμους...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος να σου πει ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνεις, ούτε και ο γιατρός σου. Από την μία αφήνοντας για 5ης μέρας βλέπεις την δυναμική του εμβρύου και από την άλλη έχεις τον φόβο να το χάσεις. Πάντως υπάρχουν κοπέλες εδώ μέσα που δεν τα κατάφεραν με βλαστοκύστες και ξανα προσπάθησαν με 3ης μέρας και πήραν θετική χοριακή. Έχετε αφήσει ποτέ έμβρυο για βλαστοκύστη; Αν είναι η πρώτη φορά τότε ίσως κι εγώ έπαιρνα το ρίσκο να δω αν μπορεί πράγματι να φτάσει 5ης, να ξέρω τι γίνεται. Έχε όμως στο μυαλό σου ότι έχει 30% πιθανότητες να φτάσει. 

eardp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Giouli36 είπε:

Όχι κορίτσι μου!!Θα πέρναγα για 2η φορά από επιτροπη για να κανω την τελευταία μου προσπάθεια εξωσωματικής!!!Είχα ήδη κάνει 3 κανονικές διεγερσεις!!!Οπότε μάζευα τα χαρτιά!!Και μου είχε μείνει μόνο η χοριακη!!Είχα κλείσει και ραντεβού για να προσκομισω τα χαρτιά και τελευταία στιγμή το ακύρωσα γιατί έμεινα έγκυος μόνη μου!!

Εύχομαι την 6η μέρα που θα πας για υπέρηχο να έχεις και εσύ ωαριο και να μπορέσεις να το συλλεξεις!!!

Μια ελπιδα μου εδωσες σε ευχαριστω πολυ☺️

• Μου αρέσει 1

Σας ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας.

Να δω αυριο και το γιατρο μου και αν ειναι ολα τα αλλα καλα με το ενδομητριο θα το βαλουμε νομιζω.

Μη μου στρεσσαρεται στον κλιβανο!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω. Είδα σήμερα λίγο καφέ κατά τις 4 το μεσημέρι και στις 8 το πρώτο κόκκινο/ροζ αλλά λίγο σε ποσότητα. Να μετρήσω την αυριανή για 1η λέτε και να πάω για εξετάσεις την Τρίτη? 
Επειδή δεν ξέρω καθόλου από menopur, πρωτη φορά θα κάνω, αν βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων πχ μεσημέρι Τρίτης, θα τις ξεκινήσω το απόγευμα?

eardp2.png

On 20/5/2022 at 3:35 ΜΜ, Angot είπε:

Κορίτσια είπα στην πεθερά μ ότι είμαι έγκυος! Αφού δε μας έμεινε στα χέρια...... 

@Angot εγώ παλι ποντάρω στο να της το ανακοινώσω και να μείνει! :D

On 21/5/2022 at 10:39 ΠΜ, Angot είπε:

Εγω ειχα συνέχεια πονακια περιοδου. Και μέση. Ειδικα 5η εβδομάδα. Τώρα έχω ψίλο ηρεμήσει λίγο και τα έχω αρκετά συχνά μεσα στη μέρα, αλλα οχι συνέχεια! Ρώτησα  15 φορές τον κελ μου είπε είναι φυσιολογικα. Και πήρε και η μαμα μ τον γυναικολογο της γτ γιόρταζε κ τον ρώτησε από περιέργεια, και της είπε κ κεινος είναι φυσιολογικα! Και πολλές φορές μπερδευομαστε με το έντερο! 

Και γω αυτή τη στιγμη έχω πονακια περιοδου! 

@happiness79 και εγώ που διανύω την 5η βδομάδα, μόνο κραμπουλες έχω καθόλη τη διάρκεια της μέρας και τίποτα άλλο! Κάθε φορά νιώθω ότι θα παω τουαλέτα και θα δω την περίοδό μου.. Και εγώ δε σου κρύβω ότι κανω κάτι σκέψεις γιατί δεν βιώνω κανένα άλλο σύμπτωμα αλλά δεν το αφήνω να μ επηρεάσει! Είμαι αισιόδοξη και το ζω στο τέρμα ♥️

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 4

πρίν από 22 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω. Είδα σήμερα λίγο καφέ κατά τις 4 το μεσημέρι και στις 8 το πρώτο κόκκινο/ροζ αλλά λίγο σε ποσότητα. Να μετρήσω την αυριανή για 1η λέτε και να πάω για εξετάσεις την Τρίτη? 
Επειδή δεν ξέρω καθόλου από menopur, πρωτη φορά θα κάνω, αν βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων πχ μεσημέρι Τρίτης, θα τις ξεκινήσω το απόγευμα?

Καλησπέρα! Τις ενέσεις τις ξεκινάς εσυ ότι ώρα θες, συνήθως πρωί ή βράδυ αλλά δεν έχει και πολύ σημασία, τους νοιάζει να γίνονται πάντα την ίδια ώρα. Όποτε αν πας Τρίτη για εξετάσεις το απόγευμα είναι μια χαρά, λογικά όμως θα μιλήσεις και με το κέντρο για τα αποτελέσματα και θα σου πουν και αυτοί. Εγώ προτιμώ το πρωί γιατι το βράδυ δεν με βολεύει λόγω δουλειάς… καλή αρχή ❤️

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Σ ευχαριστώ παγωτούλα για την απάντηση , δεν μαζεύουμε ωάρια, γονιμοποιούμε  με φεμαρα βγάζω 2 και φτάνουν 3 η μέρας , αλλά βλαστοκύστη το 1, έχω ιστορικό ημικρανιών κ το πυροδοτεί , αλλά πάει καλά με φεμαρα το μόνο σίγουρα , ήδη κάνω αγωγή ομοιοπαθητική για πονοκέφαλο ..οι προηγ διεγέρσεις ήταν πριν τηλ λαμπαροσκοπηση και πριν δούμε το σπερμα με τον ασβ που έδωσε αντιοξειδωτικά κτλ  σκέφτομαι απο Φθινοπωρο αν δεν πάμε καλά το καλοκαίρι να κάναμε μια τελευταία 

Να ρωτησω κατι επειδη εχω κ εγω ενδομητριωση : στη φαση της διεγερσης κ μεχρι την ωοληψια παιζει ρολο η λαμπαροσκοπηση;;
Νομιζα οτι η ενδομητριωση επηρεαζει κυριως την εμφυτευση...
Δηλ μια λαμπαροσκοπηση που εγινε προσφατα μπορει να σου δωσει περισσοτερα ή ποιοτικοτερα ωαρια στην ωοληψια ; 

πρίν από 28 λεπτά , Tselek είπε:

@Angot εγώ παλι ποντάρω στο να της το ανακοινώσω και να μείνει! :D

@happiness79 και εγώ που διανύω την 5η βδομάδα, μόνο κραμπουλες έχω καθόλη τη διάρκεια της μέρας και τίποτα άλλο! Κάθε φορά νιώθω ότι θα παω τουαλέτα και θα δω την περίοδό μου.. Και εγώ δε σου κρύβω ότι κανω κάτι σκέψεις γιατί δεν βιώνω κανένα άλλο σύμπτωμα αλλά δεν το αφήνω να μ επηρεάσει! Είμαι αισιόδοξη και το ζω στο τέρμα ♥️

Χαχαχα αχαχαχαχα κλαίω! Και δν είχα γελάσει σήμερα! Να σαι καλά :lol:

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...