Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , Margeau είπε:

Νομίζω πως κάποια κέντρα διαθέτουν τους δικούς τους συμβούλους ψυχικής υγείας. Σε ποιο κέντρο είσαι; Αν ρωτούσες τον γιατρό σου;

Το σκεφτηκα κι αυτο εκ των υστέρων..οποτε θα βρω σιγουρα.. Σε ευχαριστω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

19 hours ago, happiness79 said:

Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά με τι στοιχεία να επιλέξει κανείς εμβρυολόγο? Και πώς γίνεται αυτό, πρακτικά? Πχ εγώ είμαι στο Ιασώ γιατί είναι εκεί ο γιατρός μου. Υποθέτω ότι ως μεγάλο κέντρο, ότι πρέπει να έχει καλό εμβρυολογικό τμήμα. Πώς μπορώ όμως να το τσεκάρω? Και αν ήθελα να φέρω ας πούμε κάποιον απ' έξω, θα γινόταν? 

Δε νομίζω ότι δέχονται εξωτερικούς συνεργάτες αλλα σίγουρα παίζει ρόλο να έχετε επαφή και να συζητήσετε με το εμβρυολογικο….

• Ευχαριστώ 1

xu6xp2.png

πρίν από 39 λεπτά , mominthemaking είπε:

Δε νομίζω ότι δέχονται εξωτερικούς συνεργάτες αλλα σίγουρα παίζει ρόλο να έχετε επαφή και να συζητήσετε με το εμβρυολογικο….

Σ' ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι πάντα συζητάμε με τους εμβρυολόγους σε κάθε ενημέρωση που μας κάνουν και έχω καταλάβει ότι όσο περισσότερα ρωτάμε (εγώ δηλαδή, γιατί ο καλός μου δε ρωτάει τίποτα!) τόσο περισσότερα εξηγούν κι αυτοί μετά! Βέβαια είναι κάπως τυχαίο κάθε φορά με ποιον θα μιλήσουμε (δεν υπάρχει πιο προσωπική επαφή με κάποιον δηλαδή) αλλά μου φαίνεται οκ αυτό, εφόσον είναι team. 

• Μου αρέσει 1

Μετά από έρευνα στο διαδίκτυο και ομιλίες με αρκετούς φίλους που έχουν κάνει εξωσωματική μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες που είχα βγάζω τα εξής συμπεράσματα.Οι περισσότερες εξωσωματικές είναι φασοναδικα ! Η λειτουργία τους εξαρτάται από την μίζα που δίνουν στον εκάστοτε γιατρό και καλά συνεργάτη ώστε να κατευθυνθεί ο πελάτης άσχετος ποιότητας εργαστηρίου έμβρυολόγων και γενικά προσωπικού! Ακόμα και οι κλινικές οι οποίες ανήκουν σε γιατρούς εξωσωματικούς Λειτουργούν με εκατοντάδες εξωτερικούς συνεργάτες και ποιότητα φυσικά είναι η χειρότερη δυνατή με το μεγαλύτερο κέρδος!

Έχω έρθει σε επαφή με την κλινική σέρουμ που είναι η μοναδική Που βρήκα μετά από αναζήτηση κυρίως από το εξωτερικό που δεν έχει εξωτερικούς γιατρούς αλλά αποτελείται από μία ομάδα ειδικευμένοι στην εξωσωματική και γενικότερα στον τομέα της υπογεννητικότητας!!! Έχω ενθουσιαστεί από την πρώτη ομιλία μαζί τους καθώς και ότι στο κτίριο είχε μόνο ξένους! Δεν άντεξα και έπιασα συζήτησή με δύο ζευγάρια το ένα από Ισλανδία και το άλλο από Αγγλία και τα δύο χωρίς παραπεμπτικό γιατρού μου έλεγαν ότι ήταν από τις πιο γνωστές για τα ποσοστά της στην ΕυρώπηΚλινική και γι’ αυτό την διάλεξαν!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

8 hours ago, μάφιν said:

Α οκ. Σε ευχαριστώ που μου το είπες. Η αλήθεια είναι οτι εχω κάποια παραπάνω κιλά, είμαι 79. Αλλά ήδη κάνω διατροφή και χάνω και σκεφτόμουν ότι αν δεν πετύχει με την πρώτη ούτως η αλλως έχω μπει σε σειρά και θα χάνω. Όπως μου είπε ο γιατρός μου δεν έχουμε τη δυνατότητα να περιμένουμε 6 μήνες να χάσω εγώ τα κιλά. Απλώς η ενδοκρινολόγος (Μεντζελ) ήταν πολύ αυστηρη μου έλεγε ότι είναι απαγορευτηκά τα κιλά μου και πρέπει να χάσω τουλάχιστον το 10% του βάρους μου κτλ. και ότι πρέπει να ρυθμίσω την ινσουλίνο γιατί σιγουρα τα ωάρια μου δεν θα είναι καλά ποιότικα...

Καλησπέρα το ύψος έχεις ; Είμαι και εγώ τόσα κιλά και δεν έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία τα έβαλα τα τελευταία δυο χρόνια και από την διέγερση και μετά που ήθελα να χάσω δεν τα έχω καταφέρει ακόμα ..

8 hours ago, zouko said:

Μετα την δική μας εμπειριά μπορώ να σου πω..

Μην κοιτάς τα νούμερα τόσο, όσο την ποιότητα. Στον πρώτο υπέρηχο βρήκαν με το ζόρι 10. Και εγώ χαμηλές δόσεις είχα. Στην 5η μέρα των ενέσεων, είχα μόνο 4 μετρήσημα. Διάβαζα για κάτι μεγάλα νούμερα, 15,20 και βάλε, και με πιάσανε τα κλάματα .

Στην ωοληψία τελικά πήραν 10, και τα 10 ώριμα, 8 γονιμοποιήθηκαν, και τα 7 γίνανε βλαστοκύστες!!

Κάλε γιατί στεναχωρήθηκες με τα μεγάλα νούμερα ; Άλλες τις παίρνουν 45 και τα ώριμα είναι τα μισά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός τι πουν και αυτές που βγάζουν πολλά και ποιοτικά και λόγο σπέρματος στο τέλος δεν αποκτούν πολλές βλαστοκυστες .. πολύ καλό το νούμερο σου μπράβο !

11 hours ago, despina. said:

Καλημερα κοριτσια!Υπαρχει κι αλλο ενα τετοιο κεντρο που ερχονται απο το εξωτερικο και μου ειχε αναφερει η @Σ-1994

Ιακεντρο λεγεται και εχει Αθηνα και Θεσ/κη.Το γνωριζει καποια αλλη κοπελα;Εχω αρχισει κι εγω και ψηνομαι αν δεν πετυχει αυτη η προσπαθεια να κοιταξω ή στο serum ή σε αυτο.

Οι καθηγητές ιατροί πάντως βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη.

το πρώτο ραντεβού το κάναμε στο ιατρείο , αφού συζητήσαμε την περίπτωση μας και μας εξήγησε τι διαδικασία θα ακολουθήσουμε μου έκανε υπέρηχο και επι της ευκαιριας τεστ ΠΑΠ χωρίς να μας χρεώσουν τίποτα 
τα επόμενα ραντεβού έγιναν στην κλινική με την μαία και στην πορεία με την συντονίστρια για να μην τα πολυλογώ πρώτη φορά πληρώσαμε την ημέρα της ωοληψιας , από τότε λόγο βέβαια και της επιπλοκής που είχα με είδε πολλές φορές και δεν με χρέωσαν τίποτα 

Είχα διαβάσει και σε πολύ παλιά φόρουμ ότι στην Ελλάδα έχουν προσπαθήσει αρκετά να τους δυσφημίσουν και γενικά δεν είναι πολύ γνωστό ανάμεσα στους Έλληνες , για κατάψυξη βλαστοκυστεων δεν μας χρέωσαν τίποτα (ακόμα ;;δεν ξέρω ) 

Ο νοσηλευτής και ο αναισθησιολόγος ήταν υπέροχοι όπως και η εμβρυολογος είχα συνεχή ενημέρωση των εξελίξεων τηλεφωνικά και με την πρώτη ευκαιρία είχα την γραπτή αναφορά της αξιολόγησης 

η μαία και η συντονίστρια δεν με ενθουσίασαν αλλά οκ … 

Από οσο γνωρίζω έχουν υψηλά ποσοστά επιτυχίας οι πελάτες τους είναι Γάλλοι και Ιταλοί κυρίως πέτυχα ζευγάρι που προσπαθούσαν 10 χρόνια στην Γερμανία και ήρθαν εκεί ως τελευταία ελπίδα ..

οπου και να πας θεωρώ θα έχει και δυσαρεστημένους !

παω για ετ τέλη του μήνα εκεί νομίζω θα έχω ολοκληρωμένη άποψη ..

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Lilian 28 είπε:

Κορίτσια... Ξεκινάω και εγώ αύριο με τις ενέσεις.. 175 μου είπε για αρχή.. για 5 μέρες και μετά υπέρηχο.. εσείς πώς ξεκινήσατε?? 

Καλησπερα! Καλη αρχη να εχεις!! Εγω ξεκινησα με 225 μοναδες για τις πρωτες 4 ημερες. Σημερα ειναι 6η μερα της περιοδου μου, οποτε θα ειμαστε πολυ κοντα. Ειναι η πρωτη σου φορα;?

πρίν από 30 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Οι καθηγητές ιατροί πάντως βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη.

το πρώτο ραντεβού το κάναμε στο ιατρείο , αφού συζητήσαμε την περίπτωση μας και μας εξήγησε τι διαδικασία θα ακολουθήσουμε μου έκανε υπέρηχο και επι της ευκαιριας τεστ ΠΑΠ χωρίς να μας χρεώσουν τίποτα 
τα επόμενα ραντεβού έγιναν στην κλινική με την μαία και στην πορεία με την συντονίστρια για να μην τα πολυλογώ πρώτη φορά πληρώσαμε την ημέρα της ωοληψιας , από τότε λόγο βέβαια και της επιπλοκής που είχα με είδε πολλές φορές και δεν με χρέωσαν τίποτα 

Είχα διαβάσει και σε πολύ παλιά φόρουμ ότι στην Ελλάδα έχουν προσπαθήσει αρκετά να τους δυσφημίσουν και γενικά δεν είναι πολύ γνωστό ανάμεσα στους Έλληνες , για κατάψυξη βλαστοκυστεων δεν μας χρέωσαν τίποτα (ακόμα ;;δεν ξέρω ) 

Ο νοσηλευτής και ο αναισθησιολόγος ήταν υπέροχοι όπως και η εμβρυολογος είχα συνεχή ενημέρωση των εξελίξεων τηλεφωνικά και με την πρώτη ευκαιρία είχα την γραπτή αναφορά της αξιολόγησης 

η μαία και η συντονίστρια δεν με ενθουσίασαν αλλά οκ … 

Από οσο γνωρίζω έχουν υψηλά ποσοστά επιτυχίας οι πελάτες τους είναι Γάλλοι και Ιταλοί κυρίως πέτυχα ζευγάρι που προσπαθούσαν 10 χρόνια στην Γερμανία και ήρθαν εκεί ως τελευταία ελπίδα ..

οπου και να πας θεωρώ θα έχει και δυσαρεστημένους !

παω για ετ τέλη του μήνα εκεί νομίζω θα έχω ολοκληρωμένη άποψη ..

Αν θυμαμαι καλα επαθες υπερδιεγερση;Αυτο παντως ηταν βλακεια τους!

Καλησπέρα κορίτσια!! Ερώτηση για φίλη: μένει Αλεξανδρούπολη, πρεπει να κάνουν dfi.. Θα ήθελα προτάσεις για βόρειο Ελλάδα και Αθήνα διαφορετικά.. Σας ευχαριστω!!! 

Διαφημίσεις

32 minutes ago, despina. said:

Αν θυμαμαι καλα επαθες υπερδιεγερση;Αυτο παντως ηταν βλακεια τους!

Ναι έπαθα σε σοβαρό  βαθμό και σιγουρα φταίνε αλλά δεν νομίζω να τους τυχαίνει και συχνά … γενικά άλλες γυναίκες εδώ έχετε πάθει ; Μήπως ξέρετε περιπτώσεις ; Που το αποδίδεται ; 

3 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Καλησπερα κοριτσια.. μηπως τυχαίνει να γνωρίζει καμια σας ειδικο ψυχικής υγειας που να εχει σχεση με τη διαδικασια της εξωσωματικής; Η δε παιζει ρολο; Θα ηθελα να απευθυνθώ κυριως να με βοηθησει να το διαχειρίζομαι γιατι ειμαι τρομερα αγχώδης.

Στο εμβρυογενεσις πριν συγχωνευτει ειχα μιλησει με μια ψυχολογο κ ηταν παρα πολυ καλη...υποθετω εχουν ολα τα κεντρα εξωσωματικης 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , Freida είπε:

Στο εμβρυογενεσις πριν συγχωνευτει ειχα μιλησει με μια ψυχολογο κ ηταν παρα πολυ καλη...υποθετω εχουν ολα τα κεντρα εξωσωματικης 

Λογικα ναι σε ευχαριστω πολυ!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Malntalia είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Ερώτηση για φίλη: μένει Αλεξανδρούπολη, πρεπει να κάνουν dfi.. Θα ήθελα προτάσεις για βόρειο Ελλάδα και Αθήνα διαφορετικά.. Σας ευχαριστω!!! 

Καλησπέρα κορίτσι μου ,εμείς από Καβάλα μας πρότεινε ο γιατρός μας ένα εργαστήριο στη Ξάνθη , αλλά εμείς τελικά το κάναμε στο embryolab στη Θεσσαλονίκη γιατί έπρεπε να κάνω και εγώ μια εξέταση σε μια γιατρό στη Θεσσαλονίκη οπότε συνδυασαμε και τα δυο εκεί. 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια καλημερα. Την βοηθεια σας θα ηθελα.. Μπορειτε να μου πειτε ποια ωρα κανατε τους ανταγωνιστες (cetrodite ή orgalutran) στα πρωτοκολλα σας;? Σας ειχαν πει οι γιατροι σας αν θελουν πρωινη ή μεσημεριανη ώρα;?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...