Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 46 λεπτά , Makelen είπε:

Εισαι σιγουρα επηρρεασμενη απο την τότε αποτυχημενη εκβαση.. και λογικο να σε εχει ριξει. Βαλε πόσα φαρμακα περνουμε.. αλλα και πόσο αγχωτικο ειναι ολο αυτο απο μονο του..! Θελει ψυχραιμια τωρα. Βημα βημα. Και πιστευω θα τα καταφερουμε..! Πότε εχεις επομενο υπερηχο τωρα; και το 'πρεπει' να δειξει σε αυτη την φαση;?

Καλημερα κοριτσι μου.. σ ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου!!❤ Ολα καλα ευτυχως.. 481 χοριακη 9η μερα απο ετ με 2 βλαστοκυστες 5 ημερων..! Το απογευμα θα κανω την επαναληπτικη μου. Ελπιζω πως θα πανε ολα καλα.. δεν θελω καθολου να σκεφτομαι ασχημα, γτ ζοριστηκα παρα πολυ εως τωρα.. και ημουν και σιγουρη οτι δεν ειχε πετυχει!! Κι εκει που γκρινιαζα οτι δεν εχω συμπτωματα.. τωρα εχουν αρχισει να εμφανιζονται ηδη, ακομα δεν ξεκινησαμεε! Αλλα να σου πω κατι..; δεν θα γκρινιαξω.. Χαλαλι!!!

Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να σκεφτόμαστε θετικά σ αυτήν την διαδικασία . . . Φοβομαστε για τα πάντα!!! Κάνε ωραίες σκέψεις άκου ωραίες μουσικές δες καμία χαζοταινια  . . . Εύχομαι να πάνε όλα υπέροχα κ σε 9 μήνες να κρατάς στην αγκαλίτσα σου τα μπεμπακια σου !!!!!! Κ την γκρίνια την δικαιούμαστε.  .  . Ε τι στο καλό άνθρωποι είμαστε ( μεταξύ μας είμαστε σούπερ ηρωίδες όλες μας κ κρύβουμε την στολή μας ) !!!!! Κανένας άλλος δεν θα καταλάβει το βάρος που έχει αυτή η διαδικασία κ τα άγχοι μας !!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Natassou85 είπε:

Κοριτσι μ γλυκο καλησπερα .. μπορω να ρωτησω πως καταλαβες οτι εχεις ενδομητριωση;;

Παθαινα κατι κρισεις (3 συνολικα με 9μηνα διαστηματα αναμεσα) που ξυπνουσα το πρωι κ μολις σηκωνομουν ενιωθα εντονο πονο στην κοιλια, κρυος ιδρωτας κ λιποθυμουσα. Ειχα παει στον γυναικολογο κ δεν εβλεπε τιποτα. Μέχρι να το βρουμε (πολλες εξετασεις, 2-3 ειδικοτητες) η μια ωοθηκη ειχε αναπτυξει μια κυστη 6 εκατ.!!
Να μην τα πολυλογω .. ο γαστρεντερολογος το υποπτευθηκε. Με εβαλε να κανω κ CA125.  Και παλι τοτε επεμενε ο γυναικολογος πως δεν ειναι ενδομητριωση αφου ποναω φυσιολογικα στην περιοδο... Ελεγε πως προκειται για ωχρο σωματιο κ ηθελε να μου δωσει αντισυλληπτικα! 

14 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου και καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου!!❤ Εκανα ετ 28/4. Βγηκα απο το Ιασ@ σαν ζομπι.. και πηγα στα Κτελ περιμενοντας κοντα 2 ωρες μονη μου.. να ερθει για να το παρω να γυρισω σπιτι μου. Απο την ιδια στιγμη.. και μεχρι την χοριακη.. ημουν σιγουρη οτι δεν πετυχε. Ενιωθα άδεια.. κενή. Με ενα χαοτικο βλεμμα.. μια θλιψη καθημερινη.. λες και καποιος ειχε πεθανει. Ημουν σιγουρηηη οτι ειχε αποτυχει και σκεφτομουν μονο τι πρεπει να κανω μετα το αρνητικο τεστ. Απο συμπτωματααα..;? ΤΙΠΟΤΑ! ΜΗΔΕΝ!! Ουτε στηθος.. ουτε υγρα.. ουτε ζαλαδα.. ουτε ΤΙΠΟΤΑ! Προφανως οι ορμονες μαζι με τον φοβο της αποτυχιας, ειναι εκρηκτικος συνδιασμος! Και φυσικα η χοριακη.. θετικοτατη! Καλα αποτελεσματα και σε σενα!!❤❤

Κορίτσι μου δυο έμβρυα είχες βάλει; Βλαστοκυστες τι ποιοτητα; Συγνώμη αν έχεις απαντήσει ξανά....

πρίν από 4 λεπτά , Heart 93 είπε:

Κορίτσι μου δυο έμβρυα είχες βάλει; Βλαστοκυστες τι ποιοτητα; Συγνώμη αν έχεις απαντήσει ξανά....

Τώρα διάβασα πιο κάτω το μήνυμα σου...είχες βάλει 2 βλαστοκυστουλες...όλα καλά να πάνε κορίτσι μου!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

Κοριτσια καλησπερα, να ρωτησω ποσες παιρνετε κορτιζονη κατα την ΕΤ, εμενα μου δινει πολυ μικρη δοση ωστοσο αυτοάνοσα δεν εχω σημερα πηγα να παρω ολες τις εξετάσεις μου απο το ελενα και η Οικονομόπουλου μου ειπε οτι ειναι ολες εντελως φυσιολογικές και της ειπ για την  κορτιζονη και με προβλημάτισε οτι η κορτιζονη απο οσα φαρμακα παιρνουμε ειναι το μοναδικό που μπορει να θεωρείται πιο επικίνδυνο βεβαια και η ιδια μου πε οτι η δοση που μας δινουν  ειναι πολυ χαμηλή  (αμελητέα) οτι οι εξωσωματιστες την δινουν αλλα απο εκεινη την ωρα εχω προβληματιστει.. 

22 minutes ago, ksvolimi said:

Κοριτσια καλησπερα, να ρωτησω ποσες παιρνετε κορτιζονη κατα την ΕΤ, εμενα μου δινει πολυ μικρη δοση ωστοσο αυτοάνοσα δεν εχω σημερα πηγα να παρω ολες τις εξετάσεις μου απο το ελενα και η Οικονομόπουλου μου ειπε οτι ειναι ολες εντελως φυσιολογικές και της ειπ για την  κορτιζονη και με προβλημάτισε οτι η κορτιζονη απο οσα φαρμακα παιρνουμε ειναι το μοναδικό που μπορει να θεωρείται πιο επικίνδυνο βεβαια και η ιδια μου πε οτι η δοση που μας δινουν  ειναι πολυ χαμηλή  (αμελητέα) οτι οι εξωσωματιστες την δινουν αλλα απο εκεινη την ωρα εχω προβληματιστει.. 

Τι δόση παίρνεις αλήθεια? Η Λευκού μου είπε να πάρω από την πρώτη μέρα περιόδου μέχρι και την χοριακή 1ml (10mg) την μέρα και με έχει ανησυχήσει αυτό το πράγμα γαμώτο, δεν ξέρω τι να κάνω. Σου είπε γιατί θεωρείται επικίνδυνη?

6 hours ago, Iraki2022 said:

Δεν ξέρω αν φταινε οι ορμόνες μου δεν ξέρω αν έχω γίνει υπερευαισθητη με όλα,  όμως διαβάζοντας αυτό που έγραψες βουρκωσα και ακόμα προσπαθω να κρυψω τα δάκρυα συγκίνησης...  Ευχομαι να σε προσεχει κ να τον προσεχεις για παντα.. 

στέλνω αγκαλιά :rolleyes: ❤️

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Τι δόση παίρνεις αλήθεια? Η Λευκού μου είπε να πάρω από την πρώτη μέρα περιόδου μέχρι και την χοριακή 1ml (10mg) την μέρα και με έχει ανησυχήσει αυτό το πράγμα γαμώτο, δεν ξέρω τι να κάνω. Σου είπε γιατί θεωρείται επικίνδυνη?

στέλνω αγκαλιά :rolleyes: ❤️

Κι εγω τα ιδια μου πε ειναι απο οσα παιρνουμε το μονο που δεν ειναι αθώο ωστοσο επιμενει οτι σε χαμηλή δοσολογία δεν επηρεαζει εγω παιρνω των 16 μισο δλδ 8 ομως σιγουρα πολλοι γιατροι δινουν μεχρι και πιο μετα τη χοριακη κ θυμαμαι την ενδοκρινολόγο πριν κανα διμηνο μου χε πει να παρω μονο μεχρι τη χοριακη. Και βγαλε ακρη τωρα.. ετσι μου ερχεται να μη παρω απο την αλλη να παράκαμψω τον εξωσωματιστη; Και τη τελευταια φορα μου εδωσε και μετα το θετικο..

4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Εισαι σιγουρα επηρρεασμενη απο την τότε αποτυχημενη εκβαση.. και λογικο να σε εχει ριξει. Βαλε πόσα φαρμακα περνουμε.. αλλα και πόσο αγχωτικο ειναι ολο αυτο απο μονο του..! Θελει ψυχραιμια τωρα. Βημα βημα. Και πιστευω θα τα καταφερουμε..! Πότε εχεις επομενο υπερηχο τωρα; και το 'πρεπει' να δειξει σε αυτη την 

Το ξέρω, κι εγώ αυτό λέω στον εαυτό μου: ένα βήμα τη φορά, αλλά που να ησυχάσω. Όταν έχω σύμπτωμα χαίρομαι κ όταν δεν έχω σκέφτομαι πως το έχασα όπως κ το πρώτο. Για ψυχοφάρμακα είμαι.. Υπέρηχο πάλι την Πέμπτη. Τις πρώτες 3 εβδομάδες με βλέπει κάθε βδομάδα. 

Το μόνο που με κάνει να ξεχνιέμαι είναι η δουλειά. Αλλιώς το σκέφτομαι συνέχεια..

5 ώρες πρίν, anna.k είπε:

Καλημέρα νέο μέλος κι εγω. Διαβάζω όμως τις εμπειρίες σας και νιώθω οτι δεν ειναι μόνη.

Είχα 2 αποτυχημένες προσπάθειες με σπερματέγχυση και 2 αποτυχημένες εξωσωματικές. Έχω κάνει άπειρες εξετάσεις,ειμαι 34 χρονών και εχω χαμηλή ΑΜΗ ,καθώς και Τsh ασταθή, τώρα θα ξανακάνω παρακολούθηση κύκλου. Και βλεπουμε για 3η προσπάθεια... 

Καλώς όρισες στην παρέα μας Αννα! Σαφέστατα δεν είσαι μόνη εδώ! Έχεις κι εσύ τραβήξει δρόμο μέχρι τώρα... Οι προηγούμενες προσπάθειες έγιναν με έμβρυα τρίτης μέρας ή με βλαστοκύστες? Εχεις έμβρυα στην άκρη? Εύχομαι η 3η προσπάθεια να είναι η τυχερή σου! 

πρίν από 51 λεπτά , ksvolimi είπε:

κ εγώ παίρνω κορτιζόνη 1 χαπάκι medrol 4mg το πρωί κ από μισό χάπι μεσημέρι κ βράδυ. Η δόση μικρή είναι αλλά εμένα μου χτυπάει στα νεύρα.. 

3 minutes ago, ksvolimi said:

Κι εγω τα ιδια μου πε ειναι απο οσα παιρνουμε το μονο που δεν ειναι αθώο ωστοσο επιμενει οτι σε χαμηλή δοσολογία δεν επηρεαζει εγω παιρνω των 16 μισο δλδ 8 ομως σιγουρα πολλοι γιατροι δινουν μεχρι και πιο μετα τη χοριακη κ θυμαμαι την ενδοκρινολόγο πριν κανα διμηνο μου χε πει να παρω μονο μεχρι τη χοριακη. Και βγαλε ακρη τωρα.. ετσι μου ερχεται να μη παρω απο την αλλη να παράκαμψω τον εξωσωματιστη; Και τη τελευταια φορα μου εδωσε και μετα το θετικο..

Εμένα ο γιατρός μου είναι αντίθετος αλλά κι εγώ το σκέφτομαι αν πρέπει να παραβλέψω τις οδηγίες της Λευκού. Ο λόγος που μου το δίνει είναι λέει το χασιμότο, η προδιάθεση για κοιλιοκάκη και πιθανή ψωρίαση (που τελικά δεν έχω, πήγα σε δερματολόγο). Όλες οι υπόλοιπες ανοσολογικές βγήκαν πολύ καλές άρα δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Μετά σκέφτηκα ότι τόσες κοπέλες παίρνουν προληπτικά, μήπως δοκιμάσω κι εγώ έτσι μιας και την προηγούμενη φορά δεν είχα καν εμφύτευση. Τα αλλάζω όλα στην ουσία τώρα σε αυτήν την προσπάθεια. Διέγερση με menopur αντί για τροποποιημένους φυσικούς, ετ με 3ης μέρας αντί για βλαστοκύστες και κορτιζόνη - ασπιρίνη που δεν έπαιρνα πριν. Συν την θεραπεία του άντρα μου φυσικά. Ελπίζω όλες αυτές οι αλλαγές να πιάσουν τόπο. 

• Μου αρέσει 5

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , kateriiina25 είπε:

Εμένα ο γιατρός μου είναι αντίθετος αλλά κι εγώ το σκέφτομαι αν πρέπει να παραβλέψω τις οδηγίες της Λευκού. Ο λόγος που μου το δίνει είναι λέει το χασιμότο, η προδιάθεση για κοιλιοκάκη και πιθανή ψωρίαση (που τελικά δεν έχω, πήγα σε δερματολόγο). Όλες οι υπόλοιπες ανοσολογικές βγήκαν πολύ καλές άρα δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Μετά σκέφτηκα ότι τόσες κοπέλες παίρνουν προληπτικά, μήπως δοκιμάσω κι εγώ έτσι μιας και την προηγούμενη φορά δεν είχα καν εμφύτευση. Τα αλλάζω όλα στην ουσία τώρα σε αυτήν την προσπάθεια. Διέγερση με menopur αντί για τροποποιημένους φυσικούς, ετ με 3ης μέρας αντί για βλαστοκύστες και κορτιζόνη - ασπιρίνη που δεν έπαιρνα πριν. Συν την θεραπεία του άντρα μου φυσικά. Ελπίζω όλες αυτές οι αλλαγές να πιάσουν τόπο. 

Πόσες μονάδες ;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 minute ago, κοτοπουλάκι said:

κ εγώ παίρνω κορτιζόνη 1 χαπάκι medrol 4mg το πρωί κ από μισό χάπι μεσημέρι κ βράδυ. Η δόση μικρή είναι αλλά εμένα μου χτυπάει στα νεύρα.. 

Η Λευκού μου είπε ότι 10mg είναι δόση βρέφους. Ισχύει ρε κορίτσια? Βλέπω όλες 8 παίρνετε, τι στο καλό?  

1 minute ago, νικηαντωνια81 said:

Πόσες μονάδες ;

150 μονάδες

eardp2.png

πρίν από 1 λεπτό , kateriiina25 είπε:

Η Λευκού μου είπε ότι 10mg είναι δόση βρέφους. Ισχύει ρε κορίτσια? Βλέπω όλες 8 παίρνετε, τι στο καλό?  

150 μονάδες

Α τόσες κάνω κι εγω αλλά gonal. Ούτε πολλές ούτε λίγες 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

5 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Αυτό να μην το σκέφτεσαι ότι δεν ξέρεις πως να φερθείς σε ένα μωρό ή τι να κάνεις. Κάνεις δεν ξέρει. Ούτε οι γονείς μας ήξεραν, ούτε κανένας και όμως μας μεγάλωσαν. Εμείς ευτυχώς ζούμε στην εποχή της ενημέρωσης και όλα μπορούμε να τα μάθουμε πολύ εύκολα. Οπότε όταν έρθει η ώρα σου που σου εύχομαι να είναι σύντομα θα είσαι μια χαρά και θα ξέρεις τα πάντα. Χρόνος χρειάζεται και όλα θα γίνουν 

Ναι, τα ίδια λέω κι εγώ στον εαυτό μου για να καθησυχάζομαι! Και κάπου μέσα μου ξέρω πως είναι ετσι. Σκέφτομαι ότι στο δικό μου μωρό θα τον βρω τον τρόπο (με φόβο και αγωνία, αλλά θα γίνει). Μέχρι τότε όμως και επειδή δεν έχω εμπειρία, αποφεύγω να παίρνω μωρά φίλων αγκαλιά από φόβο ότι δε θα ξέρω να τα πιάσω σωστά. Και σκέφτομαι... κι αν δε γίνω μάνα ποτέ? Γιατί να στερώ από τον εαυτό μου αυτή την αγκαλιά, όταν παρουσιάζεται ευκαιρία? Έχω σκεφτεί πολλές φορές να γίνω εθελόντρια αγκαλιάς για τα παρατημένα βρέφη (το λέω και σπαράζει η καρδιά μου...) αλλά πραγματικά φοβάμαι ότι δεν έχω τόση δύναμη για να το αντέξω, εννοώ όταν θα έρχεται η ώρα να φεύγω και να αφήσω τα μωράκια μόνα, χωρίς αγκαλιά... Μου φαίνεται τρομερό...

4 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

@happiness79 συμφωνω με την καλο! κι εγω που εχω παιδακι δεν ξερω πως να συμπεριφερθω σε αλλα γιατι καθε γονιος αλλιως θελει να συμπεριφερεται κι αυτος κι οι τριτοι στο παιδι του και ειμαι υπερδιακριτικη. μωρα γενικα αγκαλια δεν παιρνω ποτε και κανενος. και πχ τις προαλλες που πηρα της ξαδερφης μου που ειναι δυο μηνων (επειδη ηθελε να ταισει το μεγαλο της ) ουτε κι εγω θυμομουν πως να το κρατησω και φοβομουν και μολις εκανε κιχ, της το εδωσα. 

Α, ήταν σούπερ χαλαροί οι γονείς του, το έπαιρναν όλοι αγκαλιά και απ' ότι κατάλαβα ανακουφίζονταν οι γονείς που είχαν το χρόνο τους. Το ίδιο έχω καταλάβει κι από άλλους φίλους με παιδιά. Οπότε δικό μου ήταν το θέμα. Με ανακουφίζει πάντως αυτό που λες, ότι παρ' ότι είσαι μητέρα ένιωσες ετσι. Νιώθω λίγο ούφο γενικά που τους βλέπω όλους τόσο χαλαρούς κι εγώ σφιγμένη. Σ' ευχαριστώ.

4 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Εεεεε αλλιώς το δικο σου αλλιώς το ξένο!!!!!!

Κι αν δεν έχεις δικό σου?

4 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Κορίτσια με το άγχος τι κάνετε? Πως το αντιμετωπίζεται? Σήμερα δεν έχω ξυπνήσει καθόλου καλά. Έχω πολύ άγχος και συνέχεια κλαίω. Και ακόμα δεν έχω  ξεκινήσει τα φάρμακα 

Εμένα με βοηθάει πολύ η ψυχοθεραπεία που κάνω. Όχι ότι εξαφανίζεται το άγχος μαγικά βέβαια, ούτε η λύπη όταν υπάρχει, αλλά τα δέχομαι καλύτερα. 

1 hour ago, ksvolimi είπε:

Ακου, η Οικονομοπούλου γενικά είναι πολύ καλή και πολύ κατά των φαρμάκων. Αν σου είπε ότι η δόση είναι αμελητέα, τότε μην ανησυχείς καθόλου μα καθόλου, γιατί αν διαφωνούσε κάθετα θα το εξέφραζε. Γενικά η κορτιζόνη κατά την εγκυμοσύνη έχει κατηγορηθεί για διάφορα, όμως δεν υπάρχει κίνδυνος όταν αυτή λαμβάνεται σε χαμηλή δόση και για μικρά χρονικά διαστήματα. Πόσο παίρνεις εσύ? Εμένα θυμάμαι μου έδινε ένα χάπι για λίγες μόνο μέρες. 

• Μου αρέσει 1

@happiness79 Καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση.

Και την πρώτη φορά ήταν βλαστοκυστες 5ης  μερας. Δυστυχως δεν εχω άλλα. Σήμερα εχω ραντεβού διαδικτυακα με άλλον γιατρό, απο Αθήνα ,του έστειλα τα πάντα.. θελω να δω αν μου δώσει κάποια εξήγηση, γιατι ως τώρα  δεν πηρα κάποια..το τυχαίο γεγονός που ακούω,αν και πιθανό,  δεν με καλύπτει,  ανησυχώ μήπως υπάρχει κάτι πού δεν βρέθηκε ακόμα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...