Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Πωπω αυτά είναι νουμερα!!!! Μπράβο κορίτσι μου! Καλη επιτυχία! Μόνο χαρές να έχουμε από δω κ περα! 

Πωπω μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες σου!!! Κορίτσι μου καλη εμφυτευση!!! Περιμένουμε νέα σου!! 

Ναι όπως τα λέει η Καντι ειναι οι τιμές, να προσθεσω σε περιπτωση μέθης ο αναισθησιολόγος και καρδιολογος μαζί παιρνουν 110 με αποδειξη αλλιώς κόβουν κάτι.. Άρα 400 + 110 σε κάθε ωοληψια με μέθη. 

❤️❤️❤️

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, winspert είπε:

Πολυ λογικο...και οσο και να σου λέμε εμεις να μη φοβάσαι ξερω πως δε γίνεται...Αλλα θα κανεις ενα βήμα καθε φορά και θα χαίρεσαι με αυτό... τίποτα αλλο...Και όλα θα πανε κατ ευχην...

μακάρι να πάνε κατ’ ευχήν.. Τώρα πια δεν είναι στο χέρι μου κι όπως ξέρουμε όλες ο,τι είναι να γίνει θα γίνει.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσια μου! Σε όσες είστε ήδη αλλά και σε όσες προσπαθείτε. Τόσα εμβρυάκια βγάζουμε όλη την ώρα. Μαμάδες τους δεν είμαστε??? :rolleyes:
Αχ αυτή τη μέρα πόσο θέλω να την αγαπήσω κάποια στιγμή ρε κορίτσια! Πάνε 20 χρόνια που έχω χάσει την μανούλα μου και κλεισμένα 5 που προσπαθώ η ίδια να γίνω μάνα οπότε μόνο θλίψη μου προκαλεί.
Ελπίζω του χρόνου να μην είναι πια μόνο ένας κόμπος στον λαιμό, ούτε για μένα ούτε και για εσάς και να αποκτήσει κάποιο νόημα επιτέλους! ❤️

Αχ κορίτσι μου έχω χάσει την μαμά μου εδώ και 13 χρόνια και τον μπαμπά μου πριν 6 μήνες 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα 

Να ξέρεις όλα για κάποιο λόγο γίνονται ο θεος δεν αφήνει κανένα 

Θα έρθει η μαγική στιγμή ....  

• Μου αρέσει 12

Διαφημίσεις

6 minutes ago, Ellidr said:

Αχ κορίτσι μου έχω χάσει την μαμά μου εδώ και 13 χρόνια και τον μπαμπά μου πριν 6 μήνες 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα 

❤️

eardp2.png

1 hour ago, Pagor said:

Χρόνια πολλά γλυκιες μανουλες..σε όλες..σε αυτές που έχουν παιδάκι..σε αυτές που είναι έγκυες κ σε αυτές που παλεύουν με νύχια κ με δόντια να αποκτήσουν...μέσα σε αυτές κ εγώ...χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες που είναι πιο δυνατές από όσο είχαν ποτέ φανταστεί...Αυτός ο μήνας για εμένα είναι ιδιαίτερος πολύ μιας κ μετά από 3χρονια αποχής από προσπαθιες λόγο ενός πολύ δύσκολου προβλήματος υγείας που μας είχε τύχει το 2019 ξεκινάμε ξανά κ επίσημα όλα αυτά τα όμορφα που μας στέρησε για λίγο η ζωη...έχω τέτοια χαρά κ ανυπομωνησια όχι τόσο για το αποτελεσμα όσο που μας επέτρεψε ο Θεός να το ξαναζήσουμε όλο αυτό...που δεν μου στέρησε ότι πιο σημαντικό έχω ,τον άντρα μου!!!

Σας εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός κ αν δεν είναι δεν πειράζει να χαμογελάτε σε εσάς αλλά κ στους ανθρώπους σας ..να τους κάνετε μια σφιχτει αγκαλιά με αγάπη κ θα δείτε που με πίστη κ επιμονή όλα θα γίνουν κ κάποτε όλες οι ταλαιπωρίες θα μοιάζουν ένα κακο όνειρο ..από τα βαθύ της ψυχης μου σε όλα τα κορίτσια ένα γλυκό πλασμα να ερθει σύντομα κ να ολοκλήρωση την ευτυχία σας!!!

Η πίστη κ η ελπίδα πρέπει να είναι πάντα μαζί μας στο δυσκολο δρόμο που έχουμε όλες οι γυναίκες μπροστά μας, κι αυτες που προσπαθουμε ακομα, και όσες περιμενουν να έρθει στη ζωή το αγγελουδι τους, και όσες πασχιζουν να μεγαλώσουν τα μωρά τους με την αγωνία να είναι παντοτε δίπλα τους και να τα προστατευουν. Η αγωνία της μάνας δεν τελειώνει ποτέ.. Έχεις τόσο μεγάλο δίκιο, πρεπει σε όλον αυτό τον αγώνα να σκεφτόμαστε και τον άνθρωπό μας, να έχει υγεία κ να είναι χαρούμενος. Ευχομαι συντομα να έρθει στη ζωή σας το μωράκι που λαχταρατε κ να είναι με μια κ μόνο προσπαθεια η επιτυχία σας! Να είστε παντα μαζί, ευτυχισμένοι κ πάνω από όλα γεροί!!! 

42 minutes ago, kateriiina25 said:

Χρόνια πολλά κορίτσια μου! Σε όσες είστε ήδη αλλά και σε όσες προσπαθείτε. Τόσα εμβρυάκια βγάζουμε όλη την ώρα. Μαμάδες τους δεν είμαστε??? :rolleyes:
Αχ αυτή τη μέρα πόσο θέλω να την αγαπήσω κάποια στιγμή ρε κορίτσια! Πάνε 20 χρόνια που έχω χάσει την μανούλα μου και κλεισμένα 5 που προσπαθώ η ίδια να γίνω μάνα οπότε μόνο θλίψη μου προκαλεί.
Ελπίζω του χρόνου να μην είναι πια μόνο ένας κόμπος στον λαιμό, ούτε για μένα ούτε και για εσάς και να αποκτήσει κάποιο νόημα επιτέλους! ❤️

Η ξαδέρφη μου έχασε τη μητέρα της κι εκείνη πολυ νωρίς κ ήταν συντετριμμένη, της λέω ο Θεουλης παιρνει κάποιον στην αγκαλιά του αλλά θα σου φέρει κάποιον άλλο στη θέση του να σε προσεχει. Γνωρίζει τον άντρα της μέσα σε ένα χρόνο, από τους καλυτερους ανθρώπους που ξέρω. Ταλαιπωρηθηκαν κι εκείνοι χρόνια με εξωσωματικες όμως μετά απέκτησαν τις δυο πανεμορφες κορουλες τους... Κάποια στιγμή θα έρθει.... 

35 minutes ago, Ellidr said:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα 

Θα έρθει η μαγική στιγμή κορίτσι μου, λίγο έμεινε.. δεν αφήνει κανένα, έτσι είναι. 

• Μου αρέσει 4

On 7/5/2022 at 10:43 ΠΜ, Olja είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Είναι το πρώτο μου μήνυμα εδώ και ουσιαστικά η πρώτη μου επαφή με φόρουμ εξωσωματικής, επομένως συγχωρέστε με αν έχω παραβλέψει κάτι άλλο που θα έπρεπε να έχω κάνει πρώτα. Είμαι η Όλγα, 41 ετών, και πριν λίγες ημέρες έκανα την πρώτη μου προσπάθεια εξωσωματικής, με δότη. Παρασκευή 29 Απριλίου ωοληψία, πήραν 9 ωάρια, εκ των οποίων γονιμοποιήθηκαν τα 4 και τα 3 προχώρησαν σε στάδιο μοριδίου την 4η μέρα μετά την ωοληψία (το ένα έμβρυο είχε μείνει πίσω). Όλα τα έμβρυα φαίνονταν καλής ποιότητας, χωρίς θρυμματισμό. Ο γιατρός μου δεν ήθελε να περιμένουμε να γίνουν βλαστοκύστες (μου είπε ότι το φυσικό περιβάλλον της μήτρας το προτιμάμε) και έτσι έγινε η εμβρυομεταφορά στις 3/5, 4η μέρα μετά την ωοληψία. Μου μετέφεραν και τα 3 έμβρυα που είχαν προχωρήσει. Τεστ κύησης έχω την Παρασκευή 13/5.

Το θέμα είναι ότι μόλις βγήκα από το χειρουργείο μετά την εμβρυομεταφορά είχα αυτήν την ανεξήγητη διαίσθηση ότι δεν έχει γίνει τίποτα... η οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Πραγματικά υποκλίνομαι στις κοπέλες που έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία για παραπάνω από μία φορές. Είναι κάτι που, αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο ψυχοφθόρο μπορεί να είναι. Η οικογένειά μου είναι πολύ υποστηρικτική, το ίδιο και το περιβάλλον μου, αλλά για κάποιο λόγο είμαι πολύ απαισιόδοξη. Δεν θα έπρεπε να έχω καταλάβει κάτι; Ότι κάτι αλλάζει; Κάποιο σύμπτωμα ίσως; Εκτός από το πρήξιμο εξαιτίας των φαρμάκων, δεν νιώθω τίποτα άλλο. Ούτε σωματικά ούτε ψυχολογικά. Απευθύνομαι λοιπόν σε εσάς που σίγουρα με νιώθετε, μήπως και καταφέρω να κρατηθώ στα πόδια μου μέχρι την Παρασκευή που έχω τη χοριακή.

Σας ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα :-|

Καταρχας πολλα συγχαρητηρια για την αποφαση σου! Κι εγω ημουν πολλααα χρονια χωρις συντροφο κ ειχα αποφασισει πως θα ηθελα να το κανω κ μονη μου (λογω γυναικολογικων θεματων δε με επαιρνε να το αναβαλλω για αρκετο καιρο ακομη)! Βεβαια απο την σκεψη μεχρι την πραξη θελει πολλα κοτσια!!!
Νομιζω οτι πηγες εξαιρετικα στη διαδικασια μεχρι στιγμης!! Ευχομαι συντομα να εχεις ευχαριστα νεα!!

On 7/5/2022 at 11:30 ΠΜ, Makelen είπε:

Ειμαι ακομα εξω... Κλαιω στον δρομο σαν χαζη.. 

481 κοριτσια μουυ!!

Πολλα συγχαρητηρια!!!:):)
Ευχομαι ολα να πανε κατ ευχην!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , happiness79 είπε:

Κορίτσια μου καλά, περιμένω περίοδο και με έχει πιάσει ένα παράπονο, μια θλίψη, είναι και Κυριακή... Ήμουν όλη μέρα στο πάρτυ γενεθλίων του βαφτισημιούλη μου ❤ και για μια ακόμα φορά έβλεπα όλα τα τρισχαριτωμένα παιδάκια τι ωραία που παίζανε, τι αστεία που είναι και πώς γελούσαμε με την καλή έννοια με τις ατάκες τους, την αγνότητα, όλα... ε και λίγο με έπιασε το παράπονο ότι περνάνε τα χρόνια και πικραίνομαι που δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε να έχουμε κάποια στιγμή κι εμείς ένα παιδί που να μας αγκαλιάζει έτσι... Το πρωί σηκώθηκα χάλια, γενικά τις τελευταίες μέρες δεν αισθάνομαι καλά, σα να μου κόβονται τα πόδια, σα να μου πέφτει η πίεση κι έχω λιποθυμικές τάσεις, χθες βράδυ κρύωνα πολύ και είχα δέκατα, ξύπνησα χάλια και λέω πάει, αρρώστησα και θα χάσω το πάρτυ που θέλω τόσο να πάω και πήρα την κολλητή μου τηλέφωνο κλαίγοντας ότι φοβάμαι μην πάω και τους κολλήσω όλους και ήταν τόσο γλυκιά, καλή και ζεστή, μου είπε ότι έχω ζοριστεί πολύ μέσα σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε για παιδάκι και το σώμα μου φυσικό είναι να αντιδρά και ότι ακόμα και μια απλή περίοδος για εμένα δεν είναι απλή αφού το σώμα μου έχει επιβαρυνθεί τόσο και ότι δεν μπορεί να φανταστεί πόσο δύσκολες είναι αυτές οι άλλαπάλληλες αποτυχίες που βιώνουμε. Και το λέει εκείνη που επίσης απέκτησε το γιο της με εξωσωματική, απλά και μόνο επειδή στάθηκαν τυχεροί και τον απέκτησαν με την πρώτη. Με συγκίνησε τόσο πολύ... Και εννοείται μου είπε να πάω σήμερα στο πάρτυ και να μην ανησυχώ. Ξέρω ότι μπορεί να μη βγάζουν και πολύ νόημα όπως τα γράφω τώρα, ήθελα όμως να τα μοιραστώ μαζί σας, γιατί ξέρω ότι καταλαβαίνετε. Ευχαριστώ που υπάρχετε ❤

Γλυκια μου ευτυχια το σωμα αντιδρά ακομη και στη σκέψη αντιδρά της ταλαιπωρίας. Οσο περναει ο καιρος και υποβάλλουμε τον εαυτο μας σε αυτες τις διαδικασιες τοσο πιο δυσκολο γινεται τοσο πιο επίπονο και καταλήγει να ναι ψυχοσωματικό. Τωρα οσον αφορα τα παρτυ και τα μωρα και τα παιδια εγω βλεπω παιδακι και ζηλευω με την καλη εννοια και λαχταρώ τοσο πολυ να ερθει αυτη η στιγμη που θα κανω γενεθλια στο δικο μου παιδακι. Θα ερθει αυτη η ωρα να γιορτάζουμε κι εμεις σαν τις αλλες μαμάδες το πιστευω το πιστευω γιατι εμεις και ποσες αλλες ειμαστε μαμάδες πολυ πριν.. εχε πιστη στο εμβρυακι σου και σιγα σιγα που θα αδιαθετήσεις θα ερθει αυτη η ωρα της εμβρυομεταφορας και με το καλο με τη θετικη χοριακη θα τα ξεχασεις ολα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι καλα κανεις και τα λες και εκφράζεσαι γιατι ετσι μονο καλο κανεις στη ψυχη σου❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Χρόνια πολλά γλυκιες μανουλες..σε όλες..σε αυτές που έχουν παιδάκι..σε αυτές που είναι έγκυες κ σε αυτές που παλεύουν με νύχια κ με δόντια να αποκτήσουν...μέσα σε αυτές κ εγώ...χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες που είναι πιο δυνατές από όσο είχαν ποτέ φανταστεί...Αυτός ο μήνας για εμένα είναι ιδιαίτερος πολύ μιας κ μετά από 3χρονια αποχής από προσπαθιες λόγο ενός πολύ δύσκολου προβλήματος υγείας που μας είχε τύχει το 2019 ξεκινάμε ξανά κ επίσημα όλα αυτά τα όμορφα που μας στέρησε για λίγο η ζωη...έχω τέτοια χαρά κ ανυπομωνησια όχι τόσο για το αποτελεσμα όσο που μας επέτρεψε ο Θεός να το ξαναζήσουμε όλο αυτό...που δεν μου στέρησε ότι πιο σημαντικό έχω ,τον άντρα μου!!!

Σας εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός κ αν δεν είναι δεν πειράζει να χαμογελάτε σε εσάς αλλά κ στους ανθρώπους σας ..να τους κάνετε μια σφιχτει αγκαλιά με αγάπη κ θα δείτε που με πίστη κ επιμονή όλα θα γίνουν κ κάποτε όλες οι ταλαιπωρίες θα μοιάζουν ένα κακο όνειρο ..από τα βαθύ της ψυχης μου σε όλα τα κορίτσια ένα γλυκό πλασμα να ερθει σύντομα κ να ολοκλήρωση την ευτυχία σας!!!

Γλυκιά μου, εύχομαι ολόψυχα να είστε πάντα γεροί και αγαπημένοι με τον άντρα σου και να μεγαλώσει η οικογένεια σας σύντομα! Έχετε περάσει τεράστια δοκιμασία και αξίζετε μόνο χαρές από εδώ και πέρα! ❤

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κατερίνα μου... Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά! Ευχές μου τα ονειρά σου ❤

• Μου αρέσει 2

23 ώρες πρίν, KoraliaP είπε:

@Καντι Βεβαίως και περίδεση και απ όλα! χαχαχ Την Έκανα στην 20η βδομάδα. Από την αυχενική είχαμε δει τον κοντό τράχηλο αλλά το παρακολουθούσαμε αυστηρά κάθε βδομάδα με τον Σφακ πολύ στενά να δούμε πως προχωράει. Παράλληλα εγώ ξάπλα, Utrogestan, Magnesium και ξεπόρτισμα 1 φορά την εβδομάδα (πιο πολύ για να μην λαλίσω). Τελικά παρότι έκανα ότι έπρεπε δεν βελτιωνόταν επαρκώς και αποφασίσαμε την περίδεση για να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι με το θέμα της αποβολής. Νόμιζα πως ήταν μια επέμβαση ρουτίνας, αλλά εν τέλει την 1η μέρα πόνεσα αρκετα, δεν θα το κρύψω. Από την επόμενη πολύ καλύτερα. Έμεινα και μέσα ένα βράδυ για παρακολούθηση και ενδοφλέβια αντιβίωση. Τα λεφτά να σου πω δεν μου φάνηκαν αρκετά καθώς ξέρω πως σε άλλα ιδιωτικά είναι περισσότερο αρκετα.. Η εγκυμοσύνη ναι προχωράει καλά κατα τ άλλα. Μεθαύριο έχω και την β-επιπέδου:rolleyes:

@KoraliaP σιδερένια ,εύχομαι καλονθπολιοπο εγκυμοσύνης και καλή λευτεριά να έχεις ,καλή επιτυχία και στη β επιπέδου ! Είσαι καλύτερα τώρα συνηλθες ;

πρίν από 16 λεπτά , happiness79 είπε:

Κορίτσια μου καλά, περιμένω περίοδο και με έχει πιάσει ένα παράπονο, μια θλίψη, είναι και Κυριακή... Ήμουν όλη μέρα στο πάρτυ γενεθλίων του βαφτισημιούλη μου ❤ και για μια ακόμα φορά έβλεπα όλα τα τρισχαριτωμένα παιδάκια τι ωραία που παίζανε, τι αστεία που είναι και πώς γελούσαμε με την καλή έννοια με τις ατάκες τους, την αγνότητα, όλα... ε και λίγο με έπιασε το παράπονο ότι περνάνε τα χρόνια και πικραίνομαι που δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε να έχουμε κάποια στιγμή κι εμείς ένα παιδί που να μας αγκαλιάζει έτσι... Το πρωί σηκώθηκα χάλια, γενικά τις τελευταίες μέρες δεν αισθάνομαι καλά, σα να μου κόβονται τα πόδια, σα να μου πέφτει η πίεση κι έχω λιποθυμικές τάσεις, χθες βράδυ κρύωνα πολύ και είχα δέκατα, ξύπνησα χάλια και λέω πάει, αρρώστησα και θα χάσω το πάρτυ που θέλω τόσο να πάω και πήρα την κολλητή μου τηλέφωνο κλαίγοντας ότι φοβάμαι μην πάω και τους κολλήσω όλους και ήταν τόσο γλυκιά, καλή και ζεστή, μου είπε ότι έχω ζοριστεί πολύ μέσα σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε για παιδάκι και το σώμα μου φυσικό είναι να αντιδρά και ότι ακόμα και μια απλή περίοδος για εμένα δεν είναι απλή αφού το σώμα μου έχει επιβαρυνθεί τόσο και ότι δεν μπορεί να φανταστεί πόσο δύσκολες είναι αυτές οι άλλαπάλληλες αποτυχίες που βιώνουμε. Και το λέει εκείνη που επίσης απέκτησε το γιο της με εξωσωματική, απλά και μόνο επειδή στάθηκαν τυχεροί και τον απέκτησαν με την πρώτη. Με συγκίνησε τόσο πολύ... Και εννοείται μου είπε να πάω σήμερα στο πάρτυ και να μην ανησυχώ. Ξέρω ότι μπορεί να μη βγάζουν και πολύ νόημα όπως τα γράφω τώρα, ήθελα όμως να τα μοιραστώ μαζί σας, γιατί ξέρω ότι καταλαβαίνετε. Ευχαριστώ που υπάρχετε ❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Νομιζω πως ολες εδω μεσα σε καταλαβαινουμε πολυ καλα...
Εγω με τις κολλητες μου ειχα πολυ ασχημο timing που δοκιμαζε τις αντοχες μου!
Οταν με χωρισε αυτος που τοτε νομιζα τον αντρα της ζωης μου, οι 2 κολλητες μου εσκασαν με δαχτυλιδι αρραβωνων.
Την ιδια μερα που πηγα να πω στην πιο στενη μου φιλη για την ενδομητριωση κ το χειρουργειο , εκεινη ειχε ερθει να μου πει οτι ηταν εγκυος...
Η 3η πιο στενη μου φιλη εμεινε εγκυος μετα απο προσπαθεια  ενος  μηνα,  λιγο πριν κλεισω το πρωτο ραντεβου με τον εξωσωματιστη .
Νομιζω πως εμεις που μπαινουμε σε ολο αυτο  μονοπατι βγαινουμε πιο δυνατες! Το βλεπω σε ολες οσες ξερω που το περασαν (σε αντιθεση με τις κολλητες μου που ακουσαν οτι εκανα ενεσεις στον εαυτο μου κ μονο που δεν λιποθυμησαν). Και ισως αυτο το κερδος να το εξαργυρωσουμε αργοτερα στη ζωη μας;)

• Μου αρέσει 5

1 hour ago, Iraki2022 said:

Η ξαδέρφη μου έχασε τη μητέρα της κι εκείνη πολυ νωρίς κ ήταν συντετριμμένη, της λέω ο Θεουλης παιρνει κάποιον στην αγκαλιά του αλλά θα σου φέρει κάποιον άλλο στη θέση του να σε προσεχει. Γνωρίζει τον άντρα της μέσα σε ένα χρόνο, από τους καλυτερους ανθρώπους που ξέρω. Ταλαιπωρηθηκαν κι εκείνοι χρόνια με εξωσωματικες όμως μετά απέκτησαν τις δυο πανεμορφες κορουλες τους... Κάποια στιγμή θα έρθει.... 

Εγώ λίγο πριν φύγει είχα γνωρίσει τον άντρα μου, παιδάκια ήμασταν ακόμα. Κάποια στιγμή τον έπιασε μόνο του χωρίς να το ξέρω και του ζήτησε να με προσέχει... και το κάνει σχεδόν 20 χρόνια ανελλιπώς :wub:  

16 minutes ago, happiness79 said:

Γλυκιά μου, εύχομαι ολόψυχα να είστε πάντα γεροί και αγαπημένοι με τον άντρα σου και να μεγαλώσει η οικογένεια σας σύντομα! Έχετε περάσει τεράστια δοκιμασία και αξίζετε μόνο χαρές από εδώ και πέρα! ❤

Κατερίνα μου... Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά! Ευχές μου τα ονειρά σου ❤

Σε ευχαριστώ αγαπημένη μου! Καλή επιτυχία στο ταξίδι που ξεκινάει ❤️

• Μου αρέσει 7

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...