Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

8 minutes ago, Makelen said:

Το πιστευεις οτι δεν ξερω καν πως ειναι γευση του;? Δεν εχω δοκιμασει ποτέ!! Σαν τι μοιαζει;?

Δεν μοιάζει με κάτι άλλο η γεύση του. Είναι όμως κρεμώδες και λιπαρό και λίγο άγευστο. 

6 minutes ago, happiness79 said:

Αχ εγώ τρελαίνομαι για αβοκάντο! Θέλει αλατάκι οπωσδήποτε, πιπεράκι και του πάει πολύ το αποξηραμένο κόλιαντρο! Λαδάκι και οπωσδήποτε λεμόνι ή μπαλσάμικο και είναι μούρλια!!! Το κουφό που μου συμβαίνει είναι ότι και μόνο που σκέφτομαι παγωτό αηδιάζω!!!! Αχ είναι ζουρλό το μωρό μου!!! ❤

Λάδι στο αβοκάντο ρε παιδιά? Λιπαρά στα λιπαρά??? Να το αποφεύγετε. Λίγες σταγόνες μόνο αν είναι για την γεύση. Λεμονάκι και αλάτι οπωσδήποτε. Επίσης είναι τέλειο σε τορτίγια με ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ντομάτα και κοτόπουλο ή κιμά μεξικανικό. Πω πω και παω σε μεξικανικό τώρα μιαμ μιαμ 

• Μου αρέσει 4

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , happiness79 είπε:

Αυγά γιατί όχι??? Έχω ταράξει τα αυγά βραστά αυτές τις μέρες για πρωινό!

Ελα ντε, πες μου εσύ τώρα!!! Είναι έντονη προσωπικότητα, κάνει από τώρα ότι θέλει!!!

Εκανε και πανηγυρική είσοδο... Επαναστατικό πνεύμα! 

• Χαχα 2

@Angot @happiness79 Εγω το πρωι τρωω γαλα με δημητριακα.

Δεκατιανο 1 μηλο.

Μεσημερι πχ. Κοτοπουλο με σαλατα και ψωμι ολικης (το φτιαχνω μονη μου το ψωμι),

Το απογευμα παλι μηλο και αυγο βραστο,

βραδυ τοστ ολικης.

Αν αργησω να κοιμηθω και ξαναπεινασω, τρωω λιγο γαλα με δημητριακα (μιση ποσοτητα απο το πρωινο) ή 2-3 φρυγανιες ολικης.

πρίν από 14 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν μοιάζει με κάτι άλλο η γεύση του. Είναι όμως κρεμώδες και λιπαρό και λίγο άγευστο. 

Λάδι στο αβοκάντο ρε παιδιά? Λιπαρά στα λιπαρά??? Να το αποφεύγετε. Λίγες σταγόνες μόνο αν είναι για την γεύση. Λεμονάκι και αλάτι οπωσδήποτε. Επίσης είναι τέλειο σε τορτίγια με ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ντομάτα και κοτόπουλο ή κιμά μεξικανικό. Πω πω και παω σε μεξικανικό τώρα μιαμ μιαμ 

Ελάχιστο λάδι, για τη γεύση! Είναι καλά λιπαρά αυτά, τα χρειαζόμαστε!

πρίν από 10 λεπτά , Angot είπε:

Εκανε και πανηγυρική είσοδο... Επαναστατικό πνεύμα! 

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!!!!!

πρίν από 26 λεπτά , happiness79 είπε:

Αυγά γιατί όχι??? Έχω ταράξει τα αυγά βραστά αυτές τις μέρες για πρωινό!

Ελα ντε, πες μου εσύ τώρα!!! Είναι έντονη προσωπικότητα, κάνει από τώρα ότι θέλει!!!

Αυγά ναι!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Makelen είπε:

@Angot @happiness79 Εγω το πρωι τρωω γαλα με δημητριακα.

Δεκατιανο 1 μηλο.

Μεσημερι πχ. Κοτοπουλο με σαλατα και ψωμι ολικης (το φτιαχνω μονη μου το ψωμι),

Το απογευμα παλι μηλο και αυγο βραστο,

βραδυ τοστ ολικης.

Αν αργησω να κοιμηθω και ξαναπεινασω, τρωω λιγο γαλα με δημητριακα (μιση ποσοτητα απο το πρωινο) ή 2-3 φρυγανιες ολικης.

Καλέ εσύ κάνεις δίαιτα, τα διαβάζω και πεινάω!! Εγώ σήμερα το πρωί έφαγα τοστ ολικής με τυρί και αβοκάντο και μια πορτοκαλάδα από τα βιολογικά πορτοκάλια του πεθερούλη μου, δεκατιανό μπανάνα, μεσημεριανό κατσικάκι στην κατσαρόλα με βιολογικά μαρούλια πεθερούλη (σαν φρικασέ αλλά χωρίς αυγό) και φέτα κατσικίσια και ψωμί ολικής και έκτοτε δεν έχω ξαναφάει γιατί δεν πείνασα ακόμα με τόσο πλούσιο μεσημεριανό! Αλλά ζηλεύω μια μαύρη μπύρα που άνοιξε ο άντρας μου τώρα!! Γενικά τρώω όταν πεινάσω και προσπαθώ να ακούω τις ορέξεις μου αν είναι υγιεινές!

πρίν από 4 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλέ εσύ κάνεις δίαιτα, τα διαβάζω και πεινάω!! Εγώ σήμερα το πρωί έφαγα τοστ ολικής με τυρί και αβοκάντο και μια πορτοκαλάδα από τα βιολογικά πορτοκάλια του πεθερούλη μου, δεκατιανό μπανάνα, μεσημεριανό κατσικάκι στην κατσαρόλα με βιολογικά μαρούλια πεθερούλη (σαν φρικασέ αλλά χωρίς αυγό) και φέτα κατσικίσια και ψωμί ολικής και έκτοτε δεν έχω ξαναφάει γιατί δεν πείνασα ακόμα με τόσο πλούσιο μεσημεριανό! Αλλά ζηλεύω μια μαύρη μπύρα που άνοιξε ο άντρας μου τώρα!! Γενικά τρώω όταν πεινάσω και προσπαθώ να ακούω τις ορέξεις μου αν είναι υγιεινές!

Ρε συ ουτε το κατσικι κάνει, ούτε η φέτα. Το εχω διαβασει! Τωρα οσο για την δικη μου διατροφη, την κανω απο τον Νοεμβρη. Αλλα κ παλι παχυνα. Πιστευω οτι αλλαξε ο μεταβολισμος μου λογω του τσιγαρου που εχω κοψει. Συν τα φαρμακα βεβαια. Βλεπω οτι παχαινω συνεχεια. Ισως πρεπει να μειωσω φαγητο ( κυριως ψωμι ), επειδη τωρα δεν κανω τοοοσες δουλειες οσες εκανα! Καμια σχεση!

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

Ρε συ ουτε το κατσικι κάνει, ούτε η φέτα. Το εχω διαβασει! Τωρα οσο για την δικη μου διατροφη, την κανω απο τον Νοεμβρη. Αλλα κ παλι παχυνα. Πιστευω οτι αλλαξε ο μεταβολισμος μου λογω του τσιγαρου που εχω κοψει. Συν τα φαρμακα βεβαια. Βλεπω οτι παχαινω συνεχεια. Ισως πρεπει να μειωσω φαγητο ( κυριως ψωμι ), επειδη τωρα δεν κανω τοοοσες δουλειες οσες εκανα! Καμια σχεση!

Εγω λεω παν μέτρον Άριστον.. ειναι παρα πολυ νωρις για να δωθουν απαγορεύσεις τοσο συγκεκριμένες κ διατροφικές οδηγιες εκτος αν υπαρχει λογος ιατρικός.. αυτα δίνονται στη πορεια αλλα και παλι αν δεν υπαρχει λογος τοτε γιατι να ζεις με απαγορεύσεις .. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 23 λεπτά , happiness79 είπε:

Μπύρα! Ψηφίζω μπύρα! 

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , ksvolimi είπε:

Εγω λεω παν μέτρον Άριστον.. ειναι παρα πολυ νωρις για να δωθουν απαγορεύσεις τοσο συγκεκριμένες κ διατροφικές οδηγιες εκτος αν υπαρχει λογος ιατρικός.. αυτα δίνονται στη πορεια αλλα και παλι αν δεν υπαρχει λογος τοτε γιατι να ζεις με απαγορεύσεις .. 

Στην αρχη το εκανα για καλα ωαρια. Μετα το εκανα για να εχω υγιη οργανισμο οταν γινει η ετ. Μετα το εκανα επειδη ειχα κανει την ετ. Τωρα το κανω για το μωρο.. (και για να μην το βλαψω, αλλα και για καλυτερα θρεπτικα στοιχεια κτλ). Εχω κοψει ζαχαρη, τρωω μονο ολικης, δεν αγοραζω πραγματα με συντηρητικα.. κτλ. Ειναι μεγαλο το ζορι ναι.. Αλλα πιστευω οτι αυτο με βοηθησε να εχω αυτη την αποδοση στα ωαρια τον Φλεβαρη. Και γενικως κανει καλο η καλη διατροφη. Φοβαμαι κ τον εαυτο μου βεβαια.. δεν θελω να ξεφυγω. Μεχρι πριν 3 χρονια ημουν 100 κιλα. Φοβαμαι να ξαναγινω ετσι.. 

πρίν από 21 λεπτά , Makelen είπε:

Γιατί καλέ δεν κάνει το κατσίκι? Ίσα ίσα που έχω διαβάσει ότι είναι το πιο υγιεινό από όλα τα κρέατα γιατί μεγαλώνει ελεύθερο και δεν του δίνουν αντιβιοτικά και άλλα φάρμακα, αντίθετα με άλλα κρέατα και ειδικά τα κοτόπουλα είναι φίσκα στα φάρμακα. Για τον ίδιο λόγο διάλεξα και κατσικίσια φέτα. Ο γυναικολόγος της κολλητής μου ήταν πολύ υπέρ της κατανάλωσης γαλακτοκομικών στην εγκυμοσύνη και όχι light που είναι επεξεργασμένα και τα κατσικίσια έχουν λιγότερες θερμίδες χωρίς να έχουν υποστεί επεξεργασία. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 17 λεπτά , ksvolimi είπε:

Εγώ δεν κρατήθηκα και έφαγα τυλιχτο απόψε. Με σουβλάκι βέβαια, όχι γύρο. Αλλά θα εσκαγα. Τόσες μέρες με κορτιζόνη έχω κόψει τα πάντα. Ελπίζω μια μικρή παρασπονδία να μην ειναι τόσο τραγική! Τώρα εινια αργά αλλωστε χαχχα

πρίν από 19 λεπτά , ksvolimi είπε:

Σωστό κι αυτό!

πρίν από 3 λεπτά , Kate92 είπε:

Εγώ δεν κρατήθηκα και έφαγα τυλιχτο απόψε. Με σουβλάκι βέβαια, όχι γύρο. Αλλά θα εσκαγα. Τόσες μέρες με κορτιζόνη έχω κόψει τα πάντα. Ελπίζω μια μικρή παρασπονδία να μην ειναι τόσο τραγική! Τώρα εινια αργά αλλωστε χαχχα

Ναι βρε, σιγά! Χωρίς τις παρασπονδίες η ζωή είναι θλιβερή μωρό μου!!

• Μου αρέσει 2

Αν πάθαιναμε τοσο ευκολα κατι κ εμεις κ τα μωρα δεν θα υπηρχε ανθρωπος στη γη ζωντανός.. φαε κοριτσι μου το σουβλακι σου.. η ψυχική υγεια στη φαση που εισαι προεχει.. και η ψυχική ισορροπια μας εγω σε παλιότερη ετ που δεν τη περναγα και ομορφα ακουσα τη πολύτιμη άποψη κατεμε της ενδοκρινολόγου μου που αν και αυστηρή και η ιδια εκανε παιδι με εξωσωματικη μου ειπε δε θα επηρεάσεις ουτε τη κύηση ουτε το μωρο ουτε την εμφύτευση επειδη εκανες μια παρασπονδία  αλλα αν παθεις καταθλιψη η δεν εισαι εσυ καλα τοτε να ξερεις οτι σιγουρα το επηρεάζεις.. 

πρίν από 11 λεπτά , happiness79 είπε:

Γιατί καλέ δεν κάνει το κατσίκι? Ίσα ίσα που έχω διαβάσει ότι είναι το πιο υγιεινό από όλα τα κρέατα γιατί μεγαλώνει ελεύθερο και δεν του δίνουν αντιβιοτικά και άλλα φάρμακα, αντίθετα με άλλα κρέατα και ειδικά τα κοτόπουλα είναι φίσκα στα φάρμακα. Για τον ίδιο λόγο διάλεξα και κατσικίσια φέτα. Ο γυναικολόγος της κολλητής μου ήταν πολύ υπέρ της κατανάλωσης γαλακτοκομικών στην εγκυμοσύνη και όχι light που είναι επεξεργασμένα και τα κατσικίσια έχουν λιγότερες θερμίδες χωρίς να έχουν υποστεί επεξεργασία. 

Θα συμφωνήσω οπως με το κοκκινο κρεας προτιμάται απο το λευκο κοτόπουλο γαλοπουλα φουλ στις αρνητικές ορμονες που δε τις  θελουμε..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...