Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

11 hours ago, kateriiina25 said:

Εγώ λίγο πριν φύγει είχα γνωρίσει τον άντρα μου, παιδάκια ήμασταν ακόμα. Κάποια στιγμή τον έπιασε μόνο του χωρίς να το ξέρω και του ζήτησε να με προσέχει... και το κάνει σχεδόν 20 χρόνια ανελλιπώς :wub:  

Δεν ξέρω αν φταινε οι ορμόνες μου δεν ξέρω αν έχω γίνει υπερευαισθητη με όλα,  όμως διαβάζοντας αυτό που έγραψες βουρκωσα και ακόμα προσπαθω να κρυψω τα δάκρυα συγκίνησης...  Ευχομαι να σε προσεχει κ να τον προσεχεις για παντα.. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ώρες πρίν, eleonora85 είπε:

Νομιζω πως ολες εδω μεσα σε καταλαβαινουμε πολυ καλα...
Εγω με τις κολλητες μου ειχα πολυ ασχημο timing που δοκιμαζε τις αντοχες μου!
Οταν με χωρισε αυτος που τοτε νομιζα τον αντρα της ζωης μου, οι 2 κολλητες μου εσκασαν με δαχτυλιδι αρραβωνων.
Την ιδια μερα που πηγα να πω στην πιο στενη μου φιλη για την ενδομητριωση κ το χειρουργειο , εκεινη ειχε ερθει να μου πει οτι ηταν εγκυος...
Η 3η πιο στενη μου φιλη εμεινε εγκυος μετα απο προσπαθεια  ενος  μηνα,  λιγο πριν κλεισω το πρωτο ραντεβου με τον εξωσωματιστη .
Νομιζω πως εμεις που μπαινουμε σε ολο αυτο  μονοπατι βγαινουμε πιο δυνατες! Το βλεπω σε ολες οσες ξερω που το περασαν (σε αντιθεση με τις κολλητες μου που ακουσαν οτι εκανα ενεσεις στον εαυτο μου κ μονο που δεν λιποθυμησαν). Και ισως αυτο το κερδος να το εξαργυρωσουμε αργοτερα στη ζωη μας;)

Κοριτσι μ γλυκο καλησπερα .. μπορω να ρωτησω πως καταλαβες οτι εχεις ενδομητριωση;;

1 hour ago, happiness79 είπε:

Αγάπη μου, τα συμπτώματα μιας εγκυμοσύνης δεν είναι σταθερά, ούτε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως αν σταματήσεις να έχεις κάποιο σύμπτωμα ότι κάτι δεν πάει καλά. Έχεις μεγάλο φόβο εξαιτίας της προηγούμενης ατυχίας σου και είναι πολύ φυσικό, όμως σκέψου πόσες και πόσες γυναίκες ύστερα από μία αποτυχία τελικά τα κατάφεραν και κράτησαν το μωρό τους! Γιατί να μην είσαι κι εσύ μία από αυτές? Θα πάει καλά, θα δεις! Μίλησε και με το γιατρό σου σήμερα, μου φαίνεται ότι έχεις τεράστια ανάγκη να σε καθησυχάσει. 

σ’ ευχαριστώ για την υποστήριξη. Έχω πολύ άγχος, αυτό είναι αλήθεια. Μίλησε ο άντρας μου με το γιατρό κ του είπε πως όλα τα είδε πολύ καλά. Γενικά δεν μιλάει πολύ αυτός ο άνθρωπος αλλά είναι καλός γιατρός κ ξέρω πως είναι τίμιος. 

Δεν νομίζω πως θα ησυχάσω ποτέ :roll:

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Ναι καλή μου, έχεις δίκιο, δεν είναι καθόλου εύκολο. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ετσι ακριβώς ένιωσα κι εγώ στο παιδικό πάρτυ χθες και υπήρχε κι ένα βρέφος επίσης τριών μηνών εκεί και ήθελα να το πάρω μια αγκαλιά, αλλά και δεν ένιωθα άνετα να το κάνω, είναι που δεν ξέρω πώς να φερθώ σε ένα μωρό γιατί δεν το έχω ζήσει και φοβάμαι μην κάνω κάτι λάθος. Και σκεφτόμουν ο φόβος θα σε φάει κι ότι αν δεν τα καταφέρω να κάνω ένα παιδί καταδικάζω τον εαυτό μου να μη το ζήσω και όλα αυτά γύριζαν στο μυαλό μου και ησυχία μηδέν.

Αυτό να μην το σκέφτεσαι ότι δεν ξέρεις πως να φερθείς σε ένα μωρό ή τι να κάνεις. Κάνεις δεν ξέρει. Ούτε οι γονείς μας ήξεραν, ούτε κανένας και όμως μας μεγάλωσαν. Εμείς ευτυχώς ζούμε στην εποχή της ενημέρωσης και όλα μπορούμε να τα μάθουμε πολύ εύκολα. Οπότε όταν έρθει η ώρα σου που σου εύχομαι να είναι σύντομα θα είσαι μια χαρά και θα ξέρεις τα πάντα. Χρόνος χρειάζεται και όλα θα γίνουν 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα νέο μέλος κι εγω. Διαβάζω όμως τις εμπειρίες σας και νιώθω οτι δεν ειναι μόνη.

Είχα 2 αποτυχημένες προσπάθειες με σπερματέγχυση και 2 αποτυχημένες εξωσωματικές. Έχω κάνει άπειρες εξετάσεις,ειμαι 34 χρονών και εχω χαμηλή ΑΜΗ ,καθώς και Τsh ασταθή, τώρα θα ξανακάνω παρακολούθηση κύκλου. Και βλεπουμε για 3η προσπάθεια... 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

@Makelen Καλημέρα κορίτσι μου !!!! Έχω καιρό  να μπω κ μπήκα για να μάθω νέα σου!!!!! Κ απ ότι κατάλαβα γτ δεν έχω χρόνο να πάω πολύ πίσω στα μνμτα !!!! Θετικότατη η χοριακη σου ????????  Πες κ έχω χαρά!!!!!

1 hour ago, Kallo είπε:

Αυτό να μην το σκέφτεσαι ότι δεν ξέρεις πως να φερθείς σε ένα μωρό ή τι να κάνεις. Κάνεις δεν ξέρει. Ούτε οι γονείς μας ήξεραν, ούτε κανένας και όμως μας μεγάλωσαν. Εμείς ευτυχώς ζούμε στην εποχή της ενημέρωσης και όλα μπορούμε να τα μάθουμε πολύ εύκολα. Οπότε όταν έρθει η ώρα σου που σου εύχομαι να είναι σύντομα θα είσαι μια χαρά και θα ξέρεις τα πάντα. Χρόνος χρειάζεται και όλα θα γίνουν 

@happiness79 συμφωνω με την καλο! κι εγω που εχω παιδακι δεν ξερω πως να συμπεριφερθω σε αλλα γιατι καθε γονιος αλλιως θελει να συμπεριφερεται κι αυτος κι οι τριτοι στο παιδι του και ειμαι υπερδιακριτικη. μωρα γενικα αγκαλια δεν παιρνω ποτε και κανενος. και πχ τις προαλλες που πηρα της ξαδερφης μου που ειναι δυο μηνων (επειδη ηθελε να ταισει το μεγαλο της ) ουτε κι εγω θυμομουν πως να το κρατησω και φοβομουν και μολις εκανε κιχ, της το εδωσα. 

1 hour ago, anna.k είπε:

Καλημέρα νέο μέλος κι εγω. Διαβάζω όμως τις εμπειρίες σας και νιώθω οτι δεν ειναι μόνη.

Είχα 2 αποτυχημένες προσπάθειες με σπερματέγχυση και 2 αποτυχημένες εξωσωματικές. Έχω κάνει άπειρες εξετάσεις,ειμαι 34 χρονών και εχω χαμηλή ΑΜΗ ,καθώς και Τsh ασταθή, τώρα θα ξανακάνω παρακολούθηση κύκλου. Και βλεπουμε για 3η προσπάθεια... 

καλωσηρθες! σε ποιο κεντρο και γιατρο εισαι; με φυσικους πας;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Pagotoula είπε:

@happiness79 συμφωνω με την καλο! κι εγω που εχω παιδακι δεν ξερω πως να συμπεριφερθω σε αλλα γιατι καθε γονιος αλλιως θελει να συμπεριφερεται κι αυτος κι οι τριτοι στο παιδι του και ειμαι υπερδιακριτικη. μωρα γενικα αγκαλια δεν παιρνω ποτε και κανενος. και πχ τις προαλλες που πηρα της ξαδερφης μου που ειναι δυο μηνων (επειδη ηθελε να ταισει το μεγαλο της ) ουτε κι εγω θυμομουν πως να το κρατησω και φοβομουν και μολις εκανε κιχ, της το εδωσα. 

καλωσηρθες! σε ποιο κεντρο και γιατρο εισαι; με φυσικους πας;;

Εεεεε αλλιώς το δικο σου αλλιώς το ξένο!!!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 2 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Εεεεε αλλιώς το δικο σου αλλιώς το ξένο!!!!!!

ακριβως.

δεν εχει να κανει με το αν εχουμε η οχι παιδι το πως νιωθουμε οτι πρεπει να συμπεριφερθουμε απεναντι σε αλλα.

2 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Να σαι καλά makelen κ η εγκυμοσύνη σου να πάει κατ’ ευχήν! 

Εγώ νιώθω ότι ούτε αυτή τη φορά θα μου πάει καλά. Είχαν αρχίσει κάποια συμπτώματα κ σταμάτησαν από τη μια μέρα στην άλλη. Μου έχει κοπεί κ η όρεξη κ γενικά είμαι πολύ πεσμένη. Έχει κ παλιόκαιρο κ θλίβομαι ακόμα περισσότερο. 

Αυτή η διαδικασία έχει τόσο πολύ άγχος που πραγματικά είναι μόνο για πολύ γερά στομάχια.

happiness79 θα ευχηθώ σύντομα να έρθει ένα μωράκι και σε σένα. 

Είναι πολύ δύσκολα όλα αυτά για οποιονδήποτε άνθρωπο. Πόσο μάλλον κ αν έχεις πάρει κ ορμόνες που ταλαιπωρούν το σώμα. Που να ησυχάσεις..

Ας ελπίσουμε πως ο,τι γίνεται γίνεται για καλό.. 

Εισαι σιγουρα επηρρεασμενη απο την τότε αποτυχημενη εκβαση.. και λογικο να σε εχει ριξει. Βαλε πόσα φαρμακα περνουμε.. αλλα και πόσο αγχωτικο ειναι ολο αυτο απο μονο του..! Θελει ψυχραιμια τωρα. Βημα βημα. Και πιστευω θα τα καταφερουμε..! Πότε εχεις επομενο υπερηχο τωρα; και το 'πρεπει' να δειξει σε αυτη την φαση;?

1 hour ago, Mar.Theo είπε:

@Makelen Καλημέρα κορίτσι μου !!!! Έχω καιρό  να μπω κ μπήκα για να μάθω νέα σου!!!!! Κ απ ότι κατάλαβα γτ δεν έχω χρόνο να πάω πολύ πίσω στα μνμτα !!!! Θετικότατη η χοριακη σου ????????  Πες κ έχω χαρά!!!!!

Καλημερα κοριτσι μου.. σ ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου!!❤ Ολα καλα ευτυχως.. 481 χοριακη 9η μερα απο ετ με 2 βλαστοκυστες 5 ημερων..! Το απογευμα θα κανω την επαναληπτικη μου. Ελπιζω πως θα πανε ολα καλα.. δεν θελω καθολου να σκεφτομαι ασχημα, γτ ζοριστηκα παρα πολυ εως τωρα.. και ημουν και σιγουρη οτι δεν ειχε πετυχει!! Κι εκει που γκρινιαζα οτι δεν εχω συμπτωματα.. τωρα εχουν αρχισει να εμφανιζονται ηδη, ακομα δεν ξεκινησαμεε! Αλλα να σου πω κατι..; δεν θα γκρινιαξω.. Χαλαλι!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Kallo είπε:

Κορίτσια με το άγχος τι κάνετε? Πως το αντιμετωπίζεται? Σήμερα δεν έχω ξυπνήσει καθόλου καλά. Έχω πολύ άγχος και συνέχεια κλαίω. Και ακόμα δεν έχω  ξεκινήσει τα φάρμακα 

Αν εχεις αρχισει να κλαις απο τωρα.. χωρις να εχεις ξεκινησει τα φαρμακα.. να πας να παρεις εκεινη τη ρομπιτσα την ασπρη που δενουν τα χερακια πισω.. γτ δεν σε βλεπω καλα!! Εγω στο τσακ ημουν..!! Αλλα τουλαχιστον επαιρνα φαρμακα! Δεν εχω να σου δωσω συμβουλη κοριτσακι μου καλο.. μόνο αν βρεις εσυ κατι που θα σε κανει να ξεχνιεσαι.. (λεμε τωρα!)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 11 λεπτά , Makelen είπε:

Αν εχεις αρχισει να κλαις απο τωρα.. χωρις να εχεις ξεκινησει τα φαρμακα.. να πας να παρεις εκεινη τη ρομπιτσα την ασπρη που δενουν τα χερακια πισω.. γτ δεν σε βλεπω καλα!! Εγω στο τσακ ημουν..!! Αλλα τουλαχιστον επαιρνα φαρμακα! Δεν εχω να σου δωσω συμβουλη κοριτσακι μου καλο.. μόνο αν βρεις εσυ κατι που θα σε κανει να ξεχνιεσαι.. (λεμε τωρα!)

Χα χα να σαι καλά με έκανες και γέλασα 

• Μου αρέσει 2

Καλημερααα!!! Να ρωτήσω κάτι? Σκ ξεκουράστηκα φουλ, αλλά δουλεύω κανονικά από σήμερα. Η δουλειά μου είναι καθιστική μεν, αλλά αισθάνομαι ότι διαρκώς σφίγγω του μυες της κοιλιάς την ώρα πού δουλευω. Μπορεί να επηρεάσει κάτι αρνητικά? Μου ρχεται να τους διώξω όλους και να παω σπίτι?? Μπαίνω κι εγώ στο κλαμπ αυτών με τη ρομπιτσα μου φαίνεται @Makelen @Kallo!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Kate92 είπε:

Καλημερααα!!! Να ρωτήσω κάτι? Σκ ξεκουράστηκα φουλ, αλλά δουλεύω κανονικά από σήμερα. Η δουλειά μου είναι καθιστική μεν, αλλά αισθάνομαι ότι διαρκώς σφίγγω του μυες της κοιλιάς την ώρα πού δουλευω. Μπορεί να επηρεάσει κάτι αρνητικά? Μου ρχεται να τους διώξω όλους και να παω σπίτι?? Μπαίνω κι εγώ στο κλαμπ αυτών με τη ρομπιτσα μου φαίνεται @Makelen @Kallo!

Καλως ήλθες στο κλαμπ λοιπον!! Οχιι..δεν επηρεαζει αρνητικα..! Μια χαρα μπορει να γινει και η συλληψη και η εμφυτευση.. ακομα κι αν δουλευεις! Μην αγχωνεσαι καθολου! ❤

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...