Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Περασες και εσύ πρόσφατα κάποια αποβολή? Εύχομαι να γίνεις μανούλα πολύ σύντομα και όλα τα άσχημα και οι ατυχίες να σβηστούν μια για πάντα ❤️

Παλινδρομη πριν ένα μήνα...Ιούλιο αν όλα είναι καλά προχωράω ξανά σε εμβρυομεταφορα ...

Αύριο έχω ραντεβού με την Οικονομοπουλου και ταυτόχρονα ελπίζω σε ένα θαύμα για φυσική σύλληψη 

Σας διαβάζω καθημερινά και σας σκέφτομαι όλες σας!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 3 λεπτά , Vk79 είπε:

Παλινδρομη πριν ένα μήνα...Ιούλιο αν όλα είναι καλά προχωράω ξανά σε εμβρυομεταφορα ...

Αύριο έχω ραντεβού με την Οικονομοπουλου και ταυτόχρονα ελπίζω σε ένα θαύμα για φυσική σύλληψη 

Ευχομαι να ήταν η τελευταία σου αποτυχία. Όλα να σου πάνε τέλεια!!!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Νόμιζα ότι αυτό θεωρείται ήπια διέγερση. Πόσο λιγότερο να κάνεις? 75 θυμάμαι είχε κάνει η @Pagotoula αλλά με ΣΠΩ και ήταν και 32 ετών αν θυμάμαι καλά. Βέβαια κι εγώ έχω ΣΠΩ και είμαι 35. Καλά θα δούμε πως θα πάει μάλλον. Μπορεί να μου το μειώσει στην πορεία 

Κι εμένα με ΣΠΩ, 150 μονάδες μου είπε, από τη μια αναρωτιεμαι εάν είναι πολλές, από την άλλη λέω να εμπιστευτώ το γιατρό. Επίσης διάβασα κάποιες έρευνες που υποστηρίζουν ότι στις γυναίκες με ΣΠΩ έχει πολύ καλή απόδοση το FREEZE ALL και μεταφορά σε επόμενο κυκλο

43 minutes ago, Αγάπ said:

Κι εμένα με ΣΠΩ, 150 μονάδες μου είπε, από τη μια αναρωτιεμαι εάν είναι πολλές, από την άλλη λέω να εμπιστευτώ το γιατρό. Επίσης διάβασα κάποιες έρευνες που υποστηρίζουν ότι στις γυναίκες με ΣΠΩ έχει πολύ καλή απόδοση το FREEZE ALL και μεταφορά σε επόμενο κυκλο

Τι να σου πω? Δεν το ξέρω αυτό. Στην πρώτη προσπάθεια πάντως κατεψυγμένα μεταφέραμε. 150 μονάδες πάντως σίγουρα δεν είναι πολλές απλώς γίνεται και λιγότερα. Όμως αφού θα τα πάρω που θα τα πάρω τα φάρμακα, ας μην είναι η ελάχιστη ποσότητα μπας και έχω μία καλή ανταπόκριση και μαζέψουμε έμβρυα. 

eardp2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

@KoraliaP εύχομαι να πήγαν όλα καλά σήμερα και να ειδατε το μωράκι σας ,με το καλό!!

@Maroxmarox @Makelen όλα μια χαρά κορίτσια :) είδαμε και εύκολα το μωρό γιατί όλο κουνιόταν. 

3 ώρες πρίν, Καντι είπε:

@KoraliaP πως πηγε η β επιπεδου; Με ποιον την εκανες;

@Καντι Με τον Παπαπαναγιώτου στο Έμβρυο. Το μόνο σχόλιο πως ο μπέμπης είναι 2 βδομάδες πιο μεγάλος και θα δούμε ξανά καμπύλη σακχάρου μήπως ξεκινήσω διατροφή (βαρύ χαχα) . Κάνω υπογλυκαιμία στην καμπύλη μου και προ μωρού

• Μου αρέσει 7

4 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Ναι, υποχρεωτικά, αφού υπάρχουν πιθανότητες για υπερδιέγερση...

5 ώρες πρίν, Vk79 είπε:

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου,να κρατήσεις πολύ σύντομα το μωράκι σου στην αγκαλιά σου❤️ ❤️❤️

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Καλησπερα @Makelen μου, δυστυχώς ήταν κυστικό. Όμως δε στενοχωρήθηκα αυτή τη φορά. Κάτι με έχει πιασει κ ειπα θα αφησω όσο γίνεται χρόνο στον εαυτό μου κ το γιατρό να βρει το κατάλληλο αυγουλακι κ για μένα! 

Σου ευχομαι καλους διπλασιασμους κ ολα να είναι από δω και περα για σένα μόνο όμορφες στιγμές!!! 

Και πολυ καλα θα κανεις! Εννοειται!! Σ ευχαριστω κ για τις ευχες σου..!❤

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια μου συνοψιζουμε χοριακες!

7/5 : 481

9/5 : 1567 !!!

Μου ειπε να μην κανω αλλη.. να παω κατευθειαν Πεμπτη απογευμα για υπερηχο..!

Εκπληκτικά!!!!!!!! Με το καλό ο πρώτος υπέρηχος!!! ❤❤❤

12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα από τον γυναικολόγο και η μπεμπα μεγάλωσε πάρα πολύ! Είμαι στην 14η εβδομάδα και όλα πάνε καλά,δεν μπορώ να το πιστέψω!!Μετά το σοκ της αποβολής πριν από ενάμιση μήνα,δεν μπορώ να είμαι 100%ηρεμη αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα ολα πάνε σούπερ! Μια συμβουλή που μου έδωσε,είναι πως όταν είμαι ξαπλωμένη και θέλω να σηκωθώ,ποτέ να μην σηκώνομαι ευθεία,δλδ σαν να κανω κοιλιακούς,αλλά πρώτα γυρίζω στο πλάι,ακουμπάω στον αγκώνα και σηκώνομαι σιγά σιγά,έτσι ώστε να μην πάθω αποκόλληση πλακούντα. Νομίζω πως αυτή η συμβουλή θα φανεί χρήσιμη, μιας και όλες θα γίνουμε μανούλες❤️ Ευχομαι τεράστιες χοριακες,γλυκιες εγκυμοσύνες και πολλά μπεμπακια ❤️❤️❤️

Αχ μπράβο βρε κορίτσι μου, πόσο ευχάριστα νέα!!! Τι καλά που μεγαλώνει η μπεμπούλα σου!! ❤ Ευχαριστούμε για τη συμβουλή, ελπίζω να φανεί σε όλες μας σύντομα χρήσιμη! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , happiness79 είπε:

Εκπληκτικά!!!!!!!! Με το καλό ο πρώτος υπέρηχος!!! ❤❤❤

Αχ μπράβο βρε κορίτσι μου, πόσο ευχάριστα νέα!!! Τι καλά που μεγαλώνει η μπεμπούλα σου!! ❤ Ευχαριστούμε για τη συμβουλή, ελπίζω να φανεί σε όλες μας σύντομα χρήσιμη! 

Σ ευχαριστωω! ❤ Καλημερα!!

Κορίτσια καλημέρα έχω ένα θεματακι.Η Μαια λέει είναι φυσιολογικό γτ μεγαλωμει η μητρα! Εχω εναν συνεχόμενο, σχεδόν μόνιμο ελαφρύ πόνο περιοδου (μεση-κοιλια) είναι απλά μια ενόχληση, οχι πονος ακριβώς, κυρίως όταν είμαι σε καρέκλα για αρκετή ώρα  ή όρθια. Ξαπλωτή οχι τόσο . Δεν  εχω δει αιμα η κατι έντονο για να με τρομάξει. Το είχε και κάποια από σας μήπως ή πρέπει να αρχίσω να ψάχνομαι; 

Και επίσης σήμερα έχω ζαλαδα! 

Καλημέρα κι από μένα. Χθες έκανα τηλ . ραντεβού με τον νεο μου γιατρό. Με ενα βίντεο και κάποιες φωτογραφίες από την υστεροσκοπιση, (την οποια εκανα πριν την δεύτερη εμβρυομεταφορα και κάνεις δεν ειδε κατι περιεργο για να αντιμετωπιστει) μου ειπε πως υπάρχει φλεγμονή στη μητρα,ελαφριάς μορφής. Θελω να σας πω πως, εγω πίστευα πως υπαρχει αυτο το πρόβλημα,  γιατι οποτε πήγαινα στον γυναικολόγο εβλεπε παντα μύκητες ή μικρόβια,επίσης πάθαινα συχνα κολπίτιδα λόγω αγχους (Τα ψυχοσωματικα μου δεν παιζονται γενικα... )Λοιπόν επεμενα και ρωτούσα αν υπαρχει καποιο τέτοιο θεμα..αν μπορούμε να κάνουμε καποια εξεταση αλλη για να το δουμε..η απαντηση απο ολους ηταν αρνητικη. Λοιπον τωρα ξεκινάω σχημα αντιβιωσεων και παμε παλι για υστεροσκοπιση μετα το καλοκαίρι...

Είχε καποια αλλη κοπελα τετοιο θεμα; 

πρίν από 25 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια καλημέρα έχω ένα θεματακι.Η Μαια λέει είναι φυσιολογικό γτ μεγαλωμει η μητρα! Εχω εναν συνεχόμενο, σχεδόν μόνιμο ελαφρύ πόνο περιοδου (μεση-κοιλια) είναι απλά μια ενόχληση, οχι πονος ακριβώς, κυρίως όταν είμαι σε καρέκλα για αρκετή ώρα  ή όρθια. Ξαπλωτή οχι τόσο . Δεν  εχω δει αιμα η κατι έντονο για να με τρομάξει. Το είχε και κάποια από σας μήπως ή πρέπει να αρχίσω να ψάχνομαι; 

Και επίσης σήμερα έχω ζαλαδα! 

Σε όλη την εγκυμοσύνη είχα πόνους περιόδου και υποχωρούσαν μόνο όταν ξάπλωνα.

Μην σε ανησυχεί έχει δίκιο η μαία 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...