Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, happiness79 είπε:

Γλυκό μου @κοτοπουλάκι πώς είσαι τώρα? Ελπίζω να έχεις ηρεμήσει κάπως με όλα αυτά τα υποστηρικτικά μηνύματα των κοριτσιών. Απ' ότι φαίνεται είναι πολύ σύνηθες και δεν προδικάζει την έκβαση. Καταλαβαίνω φυσικά πως ότι και να σου λένε, η ταραχή σου είναι μεγάλη στη θέα του αίματος. Σε παρακαλώ όμως, μην κατηγορείς τον εαυτό σου, δε φταις εσύ γι' αυτό που γίνεται, ούτε το υπόστρωμα. Εσύ κάνεις το καλύτερο που μπορείς, γιατί εσύ είσαι που το θέλεις πιο πολύ απ' όλους να πάει καλά. Και σου το εύχομαι ολόψυχα να πάει καλά. Καλή επιτυχία στον υπέρηχο γλυκιά μου ❤

Σ’ ευχαριστώ happiness, τώρα μόλις έφτασα Αθήνα αλλά δεν έχω μπει ακόμα σπίτι. Νομίζω όμως ότι έχει σταματήσει το αίμα, συγκριτικά με άλλες κοπέλες μάλλον δεν ήταν πάρα πολύ σε ποσότητα, απλά ήταν κατακόκκινο κ με πήγματα. Τώρα ήταν καφέ το τελευταίο.

Πάντως αν ζει, δεν ξανασηκώνομαι

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Εχω κανει κ από τους δυο κύκλους, είτε με κλομιφαινη είτε εντελώς φυσικό. Όμως επιμένω κανένας γιατρός δε πρεπει να σε καθυστερεί ουτε να μην αφηνει τα έμβρυα 3ης μέρας επειδή είναι Κυριακη. Με FSH 10-20 υπάρχουν κοπέλες που έχουν πετυχει εγκυμοσυνες. Ρωτα κι άλλη γνώμη. Στο λέω γιατί κι εγώ έχω χάσει πολυτιμο χρόνο για άλλο λόγο, ενώ όταν άλλαξα γιατρό είδα ότι τα πραγματα δεν ήταν καθόλου όπως με τα έλεγε ο προηγουμενος γιατρός. 

Ωωωω καλή επιτυχία!!!! Σου στέλνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια! Πάνω από όλα να είσαι χαλαρή!!!! 

Σ ευχαριστώ Iraki..θα αλλάξω γιατρό ο σφακ μας περιμένει.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , ksvolimi είπε:

Σε ευχαριστω γλυκια μου ελπιζω κι εσυ να ησυχάσεις! Περιμενουμε τα νεα σου ! Ολα θα ναι  καλα❤️

Καλώς να τα δεχτείς! Ευχομαι μια θετική χοριακη σε 10 μέρες!

πρίν από 1 λεπτό , κοτοπουλάκι είπε:

Σ’ ευχαριστώ happiness, τώρα μόλις έφτασα Αθήνα αλλά δεν έχω μπει ακόμα σπίτι. Νομίζω όμως ότι έχει σταματήσει το αίμα, συγκριτικά με άλλες κοπέλες μάλλον δεν ήταν πάρα πολύ σε ποσότητα, απλά ήταν κατακόκκινο κ με πήγματα. Τώρα ήταν καφέ το τελευταίο.

Έλα βρε μια χαρά θα είναι το νινί απλά σου κάνει νάζια.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 41 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Έχω ήδη στείλει μήνυμα. Μόλις έχω απάντηση θα σου στείλω. Ευχαριστώ 

Δυστυχώς δεν γίνεται συνδυαστικά, μου κάνει μόνο menopur. Κρίμα

κι εγω με τα menopur παλεύω.Να παρω 3 κουτια λεει...

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , ksvolimi είπε:

Αν εισαι με καθυστερηση οποιο και να κανεις ειναι οκ, αν ομως ειναι πριν καλο ειναι το early predictor με πρωινα ουρα ωστοσο εμενα μου ειχε δειξει και με απογευματινά ..μακαρι να εχουμε θετικο τεστακι σου ❤️

@kateriiina25

Δεν το πιστεύω, δίνω λιγότερο από 1%. Μία μέρα καθυστέρηση μετράει? Χαχαχα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Zenia82 είπε:

Καλύτερα το πρωί να το κάνεις που είναι πιο συμπυκνωμένα τα ουρα. Εγω το clear blue ειχα πάρει το ψηφιακό που γράφει pregnant or not pregnant για να μη ψάχνομαι με το ποσό άχνη είναι η γραμμή.Μακάρι κορίτσι μου να είσαι ήδη έγκυος ❤

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν θέλω να το κάνω μεγάλο θέμα, έτσι μου την έδωσε και πήρα το πρώτο που βρήκα, το predictor express. Δεν το πιστεύω για να είμαι ειλικρινής, αλλά επειδή φαγώθηκε η μάνα μου με τα συμπτώματα που έχω, κάπως μου το ενισχύσατε κι εσείς μετά με την έννοια να μην το αποκλείω, το ανέφερα και στη θεία μου που είναι γιατρός και μου είπε κι αυτή το ίδιο, ε, μετά μου μπήκαν ιδέες και σκούπιζα το σπίτι και έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται βρε μπας και κάνω κάτι επιβαρυντικό τώρα και περισσότερο για να μου φύγουν οι ιδέες το πήρα. Πιο πιθανό θεωρώ να είναι long covid, που το απεύχομαι. Εάν το κάνω, να το κάνω τουλάχιστον σωστά, αυτό σκέφτομαι... Γι' αυτό λέω μήπως περιμένω μέχρι αύριο το πρωί.

πρίν από 22 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Ωραία, είδες, καταλάγιασε το αιματάκι! Να ξεκουραστείς τώρα καλή μου! Ζει καλέ, ήθελε να υπενθυμίσει στη μανούλα του να μην κουράζεται! Ολα θα είναι καλά αύριο στον υπέρηχο, θα δεις! 

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Δεν μπορείς να κλείσεις με κάποιον συγκεκριμένα. Λογικά θα είναι ή η Βενάκη ή ο Μηλιώνης όταν πας. Τους έχω δει και τους δύο και και ήταν μια χαρά

Α οκ σε ευχαριστώ πολύ 

Κοριτσια θελω λιγο τη βοήθεια σας.Ειμαι σε προετοιμασία ενδομητρίου για να κανω εμβρυομεταφορα σε κατεψυγμενα .Και παιρνω cyclacur εχει 3 μέρες που τελειωσα απο την περιοδο μου.Πριν λιγο ειδα στο σερβιετακι μ καφε υγρα κ οταν σκουπίστηκα λιγο ροζ.Ειμαι στην 8η μερα κύκλου.Εχει τυχει σε καποια κοπελα;Τρομοκρατήθηκα γιατι δεν ειχαμε επαφες τωρα λογο περιόδου 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια θελω λιγο τη βοήθεια σας.Ειμαι σε προετοιμασία ενδομητρίου για να κανω εμβρυομεταφορα σε κατεψυγμενα .Και παιρνω cyclacur εχει 3 μέρες που τελειωσα απο την περιοδο μου.Πριν λιγο ειδα στο σερβιετακι μ καφε υγρα κ οταν σκουπίστηκα λιγο ροζ.Ειμαι στην 8η μερα κύκλου.Εχει τυχει σε καποια κοπελα;Τρομοκρατήθηκα γιατι δεν ειχαμε επαφες τωρα λογο περιόδου 

Εμενα τα σικλακουρ για προετοιμασία δεν μου ταιριαξαν ποτέ. Δυο φορές που τα ξεκίνησα για να κανω το ερα θυμάμαι,δεν μου σταματαγε η περιοδος με τίποτα. Ειχα φτασει 10η μερα και ειχα ακομα αιμα...Μπορει και περισσότερο...Παρε το γιατρό να σου πει αν σημαίνει κατι...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 27 λεπτά , happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν θέλω να το κάνω μεγάλο θέμα, έτσι μου την έδωσε και πήρα το πρώτο που βρήκα, το predictor express. Δεν το πιστεύω για να είμαι ειλικρινής, αλλά επειδή φαγώθηκε η μάνα μου με τα συμπτώματα που έχω, κάπως μου το ενισχύσατε κι εσείς μετά με την έννοια να μην το αποκλείω, το ανέφερα και στη θεία μου που είναι γιατρός και μου είπε κι αυτή το ίδιο, ε, μετά μου μπήκαν ιδέες και σκούπιζα το σπίτι και έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται βρε μπας και κάνω κάτι επιβαρυντικό τώρα και περισσότερο για να μου φύγουν οι ιδέες το πήρα. Πιο πιθανό θεωρώ να είναι long covid, που το απεύχομαι. Εάν το κάνω, να το κάνω τουλάχιστον σωστά, αυτό σκέφτομαι... Γι' αυτό λέω μήπως περιμένω μέχρι αύριο το πρωί.

Ωραία, είδες, καταλάγιασε το αιματάκι! Να ξεκουραστείς τώρα καλή μου! Ζει καλέ, ήθελε να υπενθυμίσει στη μανούλα του να μην κουράζεται! Ολα θα είναι καλά αύριο στον υπέρηχο, θα δεις! 

Καλέ ανυπομονώ, λες και πρόκειται να κάνω εγώ τεστ! Δεν κρατιεμαι σ λέω χαχαχχαχα..αχ μακάρι να κάνεις την έκπληξη!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 34 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλη επιτυχια!❤ Ποτέ δεν ξερεις!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Καλησπέρα κι εγω αυτα έπαιρνα αλλα δεν ειχα ποτε θεμα,εβαζα και Vasclor κολπικα. Καλυτερα να ρωτήσεις τον γιατρο για να εισαι σίγουρη.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Kate92 είπε:

Καλέ ανυπομονώ, λες και πρόκειται να κάνω εγώ τεστ! Δεν κρατιεμαι σ λέω χαχαχχαχα..αχ μακάρι να κάνεις την έκπληξη!

Γεμιζουμε μωρα σιγα σιγα! Εσυ πως εισαι;? Πότε θα κάνεις χοριακη, εχεις αποφασισει;?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...