Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Kate33 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τις θετικές χοριακες και τα καλά νέα!

ηθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα ξερει: είμαι σε διαδικασία φυσικών και αυτός ο κύκλος δεν ξεκίνησε καλά, υψηλή FSH-πιο υψηλή από ποτέ, αλλά σε άλλο εργαστήριο και Ε2-15 την πρώτη μέρα. Την 9η ήμερα που με ειδε ο γιατρός δεν είχε μεγαλώσει κανένα ωοθηλακιο κ η Ε2 ήταν 30. Με ειδε μια εβδομάδα μετά και είχε ένα ωοθηλακιο 15αρι και Ε2 120, αλλά LH 20.

Εκανα οβιτρελ για να κάνουμε ωοληψια την Τετάρτη. Λέτε να έχουμε καμία ελπίδα; Μήπως είναι νωρίς η Τετάρτη; Θα είναι γύρω στα 19 αν υπολογίζω καλά. Καμία ιδέα;;

Αν επιτρέπεται πόσο ήταν η fsh; στο φυσικό κύκλο δεν επηρεάζει μόνο αν έκανες διέγερση δεν θα είχες καλή ανταπόκριση. Από όσο ξέρω μεγαλωνει το ωοθηλακιο από 1 έως 2 χιλ τη μερα.Θέλουμε να είναι μεγάλο αλλά δε θέλουμε κ να σπάσει. Εκανες κ ενεση ανταγωνιστή? Σου εύχομαι να έχει ένα καλό ωαριακι κ να το πάρετε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , Zenia82 είπε:

Αν επιτρέπεται πόσο ήταν η fsh; στο φυσικό κύκλο δεν επηρεάζει μόνο αν έκανες διέγερση δεν θα είχες καλή ανταπόκριση. Από όσο ξέρω μεγαλωνει το ωοθηλακιο από 1 έως 2 χιλ τη μερα.Θέλουμε να είναι μεγάλο αλλά δε θέλουμε κ να σπάσει. Εκανες κ ενεση ανταγωνιστή? Σου εύχομαι να έχει ένα καλό ωαριακι κ να το πάρετε!!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχες! Μακάρι! Με ανησυχεί αν θα έχει ωριμάσει αρκετά αν κ διαβάζω ότι κοντά στα 18-19 είναι οκ. Η FSH κινείται στο 12-15 αλλά αυτή την φορά ήταν 20.. άντε να δούμε 

πρίν από 10 λεπτά , Σποράκι είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό σημείο. Σας παρακολουθώ παρά πολύ καιρό καθημερινά και πραγματικά είστε η παρέα μου. Όταν διαβάζω τα καλά σας νέα χαίρομαι σα να είμαι εγώ. Συνοπτικά έχω κάνει κατάψυξη ωαρίων με συνολικά 11 ωοληψιες σε φυσικό κύκλο και πρόσφατα αποφάσισα να προχωρήσω με δότη. Έκανα δυο σπερματεγχύσεις και μια εμβρυομεταφορά τον προηγούμενο μήνα με αρνητικό αποτέλεσμα. Τώρα ετοιμάζομαι για ngs και ermap. Ξέρω ότι θα πάρει καιρό να δοκιμάσω ξανά και αυτό με στεναχωρεί πολύ. Όλη μέρα, κάθε μέρα ονειρεύομαι τη στιγμή που θα δω θετική χοριακή. Εύχομαι όλες σύντομα να τα καταφέρουμε! 

Καλως ηρθες στην παρεα και καλη επιτυχια στις προσπαθειες σου κοριτσι μου.. και να γινουν ολα οσο πιο συντομα γινεται!!❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Καλως ηρθες στην παρεα και καλη επιτυχια στις προσπαθειες σου κοριτσι μου.. και να γινουν ολα οσο πιο συντομα γινεται!!❤

Σε ευχαριστώ πολυυυυ. Σκεφτόμουν πολύ καιρό να μπω στην παρέα σας και απόψε το είχα ανάγκη!

• Μου αρέσει 1

23 minutes ago, Σποράκι said:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό σημείο. Σας παρακολουθώ παρά πολύ καιρό καθημερινά και πραγματικά είστε η παρέα μου. Όταν διαβάζω τα καλά σας νέα χαίρομαι σα να είμαι εγώ. Συνοπτικά έχω κάνει κατάψυξη ωαρίων με συνολικά 11 ωοληψιες σε φυσικό κύκλο και πρόσφατα αποφάσισα να προχωρήσω με δότη. Έκανα δυο σπερματεγχύσεις και μια εμβρυομεταφορά τον προηγούμενο μήνα με αρνητικό αποτέλεσμα. Τώρα ετοιμάζομαι για ngs και ermap. Ξέρω ότι θα πάρει καιρό να δοκιμάσω ξανά και αυτό με στεναχωρεί πολύ. Όλη μέρα, κάθε μέρα ονειρεύομαι τη στιγμή που θα δω θετική χοριακή. Εύχομαι όλες σύντομα να τα καταφέρουμε! 

Kαλωσήρθες κορίτσι μου στην παρέα μας! Πόσα ωάρια έχεις μαζέψει από τις 11 ωοληψίες αλήθεια? Έκανες εντελώς φυσικούς μόνο ή και τροποποιημένους? 

eardp2.png

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Kαλωσήρθες κορίτσι μου στην παρέα μας! Πόσα ωάρια έχεις μαζέψει από τις 11 ωοληψίες αλήθεια? Έκανες εντελώς φυσικούς μόνο ή και τροποποιημένους? 

Την πρώτη φορά ενέσεις 300 μονάδες και πήρα 1. Μετά άλλαξα γιατρό με 150 και chlomiphene πήρα 3 (το ρεκόρ μου). Μετά μόνο φυσικούς και 1 φορά αν θυμάμαι καλά seprafar. Μάζεψα 10 αλλά τώρα έχω 6. Δεν θα τα χρησιμοποιήσω όμως, θα τα κρατήσω μήπως τα χρειαστώ στο μέλλον. Γενικά ο φυσικός κύκλος λειτουργεί σε εμένα αλλά θέλει υπομονή πολύ! Τώρα λέμε μήπως πάρω πάλι ενέσεις να πάρω 2-3 αν είμαι τυχερή 

πρίν από 5 λεπτά , Zenia82 είπε:

Καλώς ήρθες στη παρέα!!! ❤

Χαίρομαι που επιτέλους το αποφάσισα ❤️

πρίν από 42 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλως όρισες κοριτσι μου! Καθε καλο ευχομαι ❤️

Διαφημίσεις

7 minutes ago, Σποράκι said:

Την πρώτη φορά ενέσεις 300 μονάδες και πήρα 1. Μετά άλλαξα γιατρό με 150 και chlomiphene πήρα 3 (το ρεκόρ μου). Μετά μόνο φυσικούς και 1 φορά αν θυμάμαι καλά seprafar. Μάζεψα 10 αλλά τώρα έχω 6. Δεν θα τα χρησιμοποιήσω όμως, θα τα κρατήσω μήπως τα χρειαστώ στο μέλλον. Γενικά ο φυσικός κύκλος λειτουργεί σε εμένα αλλά θέλει υπομονή πολύ! Τώρα λέμε μήπως πάρω πάλι ενέσεις να πάρω 2-3 αν είμαι τυχερή 

Εννοείς θα προχωρήσεις με καινούργια και θα κρατήσεις αυτά για αργότερα? Πράγματι έχεις καλή ανταπόκριση απ ότι φαίνεται. Τι ηλικία έχεις κοπέλα μου?

eardp2.png

πρίν από 35 λεπτά , Texas είπε:

Οι προλουτεξ συνταγογραφημενες ποσο κοστίζουν ; 

Νομιζω εχουν 43 ευρω περιπου οποτε υπολογισε το 25% 10-11€  Καπου εκει δε θυμαμαι την αρχική αλλα εκει 42-43 σιγουρα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εννοείς θα προχωρήσεις με καινούργια και θα κρατήσεις αυτά για αργότερα? Πράγματι έχεις καλή ανταπόκριση απ ότι φαίνεται. Τι ηλικία έχεις κοπέλα μου?

Ναι θα πάω με φρέσκα γιατί είμαι με δότη και δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον. Είμαι 37 αλλά οι τιμές μου κατάθλιψη 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...