Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Σε όλη την εγκυμοσύνη είχα πόνους περιόδου και υποχωρούσαν μόνο όταν ξάπλωνα.

Μην σε ανησυχεί έχει δίκιο η μαία 

Αλήθεια; από τη μια σκέφτομαι ότι κάτι συμβαίνει!και από την άλλη ότι το μπιζελακι κάνει δουλίτσα εκεί σα γι αυτό ποναω! Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 34 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια καλημέρα έχω ένα θεματακι.Η Μαια λέει είναι φυσιολογικό γτ μεγαλωμει η μητρα! Εχω εναν συνεχόμενο, σχεδόν μόνιμο ελαφρύ πόνο περιοδου (μεση-κοιλια) είναι απλά μια ενόχληση, οχι πονος ακριβώς, κυρίως όταν είμαι σε καρέκλα για αρκετή ώρα  ή όρθια. Ξαπλωτή οχι τόσο . Δεν  εχω δει αιμα η κατι έντονο για να με τρομάξει. Το είχε και κάποια από σας μήπως ή πρέπει να αρχίσω να ψάχνομαι; 

Και επίσης σήμερα έχω ζαλαδα! 

Καλημερα..! Πόσο εισαι τωρα ακριβως;? Εγω ειμαι 4w3d και εχω καθημερινα εντονα τραβηγματα.. τσιμπηματα.. ενοχλησεις κτλ (οχι πονους σαν περιοδου), πολυ πρησμενη κοιλια, αναγουλες, δυσφορια, ζαλαδες πολλες.. και μου ειπε οτι ολα ειναι φυσιολογικα! Τι να πω.. αν αυτο που νιωθεις δεν ηταν φυσιολογικο, δεν θα σου ελεγε να κατσεις στο κρεβατι ή να αυξησεις τα φαρμακα; νομιζω αδικα ανησυχεις..!

πρίν από 4 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα..! Πόσο εισαι τωρα ακριβως;? Εγω ειμαι 4w3d και εχω καθημερινα εντονα τραβηγματα.. τσιμπηματα.. ενοχλησεις κτλ (οχι πονους σαν περιοδου), πολυ πρησμενη κοιλια, αναγουλες, δυσφορια, ζαλαδες πολλες.. και μου ειπε οτι ολα ειναι φυσιολογικα! Τι να πω.. αν αυτο που νιωθεις δεν ηταν φυσιολογικο, δεν θα σου ελεγε να κατσεις στο κρεβατι ή να αυξησεις τα φαρμακα; νομιζω αδικα ανησυχεις..!

Είμαι πάνω από 6 εβδομάδων, και γενικά δεν έχω άλλα συμπτώματα. Μ ειπε συνέχιζω τα φαρμακα όπως πριν δεν αλλάζω κάτι! Της ειπα και ότι περπαταω κλπ αλλά δεν μ ειπε κρεβάτι! Εσυ θα χεις 2 γι αυτό έχεις τοσο νωρις συμπτώματα.!! 

πρίν από 18 λεπτά , Angot είπε:

Αλήθεια; από τη μια σκέφτομαι ότι κάτι συμβαίνει!και από την άλλη ότι το μπιζελακι κάνει δουλίτσα εκεί σα γι αυτό ποναω! Σε ευχαριστώ πολύ! 

Μα κάνει δουλειά εννοείται αλλά προσέχουμε κιόλας .

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 1 λεπτό , νικηαντωνια81 είπε:

Μα κάνει δουλειά εννοείται αλλά προσέχουμε κιόλας .

Ε περπαταω κανένα μιαωρο τη μέρα, οχι συνεχόμενα! Και σκέφτομαι μήπως κάνει κακό! Δεν γίνεται κ αλλιώς όμως! 

Λενε ομως πως αν περπατούσες και πριν την εγκυμοσύνη, δεν βλέπτει! Εγω εκανα σίγουρα 3 χλμ την ημερα

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

Ε περπαταω κανένα μιαωρο τη μέρα, οχι συνεχόμενα! Και σκέφτομαι μήπως κάνει κακό! Δεν γίνεται κ αλλιώς όμως! 

Λενε ομως πως αν περπατούσες και πριν την εγκυμοσύνη, δεν βλέπτει! Εγω εκανα σίγουρα 3 χλμ την ημερα

Ε δεν είναι πολύ εντάξει. Κ η γιατρός είναι σύμφωνη όποτε καλά κάνεις.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 42 λεπτά , Angot είπε:

Είμαι πάνω από 6 εβδομάδων, και γενικά δεν έχω άλλα συμπτώματα. Μ ειπε συνέχιζω τα φαρμακα όπως πριν δεν αλλάζω κάτι! Της ειπα και ότι περπαταω κλπ αλλά δεν μ ειπε κρεβάτι! Εσυ θα χεις 2 γι αυτό έχεις τοσο νωρις συμπτώματα.!! 

Μου ηρθαν τα συμπτωματα μαζεμενα εμενα. Απο την ημερα που εκανα την χοριακη ξεκινησαν. 9η μερα απο ετ. Θα μου πεις πότε εκανες υπερηχους κ τι εχουν δειξει μεχρι τωρα;?

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια καλημέρα έχω ένα θεματακι.Η Μαια λέει είναι φυσιολογικό γτ μεγαλωμει η μητρα! Εχω εναν συνεχόμενο, σχεδόν μόνιμο ελαφρύ πόνο περιοδου (μεση-κοιλια) είναι απλά μια ενόχληση, οχι πονος ακριβώς, κυρίως όταν είμαι σε καρέκλα για αρκετή ώρα  ή όρθια. Ξαπλωτή οχι τόσο . Δεν  εχω δει αιμα η κατι έντονο για να με τρομάξει. Το είχε και κάποια από σας μήπως ή πρέπει να αρχίσω να ψάχνομαι; 

Και επίσης σήμερα έχω ζαλαδα! 

Καλημέρα και σε σένα. Αυτά τα πονακια και τα τσιμπήματα είναι φυσιολογικά,μεγαλώνει η μήτρα και είναι λογικό να έχεις τέτοιες ενοχλήσεις. Να φανταστείς εγώ τώρα είμαι στην 14η εβδομάδα και άρχισαν οι κολικοί του εντέρου και πονάω τόσο πολύ που δεν αντέχω άμα δεν πάρω παυσίπονο. Συνέχεια έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με το μωρό,αλλά φταίει το ρημάδι το έντερο και με μπερδεύει. Μην ανησυχείς,όλες αυτές οι ενοχλήσεις είναι απολύτως φυσιολογικες,όλα θα πάνε καλά ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Angot είπε:

Έκανα υπερηχο στις 30/5 και είδαμε σακο λεκιθικο και εμβρυικα στοιχεία!

Και στις 12 μ ειχε πει να παω για καρδουλα. Αλλα θα παω 16 γτ θα λείπει ο άντρας μ νωρίτερα! 

Ημερομηνια ετ;?

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα και σε σένα. Αυτά τα πονακια και τα τσιμπήματα είναι φυσιολογικά,μεγαλώνει η μήτρα και είναι λογικό να έχεις τέτοιες ενοχλήσεις. Να φανταστείς εγώ τώρα είμαι στην 14η εβδομάδα και άρχισαν οι κολικοί του εντέρου και πονάω τόσο πολύ που δεν αντέχω άμα δεν πάρω παυσίπονο. Συνέχεια έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με το μωρό,αλλά φταίει το σημάδι το έντερο και με μπερδεύει. Μην ανησυχείς,όλες αυτές οι ενοχλήσεις είναι απολύτως φυσιολογικες,όλα θα πάνε καλά ❤️

Σε ευχαριστώ κορίτσι μ, ναι με το έντερο έχεις δίκιο, γενικά έχω θέματα δλδ αν επινα πορτοκαλάδες φουλ, παντα μετά από κάποιες μέρες με έπιανε, πόσο μάλλον τώρα που πίνω πορτοκαλάδες, φρούτα, και έχω φάει και μια πετριά και θέλω κάθε μέρα φακες... Πόσα Ν αντέξει το αμοιρο! 

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

Ημερομηνια ετ;?

12/3 ωοληψια 

11/4  εμβρυομεταφορά 

25/4 χοριακη

30/4 υπερηχο 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, anna.k said:

Καλημέρα κι από μένα. Χθες έκανα τηλ . ραντεβού με τον νεο μου γιατρό. Με ενα βίντεο και κάποιες φωτογραφίες από την υστεροσκοπιση, (την οποια εκανα πριν την δεύτερη εμβρυομεταφορα και κάνεις δεν ειδε κατι περιεργο για να αντιμετωπιστει) μου ειπε πως υπάρχει φλεγμονή στη μητρα,ελαφριάς μορφής. Θελω να σας πω πως, εγω πίστευα πως υπαρχει αυτο το πρόβλημα,  γιατι οποτε πήγαινα στον γυναικολόγο εβλεπε παντα μύκητες ή μικρόβια,επίσης πάθαινα συχνα κολπίτιδα λόγω αγχους (Τα ψυχοσωματικα μου δεν παιζονται γενικα... )Λοιπόν επεμενα και ρωτούσα αν υπαρχει καποιο τέτοιο θεμα..αν μπορούμε να κάνουμε καποια εξεταση αλλη για να το δουμε..η απαντηση απο ολους ηταν αρνητικη. Λοιπον τωρα ξεκινάω σχημα αντιβιωσεων και παμε παλι για υστεροσκοπιση μετα το καλοκαίρι...

Είχε καποια αλλη κοπελα τετοιο θεμα; 

Καλημέρα! Κι εγώ είχα ήπια φλεγμονή (ενδομητρίτιδα λέγεται) και πήρα τριπλό σχήμα αντιβιώσεων. Δεν έκανα ποτέ επαναληπτική όμως για να δω αν έφυγε. Εσύ σε ποιον γιατρό είσαι?

eardp2.png

2 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Αυτό είναι που φοβάμαι, μην πάθω καμία υπερδιέγερση και τρέχω μετά. 

Δεν θα τρεχεις απαραίτητα, αντιμετωπιζεται.

2 ώρες πρίν, anna.k είπε:

Καλημέρα κι από μένα. Χθες έκανα τηλ . ραντεβού με τον νεο μου γιατρό. Με ενα βίντεο και κάποιες φωτογραφίες από την υστεροσκοπιση, (την οποια εκανα πριν την δεύτερη εμβρυομεταφορα και κάνεις δεν ειδε κατι περιεργο για να αντιμετωπιστει) μου ειπε πως υπάρχει φλεγμονή στη μητρα,ελαφριάς μορφής. Θελω να σας πω πως, εγω πίστευα πως υπαρχει αυτο το πρόβλημα,  γιατι οποτε πήγαινα στον γυναικολόγο εβλεπε παντα μύκητες ή μικρόβια,επίσης πάθαινα συχνα κολπίτιδα λόγω αγχους (Τα ψυχοσωματικα μου δεν παιζονται γενικα... )Λοιπόν επεμενα και ρωτούσα αν υπαρχει καποιο τέτοιο θεμα..αν μπορούμε να κάνουμε καποια εξεταση αλλη για να το δουμε..η απαντηση απο ολους ηταν αρνητικη. Λοιπον τωρα ξεκινάω σχημα αντιβιωσεων και παμε παλι για υστεροσκοπιση μετα το καλοκαίρι...

Είχε καποια αλλη κοπελα τετοιο θεμα; 

Στο Σφακ. είσαι; Δείξε το dvd και σε άλλους πριν ξεκινήσεις. Ετοιμάσου να οργιάσουν οι μύκηττες μετά την αγωγή που σου προτείνιει... Στο Έλενα έχεις πάει;

Κοριτσια μ καλησπερα.. αδιαθετησα σημερα κ αυριο θα ξεκινησω τη διαδικασια για ετ .. ειναι η 2η που θα κανω τη πρωτη εβαλα 2 βλαστοκυστες μια 3ββ κ μια 4βα κ δεν τα καταφερα.. ο γιατρος απεδωσε στα εμβρυα την αποτυχια .. τωρα θα βαλω 2 βλαστοκυστες μια 4αα κ μια 4αβ ;; Ρε κοριτσια ποιοτικα ειναι πιο καλες πιστευετε να χω περισσοτερες πιθανοτητες;; Εχω παλι αγχος εκει π λεγα οτι γινει ..

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...