Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , winspert είπε:

Εγω να ξερεις οποτε πηγαινα μονη στο γιατρό τραβαγα σε βίντεο τον υπέρηχο και του το εδειχνα... Σίγουρα δεν ειναι το ιδιο με το να ειναι εκει αλλα κατι είναι και αυτό...Σου δινω ιδεα για αλλη φορά:wub:

Καλη επιτυχία κοριτσακι μου την Παρασκευή!!!!:wub:

Αν γονιμοποιηθεί το ένα θα είμαι υπέρ ευχαριστημένη 

Θα δούμε 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια που δεν είχατε ποτέ σας εμφύτευση, όπως εγώ. Περνάει από το μυαλό σας ποτέ η σκέψη ότι το σώμα σας δεν είναι σε θέση να κυοφορήσει λόγω κάποιου προβλήματος που δεν γνωρίζετε και ότι δεν θα τα καταφέρετε ποτέ?
Προσπαθώ να δω αν είναι μία φυσιολογική ανησυχία που την έχουμε όλες ή κάποιο προαίσθημα που έχω και θα βγει αληθινό :(  

Τι απαισιοδοξία είναι αυτή που με έχει πιάσει σήμερα? Μήπως είμαι έγκυος κι εγώ σαν την @Makelen:lol:

Αρχικά να σου πω.. μην με τρολαρεις εμενα κοπελιααα.. να πας να τσακωθεις με τις φιλεε σου αν εισαι εγκυος!! Χαχχαχα

Δευτερον.. Μακαρι να εισαι εγκυος.. κι ολα τα αλλα βρισκονται!! Αλλα οπως και να χει.. ερχεται κ η σειρα σου..! Ολα εχουν τη στιγμη τους..!

3ον..Αυτες ακριβως τις σκεψεις τις εκανα κι εγω.. μιας και δεν εχω μεινει κ ποτε στη ζωη μου εγκυος.. Οπότε θεωρητικά ειναι φυσιολικο να το φοβασαι.. αλλα προφανως δεν ισχυει. Η φυση εχει προνοησει. Ισως ειμαστε λιγο μεγαλουτσικες κ γι αυτο ζοριζομαστε. Αλλα ολα θα πανε καλα στο τελος.. θα το δεις! Απο τη στιγμη που εμεινα κι εγω.. τώρα ειμαι σιγουρη οτι ολες θα τα καταφερετε! Ολες μαζι θα τα καταφερουμε.. λίγο υπομονη ακομα..!❤❤

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 2

πρίν από 21 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Γλυκουλα μου, μη στενοχωριεσαι σε παρακαλώ. Σαν να ακουω εμένα τις νυχτες που πικραινομαι. Εσυ μη χάνεις το κουράγιο σου, θα ερθει η ώρα που θα βρεθεί το καλό εμβρυακι, οι κυκλοι δεν είναι όλοι ίδιοι, η κάθε φορά είναι διαφορετική. Έχετε δοκιμάσει με διαφορετικές μεθόδους διέγερση ή με την ίδια από την αρχή? Κάθε διαφορετική δίνει άλλα αποτελέσματα κ ίσως πρεπει να δοκιμάσεις κ εντελώς φυσικό κάποια στιγμή. Παρακολουθώ εδώ τις αναρτήσεις σου όμως δε τα θυμάμαι όλα κ ειναι δυσκολο να βρω που τα είχες αναφέρει ξανά, αλλά θα ήθελες να μας πεις που κυμαινονται τώρα οι ορμόνες σου? Ακουγονται εδώ μέσα κ επιτυχίες με πολυ υψηλή FSH να ξέρεις. Κατ αρχήν γράφεις ότι τα βάλατε 2ης μέρας: αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό, όλοι 3ης ή 5ης τα βάζουν, περιεργο λοιπον. Επισης δεν καταλαβαίνω γιατί σε ακυρώνουν κ δεν προχωράτε να παρετε το φυσικό του μήνα τουλάχιστον. Αυτό θα σε βοηθούσε ψυχολογικά να περπατανε οι μήνες χωρίς να χάνεις χρόνο. Αν κάποιος κυκλος δεν έχει ωάριο μην ανησυχείς, είναι κι αυτό στο προγραμμα. Μην αφήσεις όμως ποτε να χαθεί ανεκμεταλλευτος κυκλος κ παρε γνώμη κ από άλλου. Όλα θα φτιάξουν, θα δεις! 

Iraki  μου σε ευχαριστώ τοσο πολύ για τα λόγια σου..έχουμε δοκιμάσει σχεδόν το ίδιο. Την πρώτη φορά 150 μονάδες meriofert και τη δευτερη σε συνδυασμό με κλομιφαινη. Μπορεί να έχω 3 με 4 ωαρια όμως δεν μεγαλώνουν με τον ίδιο ρυθμό και καταλήγω στο ένα.Μου είπαν να πάμε με φρέσκα κ όχι βλαστοκυστη για να μη τα χάσουμε, διαβάζοντας εδώ καταλαβα ότι όλοι μιλούσαν για 3ης υποψιάζομαι ότι έγινε επειδή έπεφτε Κυριακή? (Ένα πιθανό σεναριο) Επειδή τη πρώτη φορά στάθηκα τυχερή κ πήρα δύο ωαρια μου είπαν θα κάνεις άλλες δυο διεγέρσεις να μαζέψεις 4 να τα αφήσουμε βλαστοκύστες. Και κολλήσαμε εκεί.Ο καλός κυκλος με χαμηλή fsh δεν ερχονταν κ δεν μου είπαν να πάμε με φυσικό. Πίστευα ότι όταν υπάρχει υψηλη fsh ο κυκλος δεν αξιοποιείται γενικά και όταν πέρασε ο καιρός κ μου είπαν να κάνουμε φυσικούς θύμωσα που δεν το πρότειναν νωρίτερα.  Η fsh ειναι από 10 μέχρι 20. Εσύ με φυσικους πας? Ότι καλύτερο σου εύχομαι από τη ψυχή μου!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια που δεν είχατε ποτέ σας εμφύτευση, όπως εγώ. Περνάει από το μυαλό σας ποτέ η σκέψη ότι το σώμα σας δεν είναι σε θέση να κυοφορήσει λόγω κάποιου προβλήματος που δεν γνωρίζετε και ότι δεν θα τα καταφέρετε ποτέ?
Προσπαθώ να δω αν είναι μία φυσιολογική ανησυχία που την έχουμε όλες ή κάποιο προαίσθημα που έχω και θα βγει αληθινό :(  

Τι απαισιοδοξία είναι αυτή που με έχει πιάσει σήμερα? Μήπως είμαι έγκυος κι εγώ σαν την @Makelen:lol:

Οι ίδιες σκέψεις περνάνε και μένα από το μυαλό μου παρόλο που είχα εμφυτευση

Θα τα καταφέρουμε!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Pagotoula είπε:

εκανε χρονια προσπαθειες; ηταν πρωτη; γιατι καμια φορα εχω παρατηρησει πως αν δεν συντρεχουν πολλα και διαφορα θεματα, σου καθεται γρηγορα (αν οχι και με την πρωτη) ασχετως ηλικιας δηλαδη. ενω αμα ολο και καποιο καινουριο θεμα προκυπτει και δεν σου καθεται, τελικα ταλαιπωριεσαι και πολυ καιρο.

@Pagotoula ισχύει σε κάποιο βαθμό αυτό που λες. Παίζουν και οι συγκυρίες και η τύχη και όλα.. Το συγκεκριμένο ζευγάρι προσπαθούσε καιρό φυσιολογικά, είχαν διάφορα θέματα και οι 2, προχώρησαν στην 1η που κατέληξε άδοξα πριν 1 χρόνο (παλίνδρομη) και τώρα ήταν η δεύτερη. Στο ιασώ στον Παντ.. Τρομπ.. 

Διαφημίσεις

Εννοειται οτι αυτο σκεφτόμουν ! Κι ελεγα ας βρεθεί τουλαχιστον κάποιος να μου το βρει -πει να μην ελπιζω τζάμπα 

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Κορίτσια τον τελευταίο καιρό σκεφτόμουν τον προεμφυτευτικο έλεγχο 

Αλλά δεν έχω ιδέα, δηλαδή 

1. Γίνεται σε κατεψυγμένα 3 ημερων;

2. Γίνεται σε δημόσιο φορεα;

3. Πόσο κοστίζει;

Αν κάποια κοπέλα έχει εμπειρία θα ήθελα τις γνώσεις της

πρίν από 32 λεπτά , Zenia82 είπε:

Iraki  μου σε ευχαριστώ τοσο πολύ για τα λόγια σου..έχουμε δοκιμάσει σχεδόν το ίδιο. Την πρώτη φορά 150 μονάδες meriofert και τη δευτερη σε συνδυασμό με κλομιφαινη. Μπορεί να έχω 3 με 4 ωαρια όμως δεν μεγαλώνουν με τον ίδιο ρυθμό και καταλήγω στο ένα.Μου είπαν να πάμε με φρέσκα κ όχι βλαστοκυστη για να μη τα χάσουμε, διαβάζοντας εδώ καταλαβα ότι όλοι μιλούσαν για 3ης υποψιάζομαι ότι έγινε επειδή έπεφτε Κυριακή? (Ένα πιθανό σεναριο) Επειδή τη πρώτη φορά στάθηκα τυχερή κ πήρα δύο ωαρια μου είπαν θα κάνεις άλλες δυο διεγέρσεις να μαζέψεις 4 να τα αφήσουμε βλαστοκύστες. Και κολλήσαμε εκεί.Ο καλός κυκλος με χαμηλή fsh δεν ερχονταν κ δεν μου είπαν να πάμε με φυσικό. Πίστευα ότι όταν υπάρχει υψηλη fsh ο κυκλος δεν αξιοποιείται γενικά και όταν πέρασε ο καιρός κ μου είπαν να κάνουμε φυσικούς θύμωσα που δεν το πρότειναν νωρίτερα.  Η fsh ειναι από 10 μέχρι 20. Εσύ με φυσικους πας? Ότι καλύτερο σου εύχομαι από τη ψυχή μου!!!

Κορίτσι μου εγώ 1,5 χρόνο πριν είχα fsh 15. Από τότε δεν έχω κάνει ποτέ ξανά την εξέταση. Πάω κάθε μήνα με φυσικό κύκλο και 1-2 φορές το έχω χάσει. Πάντα με βάζει για ωοληψια, κοιτάει μόνο αν μεγαλώνει και τις εξετάσεις μου lh, prg, e2. Δεν ξέρω γιατί δεν σε προχωράει 

Δίνει μαζί και προβιοτικά και υπόθετο για τους μύκητες προληπτικά. Εγώ που είμαι και πολύ εύκολη στους μύκητες και πάλι δεν έβγαλα. Βασικά είχα μία ήπια φαγούρα μετά που τελείωσα την θεραπεία για 2-3 μέρες αλλά έφυγαν με travocort και πλύσεις με χαμομήλι.  

σε μια φίλη μου που έγραφε εδώ παλιά δεν έδωσε και έβγαλε για πρώτη φορά στη ζωή της μύκητες που την ταλαιπωρούν ακόμα....

5 ώρες πρίν, Natassou85 είπε:

Κοριτσια μ καλησπερα.. αδιαθετησα σημερα κ αυριο θα ξεκινησω τη διαδικασια για ετ .. ειναι η 2η που θα κανω τη πρωτη εβαλα 2 βλαστοκυστες μια 3ββ κ μια 4βα κ δεν τα καταφερα.. ο γιατρος απεδωσε στα εμβρυα την αποτυχια .. τωρα θα βαλω 2 βλαστοκυστες μια 4αα κ μια 4αβ ;; Ρε κοριτσια ποιοτικα ειναι πιο καλες πιστευετε να χω περισσοτερες πιθανοτητες;; Εχω παλι αγχος εκει π λεγα οτι γινει ..

Λογικό να έχεις άγχος! Να εισαι αισιόδοξη οτι τώρα με αυτές τις βλαστοκυστες που είναι καλής ποιοτητας κ ελεγμενες θα τα καταφέρετε. Θυμάμαι την ιστορία σου γιατί κ εγώ με προεμφυτευτικο παω κ μάλιστα στον ίδιο γιατρό. Με το καλό σου ευχομαι να υποδεχτεις τα γερά εμβρυακια σας! 

πρίν από 35 λεπτά , Vk79 είπε:

3. Πόσο κοστίζει;

Καλησπέρα!!! Δεν ξέρω κ πολλα, θα σου πω λίγα που έμαθα γιατι παμε με προεμφυτευτικο. 1. Νομίζω κάνουν καλυτερα σε βλαστοκυστες έλεγχο που έχουν περιπου 150 κύτταρα ενώ των 3 ημερών έμβρυο έχει περιπου 10 κύτταρα, ώστε να μπορούν να παρουν το δείγμα για τη βιοψία με περισσότερη ασφάλεια μην τυχει κ δεν επιβιώσει μετά. Ίσως όμως να γίνεται κ σε 3 ημερών δεν αποκλείεται. 2. Σε δημόσιο έχω διαβάσει στο ίντερνετ για το Πανεπιστ. Νοσοκομείο Ιωαννίνων ότι κάνουν. 3. Η τιμή παει ανάλογα τον αριθμο των εμβρύων αλλά με τη βιοψια κ ολα βγαίνει 3000-3500€.

3 ώρες πρίν, Zenia82 είπε:

Είμαι στεναχωρημενη..από τον νοεμβρη μέχρι σήμερα κατάφερα να πάρω μόνο ένα ωάριο το οποίο γονιμοποιήθηκε 3η μερας 6 κυττάρων. μετα ακολούθησαν 4 κύκλοι με υψηλή fsh, κυστικα και ακυρώσεις. Φτάσαμε Μάρτη πήραμε ένα δεν γονιμοποιήθηκε, Απριλης έσπασε το ωάριο πριν την ωοληψια, Μάιος ήταν αδειο.  Αφησαμε το εμβρυακι να γίνει βλαστοκυστη να προχωρήσω με το ένα αλλά δυστυχώς σταμάτησε.Πως να συνεχίσω όταν δε βλέπω λίγο φως ένα σημάδι που να δείχνει ότι κάπως θα προχωρήσει η κατάσταση. Ο δρόμος μοιάζει μακρύς κ ανηφορικός. Αντί να μαζεύω ωαρια μαζεύω πίκρες.  

Για να φτάσουμε στην κορυφή αυτου του δρόμου σίγουρα έχει μεγάλη ανηφόρα κ έχεις δίκιο να νιώθεις έτσι. Λυγίσουμε αλλά ξανά σηκωνόμαστε! Γνώμη μου ξεκουράσου παρε μια ανάσα κ σκέψου τη θέα που θα έχει από την κορυφή!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Vk79 είπε:

3. Πόσο κοστίζει;

1.Ο γιατρός μου μου ότι είπε αναφέρει παραπανω η Penaki, είναι πιο αξιοπιστος σε βλαστοκυστες.

2. Έχεις δυνατοτητα να στείλεις για προεμφυτευτικο τα εμβρυα σου αν κάνεις εξωσωματικη σε δημόσιο νοσοκομείο, και να μην εχουν αυτοί εργαστήριο συνεργάζονται με κάποιο ιδιωτικό. Έτσι μου είχαν πει τουλάχιστον σε κανα2 που ρώτησα, δεν ξέρω αν ισχύει για όλα.

3. Η τιμή εξαρτάται από το εργαστήριο που συνεργάζονται και απο τον αριθμο των εμβρύων. Ο γιατρός μου για λίγα εμβρυα μου είπε να υπολογίζω 250€-300€/εμβρυο, σε πολλά πιθανόν να γίνεται καλύτερη τιμή.

4. Ειχα διαβάσει οτι υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να μπορείς να κάνεις προεμφυτευτικο, πχ να είσαι πάνω από 40 (οποτε και υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες για χρωμοσωμικες ανωμαλιες) ή να έχεις κάποιο γονίδιο σας που δε θέλετε να μεταφερθει στο εμβρυο ή προηγούμενες αποβολες. Αλλιώς δεν ξέρω με ποια διαδικασία μπορεί να γίνει για καθαρά προληπτικο ελεγχο.

• Ευχαριστώ 1

3 hours ago, Zenia82 said:

Είμαι στεναχωρημενη..από τον νοεμβρη μέχρι σήμερα κατάφερα να πάρω μόνο ένα ωάριο το οποίο γονιμοποιήθηκε 3η μερας 6 κυττάρων. μετα ακολούθησαν 4 κύκλοι με υψηλή fsh, κυστικα και ακυρώσεις. Φτάσαμε Μάρτη πήραμε ένα δεν γονιμοποιήθηκε, Απριλης έσπασε το ωάριο πριν την ωοληψια, Μάιος ήταν αδειο.  Αφησαμε το εμβρυακι να γίνει βλαστοκυστη να προχωρήσω με το ένα αλλά δυστυχώς σταμάτησε.Πως να συνεχίσω όταν δε βλέπω λίγο φως ένα σημάδι που να δείχνει ότι κάπως θα προχωρήσει η κατάσταση. Ο δρόμος μοιάζει μακρύς κ ανηφορικός. Αντί να μαζεύω ωαρια μαζεύω πίκρες.  

Zenia82, σου γράφω για να πάρεις λίγο θάρρος μέσα σε 8 μήνες και 9 οωληψιες κατάφερα να έχω ένα εμβρυο 3ης μέρας μόνο....Μεγάλη στεναχωρια και πίεση...πιστεψα ότι ολα τελειωσαν εδω. Και εκει που ήμουν στα ταρταρα ακόλουθησαν 2 ωοληψιες που και σε αυτες κατάφερα και συγκεντρωσα αλλα 3 έμβρυα....τσακ μπαμ.....τόσο τσακ μπαμ που εγω δυσκοκολεύομαι να το πιστεψω. Μην το βάζεις κάτω...είναι αγωνας διαρκείας αλλά θα βρεθει το καλό ωάριο.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 40 λεπτά , Penaki είπε:

Λογικό να έχεις άγχος! Να εισαι αισιόδοξη οτι τώρα με αυτές τις βλαστοκυστες που είναι καλής ποιοτητας κ ελεγμενες θα τα καταφέρετε. Θυμάμαι την ιστορία σου γιατί κ εγώ με προεμφυτευτικο παω κ μάλιστα στον ίδιο γιατρό. Με το καλό σου ευχομαι να υποδεχτεις τα γερά εμβρυακια σας! 

Καλησπέρα!!! Δεν ξέρω κ πολλα, θα σου πω λίγα που έμαθα γιατι παμε με προεμφυτευτικο. 1. Νομίζω κάνουν καλυτερα σε βλαστοκυστες έλεγχο που έχουν περιπου 150 κύτταρα ενώ των 3 ημερών έμβρυο έχει περιπου 10 κύτταρα, ώστε να μπορούν να παρουν το δείγμα για τη βιοψία με περισσότερη ασφάλεια μην τυχει κ δεν επιβιώσει μετά. Ίσως όμως να γίνεται κ σε 3 ημερών δεν αποκλείεται. 2. Σε δημόσιο έχω διαβάσει στο ίντερνετ για το Πανεπιστ. Νοσοκομείο Ιωαννίνων ότι κάνουν. 3. Η τιμή παει ανάλογα τον αριθμο των εμβρύων αλλά με τη βιοψια κ ολα βγαίνει 3000-3500€.

Για να φτάσουμε στην κορυφή αυτου του δρόμου σίγουρα έχει μεγάλη ανηφόρα κ έχεις δίκιο να νιώθεις έτσι. Λυγίσουμε αλλά ξανά σηκωνόμαστε! Γνώμη μου ξεκουράσου παρε μια ανάσα κ σκέψου τη θέα που θα έχει από την κορυφή!!!

Τι ωραία που τα είπες penaki σ ευχαριστώ!!

πρίν από 7 λεπτά , Mary1976 είπε:

Zenia82, σου γράφω για να πάρεις λίγο θάρρος μέσα σε 8 μήνες και 9 οωληψιες κατάφερα να έχω ένα εμβρυο 3ης μέρας μόνο....Μεγάλη στεναχωρια και πίεση...πιστεψα ότι ολα τελειωσαν εδω. Και εκει που ήμουν στα ταρταρα ακόλουθησαν 2 ωοληψιες που και σε αυτες κατάφερα και συγκεντρωσα αλλα 3 έμβρυα....τσακ μπαμ.....τόσο τσακ μπαμ που εγω δυσκοκολεύομαι να το πιστεψω. Μην το βάζεις κάτω...είναι αγωνας διαρκείας αλλά θα βρεθει το καλό ωάριο.

Σ ευχαριστώ που θελήσες να μου δώσεις λίγο κουράγιο. Σου εύχομαι ένα από αυτά να είναι το μωράκι σου!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Nels είπε:

1.Ο γιατρός μου μου ότι είπε αναφέρει παραπανω η Penaki, είναι πιο αξιοπιστος σε βλαστοκυστες.

2. Έχεις δυνατοτητα να στείλεις για προεμφυτευτικο τα εμβρυα σου αν κάνεις εξωσωματικη σε δημόσιο νοσοκομείο, και να μην εχουν αυτοί εργαστήριο συνεργάζονται με κάποιο ιδιωτικό. Έτσι μου είχαν πει τουλάχιστον σε κανα2 που ρώτησα, δεν ξέρω αν ισχύει για όλα.

3. Η τιμή εξαρτάται από το εργαστήριο που συνεργάζονται και απο τον αριθμο των εμβρύων. Ο γιατρός μου για λίγα εμβρυα μου είπε να υπολογίζω 250€/εμβρυο, σε πολλά πιθανόν να γίνεται καλύτερη τιμή.

4. Ειχα διαβάσει οτι υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να μπορείς να κάνεις προεμφυτευτικο, πχ να είσαι πάνω από 40 (οποτε και υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες για χρωμοσωμικες ανωμαλιες) ή να έχεις κάποιο γονίδιο σας που δε θέλετε να μεταφερθει στο εμβρυο ή προηγούμενες αποβολες. Αλλιώς δεν ξέρω με ποια διαδικασία μπορεί να γίνει για καθαρά προληπτικο ελεγχο.

Έχεις δίκιο για το 4. έτσι είναι. Εγώ ειχα καθ εξιν αποβολές γιατί έχω παθολογικο καρυοτυπο κ κάνω έλεγχο. Απλά για το 3. η τιμή/ έμβρυο είναι 250-350 + τη βιοψία κ καταψυξη λογικά παει 1000-1200. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Vk79 είπε:

3. Πόσο κοστίζει;

μια γνωστη εκανε προεμφυτευτικο σε 3η μερας (λογω θεματος στο σπερμα) και επιασε μετα απο πολλες αποτυχιες. Πριν 1 μηνα γεννησε

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...