Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Just now, Troia είπε:

Η ειδικότητα της Οικονομοπούλου είναι αρμόδια να κρίνει για την κορτιζόνη...

Το γνωριζω αυτο για αυτο και την συμβουλεύτηκα σε ευχαριστω!

πρίν από 4 λεπτά , happiness79 είπε:

Αντιλαμβάνομαι την "τρέλα" και είναι απολύτως φυσικό να σε πιάνει. Όλα θα πάνε καλά όμως και σε λίγο καιρό θα τα θυμάσαι και θα γελάς!

Των 16? Τα 16 τι είναι? Εμένα μου δίνει 1 prezolon των 5 mg. 

Με συγκινείς... Το ακούω! Μακάρι... ❤

Ναι με συγχωρεις των 16 mg  παιρνω το μισο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , ksvolimi είπε:

@Makelen πηγες για επαναληπτική Οχι τιποτα αλλο να δουμε ειναι ενα η δυο;;;

Το εχω διαβασει ναι κ αλλοι δε δινουν.. 

Σε λιγακι τα αποτελεσματα της χοριακης. Περιμενω..!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 29 λεπτά , Καντι είπε:

Μόνες τους; Εμενα ζήτησε να της συνδυάσω με σερπαφαρ ή Femara και ακομα σκέφτομαι τι απο τα δυο να παρω

Όχι μόνες! Με serpafar! Συγγνώμη για την παράλειψη!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Εμένα ο γιατρός μου είναι αντίθετος αλλά κι εγώ το σκέφτομαι αν πρέπει να παραβλέψω τις οδηγίες της Λευκού. Ο λόγος που μου το δίνει είναι λέει το χασιμότο, η προδιάθεση για κοιλιοκάκη και πιθανή ψωρίαση (που τελικά δεν έχω, πήγα σε δερματολόγο). Όλες οι υπόλοιπες ανοσολογικές βγήκαν πολύ καλές άρα δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Μετά σκέφτηκα ότι τόσες κοπέλες παίρνουν προληπτικά, μήπως δοκιμάσω κι εγώ έτσι μιας και την προηγούμενη φορά δεν είχα καν εμφύτευση. Τα αλλάζω όλα στην ουσία τώρα σε αυτήν την προσπάθεια. Διέγερση με menopur αντί για τροποποιημένους φυσικούς, ετ με 3ης μέρας αντί για βλαστοκύστες και κορτιζόνη - ασπιρίνη που δεν έπαιρνα πριν. Συν την θεραπεία του άντρα μου φυσικά. Ελπίζω όλες αυτές οι αλλαγές να πιάσουν τόπο. 

Μα έχεις αυξημένα ΑΝΑ και σου δίνει κορτιζονη; Δεν δικαιολογείται από τα αυτοάνοσα αυτά καθαυτά...

πρίν από 28 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Νόμιζα ότι αυτό θεωρείται ήπια διέγερση. Πόσο λιγότερο να κάνεις? 75 θυμάμαι είχε κάνει η @Pagotoula αλλά με ΣΠΩ και ήταν και 32 ετών αν θυμάμαι καλά. Βέβαια κι εγώ έχω ΣΠΩ και είμαι 35. Καλά θα δούμε πως θα πάει μάλλον. Μπορεί να μου το μειώσει στην πορεία 

Μα ναι ήπια είναι! Απλά εγω δεν ανταποκρίνομαι όποτε γιατί να κάνω περισσοτερες;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, happiness79 είπε:

Ναι, τα ίδια λέω κι εγώ στον εαυτό μου για να καθησυχάζομαι! Και κάπου μέσα μου ξέρω πως είναι ετσι. Σκέφτομαι ότι στο δικό μου μωρό θα τον βρω τον τρόπο (με φόβο και αγωνία, αλλά θα γίνει). Μέχρι τότε όμως και επειδή δεν έχω εμπειρία, αποφεύγω να παίρνω μωρά φίλων αγκαλιά από φόβο ότι δε θα ξέρω να τα πιάσω σωστά. Και σκέφτομαι... κι αν δε γίνω μάνα ποτέ? Γιατί να στερώ από τον εαυτό μου αυτή την αγκαλιά, όταν παρουσιάζεται ευκαιρία? Έχω σκεφτεί πολλές φορές να γίνω εθελόντρια αγκαλιάς για τα παρατημένα βρέφη (το λέω και σπαράζει η καρδιά μου...) αλλά πραγματικά φοβάμαι ότι δεν έχω τόση δύναμη για να το αντέξω, εννοώ όταν θα έρχεται η ώρα να φεύγω και να αφήσω τα μωράκια μόνα, χωρίς αγκαλιά... Μου φαίνεται τρομερό...

Α, ήταν σούπερ χαλαροί οι γονείς του, το έπαιρναν όλοι αγκαλιά και απ' ότι κατάλαβα ανακουφίζονταν οι γονείς που είχαν το χρόνο τους. Το ίδιο έχω καταλάβει κι από άλλους φίλους με παιδιά. Οπότε δικό μου ήταν το θέμα. Με ανακουφίζει πάντως αυτό που λες, ότι παρ' ότι είσαι μητέρα ένιωσες ετσι. Νιώθω λίγο ούφο γενικά που τους βλέπω όλους τόσο χαλαρούς κι εγώ σφιγμένη. Σ' ευχαριστώ.

Κι αν δεν έχεις δικό σου?

Εμένα με βοηθάει πολύ η ψυχοθεραπεία που κάνω. Όχι ότι εξαφανίζεται το άγχος μαγικά βέβαια, ούτε η λύπη όταν υπάρχει, αλλά τα δέχομαι καλύτερα. 

Ακου, η Οικονομοπούλου γενικά είναι πολύ καλή και πολύ κατά των φαρμάκων. Αν σου είπε ότι η δόση είναι αμελητέα, τότε μην ανησυχείς καθόλου μα καθόλου, γιατί αν διαφωνούσε κάθετα θα το εξέφραζε. Γενικά η κορτιζόνη κατά την εγκυμοσύνη έχει κατηγορηθεί για διάφορα, όμως δεν υπάρχει κίνδυνος όταν αυτή λαμβάνεται σε χαμηλή δόση και για μικρά χρονικά διαστήματα. Πόσο παίρνεις εσύ? Εμένα θυμάμαι μου έδινε ένα χάπι για λίγες μόνο μέρες. 

Αν δεν εχεις δικό σου Θες να τα πιάνεις να τα παίζεις και ας είναι ξένα κ σε γεμίζουν χαρά. 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 16 λεπτά , Makelen είπε:

Σε λιγακι τα αποτελεσματα της χοριακης. Περιμενω..!

Ανυπομονούμε Οχι τιποτα αλλο  να πας με το καλο για υπερηχο να ξεκινησεις απο πεμπτη το μέτρημα❤️

πρίν από 2 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ανυπομονούμε Οχι τιποτα αλλο  να πας με το καλο για υπερηχο να ξεκινησεις απο πεμπτη το μέτρημα❤️

Δεν το καταλαβα..! Τι θα μετραμε απο την Πεμπτη;?;!!!;?

Διαφημίσεις

Τα δικα μου καλε:rolleyes:

Παιδι μου αυτα ειναι μετρημενα ήδη! Ετ την Πεμπτη 12/5.. Χοριακή 9η μερα μετα την ετ: 21/5. Αρα σαν 14η μερα απο συλληψη! Αναμονη χοριακής για πάνω απο 50 μονάδες..! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Την ΠΗΤ!!!!!!!!!

Την ΠΗΤ την ειδα ηδη απο το eleytheia!

Xaxaxaxa Ε ναι θα παω στις 9 κ Οχι 8 λογω αγιου το σαββατο! Αντε να δω πως θα περασουν αυτες οι μερες..:roll:

Σιγα το δυσκολο.. σαν νερο περνανε..! Και η δικη μου αναμονη ετσι ηταν.. ήρεμη.. χαλαρη.. και γρηγορη!!! Εεεε;?;!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...