Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

καλησπέρα κορίτσια, 

μόλις ξανακοίταξα τον υπέρηχο που έκανα την Πέμπτη κ μ’ έπιασε μια ανησυχία. Είδα ότι τον σάκο το μέτρησε ο γιατρός 3,5*3,5*3,5  mm. Ήμουν 4 εβδομάδων κ 4 ημερών, στο κινητό μου γράφει πως το μέγεθος πρέπει να είναι 3mm την 4η εβδομάδα ενώ γίνεται 6mm την 5η εβδομάδα. Άρα θα έπρεπε να είναι όταν έκανα τον υπέρηχο 4,5mm περίπου κ όχι 3,5. Κοίταξα κ τον περσινό μου υπέρηχο κ την ίδια ακριβώς ημέρα το μέγεθος ήταν 5mm. 

Το μόνο που θα μπορούσε να δικαιολογήσει τη διαφορά είναι ότι τότε έβαλα έμβρυο 5 ημερών ενώ τώρα 3 ημερών.

Φοβάμαι μήπως γίνονται πάλι τα περσινά. Μήπως δεν μεγαλώνει σωστά το έμβρυο κ σε λίγο πρέπει να πηγαίνω πάλι για απόξεση. Έχετε καμία παρόμοια εμπειρία που να πήγε καλά; Κάτι να παρηγορηθώ κάπως; 

Από την ώρα που το είδα έχω καταστεναχωρηθεί :(

Το σημαντικό είναι αν είπε κάτι ο γιατρός σου γι' αυτό. Γιατί αν δεν είπε, μπορεί να μην είναι άξιο προβληματισμού. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και είναι πιθανό να υπάρχουν αποκλίσεις. Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο πότε έγινε η εμφύτευση για την πορεία ανάπτυξης του εμβρύου. Στη θέση σου θα το συζητούσα οπωσδήποτε με το γιατρό, όχι τίποτα άλλο, γιατί είναι κρίμα να ανησυχείς, ενδεχομένως άσκοπα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 hours ago, Makelen said:

Ειμαι ακομα εξω... Κλαιω στον δρομο σαν χαζη.. 

481 κοριτσια μουυ!!

Μπραβο!!! Ειδες που καταρριπτεται ολο αυτο με τα συμπτωματα;; Με το καλο κοριτσι μου να διπλασιαστει η χοριακη σου!!! 

1 hour ago, Makelen said:

Καλησπερα.. σ ευχαριστω πολυ και αντευχομαι!❤ Ναι σε θυμαμαι.. ειχαμε μιλησει παλαιοτερα και με π.μ.. Τωρα οσον αφορα τις ερωτησεις σου..: Τεστ δεν ειχα κανει στο σπιτι καθολου. Κατευθειαν χοριακη εκανα σημερα. 9η μερα απο την ετ, με βλαστοκυστες 5 ημερων. Ηταν η πρωτη μου ετ, δεν εχω ξανακανει. Ο.τι αλλο θελεις να μαθεις.. στειλε μου να σου πω εννοειται..! 

Πρώτη και τυχερή μπράβο ! Μακάρι να είμαι  και εγώ στην θέση σου τέλη του μήνα !

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

σε αυτα περιλαμβανεται κι η καταψυξη;; κι ο γιατρος ποσα εξτρα παιρνει κσθε φοραγια ωοληψια;

συγχαρητηρια!!!

πιστεψε το, χαλαρωσε κι απολαυσε το!!!

Ναι περιλαμβανεται η κατάψυξη, εινσι τελική τιμη. Ο γιατρος δεν παιρνει τιποτα έξτρα, δίνεις 400 ευρώ σε καθε ωοληψια για τρεις φορές =1.200 ευρώ και 2.300 την μερα της μεταφοράς. Αν χρειαστείς επιπλεον ωοληψιες πληρώνεις 400 ευρώ που δεν αφαιρούνται . Επιπλεον ειναι ο αναισθησιολόγος οταν κανεις μέθη, που δεν θυμαμαι καν την χρέωση.

πρίν από 48 λεπτά , KoraliaP είπε:

@Zenia82 εγώ πολύ ευχαριστημένη σε όλα τα επίπεδα. Και έχω κάνει απο υστεροσκοπήσεις, ωοληψίες, εμβρυομεταφορές μέχρι και περίδεση! Είμαι στον 6ο μήνα 

Εκανες περιδεση κορίτσι μου, πως ειναι σαν διαδικασία; Απο περιέργεια ρωτάω, επισης εχω ακουσει τρελές τιμές. Η εγκυμοσυνη σου ομως τωρα πάει καλα ε;

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 59 λεπτά , KoraliaP είπε:

@Zenia82 εγώ πολύ ευχαριστημένη σε όλα τα επίπεδα. Και έχω κάνει απο υστεροσκοπήσεις, ωοληψίες, εμβρυομεταφορές μέχρι και περίδεση! Είμαι στον 6ο μήνα 

Ευχαριστώ κοραλια για την απάντηση...με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!!❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Καντι είπε:

Ναι περιλαμβανεται η κατάψυξη, εινσι τελική τιμη. Ο γιατρος δεν παιρνει τιποτα έξτρα, δίνεις 400 ευρώ σε καθε ωοληψια για τρεις φορές =1.200 ευρώ και 2.300 την μερα της μεταφοράς. Αν χρειαστείς επιπλεον ωοληψιες πληρώνεις 400 ευρώ που δεν αφαιρούνται . Επιπλεον ειναι ο αναισθησιολόγος οταν κανεις μέθη, που δεν θυμαμαι καν την χρέωση.

Εκανες περιδεση κορίτσι μου, πως ειναι σαν διαδικασία; Απο περιέργεια ρωτάω, επισης εχω ακουσει τρελές τιμές. Η εγκυμοσυνη σου ομως τωρα πάει καλα ε;

@Καντι Βεβαίως και περίδεση και απ όλα! χαχαχ Την Έκανα στην 20η βδομάδα. Από την αυχενική είχαμε δει τον κοντό τράχηλο αλλά το παρακολουθούσαμε αυστηρά κάθε βδομάδα με τον Σφακ πολύ στενά να δούμε πως προχωράει. Παράλληλα εγώ ξάπλα, Utrogestan, Magnesium και ξεπόρτισμα 1 φορά την εβδομάδα (πιο πολύ για να μην λαλίσω). Τελικά παρότι έκανα ότι έπρεπε δεν βελτιωνόταν επαρκώς και αποφασίσαμε την περίδεση για να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι με το θέμα της αποβολής. Νόμιζα πως ήταν μια επέμβαση ρουτίνας, αλλά εν τέλει την 1η μέρα πόνεσα αρκετα, δεν θα το κρύψω. Από την επόμενη πολύ καλύτερα. Έμεινα και μέσα ένα βράδυ για παρακολούθηση και ενδοφλέβια αντιβίωση. Τα λεφτά να σου πω δεν μου φάνηκαν αρκετά καθώς ξέρω πως σε άλλα ιδιωτικά είναι περισσότερο αρκετα.. Η εγκυμοσύνη ναι προχωράει καλά κατα τ άλλα. Μεθαύριο έχω και την β-επιπέδου:rolleyes:

πρίν από 1 λεπτό , KoraliaP είπε:

@Καντι Βεβαίως και περίδεση και απ όλα! χαχαχ Την Έκανα στην 20η βδομάδα. Από την αυχενική είχαμε δει τον κοντό τράχηλο αλλά το παρακολουθούσαμε αυστηρά κάθε βδομάδα με τον Σφακ πολύ στενά να δούμε πως προχωράει. Παράλληλα εγώ ξάπλα, Utrogestan, Magnesium και ξεπόρτισμα 1 φορά την εβδομάδα (πιο πολύ για να μην λαλίσω). Τελικά παρότι έκανα ότι έπρεπε δεν βελτιωνόταν επαρκώς και αποφασίσαμε την περίδεση για να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι με το θέμα της αποβολής. Νόμιζα πως ήταν μια επέμβαση ρουτίνας, αλλά εν τέλει την 1η μέρα πόνεσα αρκετα, δεν θα το κρύψω. Από την επόμενη πολύ καλύτερα. Έμεινα και μέσα ένα βράδυ για παρακολούθηση και ενδοφλέβια αντιβίωση. Τα λεφτά να σου πω δεν μου φάνηκαν αρκετά καθώς ξέρω πως σε άλλα ιδιωτικά είναι περισσότερο αρκετα.. Η εγκυμοσύνη ναι προχωράει καλά κατα τ άλλα. Μεθαύριο έχω και την β-επιπέδου:rolleyes:

Πωπω πακέτο τρως με τον εγκλεισμό. Δεν ήξερα καν οτι διανυκτερεύεις ειχα την εντύπωση οτι ειναι πιο απλή σαν τροφοβλαστη, αν και σαν διαδικασία δεν έχουν καμια σχέση. Με το καλο και η β επιπεδου και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη. Θα περασει τοσο γρήγορα ο καιρός που δεν θα το πιστεύεις οτι γεννας!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

2 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Παρουσα ειχα 5 εβαλα τις 2 που ηταν 4ΑΒ κ 4ΒΑ που εβαλα τον Ιανουάριο πιάστηκε το 1 και παλινδρόμησε στην 8η, τωρα εχω 2 2ΑΑ κ 1 3ΑΒ μονη της! Την πεμπτη βαζω τις δυο❤️

Είναι τέλειες!!! Πολύ πολύ καλή επιτυχία!!! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Καντι είπε:

Πωπω πακέτο τρως με τον εγκλεισμό. Δεν ήξερα καν οτι διανυκτερεύεις ειχα την εντύπωση οτι ειναι πιο απλή σαν τροφοβλαστη, αν και σαν διαδικασία δεν έχουν καμια σχέση. Με το καλο και η β επιπεδου και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη. Θα περασει τοσο γρήγορα ο καιρός που δεν θα το πιστεύεις οτι γεννας!

Ναι σκέψου πως από την ΕΤ και μετά, είχα γυρίσει λίγο δουλειά 2-3 βδομάδες. Και μετά καπάκι σπίτι κρεβάτι-καναπέ-τουαλέτα & τηλεργσια. Στην αρχή γκρίνιαζα αλλά τωρα πια μάλλον συμβιβάστηκα και είπα πως αυτο είναι, μονόδρομος! και είμαι πολύ ήρεμη. Οι άνθρωποι μπορούμε να αντέξουμε πολύ περισσότερα απ όσα πιστεύουμε. :rolleyes: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου :wub:

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Παρουσα ειχα 5 εβαλα τις 2 που ηταν 4ΑΒ κ 4ΒΑ που εβαλα τον Ιανουάριο πιάστηκε το 1 και παλινδρόμησε στην 8η, τωρα εχω 2 2ΑΑ κ 1 3ΑΒ μονη της! Την πεμπτη βαζω τις δυο❤️

Και να προσθέσω ότι είχα διαβάσει πως είναι καλύτερα να είναι ΑΒ παρά ΒΑ. ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, KoraliaP είπε:

@Makelen πολλά συγχαρητήρια! Λίγο ψυχραιμία όμως τώρα κοριτσάρα γιατί ο δρόμος δεν είναι 100στάρι, είναι μαραθώνιος και θέλει ψυχραιμία! Ηρεμία και όλα θα γίνουν όπως πρέπει

Σ ευχαριστω παρα πολυ κοριτσι μου!❤ Μακαρι να βγει περα ο μαραθωνιος.. με οση ψυχραιμια μπορει να εχω!

πρίν από 51 λεπτά , N.Angel είπε:

Μπραβο!!! Ειδες που καταρριπτεται ολο αυτο με τα συμπτωματα;; Με το καλο κοριτσι μου να διπλασιαστει η χοριακη σου!!! 

Ευχαριστωω!! Ναιιι.. τελικα αυτο με τα συμπτωματα.. μύθος!! Χαχ

12 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ειμαι ακομα εξω... Κλαιω στον δρομο σαν χαζη.. 

481 κοριτσια μουυ!!

Συγχαρητήρια κορίτσι ,καλούς διπλασιασμους και όλα να σου πάνε τέλεια με μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη !!!

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Το σημαντικό είναι αν είπε κάτι ο γιατρός σου γι' αυτό. Γιατί αν δεν είπε, μπορεί να μην είναι άξιο προβληματισμού. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και είναι πιθανό να υπάρχουν αποκλίσεις. Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο πότε έγινε η εμφύτευση για την πορεία ανάπτυξης του εμβρύου. Στη θέση σου θα το συζητούσα οπωσδήποτε με το γιατρό, όχι τίποτα άλλο, γιατί είναι κρίμα να ανησυχείς, ενδεχομένως άσκοπα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,

ίσως τον καλέσω από Δευτέρα γιατί Κυριακάτικα ντρέπομαι να τον ενοχλήσω για μια ερώτηση. Η φοβία για τα περσινά δεν μου φεύγει, είναι πάντα μέσα μου κι ας νόμιζα ότι το έχω ξεχάσει. Όσο ασχολιόμουν με άλλα πράγματα δεν το σκεφτόμουν καν. Όμως τώρα που ξαναμπήκα σ’ αυτή τη διαδικασία όλα έρχονται πίσω. Αυτή η αίσθηση της ανημπόριας, της ματαιότητας κ της απογοήτευσης βγαίνουν μπροστά μου κάθε τρις κ λίγο. Και ξέρω πως όλη αυτή η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα. Θα ενημερώσω για ο,τι νεότερο έχω. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Ria_ είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι ,καλούς διπλασιασμους και όλα να σου πάνε τέλεια με μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη !!!

Να εισαι καλα κοριτσι μου!❤ Ευχομαι κ σε σενα τα καλυτερα!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...