Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Natassou85 είπε:

Οχι κοριτσι μ εγω εκανα προεμφυτευτικο για ενα γονιδιο ..ειχα 11 βλαστοκυστες ..οι 7 ηταν παθολογικες ..κ εμειναν 4 ..οι μετριες ηταν 98% υγιης κ τις βαλαμε πρωτες ..και οι αριστες ηταν 93% υγιης ..αλλα ο γιατρος θεωρησε οτι ειναι πολυ μεγαλο το ποσοστο οπως κ ο αντρας μ κ ειπε να μεταφερθουν κ αυτες ..αν δε τα καταφερουμε θα παμε για νεα διεγερση

Οκ, δεν είχα δει την απάντηση σου, τώρα θυμήθηκα ποια κοπέλα είσαι!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 21 λεπτά , Natassou85 είπε:

Τα καταφερες εσυ κοριτσι μ;;

Περιμένω τα αποτελέσματα από τον Προεμφυτευτικο κ μετά καλώς εχόντων αποτελεσμάτων θα κάνω την 1η ετ. Ελπίζω να βρεθεί τουλάχιστον ένα καλο εμβρυακι. 

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, Zenia82 είπε:

Είμαι στεναχωρημενη..από τον νοεμβρη μέχρι σήμερα κατάφερα να πάρω μόνο ένα ωάριο το οποίο γονιμοποιήθηκε 3η μερας 6 κυττάρων. μετα ακολούθησαν 4 κύκλοι με υψηλή fsh, κυστικα και ακυρώσεις. Φτάσαμε Μάρτη πήραμε ένα δεν γονιμοποιήθηκε, Απριλης έσπασε το ωάριο πριν την ωοληψια, Μάιος ήταν αδειο.  Αφησαμε το εμβρυακι να γίνει βλαστοκυστη να προχωρήσω με το ένα αλλά δυστυχώς σταμάτησε.Πως να συνεχίσω όταν δε βλέπω λίγο φως ένα σημάδι που να δείχνει ότι κάπως θα προχωρήσει η κατάσταση. Ο δρόμος μοιάζει μακρύς κ ανηφορικός. Αντί να μαζεύω ωαρια μαζεύω πίκρες.  

Λυπάμαι που έχεις αντιμετωπίσει τόσες δυσκολίες... Καταλαβαίνω το συναίσθημα. Ο γιατρός σου τι λέει? Σκέφτομαι ότι εφόσον σε στηρίζει σε όλο αυτό, ότι σίγουρα υπάρχουν ελπίδες και θα έρθει η ώρα να βρεθεί το ωάριο το καλό! Εύχομαι σύντομα ❤

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια που δεν είχατε ποτέ σας εμφύτευση, όπως εγώ. Περνάει από το μυαλό σας ποτέ η σκέψη ότι το σώμα σας δεν είναι σε θέση να κυοφορήσει λόγω κάποιου προβλήματος που δεν γνωρίζετε και ότι δεν θα τα καταφέρετε ποτέ?
Προσπαθώ να δω αν είναι μία φυσιολογική ανησυχία που την έχουμε όλες ή κάποιο προαίσθημα που έχω και θα βγει αληθινό :(  

Τι απαισιοδοξία είναι αυτή που με έχει πιάσει σήμερα? Μήπως είμαι έγκυος κι εγώ σαν την @Makelen:lol:

Αχ γλυκούλα μου... Εννοείται ότι το έχω σκεφτεί. Και είχα μία φορά εμφύτευση στις 4 συνολικά ετ. Είναι και δικός μου φόβος, όσο αβάσιμος κι αν φαίνεται.

6 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

εκανε χρονια προσπαθειες; ηταν πρωτη; γιατι καμια φορα εχω παρατηρησει πως αν δεν συντρεχουν πολλα και διαφορα θεματα, σου καθεται γρηγορα (αν οχι και με την πρωτη) ασχετως ηλικιας δηλαδη. ενω αμα ολο και καποιο καινουριο θεμα προκυπτει και δεν σου καθεται, τελικα ταλαιπωριεσαι και πολυ καιρο.

Δεν είναι κανόνας δυστυχώς, εμείς που δεν είχαμε κανένα θέμα και όλοι μας θεωρούσαν εύκολη περίπτωση ακόμα παλεύουμε... 39 ήμουν όταν ξεκινήσαμε και τώρα είμαι 42,5... 

πρίν από 22 λεπτά , Σποράκι είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ happiness79, σε παρακολουθώ καιρό και πιστεύω ότι έχει έρθει η σειρά σου να χαρείς. Το αξίζεις! Σύντομα με φουσκωμένη κοιλίτσα ❤️ 

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Όλες μας το αξίζουμε και εύχομαι να τα καταφέρουμε όσο πιο εύκολα γίνεται από εδώ και πέρα!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 1

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Λάθος του αν παρέλειψε να της το πει, δυστυχώς τα προβιοτικά παραλείπονται από πολλούς γιατρούς. Παρόλα αυτά εμένα και να μην μου τα έγραφε θα είχα πάρει από μόνη μου. Λογικά η φίλη σου δεν ήξερε κιόλας και την πάτησε. Δυστυχώς αν ξεκινήσουν μύκητες μπορεί να σε ταλαιπωρούν για χρόνια ανά διαστήματα και φεύγουν εντελώς μόνο αν κόψεις λευκά σιτηρά και ζάχαρη. Με φάρμακα και αλοιφές μόνο ηρεμείς για κάποιο καιρό.

Ασε που εδειξε το dvd στην Παλαιογιαννίδου και σε αλλους 2 γυναικολόγους και όλοι βρήκαν την υστεροσκοπηση καθαρη...

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια,

δυστυχώς είδα αίμα κ πήγμα. Πήγα να βάλω το υπόθετο της προγεστερόνης κ γέμισε αίματα το δάχτυλό μου. :sad: 

τώρα αν σώθηκε είναι ζήτημα.. ξαναξάπλωσα στο κρεβάτι

• Λυπημένη/-ος 5

πρίν από 4 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

καλημέρα κορίτσια,

δυστυχώς είδα αίμα κ πήγμα. Πήγα να βάλω το υπόθετο της προγεστερόνης κ γέμισε αίματα το δάχτυλό μου. :sad: 

Κοριτσι μου καλη σου μερα.. Κατσε οσο μπορεις ηρεμη και ψυχραιμη στο κρεβατι σου.. και παρε τηλεφωνο τον γιατρο σου!? Ευχομαι πραγματικα να πανε ολα καλα..!

πρίν από 25 λεπτά , ksvolimi είπε:

Καλημερα κοριτσια! Εφτασε η ωρα αυριο 11.15 στο ιασω η εμβρυομεταφορα! 

Με το καλό!!! Να είναι η τυχερή σου!!❤

πρίν από 10 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

καλημέρα κορίτσια,

Καλημέρα κοτοπουλάκι,  έτσι ξαπλωσε και μόλις ανοίξει το ιατρείο πάρε τηλ το γιατρο να πας να σε δει.  Λίγο αίμα δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό πολλές κοπέλες είχαν. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου καλη σου μερα.. Κατσε οσο μπορεις ηρεμη και ψυχραιμη στο κρεβατι σου.. και παρε τηλεφωνο τον γιατρο σου!? Ευχομαι πραγματικα να πανε ολα καλα..!

ψύχραιμη δεν μπορώ να είμαι προφανώς. Η μαία μου δεν το σηκώνει τέτοια ώρα. Πρέπει να περιμένω. Ξάπλωσα κ περιμένω

πρίν από 5 λεπτά , Zenia82 είπε:

Με το καλό!!! Να είναι η τυχερή σου!!❤

Καλημέρα κοτοπουλάκι,  έτσι ξαπλωσε και μόλις ανοίξει το ιατρείο πάρε τηλ το γιατρο να πας να σε δει.  Λίγο αίμα δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό πολλές κοπέλες είχαν. 

Ο γιατρός είναι στην Αθήνα κ εγώ είμαι μια ώρα μακριά. 

Και δεν είναι λίγο το αίμα, δυστυχώς έχει κ πήγμα. Κάθομαι κ κλαίω

• Λυπημένη/-ος 4

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

ψύχραιμη δεν μπορώ να είμαι προφανώς. Η μαία μου δεν το σηκώνει τέτοια ώρα. Πρέπει να περιμένω. Ξάπλωσα κ περιμένω

Ηρεμησε κοριτσι μου.. ολα θα πανε καλα.. μόνο ηρεμησε οσο μπορεις. Συνεχισε να τηλεφωνεις.. Ειμαστε ολες εδω με θετικη ενεργεια. Ολα θα πανε καλα..!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Και εμένα είχε πήγμα κομμάτι έπεσε αλλά η εγκυμοσύνη εξελίχθηκε άσχετα που με βρήκαν άλλα στη πορεία. Άκου έναν υπέρηχο μπορείς να τον κάνεις κ σε άλλο γιατρο αν υπάρχει πιο κοντά αν δυσκολεύεσαι να κάνεις μια ώρα δρόμο. Μη κλαίς τίποτα δε χάθηκε. ❤

9 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

@Iraki2022 λυπάμαι που ήταν κυστικό, χαίρομαι όμως πάρα πολύ για τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις! Έτσι όπως το λες είναι, θα έρθει το καλό το αυγουλάκι όταν είναι η ώρα του! ;)

Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Μαζί θα είμαστε, εγώ περιμένω περίοδο από στιγμή σε στιγμή για να ξεκινήσω προετοιμασία ενδομητρίου!  Προσπάθησε να έχεις θετική σκέψη! Είναι μορφολογικά σίγουρα πιο ποιοτικές οι βλαστοκύστες που θα μεταφέρετε αυτή τη φορά, οπότε σίγουρα αυξάνονται οι πιθανότητες!

Και γιατί δεν σου μετέφεραν τις καλύτερες την πρώτη φορά??? Σε ποιο κέντρο είσαι?

Γιατι παω με προεμφυτευτικο λογω ενος γονιδιου κ οι μετριες ηταν 98% υγιης ενω οι αλλες 2 93%..αλλα ο γιατρος κ ο αντρας μ έιμενουν οτι ειναι μεγαλο ποσοστο κ το 93% κ πρεπει να μεταφερθουν

πρίν από 21 λεπτά , Makelen είπε:

Ηρεμησε κοριτσι μου.. ολα θα πανε καλα.. μόνο ηρεμησε οσο μπορεις. Συνεχισε να τηλεφωνεις.. Ειμαστε ολες εδω με θετικη ενεργεια. Ολα θα πανε καλα..!

εντάξει, απάντησε, μου είπε να μείνω ξαπλωμένη κ να πάω Αθήνα το βράδυ κ το πρωί στο ιατρείο να με δουν. Μου είπε ότι συμβαίνει αυτό στην αρχή της εγκυμοσύνης, μπορεί να τύχει..

Σκέφτομαι ότι εγώ φταίω.. Το βράδυ έβαλα το θερμαινόμενο υπόστρωμα να ζεστάνει το κρεβάτι κ με πήρε ο ύπνος. Ξύπνησα κατά τις 4:00 το πρωί μούσκεμα στον ιδρώτα. Σκέφτηκα αμέσως πως κάτι θα πάθει το μωρό με τόση ζέστη. Το πρωί όμως δεν είχα αίμα κ ησύχασα κάπως. Κατέβηκα στον κήπο, τάισα το σκυλί κ ανέβηκα να κάνω μπάνιο. Τότε πήγα να βάλω το υπόθετο κ είδα το αίμα. 

Αν είχα κλείσει το υπόστρωμα που πάντα το κλείνω απλά χτες κοιμήθηκα κ δεν το κατάλαβα ίσως να μην είχαν γίνει όλα αυτά..:sad:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 41 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

καλημέρα κορίτσια,

Πώς είναι η ροή του αίματος; συνεχίζει και τώρα που ξάπλωσες; στην αρχή της εγκυμοσύνης μου, είχα 3 φορές αίμα - τη μία κατακόκκινο, περιόδου δηλαδή, και πήγματα. Η οδηγία της γιατρού μου ήταν προγεστερόνη από το στόμα (αντί κολπικά), την πρώτη φορά μου ανέβασε και τη δόση,  και ξάπλα. Και τις 3 φορές, η ροή σταμάτησε κι όλα πηγαν καλά, γεννάω σε λίγες βδομάδες. Προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι ήρεμη!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...