Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , ksvolimi είπε:

Κι εγω τα ιδια μου πε ειναι απο οσα παιρνουμε το μονο που δεν ειναι αθώο ωστοσο επιμενει οτι σε χαμηλή δοσολογία δεν επηρεαζει εγω παιρνω των 16 μισο δλδ 8 ομως σιγουρα πολλοι γιατροι δινουν μεχρι και πιο μετα τη χοριακη κ θυμαμαι την ενδοκρινολόγο πριν κανα διμηνο μου χε πει να παρω μονο μεχρι τη χοριακη. Και βγαλε ακρη τωρα.. ετσι μου ερχεται να μη παρω απο την αλλη να παράκαμψω τον εξωσωματιστη; Και τη τελευταια φορα μου εδωσε και μετα το θετικο..

Εμένα μου την κόβει πριν τη χοριακή πάντως. Γιατί δεν το συζητάς μαζί του?

πρίν από 30 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εμένα ο γιατρός μου είναι αντίθετος αλλά κι εγώ το σκέφτομαι αν πρέπει να παραβλέψω τις οδηγίες της Λευκού. Ο λόγος που μου το δίνει είναι λέει το χασιμότο, η προδιάθεση για κοιλιοκάκη και πιθανή ψωρίαση (που τελικά δεν έχω, πήγα σε δερματολόγο). Όλες οι υπόλοιπες ανοσολογικές βγήκαν πολύ καλές άρα δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Μετά σκέφτηκα ότι τόσες κοπέλες παίρνουν προληπτικά, μήπως δοκιμάσω κι εγώ έτσι μιας και την προηγούμενη φορά δεν είχα καν εμφύτευση. Τα αλλάζω όλα στην ουσία τώρα σε αυτήν την προσπάθεια. Διέγερση με menopur αντί για τροποποιημένους φυσικούς, ετ με 3ης μέρας αντί για βλαστοκύστες και κορτιζόνη - ασπιρίνη που δεν έπαιρνα πριν. Συν την θεραπεία του άντρα μου φυσικά. Ελπίζω όλες αυτές οι αλλαγές να πιάσουν τόπο. 

Σου το εύχομαι να πιάσουν τόπο οι αλλαγές που κάνετε!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , happiness79 είπε:

Εμένα μου την κόβει πριν τη χοριακή πάντως. Γιατί δεν το συζητάς μαζί του?

Θα το συζητησω μεχρι τη χοριακη σιγουρα τη δινει μετα μου τη κρατησε και τη μειώσε σταδιακά τον εχω ρωτησει και μου ειπε ειναι μικρη η ποσοτητα οτι μου πε κ η Οικονομόπουλου σημερα να μην ανησυχω για τοση ποσοτητα απλα εφοσον σεν εχω αυτοάνοσα να μειώσω σιγα σιγα μετα το θετικο. Αυτο θα κανω λοιπον! Σε ευχαριστω

πρίν από 33 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εμένα ο γιατρός μου είναι αντίθετος αλλά κι εγώ το σκέφτομαι αν πρέπει να παραβλέψω τις οδηγίες της Λευκού. Ο λόγος που μου το δίνει είναι λέει το χασιμότο, η προδιάθεση για κοιλιοκάκη και πιθανή ψωρίαση (που τελικά δεν έχω, πήγα σε δερματολόγο). Όλες οι υπόλοιπες ανοσολογικές βγήκαν πολύ καλές άρα δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Μετά σκέφτηκα ότι τόσες κοπέλες παίρνουν προληπτικά, μήπως δοκιμάσω κι εγώ έτσι μιας και την προηγούμενη φορά δεν είχα καν εμφύτευση. Τα αλλάζω όλα στην ουσία τώρα σε αυτήν την προσπάθεια. Διέγερση με menopur αντί για τροποποιημένους φυσικούς, ετ με 3ης μέρας αντί για βλαστοκύστες και κορτιζόνη - ασπιρίνη που δεν έπαιρνα πριν. Συν την θεραπεία του άντρα μου φυσικά. Ελπίζω όλες αυτές οι αλλαγές να πιάσουν τόπο. 

Το ευχομαι απο την καρδια μου!

πρίν από 35 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

κ εγώ παίρνω κορτιζόνη 1 χαπάκι medrol 4mg το πρωί κ από μισό χάπι μεσημέρι κ βράδυ. Η δόση μικρή είναι αλλά εμένα μου χτυπάει στα νεύρα.. 

Εμενα ολα μου τη δινουν πλεον μετα απο 6 προσπάθειες και πιο πολυ οτι κανενας γιατρος δε συμφωνει με αλλονB)

• Μου αρέσει 2

Δεν πρόλαβα να σας γράψω κοριτσια μου χτες που ηθελα, αλλα ολες θα γινεται μανούλες, το πιστεύω και σας το γράφω, οι προσπαθειες σας αν ειναι εντατικές και με καλούς επιστήμονες θα αποδώσουν! Λιγο υπομονη ακομα και αισιοδοξία και πολυ σύντομα θα ρθει η χρονιά που θα γιορτάζετε και επίσημα. Γιατι ανεπίσημα ειστε ήδη έτοιμες μαμάδες.

• Μου αρέσει 11

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 6 λεπτά , anna.k είπε:

@happiness79 Καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση.

Και την πρώτη φορά ήταν βλαστοκυστες 5ης  μερας. Δυστυχως δεν εχω άλλα. Σήμερα εχω ραντεβού διαδικτυακα με άλλον γιατρό, απο Αθήνα ,του έστειλα τα πάντα.. θελω να δω αν μου δώσει κάποια εξήγηση, γιατι ως τώρα  δεν πηρα κάποια..το τυχαίο γεγονός που ακούω,αν και πιθανό,  δεν με καλύπτει,  ανησυχώ μήπως υπάρχει κάτι πού δεν βρέθηκε ακόμα. 

Δίκιο έχεις. Όχι ότι αποκλείεται να φταίει ο παράγοντας της τύχης. Καταλαβαίνω βέβαια ότι δε θέλεις να μαζευτούνε οι αποτυχίες και μετά να αρχίσεις να ψάχνεις τι έφταιξε. Εκτός από τις ορμόνες σου, έχετε δει άλλους παράγοντες? Το σπέρμα? Τον θυρεωειδή σου? Καρυότυπο ζεύγους? Τα ανοσολογικά σου? Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω (κι εγώ άργησα πολύ να τα ψάξω), αλλά όσο περισσότερους παράγοντες ψάξετε, τόσο το καλύτερο γενικά.

πρίν από 1 λεπτό , Καντι είπε:

Δεν πρόλαβα να σας γράψω κοριτσια μου χτες που ηθελα, αλλα ολες θα γινεται μανούλες, το πιστεύω και σας το γράφω, οι προσπαθειες σας αν ειναι εντατικές και με καλούς επιστήμονες θα αποδώσουν! Λιγο υπομονη ακομα και αισιοδοξία και πολυ σύντομα θα ρθει η χρονιά που θα γιορτάζετε και επίσημα. Γιατι ανεπίσημα ειστε ήδη έτοιμες μαμάδες.

Αμήν❤️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Α τόσες κάνω κι εγω αλλά gonal. Ούτε πολλές ούτε λίγες 

Μόνες τους; Εμενα ζήτησε να της συνδυάσω με σερπαφαρ ή Femara και ακομα σκέφτομαι τι απο τα δυο να παρω

wRSzp2.pngUIzHp2.png

35 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Α τόσες κάνω κι εγω αλλά gonal. Ούτε πολλές ούτε λίγες 

Νόμιζα ότι αυτό θεωρείται ήπια διέγερση. Πόσο λιγότερο να κάνεις? 75 θυμάμαι είχε κάνει η @Pagotoula αλλά με ΣΠΩ και ήταν και 32 ετών αν θυμάμαι καλά. Βέβαια κι εγώ έχω ΣΠΩ και είμαι 35. Καλά θα δούμε πως θα πάει μάλλον. Μπορεί να μου το μειώσει στην πορεία 

eardp2.png

πρίν από 1 λεπτό , kateriiina25 είπε:

Νόμιζα ότι αυτό θεωρείται ήπια διέγερση. Πόσο λιγότερο να κάνεις? 75 θυμάμαι είχε κάνει η @Pagotoula αλλά με ΣΠΩ και ήταν και 32 ετών αν θυμάμαι καλά. Βέβαια κι εγώ έχω ΣΠΩ και είμαι 35. Καλά θα δούμε πως θα πάει μάλλον. Μπορεί να μου το μειώσει στην πορεία 

ναι. 29 ημουν τοτε. ειχα κανει 50 κι ανεβασα δυο μερες στις 75. με σπω παντα.

πρίν από 38 λεπτά , happiness79 είπε:

Ναι, τα ίδια λέω κι εγώ στον εαυτό μου για να καθησυχάζομαι! Και κάπου μέσα μου ξέρω πως είναι ετσι. Σκέφτομαι ότι στο δικό μου μωρό θα τον βρω τον τρόπο (με φόβο και αγωνία, αλλά θα γίνει). Μέχρι τότε όμως και επειδή δεν έχω εμπειρία, αποφεύγω να παίρνω μωρά φίλων αγκαλιά από φόβο ότι δε θα ξέρω να τα πιάσω σωστά. Και σκέφτομαι... κι αν δε γίνω μάνα ποτέ? Γιατί να στερώ από τον εαυτό μου αυτή την αγκαλιά, όταν παρουσιάζεται ευκαιρία? Έχω σκεφτεί πολλές φορές να γίνω εθελόντρια αγκαλιάς για τα παρατημένα βρέφη (το λέω και σπαράζει η καρδιά μου...) αλλά πραγματικά φοβάμαι ότι δεν έχω τόση δύναμη για να το αντέξω, εννοώ όταν θα έρχεται η ώρα να φεύγω και να αφήσω τα μωράκια μόνα, χωρίς αγκαλιά... Μου φαίνεται τρομερό...

Α, ήταν σούπερ χαλαροί οι γονείς του, το έπαιρναν όλοι αγκαλιά και απ' ότι κατάλαβα ανακουφίζονταν οι γονείς που είχαν το χρόνο τους. Το ίδιο έχω καταλάβει κι από άλλους φίλους με παιδιά. Οπότε δικό μου ήταν το θέμα. Με ανακουφίζει πάντως αυτό που λες, ότι παρ' ότι είσαι μητέρα ένιωσες ετσι. Νιώθω λίγο ούφο γενικά που τους βλέπω όλους τόσο χαλαρούς κι εγώ σφιγμένη. Σ' ευχαριστώ.

Κι αν δεν έχεις δικό σου?

Εμένα με βοηθάει πολύ η ψυχοθεραπεία που κάνω. Όχι ότι εξαφανίζεται το άγχος μαγικά βέβαια, ούτε η λύπη όταν υπάρχει, αλλά τα δέχομαι καλύτερα. 

Ακου, η Οικονομοπούλου γενικά είναι πολύ καλή και πολύ κατά των φαρμάκων. Αν σου είπε ότι η δόση είναι αμελητέα, τότε μην ανησυχείς καθόλου μα καθόλου, γιατί αν διαφωνούσε κάθετα θα το εξέφραζε. Γενικά η κορτιζόνη κατά την εγκυμοσύνη έχει κατηγορηθεί για διάφορα, όμως δεν υπάρχει κίνδυνος όταν αυτή λαμβάνεται σε χαμηλή δόση και για μικρά χρονικά διαστήματα. Πόσο παίρνεις εσύ? Εμένα θυμάμαι μου έδινε ένα χάπι για λίγες μόνο μέρες. 

Μισο των 16 δλδ 8 μου δινει τη μερα αντικειμενικα μου πε πολυ λιγο, νομιζω ομως πλησιαζει η μερα και με πιανει μια καποι τρελα:roll:

πρίν από 43 λεπτά , happiness79 είπε:

Ναι, τα ίδια λέω κι εγώ στον εαυτό μου για να καθησυχάζομαι! Και κάπου μέσα μου ξέρω πως είναι ετσι. Σκέφτομαι ότι στο δικό μου μωρό θα τον βρω τον τρόπο (με φόβο και αγωνία, αλλά θα γίνει). Μέχρι τότε όμως και επειδή δεν έχω εμπειρία, αποφεύγω να παίρνω μωρά φίλων αγκαλιά από φόβο ότι δε θα ξέρω να τα πιάσω σωστά. Και σκέφτομαι... κι αν δε γίνω μάνα ποτέ? Γιατί να στερώ από τον εαυτό μου αυτή την αγκαλιά, όταν παρουσιάζεται ευκαιρία? Έχω σκεφτεί πολλές φορές να γίνω εθελόντρια αγκαλιάς για τα παρατημένα βρέφη (το λέω και σπαράζει η καρδιά μου...) αλλά πραγματικά φοβάμαι ότι δεν έχω τόση δύναμη για να το αντέξω, εννοώ όταν θα έρχεται η ώρα να φεύγω και να αφήσω τα μωράκια μόνα, χωρίς αγκαλιά... Μου φαίνεται τρομερό...

Α, ήταν σούπερ χαλαροί οι γονείς του, το έπαιρναν όλοι αγκαλιά και απ' ότι κατάλαβα ανακουφίζονταν οι γονείς που είχαν το χρόνο τους. Το ίδιο έχω καταλάβει κι από άλλους φίλους με παιδιά. Οπότε δικό μου ήταν το θέμα. Με ανακουφίζει πάντως αυτό που λες, ότι παρ' ότι είσαι μητέρα ένιωσες ετσι. Νιώθω λίγο ούφο γενικά που τους βλέπω όλους τόσο χαλαρούς κι εγώ σφιγμένη. Σ' ευχαριστώ.

Κι αν δεν έχεις δικό σου?

Εμένα με βοηθάει πολύ η ψυχοθεραπεία που κάνω. Όχι ότι εξαφανίζεται το άγχος μαγικά βέβαια, ούτε η λύπη όταν υπάρχει, αλλά τα δέχομαι καλύτερα. 

Ακου, η Οικονομοπούλου γενικά είναι πολύ καλή και πολύ κατά των φαρμάκων. Αν σου είπε ότι η δόση είναι αμελητέα, τότε μην ανησυχείς καθόλου μα καθόλου, γιατί αν διαφωνούσε κάθετα θα το εξέφραζε. Γενικά η κορτιζόνη κατά την εγκυμοσύνη έχει κατηγορηθεί για διάφορα, όμως δεν υπάρχει κίνδυνος όταν αυτή λαμβάνεται σε χαμηλή δόση και για μικρά χρονικά διαστήματα. Πόσο παίρνεις εσύ? Εμένα θυμάμαι μου έδινε ένα χάπι για λίγες μόνο μέρες. 

να ξερεις ειμαι σιγουρη πως εσυ πολυ συντομα θα εισαι εγκυος. νιωθω στα λογια σου πολλες φορες πως εχεις το μενταλιτι που ειχα κι εγω ακριβως πριν τα καταφερω. εχεις αποδεχτει τα πραγματα οπως ειναι, δεν κυνηγας μανιακα τις καταστασεις κ εισαι πλεον αφημενη στη ζωη, χωρις να εισαι επιθετικη απεναντι σε τιποτα. να ξερεις οτι σε αυτες τις φασεις ερχεται παντα το προσωπικο μας θαυμα. κι εγω,παρα την τελευταια μεγιστη αναποδια, καταβαλω μεγαλη προσπαθεια να ξαναβρω αυτο το μενταλιτι. θεωρω πως αυτο που καλουμαστε να βιωνουμε με την υπογονιμοτητα, μονο ετσι μπορει να παλευτει.

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Heart 93 είπε:

Κορίτσι μου δυο έμβρυα είχες βάλει; Βλαστοκυστες τι ποιοτητα; Συγνώμη αν έχεις απαντήσει ξανά....

Τώρα διάβασα πιο κάτω το μήνυμα σου...είχες βάλει 2 βλαστοκυστουλες...όλα καλά να πάνε κορίτσι μου!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!❤ Ναι 2 βλαστοκυστες, 5 ημερων, ποιοτητας 5ΑΑ και 4ΑΑ

1 ώρα πρίν, ksvolimi είπε:

Κοριτσια καλησπερα, να ρωτησω ποσες παιρνετε κορτιζονη κατα την ΕΤ, εμενα μου δινει πολυ μικρη δοση ωστοσο αυτοάνοσα δεν εχω σημερα πηγα να παρω ολες τις εξετάσεις μου απο το ελενα και η Οικονομόπουλου μου ειπε οτι ειναι ολες εντελως φυσιολογικές και της ειπ για την  κορτιζονη και με προβλημάτισε οτι η κορτιζονη απο οσα φαρμακα παιρνουμε ειναι το μοναδικό που μπορει να θεωρείται πιο επικίνδυνο βεβαια και η ιδια μου πε οτι η δοση που μας δινουν  ειναι πολυ χαμηλή  (αμελητέα) οτι οι εξωσωματιστες την δινουν αλλα απο εκεινη την ωρα εχω προβληματιστει.. 

Εμενα δεν μου εδωσε καθολου κορτιζονη..!

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!❤ Ναι 2 βλαστοκυστες, 5 ημερων, ποιοτητας 5ΑΑ και 4ΑΑ

@Makelen πηγες για επαναληπτική Οχι τιποτα αλλο να δουμε ειναι ενα η δυο;;;

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Εμενα δεν μου εδωσε καθολου κορτιζονη..!

Το εχω διαβασει ναι κ αλλοι δε δινουν.. 

πρίν από 15 λεπτά , ksvolimi είπε:

Μισο των 16 δλδ 8 μου δινει τη μερα αντικειμενικα μου πε πολυ λιγο, νομιζω ομως πλησιαζει η μερα και με πιανει μια καποι τρελα:roll:

Αντιλαμβάνομαι την "τρέλα" και είναι απολύτως φυσικό να σε πιάνει. Όλα θα πάνε καλά όμως και σε λίγο καιρό θα τα θυμάσαι και θα γελάς!

Των 16? Τα 16 τι είναι? Εμένα μου δίνει 1 prezolon των 5 mg. 

πρίν από 14 λεπτά , Pagotoula είπε:

να ξερεις ειμαι σιγουρη πως εσυ πολυ συντομα θα εισαι εγκυος. νιωθω στα λογια σου πολλες φορες πως εχεις το μενταλιτι που ειχα κι εγω ακριβως πριν τα καταφερω. εχεις αποδεχτει τα πραγματα οπως ειναι, δεν κυνηγας μανιακα τις καταστασεις κ εισαι πλεον αφημενη στη ζωη, χωρις να εισαι επιθετικη απεναντι σε τιποτα. να ξερεις οτι σε αυτες τις φασεις ερχεται παντα το προσωπικο μας θαυμα. κι εγω,παρα την τελευταια μεγιστη αναποδια, καταβαλω μεγαλη προσπαθεια να ξαναβρω αυτο το μενταλιτι. θεωρω πως αυτο που καλουμαστε να βιωνουμε με την υπογονιμοτητα, μονο ετσι μπορει να παλευτει.

Με συγκινείς... Το ακούω! Μακάρι... ❤

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, ksvolimi είπε:

Κοριτσια καλησπερα, να ρωτησω ποσες παιρνετε κορτιζονη κατα την ΕΤ, εμενα μου δινει πολυ μικρη δοση ωστοσο αυτοάνοσα δεν εχω σημερα πηγα να παρω ολες τις εξετάσεις μου απο το ελενα και η Οικονομόπουλου μου ειπε οτι ειναι ολες εντελως φυσιολογικές και της ειπ για την  κορτιζονη και με προβλημάτισε οτι η κορτιζονη απο οσα φαρμακα παιρνουμε ειναι το μοναδικό που μπορει να θεωρείται πιο επικίνδυνο βεβαια και η ιδια μου πε οτι η δοση που μας δινουν  ειναι πολυ χαμηλή  (αμελητέα) οτι οι εξωσωματιστες την δινουν αλλα απο εκεινη την ωρα εχω προβληματιστει.. 

Η ειδικότητα της Οικονομοπούλου είναι αρμόδια να κρίνει για την κορτιζόνη...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...