Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου συνοψιζουμε χοριακες!

7/5 : 481

9/5 : 1567 !!!

Μου ειπε να μην κανω αλλη.. να παω κατευθειαν Πεμπτη απογευμα για υπερηχο..!

Τι ευχάριστη εξέλιξη...καλή συνέχεια κορίτσι μου!!! Δεν είναι μακριά η πέμπτη!!❤

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Αχχαχαχ όσα να ναι γερά να ναι!  Σε βλεπω για ζεύγος από σούπερ ήρωες πάντως! 

Μακαρι μακαριι! Σ ευχαριστωω!!❤

1 ώρα πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Μπράβο! Πολύ δυναμικό! Τέλεια! :)

Να εισαι καλα κοριτσι μου!! ❤

1 ώρα πρίν, Zenia82 είπε:

Τι ευχάριστη εξέλιξη...καλή συνέχεια κορίτσι μου!!! Δεν είναι μακριά η πέμπτη!!❤

Ναι οντως ειναι κοντα η Πεμπτη! Δεν περιμενα οτι θα εκανα υπερηχο τοσο νωρις..! Οπότε όλα τελεια!❤

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Δεν είχα κάτι σε καμία εξέταση μου είπε. Oι μόνες που βγήκαν αυξημένες ήταν μία εξέταση για αλλεργίες που είναι μάλλον λόγω των εποχικών που έχω και anti-TG anti-TPO του θυρεοειδή. Δεν ξέρω ρε παιδιά γιατί μου την δίνει και μάλιστα από την αρχή της περιόδου. Την έχει πάρει καμια από εσάς από τόσο νωρίς?

Εγω ξεκινω 3 μερες πριν την εμβρυομεταφορα ομως εχω φιλη που  ειναι  στη λευκού και της ξεκινα απο νωριτερα..υπαρχει μια θεωρία πως βοηθαει στην εμφύτευση αλλοι υποστηρίζουν πως Οχι για ακομη μια φορα θα καταλήξω πως καθε γιατρος ανεξάρτητου ειδικότητας ασπάζεται μια θεωρία που να μαστε ειλικρινης δεν  εχει αποδειχθεί επιστημονικά οτι βλάπτει η βοηθαει.. Οχι μονο για τη κορτιζονη αλλα για ολα για αυτο και δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο πρωτόκολλο που ακολουθούν ολοι και εξασφαλίζει την επιτυχια..  

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Δεν είχα κάτι σε καμία εξέταση μου είπε. Oι μόνες που βγήκαν αυξημένες ήταν μία εξέταση για αλλεργίες που είναι μάλλον λόγω των εποχικών που έχω και anti-TG anti-TPO του θυρεοειδή. Δεν ξέρω ρε παιδιά γιατί μου την δίνει και μάλιστα από την αρχή της περιόδου. Την έχει πάρει καμια από εσάς από τόσο νωρίς? 

Εγώ δεν πήρα ποτέ. Έχω τον ίδιο γιατρό με τη @Makelenκαι μου έχει εξηγήσει το λόγο για τον οποίο δε δίνει. Η Λευκού είναι κάπως large με τα φάρμακα πάντως...

πρίν από 16 λεπτά , Makelen είπε:

Ναι οντως ειναι κοντα η Πεμπτη! Δεν περιμενα οτι θα εκανα υπερηχο τοσο νωρις..! Οπότε όλα τελεια!❤

κάνεις υπέρηχο όταν υπολογίζει ο γιατρός ότι η χοριακή σου είναι πάνω από 1500 μονάδες. Το ξέρω επειδή μου το έχει εξηγήσει. Ξεκίνησε από αρκετά ψηλά η χοριακή σου και μάλλον είναι δίδυμα!!! Πολλά συγχαρητήρια και πάλι!!!

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Α, είναι ήδη πάνω από 1500, γι᾽αυτό. Α, και σου είπε να έρθεις στο ιατρείο στην Αθήνα, ε; Όχι στο Ιασώ..Να ξέρεις ότι αν πας πρωί στο Ιασώ δεν θα πληρώσεις τίποτα, ενώ στο ιατρέιο το πιο πιθανό να σε χρεώσουν κανονικά....Βέβαια μετά τον υπέρηχο θα σου κάνει και ενημέρωση για τα περί εγκυμοσύνης, δεν θα είναι ένας ξερός υπέρηχος...

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λογικα ναι. Αλλα μου ειπε η γυναικολογος (δεν θα κανω αυτο τον υπερηχο στον εξωσωματιστη) οτι δεν ειναι σιγουρο οτι την Πεμπτη θα φανουν και οι 2 σακοι σε περιπτωση που ειναι διδυμα. Αλλα ειτε 1 ειτε 2 .. αρκει να παει καλα!

Α, δεν θα πας στον εξωσωματιστή.ΟΚ. (sorry, διαβάζω από πίσω προς τα μπρος)

• Χαχα 1

πρίν από 11 λεπτά , Troia είπε:

Εγώ δεν πήρα ποτέ. Έχω τον ίδιο γιατρό με τη @Makelenκαι μου έχει εξηγήσει το λόγο για τον οποίο δε δίνει. Η Λευκού είναι κάπως large με τα φάρμακα πάντως...

κάνεις υπέρηχο όταν υπολογίζει ο γιατρός ότι η χοριακή σου είναι πάνω από 1500 μονάδες. Το ξέρω επειδή μου το έχει εξηγήσει. Ξεκίνησε από αρκετά ψηλά η χοριακή σου και μάλλον είναι δίδυμα!!! Πολλά συγχαρητήρια και πάλι!!!

Α, είναι ήδη πάνω από 1500, γι᾽αυτό. Α, και σου είπε να έρθεις στο ιατρείο στην Αθήνα, ε; Όχι στο Ιασώ..Να ξέρεις ότι αν πας πρωί στο Ιασώ δεν θα πληρώσεις τίποτα, ενώ στο ιατρέιο το πιο πιθανό να σε χρεώσουν κανονικά....Βέβαια μετά τον υπέρηχο θα σου κάνει και ενημέρωση για τα περί εγκυμοσύνης, δεν θα είναι ένας ξερός υπέρηχος...

Α, δεν θα πας στον εξωσωματιστή.ΟΚ. (sorry, διαβάζω από πίσω προς τα μπρος)

Σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες.. τις απαντησεις.. και τις πληροφοριες! Ασε οτι γελασα πολυ που δεν προλαβαινα να σου απαντησω.. τα διορθωνες μονη σου!! Χαχ Σ ευχαριστω όπως και να χει!❤❤ Αναμονη για τον υπερηχο τωρα.. Ολα καλα!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα από τον γυναικολόγο και η μπεμπα μεγάλωσε πάρα πολύ! Είμαι στην 14η εβδομάδα και όλα πάνε καλά,δεν μπορώ να το πιστέψω!!Μετά το σοκ της αποβολής πριν από ενάμιση μήνα,δεν μπορώ να είμαι 100%ηρεμη αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα ολα πάνε σούπερ! Μια συμβουλή που μου έδωσε,είναι πως όταν είμαι ξαπλωμένη και θέλω να σηκωθώ,ποτέ να μην σηκώνομαι ευθεία,δλδ σαν να κανω κοιλιακούς,αλλά πρώτα γυρίζω στο πλάι,ακουμπάω στον αγκώνα και σηκώνομαι σιγά σιγά,έτσι ώστε να μην πάθω αποκόλληση πλακούντα. Νομίζω πως αυτή η συμβουλή θα φανεί χρήσιμη, μιας και όλες θα γίνουμε μανούλες❤️ Ευχομαι τεράστιες χοριακες,γλυκιες εγκυμοσύνες και πολλά μπεμπακια ❤️❤️❤️

Πολλα συγχαρητηρια κοριτσι μου! Ολα να πανε κατ ευχήν! Μακαρι να εχω τη τυχη σου ειχα παλινδρομη τελη φλεβαρη και την πεμπτη ετοιμαζομαι για εμβρυομεταφορα ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα από τον γυναικολόγο και η μπεμπα μεγάλωσε πάρα πολύ! Είμαι στην 14η εβδομάδα και όλα πάνε καλά,δεν μπορώ να το πιστέψω!!Μετά το σοκ της αποβολής πριν από ενάμιση μήνα,δεν μπορώ να είμαι 100%ηρεμη αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα ολα πάνε σούπερ! Μια συμβουλή που μου έδωσε,είναι πως όταν είμαι ξαπλωμένη και θέλω να σηκωθώ,ποτέ να μην σηκώνομαι ευθεία,δλδ σαν να κανω κοιλιακούς,αλλά πρώτα γυρίζω στο πλάι,ακουμπάω στον αγκώνα και σηκώνομαι σιγά σιγά,έτσι ώστε να μην πάθω αποκόλληση πλακούντα. Νομίζω πως αυτή η συμβουλή θα φανεί χρήσιμη, μιας και όλες θα γίνουμε μανούλες❤️ Ευχομαι τεράστιες χοριακες,γλυκιες εγκυμοσύνες και πολλά μπεμπακια ❤️❤️❤️

Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια...έτσι να συνεχίσεις κ με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Αυτα ειναι νούμερα!!!! Τελεια!!! Με το καλο ο υπέρηχος τωρα!!!:wub:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , ksvolimi είπε:

Πολλα συγχαρητηρια κοριτσι μου! Ολα να πανε κατ ευχήν! Μακαρι να εχω τη τυχη σου ειχα παλινδρομη τελη φλεβαρη και την πεμπτη ετοιμαζομαι για εμβρυομεταφορα ..

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ❤️ Είχα πάθει μεγάλο σοκ όταν το έπαθα,ήταν δίδυμα και απεβαλλα το ένα και από τότε κάθε φορά κοιτάζω το σερβιετακι μου μήπως έχω αίμα. Νομίζω πως ποτέ δεν θα μου φύγει αυτό,μου έμεινε ψυχολογικό αλλά δεν πειράζει,σημασία έχει να είναι καλά η μπέμπα. Κορίτσι μου σίγουρα θα μείνεις έγκυος και σε λίγο καιρό θα κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μωρουλι σου ❤️

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Δεν πρόλαβα να σας γράψω κοριτσια μου χτες που ηθελα, αλλα ολες θα γινεται μανούλες, το πιστεύω και σας το γράφω, οι προσπαθειες σας αν ειναι εντατικές και με καλούς επιστήμονες θα αποδώσουν! Λιγο υπομονη ακομα και αισιοδοξία και πολυ σύντομα θα ρθει η χρονιά που θα γιορτάζετε και επίσημα. Γιατι ανεπίσημα ειστε ήδη έτοιμες μαμάδες.

@Καντι μας σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές ,να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ❤️ Είχα πάθει μεγάλο σοκ όταν το έπαθα,ήταν δίδυμα και απεβαλλα το ένα και από τότε κάθε φορά κοιτάζω το σερβιετακι μου μήπως έχω αίμα. Νομίζω πως ποτέ δεν θα μου φύγει αυτό,μου έμεινε ψυχολογικό αλλά δεν πειράζει,σημασία έχει να είναι καλά η μπέμπα. Κορίτσι μου σίγουρα θα μείνεις έγκυος και σε λίγο καιρό θα κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μωρουλι σου ❤️

Σε ευχαριστω πολυ❤️❤️❤️Και σε σενα μια τελειομηνη και ομορφη εγκυμοσύνη απο εδω και στο εξης

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα! Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τις θετικές χοριακες και τα καλά νέα!

ηθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα ξερει: είμαι σε διαδικασία φυσικών και αυτός ο κύκλος δεν ξεκίνησε καλά, υψηλή FSH-πιο υψηλή από ποτέ, αλλά σε άλλο εργαστήριο και Ε2-15 την πρώτη μέρα. Την 9η ήμερα που με ειδε ο γιατρός δεν είχε μεγαλώσει κανένα ωοθηλακιο κ η Ε2 ήταν 30. Με ειδε μια εβδομάδα μετά και είχε ένα ωοθηλακιο 15αρι και Ε2 120, αλλά LH 20.

Εκανα οβιτρελ για να κάνουμε ωοληψια την Τετάρτη. Λέτε να έχουμε καμία ελπίδα; Μήπως είναι νωρίς η Τετάρτη; Θα είναι γύρω στα 19 αν υπολογίζω καλά. Καμία ιδέα;;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...