Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Σποράκι είπε:

Ναι θα πάω με φρέσκα γιατί είμαι με δότη και δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον. Είμαι 37 αλλά οι τιμές μου κατάθλιψη 

Καλά δεν είσαι η μόνη με φτωχή ανταπόκριση. Εγω έχω καλες τιμές αλλά ελάχιστες καταβολές. Καλώς ήρθες πάντως!

Ολα καλά θα πάνε!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , Σποράκι είπε:

Ναι θα πάω με φρέσκα γιατί είμαι με δότη και δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον. Είμαι 37 αλλά οι τιμές μου κατάθλιψη 

Εγω θα πω ενα μεγαλο Μπραβο παντως και που μαζευεις τοσο καιρο με φυσικους & που πας με δοτη για να γινεις μανουλα.εισαι μικρη κ ποτε δεν ξερεις τι γινεται οπως το ειπες!το οτι μπορει να μην επιασε η 1η σου εξωσωματικη παιζει να ηταν τυχαιο γεγονος.βλαστοκυστες μεταφερατε;;2 ή 1 ;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Καλά δεν είσαι η μόνη με φτωχή ανταπόκριση. Εγω έχω καλες τιμές αλλά ελάχιστες καταβολές. Καλώς ήρθες πάντως!

Ολα καλά θα πάνε!

Δυστυχώς αυτό το κατάλαβα. Νόμιζα ότι ήμουν σπάνια περίπτωση αλλά τελικά όχι. Τι να πω, υπομονή μόνο να έχουμε και να μας πάνε όλα τέλεια…

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα από τον γυναικολόγο και η μπεμπα μεγάλωσε πάρα πολύ! Είμαι στην 14η εβδομάδα και όλα πάνε καλά,δεν μπορώ να το πιστέψω!!Μετά το σοκ της αποβολής πριν από ενάμιση μήνα,δεν μπορώ να είμαι 100%ηρεμη αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα ολα πάνε σούπερ! Μια συμβουλή που μου έδωσε,είναι πως όταν είμαι ξαπλωμένη και θέλω να σηκωθώ,ποτέ να μην σηκώνομαι ευθεία,δλδ σαν να κανω κοιλιακούς,αλλά πρώτα γυρίζω στο πλάι,ακουμπάω στον αγκώνα και σηκώνομαι σιγά σιγά,έτσι ώστε να μην πάθω αποκόλληση πλακούντα. Νομίζω πως αυτή η συμβουλή θα φανεί χρήσιμη, μιας και όλες θα γίνουμε μανούλες❤️ Ευχομαι τεράστιες χοριακες,γλυκιες εγκυμοσύνες και πολλά μπεμπακια ❤️❤️❤️

Ποσοοοο κουράγιο μου δίνεις!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 minutes ago, Makelen said:

@Iraki2022  κοριτσι μου πως πηγαν τελικα τα πραγματα σήμερα; ολα καλα με το ωοθυλακιο;?

@KoraliaP Κοριτσι μου ενταξει με την εξεταση;?

Καλησπερα @Makelen μου, δυστυχώς ήταν κυστικό. Όμως δε στενοχωρήθηκα αυτή τη φορά. Κάτι με έχει πιασει κ ειπα θα αφησω όσο γίνεται χρόνο στον εαυτό μου κ το γιατρό να βρει το κατάλληλο αυγουλακι κ για μένα! 

Σου ευχομαι καλους διπλασιασμους κ ολα να είναι από δω και περα για σένα μόνο όμορφες στιγμές!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Nephele78 είπε:

Εγω θα πω ενα μεγαλο Μπραβο παντως και που μαζευεις τοσο καιρο με φυσικους & που πας με δοτη για να γινεις μανουλα.εισαι μικρη κ ποτε δεν ξερεις τι γινεται οπως το ειπες!το οτι μπορει να μην επιασε η 1η σου εξωσωματικη παιζει να ηταν τυχαιο γεγονος.βλαστοκυστες μεταφερατε;;2 ή 1 ;

Δυο πολύ καλά έμβρυα τεσσάρων ημερών. Τώρα δεν ξέρω πως θα προχωρήσουμε, σίγουρα θα περιμένει τις εξετάσεις. Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου για τα λόγια σου, αυτό που κάνουμε θέλει πολύ δύναμη και μόνο όσοι το ζουν μπορούν να το καταλάβουν!

πρίν από 5 λεπτά , Σποράκι είπε:

Δυστυχώς αυτό το κατάλαβα. Νόμιζα ότι ήμουν σπάνια περίπτωση αλλά τελικά όχι. Τι να πω, υπομονή μόνο να έχουμε και να μας πάνε όλα τέλεια…

Σε ποιο κέντρο είσαι; Μια φίλη αποφάσισε να πάει με δότη κ αρχίζει να ψάχνει.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 1 λεπτό , νικηαντωνια81 είπε:

Σε ποιο κέντρο είσαι; Μια φίλη αποφάσισε να πάει με δότη κ αρχίζει να ψάχνει.

Είμαι στο γένεσις. Αν εξαιρέσεις τον χαμουλη στην είσοδο είμαι παρά πολύ ευχαριστημένη και ιδιαίτερα από τον γιατρό. Δότη βρήκα από την κρυογονια

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει κάποια κοπέλα περίσσευμα menopur για μία φίλη μου που έχει ξεκινήσει με φυσικούς τροποποιημένους αλλά δεν την πάει καθόλου, είτε της βγαίνουν κυστικά, είτε δεν αναπτύσονται καλά και τώρα της είπε ο γιατρός της να προχωρήσουν με menopur μεγάλη δόση. Έχει ένα κουτί ήδη αγορασμένο αλλά δεν της φτάνει. Θα αγοράσει άλλο ένα και λέγαμε μήπως έβρισκε και έξτρα από κάποια κοπέλα για να γλιτώσει την αναμονή της επιτροπής. Γιατί μπορεί να μην φτάσουν τα δύο κουτιά. Αν έχει κάποια κοπέλα ας μου στείλει πμ. Ευχαριστώ! 

7 minutes ago, Σποράκι said:

Είμαι στο γένεσις. Αν εξαιρέσεις τον χαμουλη στην είσοδο είμαι παρά πολύ ευχαριστημένη και ιδιαίτερα από τον γιατρό. Δότη βρήκα από την κρυογονια

Α στο ίδιο είμαστε. Με τον Σφακ είσαι?

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Σποράκι είπε:

Δυο πολύ καλά έμβρυα τεσσάρων ημερών. Τώρα δεν ξέρω πως θα προχωρήσουμε, σίγουρα θα περιμένει τις εξετάσεις. Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου για τα λόγια σου, αυτό που κάνουμε θέλει πολύ δύναμη και μόνο όσοι το ζουν μπορούν να το καταλάβουν!

Γιατι τα βάλατε 4 ημερών; Δεν συνηθίζεται , η τεταρτη μερα ειναι πολυ κρίσιμη για τα έμβρυα απο 10 κύτταρα γίνονται 100 , φαντάσου δεν τα ανοίγουν καν να τα κοιτάξουν.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει κάποια κοπέλα περίσσευμα menopur για μία φίλη μου που έχει ξεκινήσει με φυσικούς τροποποιημένους αλλά δεν την πάει καθόλου, είτε της βγαίνουν κυστικά, είτε δεν αναπτύσονται καλά και τώρα της είπε ο γιατρός της να προχωρήσουν με menopur μεγάλη δόση. Έχει ένα κουτί ήδη αγορασμένο αλλά δεν της φτάνει. Θα αγοράσει άλλο ένα και λέγαμε μήπως έβρισκε και έξτρα από κάποια κοπέλα για να γλιτώσει την αναμονή της επιτροπής. Γιατί μπορεί να μην φτάσουν τα δύο κουτιά. Αν έχει κάποια κοπέλα ας μου στείλει πμ. Ευχαριστώ! 

Α στο ίδιο είμαστε. Με τον Σφακ είσαι?

Όχι, με τον Π. και μου έχει φερθεί άψογα μέχρι τώρα. Πάντως και για τον δικό σου έχω ακούσει τα καλύτερα 

πρίν από 1 λεπτό , Καντι είπε:

Γιατι τα βάλατε 4 ημερών; Δεν συνηθίζεται , η τεταρτη μερα ειναι πολυ κρίσιμη για τα έμβρυα απο 10 κύτταρα γίνονται 100 , φαντάσου δεν τα ανοίγουν καν να τα κοιτάξουν.

Το συνηθίζει ο γιατρός και ξέρω ότι έχει αρκετές επιτυχίες αν και δεν συνηθίζεται όντως. Τώρα τι να σου πω, επιλογή του ήταν. Θα δούμε τώρα στα επόμενα πώς θα προχωρήσει 

πρίν από 20 λεπτά , Σποράκι είπε:

Μαλλον τον ιδιο γιατρο εχουμε το λεω επειδη σου μετεφερε μοριδια! Θα τα καταφερεις συντομα.εχεις απολυτο δικιο ! Να πανε ολα καλα!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Nephele78 είπε:

Μαλλον τον ιδιο γιατρο εχουμε το λεω επειδη σου μετεφερε μοριδια! Θα τα καταφερεις συντομα.εχεις απολυτο δικιο ! Να πανε ολα καλα!!

Μακάρι, σε ευχαριστώ πολύ. Κορίτσια σας παρακολουθώ μήνες και ξέρω τις ιστορίες σας αλλά ακόμα μπερδεύομαι με τα ονόματα. Sorry αν γράψω κάτι λάθος!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Vk79 είπε:

Ποσοοοο κουράγιο μου δίνεις!!!!

Περασες και εσύ πρόσφατα κάποια αποβολή? Εύχομαι να γίνεις μανούλα πολύ σύντομα και όλα τα άσχημα και οι ατυχίες να σβηστούν μια για πάντα ❤️

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...