Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Την Κυριακή θα πάρω το duphaston για να μου έρθει περίοδος. Υπολογίζω 25 περίπου του μήνα να μου έρθει για να ξεκινήσω. 

Με το καλό!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι στεναχωρημενη..από τον νοεμβρη μέχρι σήμερα κατάφερα να πάρω μόνο ένα ωάριο το οποίο γονιμοποιήθηκε 3η μερας 6 κυττάρων. μετα ακολούθησαν 4 κύκλοι με υψηλή fsh, κυστικα και ακυρώσεις. Φτάσαμε Μάρτη πήραμε ένα δεν γονιμοποιήθηκε, Απριλης έσπασε το ωάριο πριν την ωοληψια, Μάιος ήταν αδειο.  Αφησαμε το εμβρυακι να γίνει βλαστοκυστη να προχωρήσω με το ένα αλλά δυστυχώς σταμάτησε.Πως να συνεχίσω όταν δε βλέπω λίγο φως ένα σημάδι που να δείχνει ότι κάπως θα προχωρήσει η κατάσταση. Ο δρόμος μοιάζει μακρύς κ ανηφορικός. Αντί να μαζεύω ωαρια μαζεύω πίκρες.  

• Λυπημένη/-ος 9

2 ώρες πρίν, Troia είπε:

Δεν θα τρεχεις απαραίτητα, αντιμετωπιζεται.

Στο Σφακ. είσαι; Δείξε το dvd και σε άλλους πριν ξεκινήσεις. Ετοιμάσου να οργιάσουν οι μύκηττες μετά την αγωγή που σου προτείνιει... Στο Έλενα έχεις πάει;

Ναι,σε αυτόν. Μονο χαπια μου ειπε να παρω γιατι ειναι ηπια. Εχω ακούσει τα καλύτερα γι αυτον και μετα τις απογοητεύσεις που εφαγα θελω να εμπιστευτώ καποιον γιατρο. 

πρίν από 2 λεπτά , Zenia82 είπε:

Είμαι στεναχωρημενη..από τον νοεμβρη μέχρι σήμερα κατάφερα να πάρω μόνο ένα ωάριο το οποίο γονιμοποιήθηκε 3η μερας 6 κυττάρων. μετα ακολούθησαν 4 κύκλοι με υψηλή fsh, κυστικα και ακυρώσεις. Φτάσαμε Μάρτη πήραμε ένα δεν γονιμοποιήθηκε, Απριλης έσπασε το ωάριο πριν την ωοληψια, Μάιος ήταν αδειο.  Αφησαμε το εμβρυακι να γίνει βλαστοκυστη να προχωρήσω με το ένα αλλά δυστυχώς σταμάτησε.Πως να συνεχίσω όταν δε βλέπω λίγο φως ένα σημάδι που να δείχνει ότι κάπως θα προχωρήσει η κατάσταση. Ο δρόμος μοιάζει μακρύς κ ανηφορικός. Αντί να μαζεύω ωαρια μαζεύω πίκρες.  

Λες κ έχουμε γεράσει ρε γαμωτο και τα μαζεύουμε τα ωάρια με το σταγονόμετρο κ είναι και κακής ποιότητας τα περισσότερα. Τι να πω; 

Τισκεφτεσαι να κάνεις;

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 2 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Λες κ έχουμε γεράσει ρε γαμωτο και τα μαζεύουμε τα ωάρια με το σταγονόμετρο κ είναι και κακής ποιότητας τα περισσότερα. Τι να πω; 

Τισκεφτεσαι να κάνεις;

Η ψυχή μου γέρασε σίγουρα..όχι ότι είμαι και μικρή 40 θα γίνω το Σεπτέμβρη..το μόνο που μπορώ να καταλογισω στο γιατρο είναι ότι δεν μου πρότεινε να κάνω φυσικους κ μου ακύρωσε 5 κύκλους λόγω υψηλής fsh. Ίσως λέω ίσως να επαιρνα κάτι. Είδα όμως ότι κ με τους φυσικούς από τη μια ατυχία στην άλλη. Θα αλλάξω γιατρό χωρίς βέβαια να περιμενω θαύματα γιατί το βασικό πρόβλημα είμαι ΕΓΩ

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Zenia82 είπε:

Δυστυχώς όταν μας λένε ότι δεν βρήκαν ωάριο είναι μαχαιριά. Πρέπει όμως να βρεις τη δύναμη να συνεχίσεις, αυτό το πρόβλημα έχουν οι φυσικοί κύκλοι. Πίστη και δύναμη χρειάζεται. Θα τα καταφέρεις, ένα καλό ωάριο θελουμε και θα έρθει…

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

11 ώρες πρίν, KoraliaP είπε:

@Maroxmarox @Makelen όλα μια χαρά κορίτσια :) είδαμε και εύκολα το μωρό γιατί όλο κουνιόταν. 

@Καντι Με τον Παπαπαναγιώτου στο Έμβρυο. Το μόνο σχόλιο πως ο μπέμπης είναι 2 βδομάδες πιο μεγάλος και θα δούμε ξανά καμπύλη σακχάρου μήπως ξεκινήσω διατροφή (βαρύ χαχα) . Κάνω υπογλυκαιμία στην καμπύλη μου και προ μωρού

Δεν πειραζει σημασία εχει οτι το μωράκι ειναι καλα, ολα θα τα αντέξεις μάνα !!!

2 ώρες πρίν, Troia είπε:

Στο Σφακ. είσαι; Δείξε το dvd και σε άλλους πριν ξεκινήσεις. Ετοιμάσου να οργιάσουν οι μύκηττες μετά την αγωγή που σου προτείνιει... Στο Έλενα έχεις πάει;

Ε όχι κι αν εχω πάρει αντιβιωση, ουτε μια φορα δεν ειχα μύκητες.

πρίν από 50 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ειδες ομως ρε παιδι μου ποσα άριστα έμβρυα μορφολογικά ειναι τελικα με ανωμαλία και μπορει να βρεις και ββ ποιοτητα ακομη και βγ και να δωσει κύηση τελειομηνη.. Κατερινακι κι (εγω Κατερινα ειμαι  και εγω ) ποτε με το καλο ξεκινας;

Ειμαι ζωντανό παράδειγμα 5ΑΑ η τελεια βλαστοκύστη με down

πρίν από 23 λεπτά , Zenia82 είπε:

Νομιζω οτι πρεπει μα δώσεις ενα χρόνο περιθώριο στον οργανισμό σου,

πρίν από 21 λεπτά , anna.k είπε:

Ναι,σε αυτόν. Μονο χαπια μου ειπε να παρω γιατι ειναι ηπια. Εχω ακούσει τα καλύτερα γι αυτον και μετα τις απογοητεύσεις που εφαγα θελω να εμπιστευτώ καποιον γιατρο. 

Και πολυ καλα εχεις ακουσει! Εγω τουλαχιστον ετσι εκανα τον γιο μου.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 44 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Αυτό ισχύει! Μου το έχει αναφέρει ο γιατρός μου του έχει τύχει δηλ. Και πάλι θέμα τύχης είναι όλα 

Εννοειται αυτο συνεχεια συμβαινει απλα αυτο δειχνει αυτο που λενε και οι εμβρυολογος ο χαρακτηρισμός δηλώνει καποιες προϋποθέσεις αλλα δυστυχως τιποτα αλλο στην Αμερικη που κανουν προεμφυτευτικο σχεδον ολες το αποκαλούν απλως beauty contest!

2 hours ago, Troia said:

Δίνει μαζί και προβιοτικά και υπόθετο για τους μύκητες προληπτικά. Εγώ που είμαι και πολύ εύκολη στους μύκητες και πάλι δεν έβγαλα. Βασικά είχα μία ήπια φαγούρα μετά που τελείωσα την θεραπεία για 2-3 μέρες αλλά έφυγαν με travocort και πλύσεις με χαμομήλι. 

24 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Με το καλό!

Σε ευχαριστώ πολύ!

21 minutes ago, anna.k said:

Κι εγώ στον ίδιο είμαι. Λογικά το ίδιο σχήμα αντιβιώσεων θα σου έδωσε.

eardp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Καντι είπε:

Ε όχι κι αν εχω πάρει αντιβιωση, ουτε μια φορα δεν ειχα μύκητες.

Ειμαι ζωντανό παράδειγμα 5ΑΑ η τελεια βλαστοκύστη με down

Νομιζω οτι πρεπει μα δώσεις ενα χρόνο περιθώριο στον οργανισμό σου,

Και πολυ καλα εχεις ακουσει! Εγω τουλαχιστον ετσι εκανα τον γιο μου.

Ετσι ειναι εγω εστειλα 9 για προεμφυτευτικο απο τα οποια τα δυο ηταν 5ΑΑ κ βγηκαν ακατάλληλα…τα υγιή ηταν  κατώτερο σε ποιοτητα 

πρίν από 23 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Τισκεφτεσαι να κάνεις;

Μην απογοητεύεσαι ολα γινονται λυσεις υπαρχουν και θα υπαρχουν επιμονη .σε καταλαβαινω απλα δες τις αντοχες σου και αναλογα προχωρας.. ομως θα βρεθει πιστευω ενα καλο που θα παει..

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ετσι ειναι εγω εστειλα 9 για προεμφυτευτικο απο τα οποια τα δυο ηταν 5ΑΑ κ βγηκαν ακατάλληλα…τα υγιή ηταν οτι κατώτερο σε ποιοτητα 

Πόσο οξύμωρο 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια που δεν είχατε ποτέ σας εμφύτευση, όπως εγώ. Περνάει από το μυαλό σας ποτέ η σκέψη ότι το σώμα σας δεν είναι σε θέση να κυοφορήσει λόγω κάποιου προβλήματος που δεν γνωρίζετε και ότι δεν θα τα καταφέρετε ποτέ?
Προσπαθώ να δω αν είναι μία φυσιολογική ανησυχία που την έχουμε όλες ή κάποιο προαίσθημα που έχω και θα βγει αληθινό :(  

Τι απαισιοδοξία είναι αυτή που με έχει πιάσει σήμερα? Μήπως είμαι έγκυος κι εγώ σαν την @Makelen:lol:

• Χαχα 3

eardp2.png

πρίν από 9 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ετσι ειναι εγω εστειλα 9 για προεμφυτευτικο απο τα οποια τα δυο ηταν 5ΑΑ κ βγηκαν ακατάλληλα…τα υγιή ηταν  κατώτερο σε ποιοτητα 

Μην απογοητεύεσαι ολα γινονται λυσεις υπαρχουν και θα υπαρχουν επιμονη .σε καταλαβαινω απλα δες τις αντοχες σου και αναλογα προχωρας.. ομως θα βρεθει πιστευω ενα καλο που θα παει..

Κορίτσια είχα 3 ωάρια το Σάββατο και εχθές είδαμε 2. Το τρίτο σταμάτησε να μεγαλώνει. Ας ελπίσουμε τα 2 να είναι καλά.

πρίν από 2 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια που δεν είχατε ποτέ σας εμφύτευση, όπως εγώ. Περνάει από το μυαλό σας ποτέ η σκέψη ότι το σώμα σας δεν είναι σε θέση να κυοφορήσει λόγω κάποιου προβλήματος που δεν γνωρίζετε και ότι δεν θα τα καταφέρετε ποτέ?
Προσπαθώ να δω αν είναι μία φυσιολογική ανησυχία που την έχουμε όλες ή κάποιο προαίσθημα που έχω και θα βγει αληθινό :(  

Τι απαισιοδοξία είναι αυτή που με έχει πιάσει σήμερα? Μήπως είμαι έγκυος κι εγώ σαν την @Makelen:lol:

Μα φυσικά και το σκεφτόμαστε όλες. 

• Μου αρέσει 4

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 6 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Πόσο οξύμωρο 

Το οξύμωρο ειναι οτι δεν ειχα καν εμφύτευση στα υγιή και στα δυο που ειχα ηταν βιοχημική ωστοσο ο Γιατρος μου επιμενει ο νεος οτι ηταν λαθος ο τρόπος απόψυξης και βιοψίας οποτε καπως τα καταδικάσαμε .. anyway πανε αυτα, εσυ τωρα θα κανεις καποια προσπαθεια;

πρίν από 2 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Κορίτσια είχα 3 ωάρια το Σάββατο και εχθές είδαμε 2. Το τρίτο σταμάτησε να μεγαλώνει. Ας ελπίσουμε τα 2 να είναι καλά.

Μα φυσικά και το σκεφτόμαστε όλες. 

Ναι καλε! Εννοειται την πρωτη φορα που εμεινα στην 4η ετ ειπα τουλαχιστον μενω εγκυος και ας ηταν βιοχημική δε στεναχωρηθηκα τοσο απλα εγω περυσι ειχα μπλεξει με σουπερ ακατάλληλο μ…. Αγιογδύτη  εκμεταλλευτή ..

πρίν από 50 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Την Κυριακή θα πάρω το duphaston για να μου έρθει περίοδος. Υπολογίζω 25 περίπου του μήνα να μου έρθει για να ξεκινήσω. 

Με το καλο!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , ksvolimi είπε:

Το οξύμωρο ειναι οτι δεν ειχα καν εμφύτευση στα υγιή και στα δυο που ειχα ηταν βιοχημική ωστοσο ο Γιατρος μου επιμενει ο νεος οτι ηταν λαθος ο τρόπος απόψυξης και βιοψίας οποτε καπως τα καταδικάσαμε .. anyway πανε αυτα, εσυ τωρα θα κανεις καποια προσπαθεια;

Ναι καλε! Εννοειται την πρωτη φορα που εμεινα στην 4η ετ ειπα τουλαχιστον μενω εγκυος και ας ηταν βιοχημική δε στεναχωρηθηκα τοσο απλα εγω περυσι ειχα μπλεξει με σουπερ ακατάλληλο μ…. Αγιογδύτη  εκμεταλλευτή ..

Με το καλο!!!!

Ναι ξεκίνησα μια μίνι διέγερση με 2 ωάρια μόνο μπουαχαχαχαχαχα

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...