Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , happiness79 είπε:

Χαχαχα!! Το υπολόγισα χθες! 12 Απριλίου! 4w3d με βγάζει! Και ΠΗΘ 17/1 με τα κρρρρρρρύα!!!!

Τέλεια! Εχουμε μονο 3 μερες διαφορά! 9/4 περιοδος, 4w6d , πητ 14/1. Οποτε θα τα κανουμε ολα παρεουλα κ θα τα συγκρινουμε! Μια χαραα!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 51 λεπτά , happiness79 είπε:

Περαστικά του!

Τι λες βρε κορίτσι μου, τόσο πολύ πρήστηκες??? Θυμάμαι τόσο πολύ είχα πρηστεί στο τέλος της πρώτης διέγερσης που είχα κάνει στα 36 μου, όμως υπερδιέγερση δεν είχα πάθει. Και σου είπε να συνεχίσεις και σήμερα την ίδια δόση? Τι να πω, για να στο είπε κάτι παραπάνω θα ξέρει (ελπίζω)... Πότε είναι να σε δει? Δεν πας αύριο μια βόλτα να σε εξετάσει από κοντά καλού κακού? Εύχομαι να είναι όλα εντάξει και να έχεις πολύ καλή ανταπόκριση!

Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες!!! 

Εγώ έχω ομοιοπαθητικό τον Λέφα. Ξεκίνησα σ' αυτόν πριν κανά χρόνο+ για να ενισχύσω τη γονιμότητα και είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη συνολική αντιμετώπίση του. Αν θέλεις ψάξ' τον!

2593!!!!! Πάει να σπάσει η καρδιά μου!!! Καλό είναι, ε???

Διπλασιασμός Καραμπινάτος!!! Σουπερ.. προχωρας άψογα με το καλο τη δευτερα ο υπέρηχος και οσο περναει ο καιρος να σταματούν οι αγωνίες❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Τέλεια! Εχουμε μονο 3 μερες διαφορά! 9/4 περιοδος, 4w6d , πητ 14/1. Οποτε θα τα κανουμε ολα παρεουλα κ θα τα συγκρινουμε! Μια χαραα!!!

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

πρίν από 11 λεπτά , ksvolimi είπε:

Διπλασιασμός Καραμπινάτος!!! Σουπερ.. προχωρας άψογα με το καλο τη δευτερα ο υπέρηχος και οσο περναει ο καιρος να σταματούν οι αγωνίες❤️❤️❤️❤️

Για να είμαι ειλικρινής ύστερα από τόσες αγωνίες τώρα έχω πει τέρμα!!! Δε θέλω να σκέφτομαι αρνητικά ούτε κατά διάνοια! Είμαι ήρεμη! Πιστεύω ότι αυτό το έμβρυο ήρθε για να μείνει και ότι θα γίνει ένα δυνατό μωρό, τόσα που έχει τραβήξει ως τώρα! Μα πραγματικά, έχω κάνει όλα τα απαγορευμένα αυτές τις μέρες... Το τι βάρη έχω σηκώσει δεν περιγράφεται! Μεταφυτεύσεις, βαριές δουλειές σπιτιού που τις έκανα μαζεμένες για να μην έχω να κάνω τίποτα μετά την ετ, ποτάρες, τζανκιές, χοροπηδούσα σα το κατσίκι στο γυμναστήριο, χαμός σου λέω! Μέχρι και ακτινογραφία (που ευτυχώς μου είπε η θεία μου που είναι γιατρός ότι δεν περνάει τίποτα στο έμβρυο τόσο νωρίς, ουυφφφ πάλι καλά)... 

πρίν από 12 λεπτά , Ellidr είπε:

Συγχαρητήρια βρε κορίτσια χαίρομαι πάρα πολύ...... 

Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Και για σένα όλα να πηγαίνουν καλά! :wub:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 15 λεπτά , happiness79 είπε:

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Για να είμαι ειλικρινής ύστερα από τόσες αγωνίες τώρα έχω πει τέρμα!!! Δε θέλω να σκέφτομαι αρνητικά ούτε κατά διάνοια! Είμαι ήρεμη! Πιστεύω ότι αυτό το έμβρυο ήρθε για να μείνει και ότι θα γίνει ένα δυνατό μωρό, τόσα που έχει τραβήξει ως τώρα! Μα πραγματικά, έχω κάνει όλα τα απαγορευμένα αυτές τις μέρες... Το τι βάρη έχω σηκώσει δεν περιγράφεται! Μεταφυτεύσεις, βαριές δουλειές σπιτιού που τις έκανα μαζεμένες για να μην έχω να κάνω τίποτα μετά την ετ, ποτάρες, τζανκιές, χοροπηδούσα σα το κατσίκι στο γυμναστήριο, χαμός σου λέω! Μέχρι και ακτινογραφία (που ευτυχώς μου είπε η θεία μου που είναι γιατρός ότι δεν περνάει τίποτα στο έμβρυο τόσο νωρίς, ουυφφφ πάλι καλά)... 

Συγχαρητήρια happiness με το καλό κ ο υπέρηχος τώρα...έτσι να τα λέμε κ αυτά αν δεν ξέρεις κανείς τα πάντα..όταν κάνουμε ετ φοβόμαστε να κουνηθούμε..όλα στο μυαλό είναι!❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Ellidr είπε:

Συγχαρητήρια βρε κορίτσια χαίρομαι πάρα πολύ...... 

Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου :wub::wub:

πρίν από 11 λεπτά , Zenia82 είπε:

Συγχαρητήρια happiness με το καλό κ ο υπέρηχος τώρα...έτσι να τα λέμε κ αυτά αν δεν ξέρεις κανείς τα πάντα..όταν κάνουμε ετ φοβόμαστε να κουνηθούμε..όλα στο μυαλό είναι!❤

Καλά και τώρα σα να κουβαλάω αυγά κάνω, χαχαχα! Κι όταν πέσω σε καμιά λακούβα με το αυτοκίνητο σκέφτομαι πόσα έχει περάσει αυτό το έμβρυο ήδη και καθησυχάζομαι! Το σκέφτομαι γραπωμένο γερά και ανακουφίζομαι! Σήμερα μου πετάχτηκε ένα μηχανάκι στο δρόμο ενώ οδηγούσα, τρόμαξα προς στιγμήν και αμέσως καθησύχασα το μικρούλι μου λεγοντάς του ότι υπάρχουν και μαλάκες όπως θα διαπιστώσεις, μας τρόμαξε αυτός, αλλά δεν έγινε και τίποτα, καλά είμαστε! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Περαστικά του!

Τι λες βρε κορίτσι μου, τόσο πολύ πρήστηκες??? Θυμάμαι τόσο πολύ είχα πρηστεί στο τέλος της πρώτης διέγερσης που είχα κάνει στα 36 μου, όμως υπερδιέγερση δεν είχα πάθει. Και σου είπε να συνεχίσεις και σήμερα την ίδια δόση? Τι να πω, για να στο είπε κάτι παραπάνω θα ξέρει (ελπίζω)... Πότε είναι να σε δει? Δεν πας αύριο μια βόλτα να σε εξετάσει από κοντά καλού κακού? Εύχομαι να είναι όλα εντάξει και να έχεις πολύ καλή ανταπόκριση!

Εγώ έχω ομοιοπαθητικό τον Λέφα. Ξεκίνησα σ' αυτόν πριν κανά χρόνο+ για να ενισχύσω τη γονιμότητα και είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη συνολική αντιμετώπίση του. Αν θέλεις ψάξ' τον!

1 hour ago, happiness79 είπε:

Πωπω δεν το πιστεύω...!! Το πιστεύω δηλαδή, το πιστεύω!!!!!!! Ναι θα πάω Δευτέρα για υπέρηχο!!!

Αχ σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Και στα δικά σου σύντομα Κατερίνα μου!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Και σε σένα εύχομαι μια τεράστια χοριακή!!!

Και πάλι μπράβο μπράβο, τέλειο νούμερο :x

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 47 λεπτά , happiness79 είπε:

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Μπράβο ρε κορίτσι! Βουρ για υπέρηχο τώρα!

• Ευχαριστώ 1

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , happiness79 είπε:

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Κοριτσι μου αυτο που λες ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι τα έμβρυα δεν φευγουν ετσι ευκολα. Αυτο συζήταγα με τη μαμα μου τωρα .. ακριβως γιατι δε το ηξερες και ομως η ζωη σου ηταν κανονικότατη αυτο πρεπει να εχουμε κατα νου οταν μας αγχώνουν  οι διαδικασιες οτι δεν εξαρταται απο εμας.. και ειδικα τοσο νωρις ειχα ρωτησει και εγω γιατρους και μου λέγανε το ιδιο στο έμβρυο δε περναει τιποτα τοσο νωρις. Τωρα οταν προσπαθούμε με εξωσωματικη απλα προσπαθούμε να ειμαστε οσο πιο προσεκτικοί γινεται θεωρω για ψυχολογικούς λογους και μονο..

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Μήπως στην περίπτωση του είναι δευτερευούσης σημασίας σε σχέση με το βασικό πρόβλημα και γι αυτό δεν ζητάει κανείς? Δεν ξέρω. 

Δεν ξέρω μου κάνει εντύπωση. Γιατί εδώ μέσα όσες έχουν θέμα με το σπέρμα βλεοω ότι το έχουν ζητήσει 

1 ώρα πρίν, Αγάπ είπε:

Εμας δεν μας το ζήτησε γιατί μας είπε ότι και κατακερματισμό να κάνουμε δεν θ αλλάξει τίποτα στη θεραπεία, εφόσον ήδη παίρνουμε αντιοξειδωτικά. Θεώρησε περιττό να μας ταλαιπωρήσει.

@Kallo

Αααα μάλλον και έμας γι αυτό δεν θα το ζήτησε. Τι ακριβώς παίρνει ο άντρας σου μπορείς να μου πεις? Και τι πρόβλημα ακριβώς έχετε? 

22 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μπορεί και να έχεις απώλεια αλλά δεν είναι σύνηθες. Τόσο καιρό εδώ στο φόρουμ δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι τέτοιο. Κοίτα, συνήθως όταν είναι λίγα τα έμβρυα δεν ρισκάρουν να τα αφήσουν για βλαστοκύστες γιατί έχουν 30% ποσοστό επιβίωσης. Αν υπάρχει πρόβλημα με το σπέρμα συνήθως δεν προχωράνε μετά την 3η μέρα. Όμως λένε ότι αν είσαι άνω των 40 πρέπει να τα αφήνεις για 5ης για να βλέπεις την δυναμική απλώς θα έχεις περισσότερες απώλειες σίγουρα. 

Ναι, έχω μία βλαστοκύστη 3ΑΒ αλλά τώρα αποφασίσαμε να προχωρήσω με 3ης μέρας για αλλαγή.

Εγώ έχω πάει στο Έλενα στον Μηλιώνη και στην Βενάκη. Έμεινα ευχαριστημένη και από τους δύο. Είναι ενδοκρινολόγοι αναπαραγωγής νομίζω, αφού κυρίως έχουν να κάνουν με εγκύους εκεί στο Έλενα. 

Γενικά το 1 δείχνει μία αργή ανάπτυξη οπότε ίσως είναι λογικό που δεν άλλαξε από την απόψυξη μέχρι την μεταφορά. ΄Όμως σίγουρα αυτό δηλώνει και μία γενικότερη αδυναμία φαντάζομαι. Όμως ήταν ΑΑ και μάλλον ήλπιζαν σε αυτό. Αλλά και από την άλλη ρε 'σύ και τα δικά μου που από την φωτογραφία που τα έβγαλαν στην απόψυξη μέχρι την μεταφορά, το ένα είχε αναπτυχθεί και είχε βγει απ΄έξω από τον κύκλο και μου είπαν ότι είναι πάρα πολύ καλό αυτό, πρέπει να είχε φτάσει 5ΑΑ αλλά και πάλι μηδέν ήταν η χοριακή οπότε τι σημασία έχει? Το αποτέλεσμα μετράει 

@kateriiina25 ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά από την άλλη λένε ότι και τα τρίτης μέρας  κάποιες γυναίκες τα δέχονται ο οργανισμός ευκολότερα από Πέμπτης  .. δε ξέρω πραγματικά τα κριτήρια,εμείς με γνώμη του σφακ τα καταψυξαμε τρίτη μέρα ..ναι θα πάω ενδοκρινολογικό, σου εύχομαι αυτή τη φορά με μια θετικότατη χοριακη !!

21 ώρες πρίν, Troia είπε:

Είδες; Ούτε εγώ...

Τον υπέρηχο θα σου τον γραψουνν και θα κλείσεις απογευματινό ραντεβού να σου τον κάνει η Σπαθη.

Εγω έχασα ένα εμβρυο στην αποψυξη

@Troia εντάξει κατάλαβα ,θέμα τύχης και αυτό πφφφφφ

21 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Αυτές τις βιταμινες στις έδωσε ο ενδοκρινολογος;

Κι όμως γίνεται. Διαιρείται το ένα που εμφυτευεται.

@elean ναι ο ενδοκρινολόγος μαζί με inofert plus

πρίν από 58 λεπτά , ksvolimi είπε:

Κοριτσι μου αυτο που λες ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι τα έμβρυα δεν φευγουν ετσι ευκολα. Αυτο συζήταγα με τη μαμα μου τωρα .. ακριβως γιατι δε το ηξερες και ομως η ζωη σου ηταν κανονικότατη αυτο πρεπει να εχουμε κατα νου οταν μας αγχώνουν  οι διαδικασιες οτι δεν εξαρταται απο εμας.. και ειδικα τοσο νωρις ειχα ρωτησει και εγω γιατρους και μου λέγανε το ιδιο στο έμβρυο δε περναει τιποτα τοσο νωρις. Τωρα οταν προσπαθούμε με εξωσωματικη απλα προσπαθούμε να ειμαστε οσο πιο προσεκτικοί γινεται θεωρω για ψυχολογικούς λογους και μονο..

Ψυχολογία το άλφα και το ωμέγα! Να καταλήξουμε εκεί; Τι λέτε; Με το καλό hapiness,όλα θα κυλήσουν σούπερ! Συνέχισε έτσι power!!!

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Ουαου νούμερο!!!!!!!!!! Απλα τελειο.!!!!! Καλη συνέχεια!!! Καλη εγκυμοσύνη!!!!!!!

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

10 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια μου μια αποριες..

Ο επομενος υπερηχος εχει προγραμματιστει σε μια εβδομαδα. Παρασκευη 20/5.

Ερ1. Βασει υπολογισμων απο τον eleytheia, εχθες ημουν 4 εβδομαδων κ 5 ημερων. Αλλα μου ειπε οτι εχω σακο 4 εβδομαδων. Αυτο επρεπε να πει; Αυτες οι 5 μερες που βρισκω εγω.. χανονται στην μεταφραση;? (Δεν εχω ιδεα οπως καταλαβαινετε!)

Ερ.2 Αν υποθεσουμε οτι οντως στον επομενο υπερηχο θα ειμαι 5 εβδομαδων και 6 ημερων.. τι να περιμενω να δω;? θα δω μωρο;? Θα δω δευτερο σακο αν υπαρχει;? τι να περιμενω;?

5+6 θα δείτε λεκιθικο σάκο και εμβρυικα στοιχεία. Καρδούλα εγω άκουσα 6+6 με το καλο να γίνουν ολα!!!

9 ώρες πρίν, winspert είπε:

Με το καλο να γίνουν βλαστοκυστες κ εσενα!!!!

Εμένα με βοηθησε σε παααρα πολύ μεγάλο βαθμό η ομοιοπαθητική στους πονοκεφάλους... Θα με ενδιεφερε σε μια μελλοντική εγκυμοσύνη να κανω κατι παρόμοιο με εσενα!!!

Εγω όταν ρώτησα στο λογιστήριο αν κανω φυσικο τροποποιημένο και βγαλω 2-3ωαρια πως χρεώνεται και μου ειχε πει 3200....σαν ολοκληρωμενη προσπάθεια δλδ...διεγερση... Γιατί σκεφτομουν καποια στιγμή να κανω εναν φυσικο,στον αλλο να παρω σερπαφαρ (μου έφυγε αυτη η όρεξη) και γενικα να εξαντλησω 3 ωοληψιες με διάφορους τρόπους...Αλλα οταν μου ειπε ετσι μου φανηκε περίεργο

Καλα μαλακιες σου ειπαν όλο σερπαφαρ έπαιρνα και με γκοναλ και ηταν κανονικά στο πακέτο με τις 4 ωοληψιες και τωρα που ξαναέκανα πήρα σερπαφαρ δυο πήρανε σαν φυσικό τον χρέωσαν  και την επόμενη φορα θα παρω σερπαφαρ με γκοναλ μηπως πάρει 4, πάλι στο πακέτο θα ειναι. Πιστεύεις οτι βλέπουν απο το λογιστήριο τι φαρμακα παιρνεις; Παρε λίγα φαρμακα για να μαζέψεις μερικά εμβρυακια εγω λέω.

9 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

3200 ειναι με τισ 3 ωοληψιεσ ετσι σε φυσικο ή με φεμαρα η σερπαφαρ , απο 3500 αρχικη ,
οχι δηλ με πρωτοκολλο, πριν κανεισ κατι μιλα με το γιατρο για τιμεσ κτλ
εμενα τα φεμαρα με εστειλαν πονοκεφαλοσ ημικρανιεσ κ ιλιγγο
σκευτομαι οτι θα μ πει για σερπαφαρ κ το παρελθον πριν τη λαμπ-ενδομητριωσης τιποτα δεν εκαναν
πρεπει να μιλησω λιγο μαζι του

σου ειχα στειλει πμ αρχες του μηνα μαλλον δεν θα το εχεις δει

Συμφωνω 

9 ώρες πρίν, Maria.28 είπε:

Κοριτσια μου καλημέρα, θα μπορουσατε να μου πειτε γνωμες για γιατρους??? Μιας κ δεν είμαι Αθηνα κ δεν ξερω ποιον αλλο να ρωτησω περα απο σας.Θα ηθελα να προσπαθησω για αρχη ivf σε δημοσιο νοσοκομειο λογω οικονομικων. Αν εχετε εμπειρια κ εχετε καλη αποψη για καποιον γιατρο σε κάποιο νοσοκομειο Αθηνα σας παρακαλώ πειτε μου...Να αρχισω να κλεινω κανενα ραντεβού.. 

Σίγουρα μην πας στον παπαριστειδη στο Έλενα , τραυματική εμπειρια! Ηταν η στιγμή που αποφάσισα οτι πρεπει να ακούω το ένστικτο μου ακομα κι αν δεν δείχνει κάποιος τοσο αρνητικα σημάδια εξ αρχης,

6 ώρες πρίν, winspert είπε:

Θα τον δω λογικά την αλλη εβδομάδα που ανεβω για την ωοληψια. Για τις 3+1 μας το ειπε οταν μιλησαμε μεσω σκαιπ την πρώτη φορά.. Γιατί αυτό κατάλαβα κ εγω κ ο άντρας μου. Απλα μετα αρχισα να αμφιβαλω επειδη ακουω συνέχεια για 3 μηπως παρακουσαμε... Ωραια...σε ευχαριστώ πολυ

Εάν σας το ειπε τελος, δεν χρειαζεται να το ξανά συζητήσεις μαζι του το λες στο λογιστήριο και δεν ασχολείσαι.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...