Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

8 minutes ago, ksvolimi said:

Εύχομαι να  σου συμβει!!! αλλα αυτη τη γευση την προκαλούν και  καποια  φαρμακα δε ξερω αν ειναι το glucophage εγω την ειχα και οταν επαιρνα διαφορα..αλλα αν λεμε για την ιδια γευση<_<

8 minutes ago, Iraki2022 said:

Για πηγαινε παρε ενα τεστακι κι εσυ και πες μας!!!! Έχει ρέντα ο Μάιος!!!! :)

Έχω ένα που θα το έκανα την Κυριακή πριν να πάρω το duphaston για να ειμαι σίγουρη επειδή είμαι και με 1 μήνα καθυστέρηση αλλά και για να μην μπω σε πειρασμό να το κάνω όταν θα είμαι σε αναμονή χοριακής. Καλά, οι πιθανότητες είναι 0,1% περίπου αλλά και η happiness 1% έλεγε χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , happiness79 είπε:

Δεν πρέπει να υπάρχει κληρονομικότητα για να γίνει η διαίρεση? Έτσι νόμιζα, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος! Πάντως η τιμή της χοριακής μου είναι οριακά μεταξύ 4ης και 5ης βδομάδας, σύμφωνα με τις φυσιολογικές τιμές του εργαστηρίου, που υποθέτω δεν αναφέρονται σε δίδυμη κύηση! Δηλαδή στο ανώτερο φυσιολογικό. Η προδιάθεση για δίδυμα πάει μόνο προς τις κόρες δηλαδή? Ε, δεν μπορεί, μια κόρη την έχετε σίγουρα!!! :wub:

Ναι για αυτο το ανέφερα το ειχα ρωτησει και μας ειπαν μονο η κορη του Δημητρη μπορει να το παρει.. τωρα οσον αφορα τη διαίρεση δεν εχουμε ακουσει σε εξωσωματικές να εχουν διαιρεθεί τελικα ; Δε τα ξερω μη τα μπερδεύω ισως να χεις δικιο.. Οχι η τιμη σου ειναι κανονικη αλλωστε εχουν μεγαλο εύρος..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ρε κορίτσια αυτό με την αίσθηση στο στόμα που λέτε τι είναι? Έχω μία μόνιμη αηδία στο στόμα εδώ και κάποιο καιρό αλλά νομίζω ότι φταίει το glucophage. Με βάλατε λίγο σε σκέψεις τώρα. Όσες παίρνετε glucophage το έχετε κι εσείς, έτσι? Καλά αποκλείεται να συμβεί 2 φορές σε λίγες μέρες στο ίδιο φόρουμ :lol: αλλά λέμε τώρα  

Τίποτα δεν αποκλείεται! Τρέλανέ μας !!!!!!! :wub:;);)

πρίν από 5 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Έχω ένα που θα το έκανα την Κυριακή πριν να πάρω το duphaston για να ειμαι σίγουρη επειδή είμαι και με 1 μήνα καθυστέρηση αλλά και για να μην μπω σε πειρασμό να το κάνω όταν θα είμαι σε αναμονή χοριακής. Καλά, οι πιθανότητες είναι 0,1% περίπου αλλά και η happiness 1% έλεγε χαχαχα

Κάτω από 1% έλεγα και είδες! Ποτέ δεν ξέρεις!!! :)

• Χαχα 3

πρίν από 4 λεπτά , winspert είπε:

Ουαου...τελειες οι βλαστοκυστες σου!!! Κ εμενα το παιδακι μου ηταν μια διογκωμενη βλαστοκυστη ετοιμη να βγει απο το περίβλημα...Σου ευχομαι καλη εμφυτευση και μια μεγαλη χοριακη... Αλήθεια,μονο σε μενα ειπαν πως δεν προχωρανε τοσο γρήγορα οι βλαστοκυστες από την ωρα που θα τις αποψυξουν μέχρι την ωρα που θα τις βάλουν;

@κοτοπουλάκι,τωρα μπορείς να ηρεμησεις και να χαρεις την υπόλοιπη εγκυμοσύνη σου!!! Ξερω πως ήταν δυσκολο και ψυχοφθόρο αυτο που πέρασες αλλα ολα καλα!!!! Καλο υπόλοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ευχαριστω κοριτσι μου γλυκο και στο αδερφακι θα ευχηθω..εχω  ρωτησει και παλιότερα και σημερα αυτη η εμβρυολογος μου πε οτι μπορει να εμφυτευτεί και σημερα δλδ να ξεκινησει τη διαδικασια που  θελει δύο μερες..και μου ειπε οτι το ξεπάγωσαν  καποια ωρα πριν και απο 2 πηγε 5 και το αλλο απο 3 6 ❤️

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

με το καλό να εμφυτευτούν και να μείνουν 9 μήνες στην κοιλίτσα , εξαιρετικές οι βλαστοκύστες σου!

Σε ευχαριστω πολυ silvy μου κι εσυ με το καλο να ξεκινησεις..❤️

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλε κανε εκει το τεστ… θα μας γράψουν στα site 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 6

Διαφημίσεις

12 minutes ago, happiness79 said:

Τίποτα δεν αποκλείεται! Τρέλανέ μας !!!!!!! :wub:;);)

Κάτω από 1% έλεγα και είδες! Ποτέ δεν ξέρεις!!! :)

8 minutes ago, ksvolimi said:

Ευχαριστω κοριτσι μου γλυκο και στο αδερφακι θα ευχηθω..εχω  ρωτησει και παλιότερα και σημερα αυτη η εμβρυολογος μου πε οτι μπορει να εμφυτευτεί και σημερα δλδ να ξεκινησει τη διαδικασια που  θελει δύο μερες..και μου ειπε οτι το ξεπάγωσαν  καποια ωρα πριν και απο 2 πηγε 5 και το αλλο απο 3 6 ❤️

Σε ευχαριστω πολυ silvy μου κι εσυ με το καλο να ξεκινησεις..❤️

Καλε κανε εκει το τεστ… θα μας γράψουν στα site 

Θα το κάνω αύριο το πρωί. Θέλω και πρωινά ούρα τρομάρα μου :lol:  

Το καλό είναι ότι δεν με απασχολεί καθόλου το ότι θα είναι αρνητικό λόγω του ότι ξεκινάω όπου να 'ναι

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Θα το κάνω αύριο το πρωί. Θέλω και πρωινά ούρα τρομάρα μου :lol:  

Το καλό είναι ότι δεν με απασχολεί καθόλου το ότι θα είναι αρνητικό λόγω του ότι ξεκινάω όπου να 'ναι

Κι εγώ τα ίδια έλεγα και τελικά δεν περίμενα τα πρωινά! :lol: Καλύτερα όμως πρωί, είδες το δικό μου πόσο αχνή γραμμή είχε και με τόσο υψηλή χοριακή... Αυτά να τα βλέπουν τα κορίτσια που βιάζονται να κάνουν τεστ, μπορεί και μη δείξει ενώ να είναι θετικό!

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, happiness79 είπε:

Μα με φυσική σύλληψη και χωρίς προδιάθεση για δίδυμα στις οικογένειες μας, πώς γίνεται??? Δεν το πιστεύω, αλλά τι να πω!!

Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Πολύ χαίρομαι με αυτό που λες και λέτε, έτσι να παίρνουμε θάρρος και να το πιστεύουμε σιγά σιγά όλες!!! Θα γίνει!!!

Ο δεύτερος γιατρός μου είναι στο Γένεσις πάντως και μου είπε είναι περιττή, αλλά ας την κάνω αφού θέλω. Γιατί να μου τη δώσουν για την ψυχολογία μου? Μια χαρά είναι η ψυχολογία μου καλέ!!! Τέλος πάντων, ευτυχώς δεν με πειράζει η προγεστερόνη (γιατί μου τη δίνει ενδοκολπικά), αφού γλύτωσα τα cyclacur, μεγάλη υπόθεση!!

Το pdf θα στο ζητήσω κι εγώ, όχι όμως από τόσο νωρίς, μη το γκαντεμιάσω!

Ο Κελλάρης στο Υγεία Ivf δεν είναι;

Εννοώ για να νιώθεις περισσότερη ασφάλεια ότι παίρνεις κάτι για να βοηθήσεις την κύηση. Αφού τα παίρνεις κολπικά, γλίτωσες και τη ζαλάδα!

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , happiness79 είπε:

Κι εγώ τα ίδια έλεγα και τελικά δεν περίμενα τα πρωινά! :lol: Καλύτερα όμως πρωί, είδες το δικό μου πόσο αχνή γραμμή είχε και με τόσο υψηλή χοριακή... Αυτά να τα βλέπουν τα κορίτσια που βιάζονται να κάνουν τεστ, μπορεί και μη δείξει ενώ να είναι θετικό!

Κ εμενα το τεστακι στην εγκυμοσύνη μου εδειχνε πολυ αχνη γραμμη και την επόμενη μέρα η χοριακη ηταν 910...Και με πρωινα ούρα παρακαλώ...

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναιιι δεν υπαρχουν οι βλαστοκυστες σου ειναι τελειες!!! ❤❤❤ Μπραβο μπραβοοο.. πολυ πιθανο να εμφυτευθουν και οι δυο!! Ευχομαι πραγματικα μια τεραστιααα χοριακηηη και πολλους τριπλασιασμουυυς!!!❤❤ Σε περιμενω να μου κανεις παρεα στην εγκυμοσυνη.. και πλεον να.. μετραμε.. τις κοιλιες μας!!!❤❤❤

Ποια γλυκια αναμονη καλεεε;? γιατι της λες ψεματα της κοπελας;? Ακου γλυκιαα! Χαχαχ:D

Δεν έχεις και πολύ άδικο! Μαρτύριο είναι, εγώ από τώρα το σκέφτομαι και απέχω πολύ από την επόμενη ετ χαχα 

• Χαχα 1

πρίν από 7 λεπτά , Ria_ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ,ήθελα να ρωτήσω για να είμαι σίγουρη . Το πληρες σπερμοδιαγραμμα για την επιτροπή θέλει και τα μικρόβια ? Ή μόνο σπερμοδιαγραμμα και καλλιέργεια ? 

Η καλλιεργεια ειναι αυτο που λες για τα μικροβια.Αρα ρωτας το ιδιο πραγμα.Οχι,δε χρειαζεται καλλιεργεια.Μονο πληρες σπερμοδιαγραμμα,δηλ αριθμος,μορφολογια,κινητικοτητα

πρίν από 18 λεπτά , Natassou85 είπε:

Κοριτσια να ρωτησω επειδη αγχωθηκα .. αν οι βλαστοκυστες που μεταφερουμε κατα το ξεπαγωμα δεν εξελιχθουν αυτο σημαινει πως δεν υπαρχει κ ελπιδα να εμφυτευτουν;;

Οχι βεβαια,δεν εχει σχεση!
Απλα παιζουν ολα τα σεναρια,ειτε κατα την αποψυξη να χαλασουν,ειτε να παραμεινουν ως εχουν,ειτε να εξελιχθουν!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...