Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

6 minutes ago, Natassou85 said:

Κοριτσια μ καλησπερα.. αδιαθετησα σημερα κ αυριο θα ξεκινησω τη διαδικασια για ετ .. ειναι η 2η που θα κανω τη πρωτη εβαλα 2 βλαστοκυστες μια 3ββ κ μια 4βα κ δεν τα καταφερα.. ο γιατρος απεδωσε στα εμβρυα την αποτυχια .. τωρα θα βαλω 2 βλαστοκυστες μια 4αα κ μια 4αβ ;; Ρε κοριτσια ποιοτικα ειναι πιο καλες πιστευετε να χω περισσοτερες πιθανοτητες;; Εχω παλι αγχος εκει π λεγα οτι γινει ..

Καλησπέρα! Είναι άριστες και οι δύο κοπέλα μου. Είναι πολύ καλύτερες από τις προηγούμενες, φυσικά και έχεις πιθανότητες. Καλή σου επιτυχία!

Αλήθεια, έκανες νέα διέγερση ή φυσικούς?

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλησπέρα! Είναι άριστες και οι δύο κοπέλα μου. Είναι πολύ καλύτερες από τις προηγούμενες, φυσικά και έχεις πιθανότητες. Καλή σου επιτυχία!

Αλήθεια, έκανες νέα διέγερση ή φυσικούς?

Οχι ειχα 4 βλαστοκυστες απο τη πρωτη διεγερση κ αυτες ειναι οι 2 που εμειναν ..

• Μπερδεμένη/-ος 1

5 minutes ago, Natassou85 said:

Οχι ειχα 4 βλαστοκυστες απο τη πρωτη διεγερση κ αυτες ειναι οι 2 που εμειναν ..

Καλά, και σου έβαλε πρώτα τις 2 μέτριες και άφησε τις άριστες για την 2η? Πρώτη μου φορά το ακούω αυτό. Θα μπορούσε τουλάχιστον να βάλει μία και μία την φορά. Ειλικρινά, τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα? 

• Μου αρέσει 4
  • Μπερδεμένη/-ος 1

eardp2.png

πρίν από 1 λεπτό , kateriiina25 είπε:

Καλά, και σου έβαλε πρώτα τις 2 μέτριες και άφησε τις άριστες για την 2η? Πρώτη μου φορά το ακούω αυτό. Θα μπορούσε τουλάχιστον να βάλει μία και μία την φορά. Ειλικρινά, τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα? 

Οχι κοριτσι μ εγω εκανα προεμφυτευτικο για ενα γονιδιο ..ειχα 11 βλαστοκυστες ..οι 7 ηταν παθολογικες ..κ εμειναν 4 ..οι μετριες ηταν 98% υγιης κ τις βαλαμε πρωτες ..και οι αριστες ηταν 93% υγιης ..αλλα ο γιατρος θεωρησε οτι ειναι πολυ μεγαλο το ποσοστο οπως κ ο αντρας μ κ ειπε να μεταφερθουν κ αυτες ..αν δε τα καταφερουμε θα παμε για νεα διεγερση

• Μου αρέσει 1

1 minute ago, Natassou85 said:

Οχι κοριτσι μ εγω εκανα προεμφυτευτικο για ενα γονιδιο ..ειχα 11 βλαστοκυστες ..οι 7 ηταν παθολογικες ..κ εμειναν 4 ..οι μετριες ηταν 98% υγιης κ τις βαλαμε πρωτες ..και οι αριστες ηταν 93% υγιης ..αλλα ο γιατρος θεωρησε οτι ειναι πολυ μεγαλο το ποσοστο οπως κ ο αντρας μ κ ειπε να μεταφερθουν κ αυτες ..αν δε τα καταφερουμε θα παμε για νεα διεγερση

Ααα είπα κι εγώ. Sorry, βιαστηκα να τον κατηγορήσω τον γιατρό χαχα

Καλή επιτυχία εύχομαι! Μακάρι να μην χρειαστεί άλλη διέγερση 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Troia είπε:

Εμενα μου ειχε πει απο την πρωτη στιγμη να περπαταω...

Αυτό είναι σχετικό διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα . Εγω λόγω δίδυμων δεν μπορούσα 

πρίν από 9 λεπτά , Natassou85 είπε:

Έλα καλά θα πάει αυτή τη φορά κανε θετικές σκέψεις ρε κορίτσι. 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 20 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Αυτό είναι σχετικό διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα . Εγω λόγω δίδυμων δεν μπορούσα 

Έλα καλά θα πάει αυτή τη φορά κανε θετικές σκέψεις ρε κορίτσι. 

Μακαρι ❤️

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

Είμαι πάνω από 6 εβδομάδων, και γενικά δεν έχω άλλα συμπτώματα. Μ ειπε συνέχιζω τα φαρμακα όπως πριν δεν αλλάζω κάτι! Της ειπα και ότι περπαταω κλπ αλλά δεν μ ειπε κρεβάτι! Εσυ θα χεις 2 γι αυτό έχεις τοσο νωρις συμπτώματα.!! 

Κ εγώ σήμερα είμαι 7 ακριβώς και τα συμπτώματα μου είναι ατονία έντονη οσφρηση και υπνηλία τπτ άλλο το ιδιαίτερο εκτός του αν κάθομαι πολύ ώρα σε καρέκλα τσιμπηματακια αναγουλες καθόλου 

πρίν από 1 λεπτό , Ellidr είπε:

Κ εγώ σήμερα είμαι 7 ακριβώς και τα συμπτώματα μου είναι ατονία έντονη οσφρηση και υπνηλία τπτ άλλο το ιδιαίτερο εκτός του αν κάθομαι πολύ ώρα σε καρέκλα τσιμπηματακια αναγουλες καθόλου 

Καρδουλα άκουσες; 

πρίν από 3 λεπτά , Angot είπε:

Καρδουλα ακουσες; 

Ναι κορίτσι μου την προηγούμενη Τετάρτη ακούσαμε καρδούλα 6+1 ήμουν τώρα πάλι θα πάω 8+1 να μου δώσει και το προγεννητικό πρώτα ο Θεός 

Εσύ ποτέ πας;

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Natassou85 είπε:

Κοριτσια μ καλησπερα.. αδιαθετησα σημερα κ αυριο θα ξεκινησω τη διαδικασια για ετ .. ειναι η 2η που θα κανω τη πρωτη εβαλα 2 βλαστοκυστες μια 3ββ κ μια 4βα κ δεν τα καταφερα.. ο γιατρος απεδωσε στα εμβρυα την αποτυχια .. τωρα θα βαλω 2 βλαστοκυστες μια 4αα κ μια 4αβ ;; Ρε κοριτσια ποιοτικα ειναι πιο καλες πιστευετε να χω περισσοτερες πιθανοτητες;; Εχω παλι αγχος εκει π λεγα οτι γινει ..

Να σε ρωτησω κατι;? για ποιο λογο δεν σου εβαλε τις καλες πρωτα; σου ειπε καποιον λογο;? Αυτες που σου εβαλε και απετυχες θεωρουνται μετριες.. ενω αυτες που θα σου βαλει τωρα.. η μια αριστη και η αλλη παρα πολυ καλη. Τωρα εχεις πολλες πιθανοτητες εννοειται.. αλλα γτ στα εκανε αναποδα; ποιον γιατρο εχεις;?

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Ααα είπα κι εγώ. Sorry, βιαστηκα να τον κατηγορήσω τον γιατρό χαχα

Καλή επιτυχία εύχομαι! Μακάρι να μην χρειαστεί άλλη διέγερση 

Ειδες ομως ρε παιδι μου ποσα άριστα έμβρυα μορφολογικά ειναι τελικα με ανωμαλία και μπορει να βρεις και ββ ποιοτητα ακομη και βγ και να δωσει κύηση τελειομηνη.. Κατερινακι κι (εγω Κατερινα ειμαι  και εγω ) ποτε με το καλο ξεκινας;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ειδες ομως ρε παιδι μου ποσα άριστα έμβρυα μορφολογικά ειναι τελικα με ανωμαλία και μπορει να βρεις και ββ ποιοτητα ακομη και βγ και να δωσει κύηση τελειομηνη.. Κατερινακι κι (εγω Κατερινα ειμαι  και εγω ) ποτε με το καλο ξεκινας;

Αυτό ισχύει! Μου το έχει αναφέρει ο γιατρός μου του έχει τύχει δηλ. Και πάλι θέμα τύχης είναι όλα 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, Ellidr είπε:

Ναι κορίτσι μου την προηγούμενη Τετάρτη ακούσαμε καρδούλα 6+1 ήμουν τώρα πάλι θα πάω 8+1 να μου δώσει και το προγεννητικό πρώτα ο Θεός 

Εσύ ποτέ πας;

Υπέροχα αντε κοντεύεις... Δε σ έδωσε εξετασεις κλπ τωρα; 

Εγω ήταν να πάω μεθαύριο, αλλα επειδη λείπει ταξίδι ο άντρας μ, εκλεισα ραντεβού για 16/4. Βέβαια εχω τέτοια ανυπομονησία και τέτοιο άγχος, που το μετάνιωσα που το άλλαξα, αλλα κρίμα είναι να μην την ακούσει κ κεινος! 

17 minutes ago, ksvolimi said:

Την Κυριακή θα πάρω το duphaston για να μου έρθει περίοδος. Υπολογίζω 25 περίπου του μήνα να μου έρθει για να ξεκινήσω. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...