Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

από χτες έχω λίγο αίμα στο σκούπισμα σαν ροζ. Ο γιατρός είπε δεν είναι τίποτα κ ότι συμβαίνει συχνά στο πρώτο τρίμηνο. Χτες ήμουν χάλια ψυχολογικά κ μετά είδα κ το αίμα κι απόγινα. 

πφφ θα με φάει το στρες.. Ο γιατρός είπε στον άντρα μου πως έχω πολύ άγχος, ευτυχώς είπαν το έμβρυο δεν επηρεάζεται σ’ αυτή τη φάση. Από ψυχολογία πώς είστε; 

κι εγώ παίρνω κορτιζόνη, 8mg την ημέρα 

Περαστικά να είναι κορίτσι μου! Ξεκουράσου και χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά! 

Να πω την αμαρτία μου? Αυτό που ο γιατρός είπε στον άντρα σου ότι έχεις στρες τι είναι δλδ? Για ποιο λόγο στον άντρα σου και όχι σε σένα? Λες και είμαστε παιδια.. τόσα άντεξες και υπέμεινες, θα σε στρεσαρει παραπανω η διαπιστωση ότι έχεις στρες? Για νέο μας το λεει? Μπορεί να είμαι και υπερβολική βέβαια, γιατί σήμερα τρωγομαι με τα ρούχα μου απ' την ώρα που άνοιξα τα ματια μου. Μη μου δίνεις σημασία! Στο στόχο σου εσύ, απτόητη! Λίγη υπομονή και θα αγκαλιάσεις το μωράκι σου σε λίγους μηνες! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , Kate92 είπε:

Να πω την αμαρτία μου? Αυτό που ο γιατρός είπε στον άντρα σου ότι έχεις στρες τι είναι δλδ? Για ποιο λόγο στον άντρα σου και όχι σε σένα? Λες και είμαστε παιδια.. τόσα άντεξες και υπέμεινες, θα σε στρεσαρει παραπανω η διαπιστωση ότι έχεις στρες? Για νέο μας το λεει? Μπορεί να είμαι και υπερβολική βέβαια, γιατί σήμερα τρωγομαι με τα ρούχα μου απ' την ώρα που άνοιξα τα ματια μου. Μη μου δίνεις σημασία! Στο στόχο σου εσύ, απτόητη! Λίγη υπομονή και θα αγκαλιάσεις το μωράκι σου σε λίγους μηνες! 

καλημέρα @kate92 

το είπε στον άντρα μου γιατί τον είδε στο σπίτι του (είναι πελάτης του άντρα μου ο γιατρός) Εγώ όταν πάω για εξέταση πάω μόνη μου, δεν τον βλέπει στο ιατρείο.

Πέρσι δεν είχα τόσο στρες αλλά αφού έχασα το πρώτο τώρα όλα έχουν έρθει ανάποδα στο κεφάλι μου. Και λόγω της αποκόλλησης είμαι κλεισμένη στο σπίτι κ κοντεύω να πάθω κρίση. Βάλε κ τα φάρμακα που με έχουν κάνει νευρική.. όλα αυτά με σκοτώνουν. 

Θα ήθελα να κοιμηθώ κ να ξυπνήσω σε κανα μήνα, να μου πουν αν ζει ή δεν ζει το έμβρυο. 

Είναι η πιο δύσκολη κ τρομακτική περίοδος. Γενικά είμαι πολύ ταλαιπωρημένος άνθρωπος. Η κακοτυχία, τα προβλήματα υγείας κ η υπογονιμότητα μ’ έχουν διαλύσει. Δεν έχω υπομονή πια 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 28 λεπτά , Kate92 είπε:

Α οχι καλα κάνει κ το λεει στο σύζυγο. Να τουε βάζουν λίγο στην μπριζα να ξέρουν τι περνάμε. Εγω χθες έλεγα στον άντρα μ, κοιταξε να δεις εγώ αλλάζω όλη μ τη ζωή  την καθημερινότητα.  Εσυ συνεχίζεις κανονικά το πρόγραμμα σου, τη ζωούλα σ κλπ.! Χαχαχα τον κουφανα τον αμοιρο, κια το μόνο που κάνει εκτός δουλειάς είναι ένα γυμναστήριο 2 φορες την βδομάδα .

Η κατάληξη ήταν να μ λεει θέλεις να σταματήσω το γυμναστήριο μωρο μ; 

Και να του λέω οχι γτ αύριο μπορεί να μ χει περάσει η παράνοια.... 

Μούρλια μαύρη κορίτσια!!! 

πρίν από 7 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

καλημέρα @kate92 

το είπε στον άντρα μου γιατί τον είδε στο σπίτι του (είναι πελάτης του άντρα μου ο γιατρός) Εγώ όταν πάω για εξέταση πάω μόνη μου, δεν τον βλέπει στο ιατρείο.

Πέρσι δεν είχα τόσο στρες αλλά αφού έχασα το πρώτο τώρα όλα έχουν έρθει ανάποδα στο κεφάλι μου. Και λόγω της αποκόλλησης είμαι κλεισμένη στο σπίτι κ κοντεύω να πάθω κρίση. Βάλε κ τα φάρμακα που με έχουν κάνει νευρική.. όλα αυτά με σκοτώνουν. 

Θα ήθελα να κοιμηθώ κ να ξυπνήσω σε κανα μήνα, να μου πουν αν ζει ή δεν ζει το έμβρυο. 

Είναι η πιο δύσκολη κ τρομακτική περίοδος. Γενικά είμαι πολύ ταλαιπωρημένος άνθρωπος. Η κακοτυχία, τα προβλήματα υγείας κ η υπογονιμότητα μ’ έχουν διαλύσει. Δεν έχω υπομονή πια 

Μη λες τέτοια. Μια χαρά είναι το μωράκι σσ, ελα συνέλθεεεε!  Ανέβασε λίγο το ηθικό σ! Το μωρο όταν βγει θα θελει κατευθείαν μπουζούκια να πανε τα φαρμακεία κάτω αμα συνεχίσεις έτσι..  Οοοοολα θα πανε καλα! Αλήθεια! 

• Χαχα 5

πρίν από 6 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

καλημέρα @kate92 

Μη σκέφτεσαι αρνητικα γλυκιά μου! Θα περάσει γρήγορα ο καιρός και θα ησυχάσεις! Αυτό το μωράκι ήρθε για να μείνει!

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Α οχι καλα κάνει κ το λεει στο σύζυγο. Να τουε βάζουν λίγο στην μπριζα να ξέρουν τι περνάμε. Εγω χθες έλεγα στον άντρα μ, κοιταξε να δεις εγώ αλλάζω όλη μ τη ζωή  την καθημερινότητα.  Εσυ συνεχίζεις κανονικά το πρόγραμμα σου, τη ζωούλα σ κλπ.! Χαχαχα τον κουφανα τον αμοιρο, κια το μόνο που κάνει εκτός δουλειάς είναι ένα γυμναστήριο 2 φορες την ημερα.

Χαχαχα..νταξει, πολύ φίλη μου! Να σαι καλά, μου έφτιαξες λίγο τη διάθεση!

• Μου αρέσει 1

καλημέρα @kate92 

Πρέπει να είσαι δυνατή όμως γιατί η περίοδος της εγκυμοσύνης το απαιτεί. Μείνε ξαπλωμένη κ θα υποχωρήσει κ το ροζ.

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Πρέπει να είσαι δυνατή όμως γιατί η περίοδος της εγκυμοσύνης το απαιτεί. Μείνε ξαπλωμένη κ θα υποχωρήσει κ το ροζ.

το περίεργο είναι ότι σηκώθηκα το πρωί, πήγα στην τουαλέτα κ πάλι είδα ροζ. Τι στο καλό, 8 ώρες ξάπλα κοιμόμουν τι το έπιασε κ κατέβηκε πάλι ροζ..

τέλοσπάντων, τώρα τρώω πρωινό, έβαλα ένα μπολ με φυτικό γάλα, 6 κουταλιές βρώμη κ φράουλες κ μόλις τελειώσω θα ξαπλώσω στον καναπέ. Κι ας ελπίσουμε πως θα σταματήσει..

πρίν από 13 λεπτά , Angot είπε:

Α οχι καλα κάνει κ το λεει στο σύζυγο. Να τουε βάζουν λίγο στην μπριζα να ξέρουν τι περνάμε. Εγω χθες έλεγα στον άντρα μ, κοιταξε να δεις εγώ αλλάζω όλη μ τη ζωή  την καθημερινότητα.  Εσυ συνεχίζεις κανονικά το πρόγραμμα σου, τη ζωούλα σ κλπ.! Χαχαχα τον κουφανα τον αμοιρο, κια το μόνο που κάνει εκτός δουλειάς είναι ένα γυμναστήριο 2 φορες την βδομάδα .

Μη λες τέτοια. Μια χαρά είναι το μωράκι σσ, ελα συνέλθεεεε!  Ανέβασε λίγο το ηθικό σ! Το μωρο όταν βγει θα θελει κατευθείαν μπουζούκια να πανε τα φαρμακεία κάτω αμα συνεχίσεις έτσι..  Οοοοολα θα πανε καλα! Αλήθεια! 

ευτυχώς που κάθομαι στο πατρικό μου κ δεν με βλέπει ο άντρας μου σ’ αυτή τη μαυρίλα. 
Μακάρι να βγει κ θα το πάω κατευθείαν Τερλέγκα! 

• Χαχα 2

πρίν από 5 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

το περίεργο είναι ότι σηκώθηκα το πρωί, πήγα στην τουαλέτα κ πάλι είδα ροζ. Τι στο καλό, 8 ώρες ξάπλα κοιμόμουν τι το έπιασε κ κατέβηκε πάλι ροζ..

τέλοσπάντων, τώρα τρώω πρωινό, έβαλα ένα μπολ με φυτικό γάλα, 6 κουταλιές βρώμη κ φράουλες κ μόλις τελειώσω θα ξαπλώσω στον καναπέ. Κι ας ελπίσουμε πως θα σταματήσει..

Είναι εφιαλτικό να το ζεις αυτό. Το έχω πάθει και εγω. Το άγχος είναι μη διαχειρίσιμο. Καλά θα πάει αυτή τη φορά να είσαι θετική. Ξέρω ότι δεν είναι παρήγορο αυτό που σου γράφω.

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

ευτυχώς που κάθομαι στο πατρικό μου κ δεν με βλέπει ο άντρας μου σ’ αυτή τη μαυρίλα. 

Η πρώτη μου ανάμνηση που έχω από έξοδο ήταν, στα μπουζούκια σε ενωμένα καρεκλάκια να προσπαθώ να κοιμηθώ ακούγοντας Χριστοδουλοπουλο!  Μου μείνε και τωρα έχω να σου πω, και είναι από τους αγαπημένους μ! Κανονισε λοιπόν που θα πας το παιδί, θα το ακολουθεί για μια ζωή μέτα!!! 

Όσο για το ροζακι μείνε ξαπλωμένη, πάρε τα χαπια σου και θα σταματήσει. Φαντάζομαι σου έχει κόψει τα κολπικά Ε; 

• Χαχα 2

πρίν από 8 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

οι ροζ βλεννες ειναι φυσιολογικες. είναι από αγγεία που σπάνε καθώς τεντώνεται η μήτρα.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 48 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

από χτες έχω λίγο αίμα στο σκούπισμα σαν ροζ. Ο γιατρός είπε δεν είναι τίποτα κ ότι συμβαίνει συχνά στο πρώτο τρίμηνο. Χτες ήμουν χάλια ψυχολογικά κ μετά είδα κ το αίμα κι απόγινα. 

πφφ θα με φάει το στρες.. Ο γιατρός είπε στον άντρα μου πως έχω πολύ άγχος, ευτυχώς είπαν το έμβρυο δεν επηρεάζεται σ’ αυτή τη φάση. Από ψυχολογία πώς είστε; 

κι εγώ παίρνω κορτιζόνη, 8mg την ημέρα 

Κοτοπουλάκι γλυκό, σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις αιματάκι, πόσο μάλιστα έχοντας περάσει μία αποβολή στο παρελθόν. Ομως αφού είναι τόσο καθησυχαστικός ο γιατρός σου δε θα συντρέχει λόγος ανησυχίας. Φαντάζεσαι να ανησυχούσε ο γιατρός? Εκεί θα πήγαινες να τρελαθείς, τώρα έχεις να πιαστείς από κάπου.

Κι εγώ είμαι λιγάκι σκεπτική, γιατί από χθες σα να μου έχουν ξεκινήσει κράμπες στη μήτρα. Μετά από την πρώτη κράμπα με το βήχα που σας έλεγα χθες, ακολούθησαν αραιά μερικές μικρότερες και σήμερα το πρωί που τεντώθηκα έπαθα πάλι δυνατή όπως χθες με το βήχα και τρόμαξα. Ελπίζω να είναι φυσιολογικό. Ξέρω ότι λένε ότι οι κράμπες είναι αναμενόμενο σύμπτωμα, όμως δεν είμαι σίγουρη αν ερμηνεύω τα σημάδια σωστά. Αν εξαιρέσουμε αυτό, κατά τα άλλα είμαι χαρούμενη, αισιόδοξη και ήρεμη.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Angot είπε:

Η πρώτη μου ανάμνηση που έχω από έξοδο ήταν, στα μπουζούκια σε ενωμένα καρεκλάκια να προσπαθώ να κοιμηθώ ακούγοντας Χριστοδουλοπουλο!  Μου μείνε και τωρα έχω να σου πω, και είναι από τους αγαπημένους μ! Κανονισε λοιπόν που θα πας το παιδί, θα το ακολουθεί για μια ζωή μέτα!!! 

Όσο για το ροζακι μείνε ξαπλωμένη, πάρε τα χαπια σου και θα σταματήσει. Φαντάζομαι σου έχει κόψει τα κολπικά Ε; 

Δεν μου είπε κάτι για τα κολπικά αυτή τη φορά, μου τα είχε κόψει για μια μέρα στην αποκόλληση, λες να ξαναρωτήσω;  

πρίν από 6 λεπτά , Troia είπε:

οι ροζ βλεννες ειναι φυσιολογικες. είναι από αγγεία που σπάνε καθώς τεντώνεται η μήτρα.

αισιόδοξο ακούγεται αυτό, σ’ ευχαριστώ :)

πρίν από 5 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Δεν μου είπε κάτι για τα κολπικά αυτή τη φορά, μου τα είχε κόψει για μια μέρα στην αποκόλληση, λες να ξαναρωτήσω;  

αισιόδοξο ακούγεται αυτό, σ’ ευχαριστώ :)

Ρώτησε τον, γτ και από άλλες κοπέλες που έχω ακουσει πως έχουν αιματακι, τους σταμάτησε τα κολπικά. Βέβαια ίσως έχει να κάνει κ με την ποσότητα, αν δλδ είναι τόσο λίγο όσο το δικό σ, ίσως δεν ενοχλεί! Η ίσως δεν ενοχλεί γενικά. Εγω θα ρωτούσα! 

5 ώρες πρίν, Tselek είπε:

@νικηαντωνια81 δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα στην περίπτωσή μου. Εγώ λόγω του ότι έχω πολύ χαμηλό απόθεμα ωαρίων και άστατο κυκλο, έκανα ανωορρηκτικους κύκλους επομενως δεν υπήρχε ούτε αυτό το ένα ως καταβολή καποιες φορες. Δεν θα βοηθούσε το τόσο καλό σπερμα ένα μη ποιοτικό δικό μου ωαριο, αντίθετα ένα καλό ωαριο θα μπορούσε να γονιμοποιηθεί με ένα όχι καλό σπερμα. Γι αυτό και ένας μεγάλος ηλικιακά αντρας μπορεί να κάνει πιο εύκολα παιδί με μια μικρότερη γυναίκα αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο σε αντίθετη περίπτωση. Αυτο τουλάχιστον μου είπε ο εξωσωματικός και το μεταφέρω.. Αρα εγώ ξεκαθαρα, δεν πέτυχα λόγω καλού σπέρματος. 

@happiness79 μεχρι και ο τρόπος γραφής σου δείχνει ποσο γλυκός ανθρωπος πρέπει να εισαι! Αλήθεια.. ♥️ Νιώθω πολύ καλα, είμαι και μόλις στην 29η μέρα εγώ :D και από συμπτώματα έχω το πρήξιμο στο στήθος από τα μέσα του κύκλου σχεδόν μέχρι τώρα και αρκετές κράμπες ειδικά όταν αλλάζω θέση ή γενικά κουνιέμαι. Ζω Αμερική και εδώ τα πράγματα είναι πολύ ο,τι να ναι. Φαντάσου τρόμαξα να βρω κλινική να μου κάνουν χοριακη, δεν έβρισκαν καν τον λόγο να την κανω και γιατρό βλέπεις απ ο,τι μου είπαν στην 8η εβδομάδα. Εγώ ωστόσο την εκανα, σήμερα πήρα αποτελέσματα και είναι 62. Θα κανω μια ξανά αύριο και θα μιλήσω με τη γιατρό μου στην Ελλάδα για τις πρώτες οδηγίες. 

Και σε σένα αγαπημένη, οοοοολα τα καλά από καρδιάς ♥️

Καλημέρα Tselek και σ' ευχαριστώ για τις ευχές και τα καλά σου λόγια! Εύχομαι και σε σένα να πάνε όλα άψογα και το πιστεύω πραγματικά ότι αυτό θα γίνει! Κοίτα τι ειρωνεία, χώρες που είναι πιο αναβαθμισμένες και σε θέματα υγείας βλέπεις ότι υπολείπονται σε ορισμένες περιπτώσεις, το βλέπω και από φίλη μου που ζει στη Γερμανία και έχει δυσκολευτεί με τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα υγείας. Μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ότι εδώ είναι ρόδινο, κάθε άλλο. Φρόντισε την επαναληπτική χοριακή να την κάνεις στο ίδιο κέντρο με την πρώτη φορά και όσο πιο κοντά στο 48ωρο! Καλά αποτελέσματα!!!

• Μου αρέσει 1

Σιγουρα ολες βιωνουμε τα σταδια της εγκυμοσυνης διαφορετικά. Και φυσικα αλλα συμπτωματα και αλλα 'προβληματακια' μπορει να εχει η καθεμια μας. Ας προσπαθησουμε να ειμαστε ηρεμες και αισιοδοξες οσο γινεται, γιατι αυτη η περιοδος της ζωης μας, σιγουρα ειναι μοναδική και καλο θα ηταν να τη ζησουμε οσο καλυτερα μπορουμε. Ειδικα οσες ειμαστε μεγαλες και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχουμε αλλες εγκυμοσυνες στο μελλον. Ευχομαι να πανε ολα καλά για όλες μας και να εχουμε ευτυχή καταληξη. Θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω καποια στιγμη κι απο κοντα..❤❤

• Μου αρέσει 5

πρίν από 11 λεπτά , happiness79 είπε:

Κοτοπουλάκι γλυκό, σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις αιματάκι, πόσο μάλιστα έχοντας περάσει μία αποβολή στο παρελθόν. Ομως αφού είναι τόσο καθησυχαστικός ο γιατρός σου δε θα συντρέχει λόγος ανησυχίας. Φαντάζεσαι να ανησυχούσε ο γιατρός? Εκεί θα πήγαινες να τρελαθείς, τώρα έχεις να πιαστείς από κάπου.

Κι εγώ είμαι λιγάκι σκεπτική, γιατί από χθες σα να μου έχουν ξεκινήσει κράμπες στη μήτρα. Μετά από την πρώτη κράμπα με το βήχα που σας έλεγα χθες, ακολούθησαν αραιά μερικές μικρότερες και σήμερα το πρωί που τεντώθηκα έπαθα πάλι δυνατή όπως χθες με το βήχα και τρόμαξα. Ελπίζω να είναι φυσιολογικό. Ξέρω ότι λένε ότι οι κράμπες είναι αναμενόμενο σύμπτωμα, όμως δεν είμαι σίγουρη αν ερμηνεύω τα σημάδια σωστά. Αν εξαιρέσουμε αυτό, κατά τα άλλα είμαι χαρούμενη, αισιόδοξη και ήρεμη.

Κοριτσι μ ειναι φυσιολογικα τα πονακια. Εχω ρωτήσει 35 φορές τον κελ. Γτ εγώ εχω αρκετά. Και συνεχόμενα για ώρες και διάσπαρτα,ειδικά 5η εβδομάδα παίζει να πονουσα συνεχεια. Τώρα την 7η έχω ηρεμήσει λιγάκι και με πιάνουν που κ που μέσα στη μέρα. Επίσης μ ειπε αν ζορίζομαι από πονο κλπ, γτ μπορει να ειναι κ έντερο και να μπερδεύει, να παίρνω ένα buscopan! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...