Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , happiness79 είπε:

Κοτοπουλάκι γλυκό, σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις αιματάκι, πόσο μάλιστα έχοντας περάσει μία αποβολή στο παρελθόν. Ομως αφού είναι τόσο καθησυχαστικός ο γιατρός σου δε θα συντρέχει λόγος ανησυχίας. Φαντάζεσαι να ανησυχούσε ο γιατρός? Εκεί θα πήγαινες να τρελαθείς, τώρα έχεις να πιαστείς από κάπου.

Κι εγώ είμαι λιγάκι σκεπτική, γιατί από χθες σα να μου έχουν ξεκινήσει κράμπες στη μήτρα. Μετά από την πρώτη κράμπα με το βήχα που σας έλεγα χθες, ακολούθησαν αραιά μερικές μικρότερες και σήμερα το πρωί που τεντώθηκα έπαθα πάλι δυνατή όπως χθες με το βήχα και τρόμαξα. Ελπίζω να είναι φυσιολογικό. Ξέρω ότι λένε ότι οι κράμπες είναι αναμενόμενο σύμπτωμα, όμως δεν είμαι σίγουρη αν ερμηνεύω τα σημάδια σωστά. Αν εξαιρέσουμε αυτό, κατά τα άλλα είμαι χαρούμενη, αισιόδοξη και ήρεμη.

Σ’ ευχαριστώ happiness,

οι κράμπες λένε ότι είναι φυσιολογικές, βέβαια θα σου πει κ ο γιατρός αν συμβαίνει κάτι άλλο, που δεν το πολυπιστεύω κιόλας,

αχχ πόσο θα ήθελα να ήμουν κι εγώ αισιόδοξη, χαρούμενη κ ήρεμη.. να είσαι πάντα έτσι! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 55 λεπτά , Kate92 είπε:

Μπορεί να είμαι και υπερβολική βέβαια, γιατί σήμερα τρωγομαι με τα ρούχα μου απ' την ώρα που άνοιξα τα ματια μου. Μη μου δίνεις σημασία! Στο στόχο σου εσύ, απτόητη! Λίγη υπομονή και θα αγκαλιάσεις το μωράκι σου σε λίγους μηνες! 

Kate92 σαν έγκυος μου ακούγεσαι ;)

πρίν από 35 λεπτά , Angot είπε:

Α οχι καλα κάνει κ το λεει στο σύζυγο. Να τουε βάζουν λίγο στην μπριζα να ξέρουν τι περνάμε. Εγω χθες έλεγα στον άντρα μ, κοιταξε να δεις εγώ αλλάζω όλη μ τη ζωή  την καθημερινότητα.  Εσυ συνεχίζεις κανονικά το πρόγραμμα σου, τη ζωούλα σ κλπ.! Χαχαχα τον κουφανα τον αμοιρο, κια το μόνο που κάνει εκτός δουλειάς είναι ένα γυμναστήριο 2 φορες την βδομάδα .

Η κατάληξη ήταν να μ λεει θέλεις να σταματήσω το γυμναστήριο μωρο μ; 

Και να του λέω οχι γτ αύριο μπορεί να μ χει περάσει η παράνοια.... 

Μούρλια μαύρη κορίτσια!!! 

Μη λες τέτοια. Μια χαρά είναι το μωράκι σσ, ελα συνέλθεεεε!  Ανέβασε λίγο το ηθικό σ! Το μωρο όταν βγει θα θελει κατευθείαν μπουζούκια να πανε τα φαρμακεία κάτω αμα συνεχίσεις έτσι..  Οοοοολα θα πανε καλα! Αλήθεια! 

Γεια σου βρε Angot με τα ωραία σου!!! :wub:

• Χαχα 3

πρίν από 6 λεπτά , happiness79 είπε:

Kate92 σαν έγκυος μου ακούγεσαι ;)

Γεια σου βρε Angot με τα ωραία σου!!! :wub:

Χαχαχα επειδή θέλω να παίξω μποξ?  Μπααα..έχω κ ήπια πονάκια χαμηλά...απλά με τρία ουτρο τη μέρα, πώς να έρθει η ρημαδα? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Kate92 είπε:

Χαχαχα επειδή θέλω να παίξω μποξ?  Μπααα..έχω κ ήπια πονάκια χαμηλά...απλά με τρία ουτρο τη μέρα, πώς να έρθει η ρημαδα? 

πότε κανεις χοριακη;

πρίν από 2 λεπτά , Kate92 είπε:

Μια μερα εμεινε. Πως νιωθεις;? Αντεξες τοοσες μερεες! Αθλος.. μπραβο σου! Μακαρι να ειναι θετικό το αποτελεσμα κοριτσι μου..❤.. στο ευχομαι ολοψυχα.. και αγωνιω μαζι σου..!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Είναι εφιαλτικό να το ζεις αυτό. Το έχω πάθει και εγω. Το άγχος είναι μη διαχειρίσιμο. Καλά θα πάει αυτή τη φορά να είσαι θετική. Ξέρω ότι δεν είναι παρήγορο αυτό που σου γράφω.

Εχεις ενσυναίσθηση και αυτό είναι από μόνο του παρήγορο ❤

πρίν από 3 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Σ’ ευχαριστώ happiness,

οι κράμπες λένε ότι είναι φυσιολογικές, βέβαια θα σου πει κ ο γιατρός αν συμβαίνει κάτι άλλο, που δεν το πολυπιστεύω κιόλας,

αχχ πόσο θα ήθελα να ήμουν κι εγώ αισιόδοξη, χαρούμενη κ ήρεμη.. να είσαι πάντα έτσι! 

Κορίτσι μου παίρνω το θάρρος να σου γράψω για να σου πω ότι κι εγώ 1 χρόνο πριν και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο είχα μείνει έγκυος και το έμβρυο παλλινδρομησε!!!Μετά απο 6 χρόνια προσπαθειών, 3 σπερματεγχυσεις 3 εξωσωματικες έμεινα φυσιολογικά έγκυος!!!Δε χρειάζεται να σου περιγράψω πως ένιωσα και εγώ και ο άντρας μου!!!Μπορείς να με νιώσεις!!!Αυτή τη στιγμή διανύω την 17η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου με φυσικη συλληψη!!!Το άγχος ποτέ δε μου έφυγε και ούτε θα μου φύγει μέχρι να γεννήσω το παιδί μου!!!Το μόνο σίγουρο!!!Αλλά μπορώ να σου πω ότι είπα δεν είναι στο χέρι μου πως θα εξελιχθεί αυτή η εγκυμοσύνη, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να προσέχω, δε σταμάτησα ποτέ τη δουλειά αλλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα όπως αποκόλληση ή αίμα που είναι πολύ φυσιολογικά στην εγκυμοσυνη και ξεκουράζομουν όσο μπορούσα στο σπίτι!!!Απλά έχω αλλάξει την ψυχολογια μου γιατί μπουχτίσα τόσα χρόνια να σκέφτομαι αρνητικά και όλη μου η ζωή να περιστρέφετε γύρω από το ποτέ θα μείνω έγκυος!!

Το ξερω ότι είναι δύσκολο αλλά πρέπει να ηρεμήσεις και να χαρείς όσο μπορείς την εγκυμοσύνη σου!!Έχω διαβάσει ότι τα μωρά από τον 5ο περίπου μηνα αντιλαμβανονται τα συναισθήματα της μητέρας τους!!Οπότε μέχρι τοτε έχεις περιθωριο για να ηρεμήσεις και να είσαι χαρούμενη για το μωράκι σου!!!Πλάκα κάνω!!Τώρα πρέπει να συνέλθεις!!!Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 16 λεπτά , Angot είπε:

Κοριτσι μ ειναι φυσιολογικα τα πονακια. Εχω ρωτήσει 35 φορές τον κελ. Γτ εγώ εχω αρκετά. Και συνεχόμενα για ώρες και διάσπαρτα,ειδικά 5η εβδομάδα παίζει να πονουσα συνεχεια. Τώρα την 7η έχω ηρεμήσει λιγάκι και με πιάνουν που κ που μέσα στη μέρα. Επίσης μ ειπε αν ζορίζομαι από πονο κλπ, γτ μπορει να ειναι κ έντερο και να μπερδεύει, να παίρνω ένα buscopan! 

Ευχαριστώ! Μωρέ ναι, το έχω διαβάσει, αλλά όσο να'ναι όταν το ζεις είναι λίγο τρομακτικό! Σαν κράμπες είναι αυτά που νιώθω, σα να σφίγγεται και να "μαγκώνει" για λίγο η μήτρα και μετά να χαλαρώνει πάλι. Έτσι ήταν και τα δικά σου? 5w2d είμαι σύμφωνα με το πρόγραμμα τώρα. Αλήθεια, εσένα πότε σου είπε ο Κελλ. πόσο σε υπολογίζει?

πρίν από 4 λεπτά , Giouli36 είπε:

Κορίτσι μου παίρνω το θάρρος να σου γράψω για να σου πω ότι κι εγώ 1 χρόνο πριν και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο είχα μείνει έγκυος και το έμβρυο παλλινδρομησε!!!Μετά απο 6 χρόνια προσπαθειών, 3 σπερματεγχυσεις 3 εξωσωματικες έμεινα φυσιολογικά έγκυος!!!Δε χρειάζεται να σου περιγράψω πως ένιωσα και εγώ και ο άντρας μου!!!Μπορείς να με νιώσεις!!!Αυτή τη στιγμή διανύω την 17η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου με φυσικη συλληψη!!!Το άγχος ποτέ δε μου έφυγε και ούτε θα μου φύγει μέχρι να γεννήσω το παιδί μου!!!Το μόνο σίγουρο!!!Αλλά μπορώ να σου πω ότι είπα δεν είναι στο χέρι μου πως θα εξελιχθεί αυτή η εγκυμοσύνη, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να προσέχω, δε σταμάτησα ποτέ τη δουλειά αλλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα όπως αποκόλληση ή αίμα που είναι πολύ φυσιολογικά στην εγκυμοσυνη και ξεκουράζομουν όσο μπορούσα στο σπίτι!!!Απλά έχω αλλάξει την ψυχολογια μου γιατί μπουχτίσα τόσα χρόνια να σκέφτομαι αρνητικά και όλη μου η ζωή να περιστρέφετε γύρω από το ποτέ θα μείνω έγκυος!!

Το ξερω ότι είναι δύσκολο αλλά πρέπει να ηρεμήσεις και να χαρείς όσο μπορείς την εγκυμοσύνη σου!!Έχω διαβάσει ότι τα μωρά από τον 5ο περίπου μηνα αντιλαμβανονται τα συναισθήματα της μητέρας τους!!Οπότε μέχρι τοτε έχεις περιθωριο για να ηρεμήσεις και να είσαι χαρούμενη για το μωράκι σου!!!Πλάκα κάνω!!Τώρα πρέπει να συνέλθεις!!!Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!!!

Τι όμορφο μήνυμα! Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Έχεις περάσει το επικίνδυνο τρίμηνο κ όλα θα πάνε καλά! 

Με έκανες να νιώσω καλύτερα κ σ’ ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Ήδη οι απαντήσεις όλων των κοριτσιών με καθησύχασαν κάπως.. 

:wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Σ’ ευχαριστώ happiness,

Καλά, όχι, δεν είμαι πάντα ετσι! Απλα σκέφτομαι ότι έχω εμπιστοσύνη στη φύση, αυτή είναι η μεγάλη σοφή. Και ότι εφόσον συνέβη το θαύμα κάποιος λόγος υπάρχει και έχω αφεθεί σε αυτό. Γιατί το πρώτο μάθημα που μου έδωσε το παιδί μου είναι ότι δεν μπορώ να τα ελέγχω όλα.

πρίν από 16 λεπτά , Kate92 είπε:

Ναι, για το μποξ το είπα! Αλλά και τα πονάκια που έχεις μ' αρέσουν!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , happiness79 είπε:

Ευχαριστώ! Μωρέ ναι, το έχω διαβάσει, αλλά όσο να'ναι όταν το ζεις είναι λίγο τρομακτικό! Σαν κράμπες είναι αυτά που νιώθω, σα να σφίγγεται και να "μαγκώνει" για λίγο η μήτρα και μετά να χαλαρώνει πάλι. Έτσι ήταν και τα δικά σου? 5w2d είμαι σύμφωνα με το πρόγραμμα τώρα. Αλήθεια, εσένα πότε σου είπε ο Κελλ. πόσο σε υπολογίζει?

Λοιπον εκτός από τους πόνους τους κλασικούς , ένιωθα και ενα σφίξιμο σε όλη τη κοιλια και μετα χαλαρώνε. Περίπου 2 φορες την ημερα το ένιωθα! Από το στομαχι ως κάτω, ίσως είναι αυτό που εννοείς. Το είπα στον κελλ και είπε είναι η το έντερο ή το στομαχι. Δεν έχει να κάνει καθόλου με μήτρα! Και ενα άλλο συμπτωμα που έχω είναι ότι το δεξί μ πατουσάκι ξαφνικα φλέγεται, είπε ότι είναι από το ισχυο, με επιασε νωρις και όλο και θα χειροτερεύει. Τπτ ανησυχητικο, απλά θα έχω πονους σαν τις γιαγιάδες 

Είμαι 7w+4d  και ΠΗΤ 1-2 /1/2023 θα κανω ρεβεγιόν!

Το άλλο Σάββατο θα πάω στον Μητ. Να με δει. Βασικά να δω εγώ το μωρο μ πρώτα ο Θεός , και μέσα Ιουνίου νομίζω μ εχει βαλει για αυχενική και κυστικη ινωση  να κανω! 

Α επίσης β επιπέδου έχω την ημερ ατων γενεθλίων μ!  1 Νοεμβριου

12 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Δεν μοιάζει με κάτι άλλο η γεύση του. Είναι όμως κρεμώδες και λιπαρό και λίγο άγευστο. 

Λάδι στο αβοκάντο ρε παιδιά? Λιπαρά στα λιπαρά??? Να το αποφεύγετε. Λίγες σταγόνες μόνο αν είναι για την γεύση. Λεμονάκι και αλάτι οπωσδήποτε. Επίσης είναι τέλειο σε τορτίγια με ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ντομάτα και κοτόπουλο ή κιμά μεξικανικό. Πω πω και παω σε μεξικανικό τώρα μιαμ μιαμ 

Καλημερα!

Εγω επισης το χρησιμοποιω βα αντικαταστησω το βουτθρο σε κεικ.

Με μπανακα και κακαο και λιγο μέλι (μπανανα ωριμη καλα αντι για ζαχαρη)

Ειναι πολυ ωραιο (ενταξει οχι σαν αληθινο κεικ) αλλα σουπερ υγιεινο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλά, όχι, δεν είμαι πάντα ετσι! Απλα σκέφτομαι ότι έχω εμπιστοσύνη στη φύση, αυτή είναι η μεγάλη σοφή. Και ότι εφόσον συνέβη το θαύμα κάποιος λόγος υπάρχει και έχω αφεθεί σε αυτό. Γιατί το πρώτο μάθημα που μου έδωσε το παιδί μου είναι ότι δεν μπορώ να τα ελέγχω όλα.

Όντως σ’ εσένα συνέβη κ φυσιολογικά! Το πιο όμορφο πράγμα! Πραγματικά δεν μπορούμε να τα ελέγχουμε όλα, δυστυχώς κι εμένα αυτό το μάθημα μου έδωσε το πρώτο μου έμβρυο αλλά από την ανάποδη. 

Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω. Να ναι καλά το netflix, η αδερφή μου που μαγειρεύει κ ο μπαμπάς μου που τρέχει ο καημένος όπου χρειαστεί. 

Θα επικεντρωθώ στα καλά! :wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Λοιπον εκτός από τους πόνους τους κλασικούς , ένιωθα και ενα σφίξιμο σε όλη τη κοιλια και μετα χαλαρώνε. Περίπου 2 φορες την ημερα το ένιωθα! Από το στομαχι ως κάτω, ίσως είναι αυτό που εννοείς. Το είπα στον κελλ και είπε είναι η το έντερο ή το στομαχι. Δεν έχει να κάνει καθόλου με μήτρα! Και ενα άλλο συμπτωμα που έχω είναι ότι το δεξί μ πατουσάκι ξαφνικα φλέγεται, είπε ότι είναι από το ισχυο, με επιασε νωρις και όλο και θα χειροτερεύει. Τπτ ανησυχητικο, απλά θα έχω πονους σαν τις γιαγιάδες 

Είμαι 7w+4d  και ΠΗΤ 1-2 /1/2023 θα κανω ρεβεγιόν!

Το άλλο Σάββατο θα πάω στον Μητ. Να με δει. Βασικά να δω εγώ το μωρο μ πρώτα ο Θεός , και μέσα Ιουνίου νομίζω μ εχει βαλει για αυχενική και κυστικη ινωση  να κανω! 

Α επίσης β επιπέδου έχω την ημερ ατων γενεθλίων μ! 

Ναι, η αίσθηση είναι όπως αυτή που περιγράφεις, μόνο που εγώ το νιώθω ξεκάθαρα εντοπισμένο στο κάτω μέρος της κοιλιάς, άρα απίθανο μου φαίνεται να είναι έντερο ή στομάχι. 

Γι' αυτό με το ισχίο δε σου έδωσε ασβέστιο? Μια γνωστή μου έπαθε σοβαρή βλάβη στο ισχίο μετά τη γέννα, ήθελε χειρουργείο, γιατί το μωρό τραβάει πολύ ασβέστιο από τη μάνα και γι' αυτό οι γιατροί δίνουν ασβέστιο, για να μην πάθουμε οστεοπόρωση. 

Τι ωραία που έχεις προγραματίσει όλες τις εξετάσεις σου!!! Ξέρεις τι να περιμένεις! Πότε σου είπε πόσων εβδομάδων σε υπολογίζει? Γιατί εμένα δε μου είπε στο πρώτο ραντεβού και ξέχασα να ρωτήσω κι εγώ! Κυστική ίνωση δεν είχες κάνει από πριν? 

πρίν από 14 λεπτά , happiness79 είπε:

Ναι, η αίσθηση είναι όπως αυτή που περιγράφεις, μόνο που εγώ το νιώθω ξεκάθαρα εντοπισμένο στο κάτω μέρος της κοιλιάς, άρα απίθανο μου φαίνεται να είναι έντερο ή στομάχι. 

Γι' αυτό με το ισχίο δε σου έδωσε ασβέστιο? Μια γνωστή μου έπαθε σοβαρή βλάβη στο ισχίο μετά τη γέννα, ήθελε χειρουργείο, γιατί το μωρό τραβάει πολύ ασβέστιο από τη μάνα και γι' αυτό οι γιατροί δίνουν ασβέστιο, για να μην πάθουμε οστεοπόρωση. 

Τι ωραία που έχεις προγραματίσει όλες τις εξετάσεις σου!!! Ξέρεις τι να περιμένεις! Πότε σου είπε πόσων εβδομάδων σε υπολογίζει? Γιατί εμένα δε μου είπε στο πρώτο ραντεβού και ξέχασα να ρωτήσω κι εγώ! Κυστική ίνωση δεν είχες κάνει από πριν? 

Μου το ειπε προχθές που άκουσα καρδούλα.το πρόγραμμα με έβγαζε λίγο παραπάνω δλδ 7w+6d! Δεν μ εχει δώσει, σήμερα έκανα εξετασεις και θα δούμε τι χρειάζεται. Θα του ζητήσω όμως γτ δεν έχω και τα πιο γερά δόντια από μικρή παιδεύομαι. Και επίσης όταν είμαι ξαπλωμένη αρκετή ώρα από μια πλευρα πονάνε οι γοφοί μ! Ισως είναι κ ένας λόγος που ζητώ σαγανάκι να φάω. Ενώ δεν το έτρωγα κ ιδιαίτερα! 

Δεν έκανα οχι,δεν μ τη ζήτησε! θα κάνω όταν πάω την επόμενη φορά ομως! Δεν έχω πάντως από κάπου κληρονομικότητα απ όσο έχω ψάξει. Ούτε ο άντρας μ! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...