Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, μάφιν είπε:

Έχεις δίκιο, έτσι είναι. Εμένα με ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο με "δεν έχεις χρόνο πρέπει να κινηθείς άμεσα" και τώρα που έχω πρόβλημα στην ινσουλίνη θα κάνω τον Απρίλιο και στο μεταξύ ούτε τον αντρικό παράγοντα έχουν ελέγξει αρκετά κι εγώ σκέψου δεν έχω κάνει καν fsh. Αφού καθυστερούμε που καθυστερούμε γιατί να μην ελέγξουμε όσα μπορούμε. Μου δημιουργεί άγχος ότι τον Απρίλιο μπορεί να βρεθεί κάτι άλλο και να περιμένουμε άλλο τόσο καιρό. Εγώ με ΑΜΗ 0,05. 

Το μόνο που με προβληματίζει σχετικά με το σέρουμ αλλά μπορεί να είναι και στερεοτυπικός τρόπος σκέψης, είναι το μέγεθος των κλινικών και των μέσων που διαθέτουν. Δηλαδή μπορεί να συγκριθούν ας πούμε τα μηχανήματα και οι υπηρεσίες με μεγάλα κέντρα όπως ιασω υγεία κτλ με μια κλινική σαν το σερουμ? Από την άλλη μέχρι και τα ζαχαροπλαστεία όταν κάνουν franschise και γενικά "μεγαλώνουν" ΄χάνουν την ποιότηταν τους;) Κάποια κοπέλα είπε ότι δεν έχει καθόλου αναμονή στο σέρουμ και γενικά έχουν καλή εξυπηρέτηση. Κι αυτό μπορεί να οφείλεται και στο μέγεθος των πελατών. Ότι δηλαδή είναι λιγότεροι και πιο ελεγχόμενοι. 

Κορίτσια έχει πάει καμία στον Μουστ? Είναι τώρα στο ιασω.

Καλημέρα. Ήταν στην πρώτη μου προσπάθεια γιατρός μου ο Μουστ. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, nina21 είπε:

καλη αρχη κοριτσι!! για μενα μ φαινονται μια χαρα τα 10 ισως με τις μερες δειτε και καποια ακομη...τι δοση σου δινει?

Μου εδωσε 225 μοναδες gonal για τις 4 πρωτες ημερες. Αφου εκανα σημερα τον υπερηχο, μου ειπε να αυξησω για σημερα σε 250, και το σ/κ σε 300. Κυριακη orgalutran, και Δευτερα ξανα υπερηχο. Αντε να περασουν οι μερες..!

1 hour ago, silvy22 said:

Τι να συμαινει αυτο? μηπως το ενα είναι κενό? πήρες φεμάρα?
Δευτέρα ναι θα ξεκαθαρίσει

Με femara είμαι, ναι

48 minutes ago, happiness79 said:

Μια  χαρά έμενα μου φαίνονται, ειδικά για πρώτο υπέρηχο! Πολύ πιθανό να αυξηθούν στην πορεία! Βέβαια έχε στο μυαλό σου ότι η κάθε γυναίκα ανταποκρίνεται με διαφορετικό τρόπο στις διεγέρσεις, οπότε προσπάθησε να μην μπαίνεις σε διαδικασία σύγκρισης (που το ξέρω ότι είναι δύσκολο, γιατί κι εγώ το έκανα). Το σημαντικό είναι ότι ανταποκρίνεσαι! Οπότε όλα πάνε καλά! 

Σε ευχαριστώ!

43 minutes ago, happiness79 said:

Λίγο μεγάλα δεν είναι για 8η μέρα? Έχεις μικρό κύκλο και κάνεις νωρίς ωορρηξία μήπως? Με τι φάρμακα είσαι? Είναι όντως λίγο περίεργο που ανέβηκε τόσο λίγο η ορμόνη. Αλλά αφού σου είπαν από το κέντρο επανάληψη τη Δευτέρα, κάτι θα ξέρουν. Μήπως το ένα από τα δύο είναι κυστικό? Εκεί πάει ο νους μου (ελπιζω να κάνω λάθος). Ο γιατρός τι σου είπε? 

8η μέρα δεν έχω ξανακάνει εξετάσεις η αλήθεια είναι γιατί πάντα πηγαίνω και μου λέει να ξαναπάω 10η ή 11η. Σε αντίστοιχο κύκλο όμως με 2 ωάρια που είχαν πάει καλά, 8η μέρα με υπέρηχο τόσα χιλιοστά ήταν και μετά 10η μέρα έκανα τότε Ε2 και ήταν 190. Ίσως ανέβει ξαφνικά? Δεν ξέρω. Είναι που δεν την έχω ξανακάνει τέτοια μέρα και δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Στις 3 ωοληψίες, τις 2 τις έκανα 13η μέρα και την 3η που δεν πήγε και καλά 16η (είχε αργή ανάπτυξη και δεν γονιμοποιήθηκε κιόλας)

11 minutes ago, KONNA28 said:

Έπαθα το ίδιο πράγμα έκανα οιστραδιολη και είχε ανεβεί δυο μονάδες και ξαφνικά μετά την 12 ημέρα διπλασιαστηκε

Αχ σε ευχαριστώ, αναθάρρησα κάπως. Υπομονή μέχρι Δευτέρα λοιπόν.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!  

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 31 λεπτά , μάφιν είπε:

έκανα καμπύλη ζαχάρου και ινσουλίνης και φάνηκε ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη (υπερινσουλιναιμία). Και πρέπει να πάρω glucophage για να πέσει το ζάχαρο (είχα 98 σε νυστεία) και να ρυθμιστεί η ινσουλίνη. Εννοείτα ότι κάνω διατροφή χωρίς ζάχαρη κτλ (έχω μια φοβερή κοπέλα διατροφολόγο που κάνει εξατομικευμένες δίαιτες, πάρα πολύ καλή για όποια ενδιαφέρεται ας μου στείλει). Η ενδοκρινολόγος μου είπε να περιμένω μέχρι τον Απρίλιο γιατί θέλει χρόνο να αποδώσει χάπι και διατροφή. Ο γιατρός μου είπε ότι και να ξεκινήσω τον Μάρτιο δεν θα έχει μεγάλη διαφορά. Και δεν ξέρω τι να κάνω χαχχαχα

Ναι μάλλον θα ξεκινήσω μαζί του και αν δεν πάει καλά θα το ξαναψάξω...

Ναι θα θελα τη διατροφολογο

πρίν από 19 λεπτά , KONNA28 είπε:

Έπαθα το ίδιο πράγμα έκανα οιστραδιολη και είχε ανεβεί δυο μονάδες και ξαφνικά μετά την 12 ημέρα διπλασιαστηκε

Κορίτσια καλησπερα

Είμαι πρώτη ημέρα μετά την Ετ και έχω τραβήγματα χαμηλά και πονάκια , σας έχει τύχει ; Επίσης πως την παλεύετε με την προγεστερονη το πρωί και το μεσημέρι ζαλίζομαι σε σημείο να πέσω κάτω για καμία ώρα και τώρα οκ είμαι σπίτι , αμε πάω δουλειά ; Σταματάει ποτέ ;

στην αναμονη λοιπόν!!! με το καλό μια μεγάλη χοριακή
ναι φυσιολογικά είναι τα πονάκια
εγω ζήτησα prolutex ενεσιμη
την κανω το βραδακι συν 3 utro κολπικα κ ενα το  βραδυ στομα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Makelen said:

Καλημερα κοριτσια..! Εκανα τον πρωτο υπερηχο, 6η μερα περιοδου. Βρηκαμε 10 ωοθυλακια 5 εως 7 χιλ. Εκτος οτι ειναι μικρα ακομα, τα βλεπετε λιγα; ή λετε οτι θα βγουν κι αλλα; η δοση που μου δινει ειναι μικρη. Αργοτερα θα μιλησω μαζι του να μου δωσει οδηγιες.. αλλα ωστοσο θα ηθελα τη γνωμη σας..❤

Μετα την δική μας εμπειριά μπορώ να σου πω..

Μην κοιτάς τα νούμερα τόσο, όσο την ποιότητα. Στον πρώτο υπέρηχο βρήκαν με το ζόρι 10. Και εγώ χαμηλές δόσεις είχα. Στην 5η μέρα των ενέσεων, είχα μόνο 4 μετρήσημα. Διάβαζα για κάτι μεγάλα νούμερα, 15,20 και βάλε, και με πιάσανε τα κλάματα .

Στην ωοληψία τελικά πήραν 10, και τα 10 ώριμα, 8 γονιμοποιήθηκαν, και τα 7 γίνανε βλαστοκύστες!!

• Μου αρέσει 5

35 minutes ago, KONNA28 said:

Κορίτσια καλησπερα

Είμαι πρώτη ημέρα μετά την Ετ και έχω τραβήγματα χαμηλά και πονάκια , σας έχει τύχει ; Επίσης πως την παλεύετε με την προγεστερονη το πρωί και το μεσημέρι ζαλίζομαι σε σημείο να πέσω κάτω για καμία ώρα και τώρα οκ είμαι σπίτι , αμε πάω δουλειά ; Σταματάει ποτέ ;

Τώρα διάβασα ότι έκανες ετ. Ωχ τόση πολλή ζαλάδα έχει; Θα γυρίσεις σύντομα στην δουλειά; Ετοιμάζομαι κι εγώ, σε καμία εβδομάδα θα την κάνω. Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι. Να πάνε ολα καλα!

eardp2.png

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια..! Εκανα τον πρωτο υπερηχο, 6η μερα περιοδου. Βρηκαμε 10 ωοθυλακια 5 εως 7 χιλ. Εκτος οτι ειναι μικρα ακομα, τα βλεπετε λιγα; ή λετε οτι θα βγουν κι αλλα; η δοση που μου δινει ειναι μικρη. Αργοτερα θα μιλησω μαζι του να μου δωσει οδηγιες.. αλλα ωστοσο θα ηθελα τη γνωμη σας..❤

Ωωωωωω μπραααβοοοοο!Ειδες που φοβόσουν;Αντε βρε κοριτσάκι μου να βγουν κι αλλά...στο εύχομαι ολόψυχα.Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο :)

πρίν από 37 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Με femara είμαι, ναι

Σε ευχαριστώ!

8η μέρα δεν έχω ξανακάνει εξετάσεις η αλήθεια είναι γιατί πάντα πηγαίνω και μου λέει να ξαναπάω 10η ή 11η. Σε αντίστοιχο κύκλο όμως με 2 ωάρια που είχαν πάει καλά, 8η μέρα με υπέρηχο τόσα χιλιοστά ήταν και μετά 10η μέρα έκανα τότε Ε2 και ήταν 190. Ίσως ανέβει ξαφνικά? Δεν ξέρω. Είναι που δεν την έχω ξανακάνει τέτοια μέρα και δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Στις 3 ωοληψίες, τις 2 τις έκανα 13η μέρα και την 3η που δεν πήγε και καλά 16η (είχε αργή ανάπτυξη και δεν γονιμοποιήθηκε κιόλας)

Αχ σε ευχαριστώ, αναθάρρησα κάπως. Υπομονή μέχρι Δευτέρα λοιπόν.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!  

Ναι, μπορεί να ανέβει ξαφνικά η τιμή (θυμάμαι κάποια στιγμή μου το είχε αναφέρει ο γιατρός μου αυτό, δε θυμάμαι με τι αφορμή μου το είχε πει) 

• Ευχαριστώ 1

35 minutes ago, silvy22 said:

στην αναμονη λοιπόν!!! με το καλό μια μεγάλη χοριακή
ναι φυσιολογικά είναι τα πονάκια
εγω ζήτησα prolutex ενεσιμη
την κανω το βραδακι συν 3 utro κολπικα κ ενα το  βραδυ στομα

Σ ευχαριστώ από το στόμα σου και στου θεού το αυτί να πάει καλά !!!Αν συνεχίσει θα το πω και εγώ στο γιατρό μήπως το αλλάξουμε 

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , KONNA28 είπε:

Κορίτσια καλησπερα

Με το καλό!!! Εύχομαι μια τεράστια χοριακή!!! Πότε θα έχεις νέα? Είμαι κι εγώ σε παρόμοια φάση, έχω χοριακή τη Δευτέρα. Τα πονάκια που λες είναι φυσιολογικά. Όσο για τις ζαλάδες, είναι λογικά από τα Utrogestan όταν τα παίρνεις από το στόμα. Εμένα μου έχουν πει για να μη με ζαλίζουν να τα παίρνω ενδοκολπικά και δεν έχω κανένα θέμα. Παίρνω και Prolutex και όλα καλά! Γιατί δεν τους ρωτάς μήπως σου αλλάξουν τον τρόπο που τα παίρνεις, ώστε να είσαι οκ? 

• Μου αρέσει 2

20 minutes ago, kateriiina25 said:

Τώρα διάβασα ότι έκανες ετ. Ωχ τόση πολλή ζαλάδα έχει; Θα γυρίσεις σύντομα στην δουλειά; Ετοιμάζομαι κι εγώ, σε καμία εβδομάδα θα την κάνω. Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι. Να πάνε ολα καλα!

Και σε σένα καλή επιτυχία να πάνε όλα καλά και σύντομα να συζητάμε για μωράκια !!!! Τρίτη πρέπει να πάω στο γραφείο και σκέφτομαι πως να το αποφύγω τουλάχιστον μέχρι την χοριακη, φοβάμαι και την ταλαιπωρία εκεί και το κακό το μάτι τους .Το καλό είναι ότι μπορώ και δουλεύω και από το σπίτι κάποιες μερες

7 minutes ago, happiness79 said:

Με το καλό!!! Εύχομαι μια τεράστια χοριακή!!! Πότε θα έχεις νέα? Είμαι κι εγώ σε παρόμοια φάση, έχω χοριακή τη Δευτέρα. Τα πονάκια που λες είναι φυσιολογικά. Όσο για τις ζαλάδες, είναι λογικά από τα Utrogestan όταν τα παίρνεις από το στόμα. Εμένα μου έχουν πει για να μη με ζαλίζουν να τα παίρνω ενδοκολπικά και δεν έχω κανένα θέμα. Παίρνω και Prolutex και όλα καλά! Γιατί δεν τους ρωτάς μήπως σου αλλάξουν τον τρόπο που τα παίρνεις, ώστε να είσαι οκ? 

Με το καλό να έχεις υπέροχα νέα .Εγώ είμαι για 22/02/22 για χοριακη . Προς το παρόν επειδή είμαι σπίτι ξαπλώνω κατευθείαν ,μόλις γυρίσω δουλειά όμως θα το πω στο γιατρό γιατί φοβάμαι μην με πιάσει στον δρόμο η ακόμα και στη δουλειά που να ξαπλώσω εκεί χαχα .

• Χαχα 1

22 minutes ago, KONNA28 said:

Και σε σένα καλή επιτυχία να πάνε όλα καλά και σύντομα να συζητάμε για μωράκια !!!! Τρίτη πρέπει να πάω στο γραφείο και σκέφτομαι πως να το αποφύγω τουλάχιστον μέχρι την χοριακη, φοβάμαι και την ταλαιπωρία εκεί και το κακό το μάτι τους .Το καλό είναι ότι μπορώ και δουλεύω και από το σπίτι κάποιες μερες

Με το καλό να έχεις υπέροχα νέα .Εγώ είμαι για 22/02/22 για χοριακη . Προς το παρόν επειδή είμαι σπίτι ξαπλώνω κατευθείαν ,μόλις γυρίσω δουλειά όμως θα το πω στο γιατρό γιατί φοβάμαι μην με πιάσει στον δρόμο η ακόμα και στη δουλειά που να ξαπλώσω εκεί χαχα .

Συζήτα το με τον γιατρό και πες και στην δουλειά μήπως σε αφήσουν να συνεχίσεις από το σπίτι. Στην ανάγκη βρες και μία πρόφαση αν δεν θες να πεις την αλήθεια. Πάνω απ' όλα είναι να είσαι ήρεμη :) 

Οι κοπέλες που είστε στο Γεν με τον Σφακ, έτυχε να χρειαστεί να κάνετε ετ ημέρα Κυριακή? Επειδή υπολογίζω ότι ίσως γίνει η ωοληψία την Τετάρτη αν τελικά πάμε με 5ης μέρας πέφτει Κυριακή (ή μήπως δεν μετράει η μέρα της ωοληψίας και πέφτει Δευτέρα?). Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Δεν θα ήθελα να μου κάνει κάποιος άλλος την ετ. Έχει τύχει σε κάποια κοπέλα?

eardp2.png

πρίν από 30 λεπτά , KONNA28 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ! Και για σένα το ίδιο εύχομαι! Τέλεια η ημερομηνία της χοριακής σου!! Ιδανική για να έχεις και δίδυμα!!! Χεχε, με το καλό!!! 

πρίν από 14 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Συζήτα το με τον γιατρό και πες και στην δουλειά μήπως σε αφήσουν να συνεχίσεις από το σπίτι. Στην ανάγκη βρες και μία πρόφαση αν δεν θες να πεις την αλήθεια. Πάνω απ' όλα είναι να είσαι ήρεμη :) 

Οι κοπέλες που είστε στο Γεν με τον Σφακ, έτυχε να χρειαστεί να κάνετε ετ ημέρα Κυριακή? Επειδή υπολογίζω ότι ίσως γίνει η ωοληψία την Τετάρτη αν τελικά πάμε με 5ης μέρας πέφτει Κυριακή (ή μήπως δεν μετράει η μέρα της ωοληψίας και πέφτει Δευτέρα?). Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Δεν θα ήθελα να μου κάνει κάποιος άλλος την ετ. Έχει τύχει σε κάποια κοπέλα?

Μην ανησυχείς, δε μετράει η μέρα της ωοληψίας! 1η μέρα ζωής του εμβρύου είναι η επόμενη της ωοληψίας! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 26 λεπτά , kateriiina25 είπε:

εγω με ωοληψια δευτερα καναμε μεταφορα Σαββατο, για Κυριακή ξέρω να σου πω

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...