Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 42 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Εγώ παθαίνω το αντίθετο, με το cyclacur χάνω κιλά ενώ τρώω όπως πριν, κανονικά είμαι 54 κιλά κ τώρα έχω χάσει 2 κιλά κ είμαι 52

Αχ πόσο τυχερή!!! Και αν αναρωτιέστε πού ήμουν τόση ώρα, μου ανοίξατε την όρεξη πριν και έφαγα τοματοσαλάτα, αυγό βραστό, παξιμαδάκια πολύσπορα και λίγη γραβιέρα Νάξου!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , Makelen είπε:

Πωπω.. τι να πω κοριτσι μου.. εύχομαι να ηρεμήσεις συντομα! Αυτο ειναι οντως ζορικο!

Ουτε εμενα μου εδωσε! Ουτε καν το ανεφερε..!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ❤️ Ελπίζω σιγά σιγά να βελτιωθεί η κατάσταση,η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ κουραστικο.. Εν τω μεταξύ ενώ κάνω εμετους,κιλά δεν χάνω,διότι με τόσες ορμονες που έπαιρνα ασταμάτητα από τον Σεπτέμβριο,έχω κανει κατακράτηση υγρών και είμαι πρησμένη σαν μπαλόνι..Νερό δεν κάνει να πίνω πολύ,διότι μου προκαλεί και αυτό εμετο..ο γιατρός μου είπε πως σιγά σιγά θα ξεπρηστω και ελπίζω να ισχύει. Δεν θέλω να γκρινιάζω,διότι το πιο σημαντικό είναι πως είμαι έγκυος και νιώθω τύψεις όταν αρχίζω τη γκρίνια..απλά κουράστηκα,θα ήθελα να σταματήσουν οι εμετοί και να μπορέσω να κάνω μια σωστή διατροφή για να φάει κάτι της προκοπής και η μπέμπα,χωρίς να το βγάλω

πρίν από 37 λεπτά , Powerzen είπε:

Κορίτσια γειά! Συγχαρητήρια για όλα τα θετικά και τις εγγυμοσύνες με το καλό να έρθουν όλα τα μωράκια! Είχα ξαναγράψει τον Μάρτη που είχα την βιοχημική μετά από την δεύτερη ετ. Μας πήρε πολύ από κάτω αλλά επανήλθαμε, έχουμε και την μικρούλα μας που μας τρέχει και την χαιρόμαστε και κάπως ανασυνταχθήκαμε. Να σας πω και εγώ τα νέα μου. Ξανακάναμε διέγερση τον Απρίλη και μεταφέραμε 2 βλαστοκύστες με μηδενική χοριακη. Καταψύξαμε 2 και τις βάλαμε την προηγούμενη εβδομάδα.  Ελπίζω αυτή η προσπάθεια να μας δώσει το αδελφάκι. Χοριακη την άλλη εβδομάδα. Αυτή τη φορά παίρνω cyclacur κ utrogestan. Τα προηγούμενα κατεψυγμένα ήταν σε φυσικό κύκλο. Ίσως αυτό να κάνει τη διαφορά;

Γεια σου Powerzen! Επανήλθες δριμύτερη! Λυπάμαι για την προηγούμενη αποτυχία σου, για να κάνεις όμως στο καπάκι κι άλλη ετ σημαίνει ότι είσαι αποφασισμένη και ο επιμένων νικά! Με το καλό να έχεις τα ευχάριστα την επόμενη βδομάδα! Τα κατεξυγμένα έχουν το πλεονέκτημα ότι ο οργανισμός έχει ηρεμήσει από τις ορμόνες της διέγερσης! 

πρίν από 32 λεπτά , Makelen είπε:

Ναι οντως επιτρεπονται! Λαθος ειχα κανει. Απλως επειδη εχουν θερμιδες, ειχα μπερδευτει. Συν οτι φοβαμαι για καποιον λογο να φαω φετα. Ολα τα τυρια τα φοβαμαι.. και δεν ξερω τι να φαω. Στο τοστ βαζω μοτσαρελα αλλα δεν ειμαι και σιγουρη..

Τα μόνα τυριά που απαγορεύονται είναι τα φρέσκα/απαστερίωτα. Αυτά τύπου ροκφόρ για παράδειγμα.

πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ❤️ Ελπίζω σιγά σιγά να βελτιωθεί η κατάσταση,η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ κουραστικο.. Εν τω μεταξύ ενώ κάνω εμετους,κιλά δεν χάνω,διότι με τόσες ορμονες που έπαιρνα ασταμάτητα από τον Σεπτέμβριο,έχω κανει κατακράτηση υγρών και είμαι πρησμένη σαν μπαλόνι..Νερό δεν κάνει να πίνω πολύ,διότι μου προκαλεί και αυτό εμετο..ο γιατρός μου είπε πως σιγά σιγά θα ξεπρηστω και ελπίζω να ισχύει. Δεν θέλω να γκρινιάζω,διότι το πιο σημαντικό είναι πως είμαι έγκυος και νιώθω τύψεις όταν αρχίζω τη γκρίνια..απλά κουράστηκα,θα ήθελα να σταματήσουν οι εμετοί και να μπορέσω να κάνω μια σωστή διατροφή για να φάει κάτι της προκοπής και η μπέμπα,χωρίς να το βγάλω

Καλέ γιατί νιώθεις τύψεις που γκρινιάζεις? Φυσικό είναι, δεν είναι ευχάριστο να κάνεις όλη την ώρα εμετούς! Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είσαι ευγνώμων για την εγκυμοσύνη σου, αλίμονο! Πότε περίπου σταματάνε? Ελπίζω σύντομα, να ησυχάσεις!

• Μου αρέσει 3

11 minutes ago, happiness79 said:

Γεια σου Powerzen! Επανήλθες δριμύτερη! Λυπάμαι για την προηγούμενη αποτυχία σου, για να κάνεις όμως στο καπάκι κι άλλη ετ σημαίνει ότι είσαι αποφασισμένη και ο επιμένων νικά! Με το καλό να έχεις τα ευχάριστα την επόμενη βδομάδα! Τα κατεξυγμένα έχουν το πλεονέκτημα ότι ο οργανισμός έχει ηρεμήσει από τις ορμόνες της διέγερσης! 

Σε ευχαριστώ πολύ! Με το καλό να υποδεχτείς και εσύ το μωράκι σου ❤️ πότε έχεις Πητ;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καταλαβαινω απολυτα πως το λες.. Κι εγω ετσι σκεφτομαι.. κ δεν θελω να γκρινιαζω. Παρ ολα αυτα ειναι κατι δυσκολο αυτο που περνας κ οπως λες.. καλο θα ηταν και για το μωρο να φαει κατι σωστο..! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Powerzen είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Με το καλό να υποδεχτείς και εσύ το μωράκι σου ❤️ πότε έχεις Πητ;

Ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να πάνε όλα καλά, πριν 1 βδομάδα το έμαθα και είμαι ακόμα έκπληκτη (ήταν φυσική σύλληψη!!) Σύμφωνα με το πρόγραμμα έχω ΠΗΤ 17/1, ο γιατρός δε μου έχει πει ακόμα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , happiness79 είπε:

Τα μόνα τυριά που απαγορεύονται είναι τα φρέσκα/απαστερίωτα. Αυτά τύπου ροκφόρ για παράδειγμα.

Καλέ γιατί νιώθεις τύψεις που γκρινιάζεις? Φυσικό είναι, δεν είναι ευχάριστο να κάνεις όλη την ώρα εμετούς! Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είσαι ευγνώμων για την εγκυμοσύνη σου, αλίμονο! Πότε περίπου σταματάνε? Ελπίζω σύντομα, να ησυχάσεις!

Να σαι καλά κορίτσι μου ❤️ Σχετικά με το πότε σταματάνε: Στην αρχή μου έλεγαν στον τρίτο μήνα,μετά στον τέταρτο,τώρα δεν ξέρω τι άλλο να περιμένω..Και το θέμα  δεν είναι μόνο οι εμετοί,αλλά και η αποστροφή για το φαγητό,μου βρωμάνε και με αναγουλιαζουν σχεδόν όλα...

8 minutes ago, happiness79 said:

Ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να πάνε όλα καλά, πριν 1 βδομάδα το έμαθα και είμαι ακόμα έκπληκτη (ήταν φυσική σύλληψη!!) Σύμφωνα με το πρόγραμμα έχω ΠΗΤ 17/1, ο γιατρός δε μου έχει πει ακόμα!

Ωχ τέλειο μπράβο μπράβο! Μακάρι να τα καταφέρω και εγώ μπας και το πάμε μαζί όσες κοπέλες είναι από εδώ..

πρίν από 52 λεπτά , Powerzen είπε:

Συγχαρητήρια! Σε ευχαριστώ που απάντησες. Αχ λες να με πάρει και εμένα η μπάλα; και εγώ δύο ετ με κατεψυγμένα σε φυσικό κύκλο μια παλίνδρομη με απόξεση τον προηγούμενο Οκτώβρη και η βιοχημική τον Απρίλη. Μετά η μηδενική ήταν τα φρέσκα. Αλλά με φρέσκα βέβαια πετύχαμε και το κοριτσάκι μας. Η τωρινή προσπάθεια ήταν με σικλακουρ από την δεύτερη μέρα, δεν έκανα καταστολή. Ποια μέρα μετά την ετ έκανες το τεστ; Σήμερα, 6 μέρες μετά; Αύριο θα είναι η πέμπτη μέρα για μένα και λέω να κάνω και εγώ. Ή θα απογοητευτώ;

Καλή επιτυχία! Καλύτερα να μην κάνεις τεστ τόσο νωρίς, μπορεί να δείξει, μπορεί κ να μη δείξει ακόμη κ αν έχει πιάσει. Κάνε υπομονή μερικές μέρες ακόμα να είσαι σίγουρη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Να σαι καλά κορίτσι μου ❤️ Σχετικά με το πότε σταματάνε: Στην αρχή μου έλεγαν στον τρίτο μήνα,μετά στον τέταρτο,τώρα δεν ξέρω τι άλλο να περιμένω..Και το θέμα  δεν είναι μόνο οι εμετοί,αλλά και η αποστροφή για το φαγητό,μου βρωμάνε και με αναγουλιαζουν σχεδόν όλα...

Πωπω πίκρα... :-?

πρίν από 2 λεπτά , Powerzen είπε:

Ωχ τέλειο μπράβο μπράβο! Μακάρι να τα καταφέρω και εγώ μπας και το πάμε μαζί όσες κοπέλες είναι από εδώ..

Θα τα καταφέρεις, είναι ο τυχερός μας μήνας!!! ;)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Καταλαβαινω απολυτα πως το λες.. Κι εγω ετσι σκεφτομαι.. κ δεν θελω να γκρινιαζω. Παρ ολα αυτα ειναι κατι δυσκολο αυτο που περνας κ οπως λες.. καλο θα ηταν και για το μωρο να φαει κατι σωστο..! 

Εδώ και έντεκα μέρες παίρνω κάθε μέρα μαγνήσιο,ασβέστιο,σίδηρο και φυλλικό οξύ. Μολις έκλεισα δλδ τον τρίτο μήνα,ο γιατρός μου τα έγραψε για να τα ξεκινήσω. Κλασικα συμπληρώματα εγκυμοσύνης δλδ. Απλά πρέπει να υπολογίζω να τα παίρνω περίπου μια ώρα πριν κάθε γεύμα,έτσι ώστε αν κάνω εμετο,να μην τα βγάλω και αυτά

2 minutes ago, κοτοπουλάκι said:

Καλή επιτυχία! Καλύτερα να μην κάνεις τεστ τόσο νωρίς, μπορεί να δείξει, μπορεί κ να μη δείξει ακόμη κ αν έχει πιάσει. Κάνε υπομονή μερικές μέρες ακόμα να είσαι σίγουρη 

Σε ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να κρατηθώ τουλάχιστον μέχρι το σκ..

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, Natassou85 said:

Ρε κοριτσια μου κανει εντυπωση που ολες στη διαδικασια ετ παιρνετε κορτιζονη .. εμενα ουτε τη πρωτη φορα μ εδωσε ουτε τωρα στην 2η ..

Ούτε εγώ είχα πάρει στην πρώτη μου ετ. Και γενικά ο γιατρός μου είναι αρνητικός με την κορτιζόνη αν δεν υπάρχει λόγος. Να ξέρεις οι περισσοτερες κοπέλες παίρνουν προληπτικά. Τώρα κι εγώ θα πάρω γιατί μου το ειπε η αιματολόγος

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

18 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Ένα κακό ωάριο όχι το καλό όμως ναι το οποίο δεν γίνεται να μην βρεθεί . Ένα κακό σπερμα όμως είναι δύσκολο να γονιμοποιήσει το καλό ωάριο. Όπως και να έχει γιαυτο πέτυχες εσυ λόγω πολύ καλού σπερματος.

16 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Αχ αυτό το γυμναστήριο, είναι μαγικό!! Κι εγώ εκεί αποδίδω το θαύμα! Πώς είσαι? Μας είπες νούμερο χοριακής? Συγνώμη αν το έγραψες και το έχασα! Να πάνε όλα τέλεια κορίτσι μου!!!

@νικηαντωνια81 δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα στην περίπτωσή μου. Εγώ λόγω του ότι έχω πολύ χαμηλό απόθεμα ωαρίων και άστατο κυκλο, έκανα ανωορρηκτικους κύκλους επομενως δεν υπήρχε ούτε αυτό το ένα ως καταβολή καποιες φορες. Δεν θα βοηθούσε το τόσο καλό σπερμα ένα μη ποιοτικό δικό μου ωαριο, αντίθετα ένα καλό ωαριο θα μπορούσε να γονιμοποιηθεί με ένα όχι καλό σπερμα. Γι αυτό και ένας μεγάλος ηλικιακά αντρας μπορεί να κάνει πιο εύκολα παιδί με μια μικρότερη γυναίκα αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο σε αντίθετη περίπτωση. Αυτο τουλάχιστον μου είπε ο εξωσωματικός και το μεταφέρω.. Αρα εγώ ξεκαθαρα, δεν πέτυχα λόγω καλού σπέρματος. 

@happiness79 μεχρι και ο τρόπος γραφής σου δείχνει ποσο γλυκός ανθρωπος πρέπει να εισαι! Αλήθεια.. ♥️ Νιώθω πολύ καλα, είμαι και μόλις στην 29η μέρα εγώ :D και από συμπτώματα έχω το πρήξιμο στο στήθος από τα μέσα του κύκλου σχεδόν μέχρι τώρα και αρκετές κράμπες ειδικά όταν αλλάζω θέση ή γενικά κουνιέμαι. Ζω Αμερική και εδώ τα πράγματα είναι πολύ ο,τι να ναι. Φαντάσου τρόμαξα να βρω κλινική να μου κάνουν χοριακη, δεν έβρισκαν καν τον λόγο να την κανω και γιατρό βλέπεις απ ο,τι μου είπαν στην 8η εβδομάδα. Εγώ ωστόσο την εκανα, σήμερα πήρα αποτελέσματα και είναι 62. Θα κανω μια ξανά αύριο και θα μιλήσω με τη γιατρό μου στην Ελλάδα για τις πρώτες οδηγίες. 

Και σε σένα αγαπημένη, οοοοολα τα καλά από καρδιάς ♥️

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια,

από χτες έχω λίγο αίμα στο σκούπισμα σαν ροζ. Ο γιατρός είπε δεν είναι τίποτα κ ότι συμβαίνει συχνά στο πρώτο τρίμηνο. Χτες ήμουν χάλια ψυχολογικά κ μετά είδα κ το αίμα κι απόγινα. 

πφφ θα με φάει το στρες.. Ο γιατρός είπε στον άντρα μου πως έχω πολύ άγχος, ευτυχώς είπαν το έμβρυο δεν επηρεάζεται σ’ αυτή τη φάση. Από ψυχολογία πώς είστε; 

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ούτε εγώ είχα πάρει στην πρώτη μου ετ. Και γενικά ο γιατρός μου είναι αρνητικός με την κορτιζόνη αν δεν υπάρχει λόγος. Να ξέρεις οι περισσοτερες κοπέλες παίρνουν προληπτικά. Τώρα κι εγώ θα πάρω γιατί μου το ειπε η αιματολόγος

κι εγώ παίρνω κορτιζόνη, 8mg την ημέρα 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...