-
Από την διαχείριση / Admin news
-
3 ώρες πρίν, Eternity είπε:
Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....
Μωρέ εσύ καλά έκανες εγώ λέω ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα... Βρήκες τεστ τελικά;;
πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:Θα το ψάξω ευχαριστώ
Για το επίδομα εξωσωματικης θα χρειαστείς,
1.Την απόφαση έγκρισης επιτροπη
2.Αποδείξεις ωοληψιας ,εμβρυομεταφορας
3.Βεβαίωση για αυτές τις πράξεις από το κέντρο εξωσωματικης
4.Την αίτηση επιδόματος εξωσωματικης την οποία θα παρεις από τις παροχές σε οποιονδήποτε ΕΟΠΥΥ ,θα την συμπληρώσεις,θα επισυνάψεις τα παραπάνω και θα την καταθέσεις πάλι στις παροχές
Αυτά μου έχουν πει εμένα από τον ΕΟΠΥΥ. Αυριο μεθαύριο θα πάω να πάρω το 4 και θα ρωτήσω κι από κοντα
πρίν από 17 λεπτά , dimi.tra είπε:Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως!
Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα!
@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά.
Εντελώς βελόνα στα άχυρα κορίτσι μου... Από το τίποτα κάτι είναι αλλά είναι και ντροπή γνωρίζοντας πόσα λεφτά φεύγουν για εξωσωματική.. καλύτερα να φοράς φόρμες να είσαι άνετη! Με το καλό και όλα να πάνε καλά!
-
Καφέ εξωσωματικής 2022 !
-
Θέματα
-
- 5.487 απαντήσεις
- 770.752 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 33.708 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 113.074 εμφανίσεις
-
- 11.147 απαντήσεις
- 2.120.815 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 204.321 εμφανίσεις
-