Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Makelen είπε:

Την ΠΗΤ την ειδα ηδη απο το eleytheia!

Σιγα το δυσκολο.. σαν νερο περνανε..! Και η δικη μου αναμονη ετσι ηταν.. ήρεμη.. χαλαρη.. και γρηγορη!!! Εεεε;?;!!!

Ναιιιιιιιιι ετσι ακριβως χαχαχαχα! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, ksvolimi said:

Μισο των 16 δλδ 8 μου δινει τη μερα αντικειμενικα μου πε πολυ λιγο, νομιζω ομως πλησιαζει η μερα και με πιανει μια καποι τρελα:roll:

Και εγώ πήρα κορτιζόνη και θα ξαναπάρω , από ότι ξέρω θέλει μεγάλα χρονικά διαστήματα για να πεις ότι πρέπει να αγχωθείς πιστεύω είναι αμελητέα η ποσότητα και το χρονικό διάστημα που παίρνουμε εκτός αν συνδυαστεί με αλλά θέματα υγείας όπως πχ ζάχαρο ( που ίσως το απορρυθμίσει , αλλά μπορεί να λέω και βλακείες )

ξεκίνησα και εγώ σήμερα σικλακουρ και καταλήξαμε πως θα κάνω και prolutex αυτή την φορά γιατί από ότι φάνηκε στις εξετάσεις αίματος στην προηγούμενη ετ δεν έκανα σωστή απορρόφηση και η προγεστερονη ήταν κάτω του ορίου 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Κοριτσια μου συνοψιζουμε χοριακες!

7/5 : 481

9/5 : 1567 !!!

Μου ειπε να μην κανω αλλη.. να παω κατευθειαν Πεμπτη απογευμα για υπερηχο..!

Τέλεια! Πολύ σωστά στο είπε!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Ουαουυυυυυυ λες δυο;;;;;

πρίν από 10 λεπτά , Texas είπε:

Και εγώ πήρα κορτιζόνη και θα ξαναπάρω , από ότι ξέρω θέλει μεγάλα χρονικά διαστήματα για να πεις ότι πρέπει να αγχωθείς πιστεύω είναι αμελητέα η ποσότητα και το χρονικό διάστημα που παίρνουμε εκτός αν συνδυαστεί με αλλά θέματα υγείας όπως πχ ζάχαρο ( που ίσως το απορρυθμίσει , αλλά μπορεί να λέω και βλακείες )

ξεκίνησα και εγώ σήμερα σικλακουρ και καταλήξαμε πως θα κάνω και prolutex αυτή την φορά γιατί από ότι φάνηκε στις εξετάσεις αίματος στην προηγούμενη ετ δεν έκανα σωστή απορρόφηση και η προγεστερονη ήταν κάτω του ορίου 

Καλη επιτυχια εγω παιρνω το πρωι στις 8 προλουτεξ στις 2 το μεσημερι utrogestan ενδοκολπικά και στις 23:00 κολπική crinone

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ουαουυυυυυυ λες δυο;;;;;

Καλη επιτυχια εγω παιρνω το πρωι στις 8 προλουτεξ στις 2 το μεσημερι utrogestan ενδοκολπικά και στις 23:00 κολπική crinone

Λογικα ναι. Αλλα μου ειπε η γυναικολογος (δεν θα κανω αυτο τον υπερηχο στον εξωσωματιστη) οτι δεν ειναι σιγουρο οτι την Πεμπτη θα φανουν και οι 2 σακοι σε περιπτωση που ειναι διδυμα. Αλλα ειτε 1 ειτε 2 .. αρκει να παει καλα!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Καλέ τριπλασιασμό +  λες 2;;;;; ουιιιιιιιιι! 

• Χαχα 1

Λογικα ναι. Αλλα μου ειπε η γυναικολογος (δεν θα κανω αυτο τον υπερηχο στον εξωσωματιστη) οτι δεν ειναι σιγουρο οτι την Πεμπτη θα φανουν και οι 2 σακοι σε περιπτωση που ειναι διδυμα. Αλλα ειτε 1 ειτε 2 .. αρκει να παει καλα!

Θα παει τελεια!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, ksvolimi είπε:

Μισο των 16 δλδ 8 μου δινει τη μερα αντικειμενικα μου πε πολυ λιγο, νομιζω ομως πλησιαζει η μερα και με πιανει μια καποι τρελα:roll:

Εγώ παίρνω το prezolon των 5mg  το άρχισα πριν την ετ 

Και το συνεχίζω ακόμα αν και είμαι στην 8 βδομάδα της κύησης απ' ότι κατάλαβα μου είπε απο τον επόμενο υπέρηχο θα μου δίνει το μισό χωρίς να έχω κάνει έλεγχο για αυτόανοσα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Makelen είπε:

Μπράβο! Πολύ δυναμικό! Τέλεια! :)

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 26 λεπτά , Makelen είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσι μια χαρά 

Δε χρειάζεσαι άλλη 

Βουρ για υπέρηχο

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Ellidr είπε:

Εγώ παίρνω το prezolon των 5mg  το άρχισα πριν την ετ 

Και το συνεχίζω ακόμα αν και είμαι στην 8 βδομάδα της κύησης απ' ότι κατάλαβα μου είπε απο τον επόμενο υπέρηχο θα μου δίνει το μισό χωρίς να έχω κάνει έλεγχο για αυτόανοσα 

Καταλαβα..εγω ειμαι ελεγμένη για αυτοανοσα οποτε θεωρητικά μου το δινει προληπτικα και μετα μου το μειώνει παντως.

1 hour ago, Troia said:

Μα έχεις αυξημένα ΑΝΑ και σου δίνει κορτιζονη; Δεν δικαιολογείται από τα αυτοάνοσα αυτά καθαυτά...

Δεν είχα κάτι σε καμία εξέταση μου είπε. Oι μόνες που βγήκαν αυξημένες ήταν μία εξέταση για αλλεργίες που είναι μάλλον λόγω των εποχικών που έχω και anti-TG anti-TPO του θυρεοειδή. Δεν ξέρω ρε παιδιά γιατί μου την δίνει και μάλιστα από την αρχή της περιόδου. Την έχει πάρει καμια από εσάς από τόσο νωρίς?

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...