Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ναι ξεκίνησα μια μίνι διέγερση με 2 ωάρια μόνο μπουαχαχαχαχαχα

Τωρα το ειδα ναι! Μια χαρα ειναι και τα δυο με μινι διέγερση.. καλη επιτυχια ευχομαι αρα τωρα θα ξερεις τη πορεια ποια μερα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Angot είπε:

Υπέροχα αντε κοντεύεις... Δε σ έδωσε εξετασεις κλπ τωρα; 

Εγω ήταν να πάω μεθαύριο, αλλα επειδη λείπει ταξίδι ο άντρας μ, εκλεισα ραντεβού για 16/4. Βέβαια εχω τέτοια ανυπομονησία και τέτοιο άγχος, που το μετάνιωσα που το άλλαξα, αλλα κρίμα είναι να μην την ακούσει κ κεινος! 

Να σου πω την αλήθεια εγώ θα πήγαινα δε θ άντεχα κ ας ξαναπήγαινα μετά 

Χαχα 

Όχι δε μου έδωσε ακόμα εξετάσεις 

Συνεχίζω την αγωγή μου κανονικά που έπαιρνα από την έμβρυομεταφορα και βλέπουμε

πρίν από 55 λεπτά , Zenia82 είπε:

Είμαι στεναχωρημενη..από τον νοεμβρη μέχρι σήμερα κατάφερα να πάρω μόνο ένα ωάριο το οποίο γονιμοποιήθηκε 3η μερας 6 κυττάρων. μετα ακολούθησαν 4 κύκλοι με υψηλή fsh, κυστικα και ακυρώσεις. Φτάσαμε Μάρτη πήραμε ένα δεν γονιμοποιήθηκε, Απριλης έσπασε το ωάριο πριν την ωοληψια, Μάιος ήταν αδειο.  Αφησαμε το εμβρυακι να γίνει βλαστοκυστη να προχωρήσω με το ένα αλλά δυστυχώς σταμάτησε.Πως να συνεχίσω όταν δε βλέπω λίγο φως ένα σημάδι που να δείχνει ότι κάπως θα προχωρήσει η κατάσταση. Ο δρόμος μοιάζει μακρύς κ ανηφορικός. Αντί να μαζεύω ωαρια μαζεύω πίκρες.  

Εμένα ο γιατρός μου δε μου ζητούσε ποτέ εξετάσεις ορμονικές πριν την ωοληψια εννοώ την fsh 

Καλά ο δικός μου γενικά λειτουργεί τελείως διαφορετικά απ' όλους που βλέπω εδώ μέσα 

Τι να πω 

Μήπως μια μικρή διέγερση ;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , ksvolimi είπε:

Τωρα το ειδα ναι! Μια χαρα ειναι και τα δυο με μινι διέγερση.. καλη επιτυχια ευχομαι αρα τωρα θα ξερεις τη πορεια ποια μερα;

Δεν έχω κάνει ωοληψια ακόμα. Την Παρασκευή 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 6 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ναι ξεκίνησα μια μίνι διέγερση με 2 ωάρια μόνο μπουαχαχαχαχαχα

@νικηαντωνια81 φίλη μου προσφάτως με κανονική διέγερση πήρε τελικά 2! γονιμοποιήθηκε μόνο το 1, το οποίο και έφτασε βλαστοκύστη. Το έβαλε και είναι 8 εβδομάδων τώρα! Ετών 42!! you never know :roll:

• Μου αρέσει 8

πρίν από 42 λεπτά , Σποράκι είπε:

Δυστυχώς όταν μας λένε ότι δεν βρήκαν ωάριο είναι μαχαιριά. Πρέπει όμως να βρεις τη δύναμη να συνεχίσεις, αυτό το πρόβλημα έχουν οι φυσικοί κύκλοι. Πίστη και δύναμη χρειάζεται. Θα τα καταφέρεις, ένα καλό ωάριο θελουμε και θα έρθει…

Μακαρι σπορακι..αυτό το ένα περιμένω κ εγω αλλά άφαντο!!

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , KoraliaP είπε:

@νικηαντωνια81 φίλη μου προσφάτως με κανονική διέγερση πήρε τελικά 2! γονιμοποιήθηκε μόνο το 1, το οποίο και έφτασε βλαστοκύστη. Το έβαλε και είναι 8 εβδομάδων τώρα! Ετών 42!! you never know :roll:

Καλά ναι σίγουρα μπορεί να συμβεί. Και θα συμβεί γιατί οι πιπίλες περιμένουν !!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 13 λεπτά , Ellidr είπε:

Να σου πω την αλήθεια εγώ θα πήγαινα δε θ άντεχα κ ας ξαναπήγαινα μετά 

Χαχα 

Όχι δε μου έδωσε ακόμα εξετάσεις 

Συνεχίζω την αγωγή μου κανονικά που έπαιρνα από την έμβρυομεταφορα και βλέπουμε

Εμένα ο γιατρός μου δε μου ζητούσε ποτέ εξετάσεις ορμονικές πριν την ωοληψια εννοώ την fsh 

Καλά ο δικός μου γενικά λειτουργεί τελείως διαφορετικά απ' όλους που βλέπω εδώ μέσα 

Τι να πω 

Μήπως μια μικρή διέγερση ;

Μου ζητούσε fsh γιατί αν είναι υψηλή δε θα έχω καλή ανταπόκριση στα φάρμακα.  Κάναμε ήπια διέγερση τη πρώτη φορά πήραμε 2 ωαρια γονιμοποιήθηκαν και τα βάλαμε φρέσκα δεύτερης μερας δε πετυχε. Μετά κάναμε ακόμα μια πήραμε το ένα που γονιμοποιήθηκε έφτασε μέχρι 3η μέρα αλλά δεν προχώρησε. 

πρίν από 11 λεπτά , KoraliaP είπε:

Παρηγορητικο ομολογουμένως..❤

πρίν από 14 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Δεν έχω κάνει ωοληψια ακόμα. Την Παρασκευή 

Με το καλό να τα πάρεις κ τα δύο.  Νίκη μου εσύ έχεις ένα παιδάκι αν θυμάμαι καλά?

38 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Κορίτσια είχα 3 ωάρια το Σάββατο και εχθές είδαμε 2. Το τρίτο σταμάτησε να μεγαλώνει. Ας ελπίσουμε τα 2 να είναι καλά.

Μα φυσικά και το σκεφτόμαστε όλες. 

37 minutes ago, ksvolimi said:

Το οξύμωρο ειναι οτι δεν ειχα καν εμφύτευση στα υγιή και στα δυο που ειχα ηταν βιοχημική ωστοσο ο Γιατρος μου επιμενει ο νεος οτι ηταν λαθος ο τρόπος απόψυξης και βιοψίας οποτε καπως τα καταδικάσαμε .. anyway πανε αυτα, εσυ τωρα θα κανεις καποια προσπαθεια;

Ναι καλε! Εννοειται την πρωτη φορα που εμεινα στην 4η ετ ειπα τουλαχιστον μενω εγκυος και ας ηταν βιοχημική δε στεναχωρηθηκα τοσο απλα εγω περυσι ειχα μπλεξει με σουπερ ακατάλληλο μ…. Αγιογδύτη  εκμεταλλευτή ..

Με το καλο!!!!

Ευχαριστώ ρε κορίτσια. Είναι παρήγορο αυτό. Όχι τίποτε άλλο, είναι που βγαίνω και συχνά σωστή στην διαίσθηση μου όσον αφορά το σώμα μου.   

eardp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Zenia82 είπε:

Μου ζητούσε fsh γιατί αν είναι υψηλή δε θα έχω καλή ανταπόκριση στα φάρμακα.  Κάναμε ήπια διέγερση τη πρώτη φορά πήραμε 2 ωαρια γονιμοποιήθηκαν και τα βάλαμε φρέσκα δεύτερης μερας δε πετυχε. Μετά κάναμε ακόμα μια πήραμε το ένα που γονιμοποιήθηκε έφτασε μέχρι 3η μέρα αλλά δεν προχώρησε. 

Με το καλό να τα πάρεις κ τα δύο.  Νίκη μου εσύ έχεις ένα παιδάκι αν θυμάμαι καλά?

Ναι έχω ένα γιο 7 ετών!!!!!!

εχω και ένα 2ης μερασ κατάψυξη . Θα δούμε.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Zenia82 είπε:

Ατυχία ρε γαμώτο

• Λυπημένη/-ος 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

25 minutes ago, Zenia82 said:

Γλυκουλα μου, μη στενοχωριεσαι σε παρακαλώ. Σαν να ακουω εμένα τις νυχτες που πικραινομαι. Εσυ μη χάνεις το κουράγιο σου, θα ερθει η ώρα που θα βρεθεί το καλό εμβρυακι, οι κυκλοι δεν είναι όλοι ίδιοι, η κάθε φορά είναι διαφορετική. Έχετε δοκιμάσει με διαφορετικές μεθόδους διέγερση ή με την ίδια από την αρχή? Κάθε διαφορετική δίνει άλλα αποτελέσματα κ ίσως πρεπει να δοκιμάσεις κ εντελώς φυσικό κάποια στιγμή. Παρακολουθώ εδώ τις αναρτήσεις σου όμως δε τα θυμάμαι όλα κ ειναι δυσκολο να βρω που τα είχες αναφέρει ξανά, αλλά θα ήθελες να μας πεις που κυμαινονται τώρα οι ορμόνες σου? Ακουγονται εδώ μέσα κ επιτυχίες με πολυ υψηλή FSH να ξέρεις. Κατ αρχήν γράφεις ότι τα βάλατε 2ης μέρας: αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό, όλοι 3ης ή 5ης τα βάζουν, περιεργο λοιπον. Επισης δεν καταλαβαίνω γιατί σε ακυρώνουν κ δεν προχωράτε να παρετε το φυσικό του μήνα τουλάχιστον. Αυτό θα σε βοηθούσε ψυχολογικά να περπατανε οι μήνες χωρίς να χάνεις χρόνο. Αν κάποιος κυκλος δεν έχει ωάριο μην ανησυχείς, είναι κι αυτό στο προγραμμα. Μην αφήσεις όμως ποτε να χαθεί ανεκμεταλλευτος κυκλος κ παρε γνώμη κ από άλλου. Όλα θα φτιάξουν, θα δεις! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , KoraliaP είπε:

εκανε χρονια προσπαθειες; ηταν πρωτη; γιατι καμια φορα εχω παρατηρησει πως αν δεν συντρεχουν πολλα και διαφορα θεματα, σου καθεται γρηγορα (αν οχι και με την πρωτη) ασχετως ηλικιας δηλαδη. ενω αμα ολο και καποιο καινουριο θεμα προκυπτει και δεν σου καθεται, τελικα ταλαιπωριεσαι και πολυ καιρο.

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Εγω ήταν να πάω μεθαύριο, αλλα επειδη λείπει ταξίδι ο άντρας μ, εκλεισα ραντεβού για 16/4. Βέβαια εχω τέτοια ανυπομονησία και τέτοιο άγχος, που το μετάνιωσα που το άλλαξα, αλλα κρίμα είναι να μην την ακούσει κ κεινος! 

Εγω να ξερεις οποτε πηγαινα μονη στο γιατρό τραβαγα σε βίντεο τον υπέρηχο και του το εδειχνα... Σίγουρα δεν ειναι το ιδιο με το να ειναι εκει αλλα κατι είναι και αυτό...Σου δινω ιδεα για αλλη φορά:wub:

πρίν από 11 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

εχω και ένα 2ης μερασ κατάψυξη . Θα δούμε.

Καλη επιτυχία κοριτσακι μου την Παρασκευή!!!!:wub:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...