Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Texas είπε:

Μετά από αυτές πέφτουν πολύ … δεν θυμάμαι τι είναι αλλά έχουν μπροστά το 1 το 3 διάφορα .. σημασία έχει να μην ταλαιπωρούμαστε άλλο .. και να τα καταφέρουμε εγώ νιώθω ότι τώρα που γυρίζει έχω κουράγιο άμα το αφήσω δεν ξέρω πως να ξεκινήσω πάλι ..

Καλημέρα κοπελα μου!!! Δεν εχει σημασία ο αριθμός μπροστά...Αυτος δείχνει αν είναι πρώιμη ή διογκωμένη βλαστοκυστη...τα γράμματα παίζουν ρολο κυριως... Ολα καλα να πανε εύχομαι!!!

11 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

καλησπέρα κορίτσια, 

μόλις ξανακοίταξα τον υπέρηχο που έκανα την Πέμπτη κ μ’ έπιασε μια ανησυχία. Είδα ότι τον σάκο το μέτρησε ο γιατρός 3,5*3,5*3,5  mm. Ήμουν 4 εβδομάδων κ 4 ημερών, στο κινητό μου γράφει πως το μέγεθος πρέπει να είναι 3mm την 4η εβδομάδα ενώ γίνεται 6mm την 5η εβδομάδα. Άρα θα έπρεπε να είναι όταν έκανα τον υπέρηχο 4,5mm περίπου κ όχι 3,5. Κοίταξα κ τον περσινό μου υπέρηχο κ την ίδια ακριβώς ημέρα το μέγεθος ήταν 5mm. 

Το μόνο που θα μπορούσε να δικαιολογήσει τη διαφορά είναι ότι τότε έβαλα έμβρυο 5 ημερών ενώ τώρα 3 ημερών.

Φοβάμαι μήπως γίνονται πάλι τα περσινά. Μήπως δεν μεγαλώνει σωστά το έμβρυο κ σε λίγο πρέπει να πηγαίνω πάλι για απόξεση. Έχετε καμία παρόμοια εμπειρία που να πήγε καλά; Κάτι να παρηγορηθώ κάπως; 

Από την ώρα που το είδα έχω καταστεναχωρηθεί :(

Κοπέλα μου,μην κάθεσαι και δινεις σημασία σε τετοια πράγματα... Απο εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη διαφέρει πολυ και επιση οι τιμες που δινουν είναι στο περίπου... Έτσι κ αλλιως στις μετρήσεις τους οι γιατροί,ενα χιλιοστό πιο περα αν τοποθετήσουν τον κέρσορα βγαζει αλλο νούμερο τελειως. Παρ τον αυριο και ωρωτα να σου φύγει η αγωνια και εσυ απλα ψαχνε αλλα πράγματα...Τα φιλιά μου!!!

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Και να προσθέσω ότι είχα διαβάσει πως είναι καλύτερα να είναι ΑΒ παρά ΒΑ. ❤️

❤️

9 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Είναι τέλειες!!! Πολύ πολύ καλή επιτυχία!!! ❤️❤️❤️

Σε ευχαριστω πολυ!❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 49 λεπτά , winspert είπε:

Κοπέλα μου,μην κάθεσαι και δινεις σημασία σε τετοια πράγματα... Απο εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη διαφέρει πολυ και επιση οι τιμες που δινουν είναι στο περίπου... Έτσι κ αλλιως στις μετρήσεις τους οι γιατροί,ενα χιλιοστό πιο περα αν τοποθετήσουν τον κέρσορα βγαζει αλλο νούμερο τελειως. Παρ τον αυριο και ωρωτα να σου φύγει η αγωνια και εσυ απλα ψαχνε αλλα πράγματα...Τα φιλιά μου!!!

Σ’ ευχαριστώ winspert,

ο φόβος κ το άγχος από αυτό που πέρασα  πέρσι διογκώνεται κ με την παραμικρή αμφιβολία σκέφτομαι ότι ποτέ δεν θα πάει κάτι καλά για μένα. Όπως είπα κ τις προάλλες τα πρωινά είναι τα χειρότερα. Φοβάμαι τόσο που νομίζω πως θα σκάσω.

Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το ξεπεράσω.. Τέλοσπάντων, ας ελπίσουμε πως έχω άδικο να αγχώνομαι κ πως όλα πάνε καλά..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Σ’ ευχαριστώ winspert,

ο φόβος κ το άγχος από αυτό που πέρασα  πέρσι διογκώνεται κ με την παραμικρή αμφιβολία σκέφτομαι ότι ποτέ δεν θα πάει κάτι καλά για μένα. Όπως είπα κ τις προάλλες τα πρωινά είναι τα χειρότερα. Φοβάμαι τόσο που νομίζω πως θα σκάσω.

Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το ξεπεράσω.. Τέλοσπάντων, ας ελπίσουμε πως έχω άδικο να αγχώνομαι κ πως όλα πάνε καλά..

Κοριτσι μου Καλημερα δεν ξερω να σου πω κατι πανω σε αυτο! Απλα ευχομαι να πανε ολα καλα ομως προσπαθησε να μη συγκρινεις τις δυο περιπτωσεις και παρε το γιατρο σου!❤️

Χρονια πολλα στις μανούλες, στις μανούλες που προσπαθούν με καθε τροπο να γινουν και ηδη ειναι στα ματια μου,στις κοπέλες που περιμενουν στις κοπέλες που εχουν ηδη μια χοριακη θετικη και πολυ συντομα θα ειναι και πανω απο  ολα  στις μανούλες της καρδιάς που τους εχω μια ιδιατερη  αδυναμια❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 12

On 6/5/2022 at 5:14 ΜΜ, winspert είπε:

Ε2 48,1 και Fsh 8 (2η με 3η μερα του κύκλου)..Τι ειπαμε οτι σημαίνει η υψηλη Fsh στις αρχες του κυκλου; Και η δική μου ειναι υψηλή;;;

Τέλεια εισαι! Υψηλη ηταν η δικη μου ειχα 17 ! 

On 6/5/2022 at 1:24 ΜΜ, Ria_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια , έκανα κάποιες ορμονολογικες αν κάποια έχει καμία ιδέα θα μπορούσε να μου πει αν φαίνονται καλές? 4η μέρα τις έκανα.  Απλά τον Ιούνιο θα πάω να τις δείξω και ήθελα να έχω μια ιδέα μέχρι τότε

tsh 2.2 , Fsh 7.99, Lh 6.66, PRL 21.1 και Ε2 25.6

Μια χαρα ειναι! Πολυ καλες !!!

On 6/5/2022 at 3:01 ΜΜ, Angot είπε:

Κορίτσια με τη λίμπιντο σας πως τα πάτε; έχετε καμία διαφορά; σόρυ κ ολας αλλά έχω wet dreams ανα διαστήματα Και μετα ποναω τρομερα που ξυπνάω, 2-3 λεπτά κρατάει ο πόνος.δεν ξέρω αν επηρεάζει  ντρέπομαι να ρωτησω στο γιατρο! 

Ειχα παρα πολλα μετα το + αλλα κ εγω ειχα τρομαξει πολυ που ηταν εντονο τη βραδυ της ετ αλλα δεν επηρεαζει καθολου ολα καλά.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, κοτοπουλάκι είπε:

Σ’ ευχαριστώ winspert,

Πολυ λογικο...και οσο και να σου λέμε εμεις να μη φοβάσαι ξερω πως δε γίνεται...Αλλα θα κανεις ενα βήμα καθε φορά και θα χαίρεσαι με αυτό... τίποτα αλλο...Και όλα θα πανε κατ ευχην...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

23 hours ago, Makelen said:

Ειμαι ακομα εξω... Κλαιω στον δρομο σαν χαζη.. 

481 κοριτσια μουυ!!

Πωπω φανταστικά τα νέα σου!!! Είναι υπέροχα!!! Σου ευχομαι από καρδιάς καλους διπλασιασμούς, να ριζώσει καλά το σπορακι σου κ να κάτσει 9 ολόκληρους μήνες  κ μετα να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου!!!! 

Εσυ δεν ήσουν που μετα την ετ μπήκες στο ΚΤΕΛ ή σε μπερδεύω με άλλη κοπέλα? Πωπω κι εμένα το μυαλό μου δε τα θυμάται όλα. Όμως αν ναι, είσαι ζωντανή απόδειξη ότι δεν παιζει ρόλο στην εμφύτευση η πολλών ημερών ακινησία μετά την ετ.. 

Και παλι με το καλό, να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! Δίνεις κουράγιο κ θάρρος σε όλες μας εδώ!!

πρίν από 31 λεπτά , Angel* είπε:

Συγχαρητήρια @Makelen να πανε ολα καλά κορίτσι μου!!

Σ ευχαριστω πολυ κοπελα μου!!❤Και χρονια σου πολλα για σήμερα..!❤

πρίν από 2 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Πωπω φανταστικά τα νέα σου!!! Είναι υπέροχα!!! Σου ευχομαι από καρδιάς καλους διπλασιασμούς, να ριζώσει καλά το σπορακι σου κ να κάτσει 9 ολόκληρους μήνες  κ μετα να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου!!!! 

Εσυ δεν ήσουν που μετα την ετ μπήκες στο ΚΤΕΛ ή σε μπερδεύω με άλλη κοπέλα? Πωπω κι εμένα το μυαλό μου δε τα θυμάται όλα. Όμως αν ναι, είσαι ζωντανή απόδειξη ότι δεν παιζει ρόλο στην εμφύτευση η ακινησία μετά την ετ.. 

Και παλι με το καλό, να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! 

Καλημερα.. σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!❤ Και σε σενα ο.τι καλυτεροο!! Ναι εγω ειμαι που μπηκα σε Κτελ..! Μεγαλη ταλαιπωρια..! Το ειχα πει στον γιατρο κ μου ειχε απαντησει πως δεν υπαρχει κανενας φοβος. Επισης δεν μου συστησε να κατσω στο κρεβατι κτλ. Μου ειχε πει να κανω σχεδον οτι εκανα κ πριν..! Εγω τις πρωτες 3 μερες.. ημουν καπου στο ενδιαμεσο ως προς τις κινησεις μου. Ξεκουραστη, αλλα οχι ακινητη κ κρεβατωμενη. Μετα απο 3 μερες.. τα εκανα ολα οπως πριν. Εκτος απο το να σηκωνω βαρος. Σε ιατρικες ερευνες διαβασα πως δεν βοηθαει η ακινησια.. γιατι δεν αιματωνεται η μήτρα νομιζω..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

15 hours ago, Texas said:

Χαχα 32 ήταν ! Εδώ είμαι α σας διαβάζω ! Ευχαριστω πολύ είναι πολύ σημαντικό να πετύχει γιατί οι υπόλοιπες βλαστοκυστες μου δεν είναι πολυ καλές .. είχα  βάλει 2*4ΑΑ τώρα θα βάλω μια 4ΑΑ και μια 4ΑΒ

Πωπω αυτά είναι νουμερα!!!! Μπράβο κορίτσι μου! Καλη επιτυχία! Μόνο χαρές να έχουμε από δω κ περα! 

14 hours ago, ksvolimi said:

Παρουσα ειχα 5 εβαλα τις 2 που ηταν 4ΑΒ κ 4ΒΑ που εβαλα τον Ιανουάριο πιάστηκε το 1 και παλινδρόμησε στην 8η, τωρα εχω 2 2ΑΑ κ 1 3ΑΒ μονη της! Την πεμπτη βαζω τις δυο❤️

Πωπω μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες σου!!! Κορίτσι μου καλη εμφυτευση!!! Περιμένουμε νέα σου!! 

12 hours ago, Καντι said:

Ναι περιλαμβανεται η κατάψυξη, εινσι τελική τιμη. Ο γιατρος δεν παιρνει τιποτα έξτρα, δίνεις 400 ευρώ σε καθε ωοληψια για τρεις φορές =1.200 ευρώ και 2.300 την μερα της μεταφοράς. Αν χρειαστείς επιπλεον ωοληψιες πληρώνεις 400 ευρώ που δεν αφαιρούνται . Επιπλεον ειναι ο αναισθησιολόγος οταν κανεις μέθη, που δεν θυμαμαι καν την χρέωση.

Ναι όπως τα λέει η Καντι ειναι οι τιμές, να προσθεσω σε περιπτωση μέθης ο αναισθησιολόγος και καρδιολογος μαζί παιρνουν 110 με αποδειξη αλλιώς κόβουν κάτι.. Άρα 400 + 110 σε κάθε ωοληψια με μέθη. 

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Nephele78 είπε:

Τέλεια εισαι! Υψηλη ηταν η δικη μου ειχα 17 ! 

Μια χαρα ειναι! Πολυ καλες !!!

Ειχα παρα πολλα μετα το + αλλα κ εγω ειχα τρομαξει πολυ που ηταν εντονο τη βραδυ της ετ αλλα δεν επηρεαζει καθολου ολα καλά.

Καλημέρα ,σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 

Χρόνια πολλά σε όλες της ήδη μανουλες , σε αυτές που θα γίνουν σύντομα έχοντας μια θετική χοριακη αλλά και σε όλες εμάς που ακομα προσπαθούν να γίνουν μανουλες! 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...