Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

3 minutes ago, Margeau said:

Χάλια μαύρα οι βλαστοκύστες σου!!!:lol: Μας δουλεύεις καλέ?? Μια χαρά θα τα πας!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Για αυτήν την προσπάθεια καλές είναι επόμενη ελπίζω να μην χρειαστεί ! Ευχαριστω ανταποδίδω! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Texas είπε:

Μετά από αυτές πέφτουν πολύ … δεν θυμάμαι τι είναι αλλά έχουν μπροστά το 1 το 3 διάφορα .. σημασία έχει να μην ταλαιπωρούμαστε άλλο .. και να τα καταφέρουμε εγώ νιώθω ότι τώρα που γυρίζει έχω κουράγιο άμα το αφήσω δεν ξέρω πως να ξεκινήσω πάλι ..

Πάντως τα νούμερα από μπροστά δεν παίζουν κ τόσο ρόλο. Περισσότερο μετράνε τα γράμματα. Πχ μια βλαστοκυστη 2ΑΑ είναι πολύ καλύτερη από μια 4ΓΓ (ένα τυχαίο παράδειγμα). Οπότε αν εσύ έχεις πχ άλλες που είναι 1ΑΑ ή 2ΑΒ, είναι πολύ καλές.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά! :)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , marina_86 είπε:

Πάντως τα νούμερα από μπροστά δεν παίζουν κ τόσο ρόλο. Περισσότερο μετράνε τα γράμματα. Πχ μια βλαστοκυστη 2ΑΑ είναι πολύ καλύτερη από μια 4ΓΓ (ένα τυχαίο παράδειγμα). Οπότε αν εσύ έχεις πχ άλλες που είναι 1ΑΑ ή 2ΑΒ, είναι πολύ καλές.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά! :)

Παρουσα ειχα 5 εβαλα τις 2 που ηταν 4ΑΒ κ 4ΒΑ που εβαλα τον Ιανουάριο πιάστηκε το 1 και παλινδρόμησε στην 8η, τωρα εχω 2 2ΑΑ κ 1 3ΑΒ μονη της! Την πεμπτη βαζω τις δυο❤️

• Μου αρέσει 3

καλησπέρα κορίτσια, 

μόλις ξανακοίταξα τον υπέρηχο που έκανα την Πέμπτη κ μ’ έπιασε μια ανησυχία. Είδα ότι τον σάκο το μέτρησε ο γιατρός 3,5*3,5*3,5  mm. Ήμουν 4 εβδομάδων κ 4 ημερών, στο κινητό μου γράφει πως το μέγεθος πρέπει να είναι 3mm την 4η εβδομάδα ενώ γίνεται 6mm την 5η εβδομάδα. Άρα θα έπρεπε να είναι όταν έκανα τον υπέρηχο 4,5mm περίπου κ όχι 3,5. Κοίταξα κ τον περσινό μου υπέρηχο κ την ίδια ακριβώς ημέρα το μέγεθος ήταν 5mm. 

Το μόνο που θα μπορούσε να δικαιολογήσει τη διαφορά είναι ότι τότε έβαλα έμβρυο 5 ημερών ενώ τώρα 3 ημερών.

Φοβάμαι μήπως γίνονται πάλι τα περσινά. Μήπως δεν μεγαλώνει σωστά το έμβρυο κ σε λίγο πρέπει να πηγαίνω πάλι για απόξεση. Έχετε καμία παρόμοια εμπειρία που να πήγε καλά; Κάτι να παρηγορηθώ κάπως; 

Από την ώρα που το είδα έχω καταστεναχωρηθεί :(

πρίν από 8 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

καλησπέρα κορίτσια, 

μόλις ξανακοίταξα τον υπέρηχο που έκανα την Πέμπτη κ μ’ έπιασε μια ανησυχία. Είδα ότι τον σάκο το μέτρησε ο γιατρός 3,5*3,5*3,5  mm. Ήμουν 4 εβδομάδων κ 4 ημερών, στο κινητό μου γράφει πως το μέγεθος πρέπει να είναι 3mm την 4η εβδομάδα ενώ γίνεται 6mm την 5η εβδομάδα. Άρα θα έπρεπε να είναι όταν έκανα τον υπέρηχο 4,5mm περίπου κ όχι 3,5. Κοίταξα κ τον περσινό μου υπέρηχο κ την ίδια ακριβώς ημέρα το μέγεθος ήταν 5mm. 

Το μόνο που θα μπορούσε να δικαιολογήσει τη διαφορά είναι ότι τότε έβαλα έμβρυο 5 ημερών ενώ τώρα 3 ημερών.

Φοβάμαι μήπως γίνονται πάλι τα περσινά. Μήπως δεν μεγαλώνει σωστά το έμβρυο κ σε λίγο πρέπει να πηγαίνω πάλι για απόξεση. Έχετε καμία παρόμοια εμπειρία που να πήγε καλά; Κάτι να παρηγορηθώ κάπως; 

Από την ώρα που το είδα έχω καταστεναχωρηθεί :(

Ο γιατρός σου σχολίασε κάτι την ώρα της εξέτασης? Εγώ δεν έχω καμία εμπειρία για να σου πω, θα σου πουν πιο σωστά τα κορίτσια. Αν ανησυχείς μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο θα έλεγα. 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Texas είπε:

@Makelen συγχαρητήρια χάρηκα πολύ για εσένα ! Το αξίζεις και όλα θα πάνε καλά ! Να σε ρωτήσω … είχες κάνει τεστ στο σπίτι και είχε βγει αρνητικό ; Χοριακη 9η μέρα έκανες ή τα μπερδεύω ; 
Δεν ξέρω αν με θυμάσαι είμαι αυτή που πήρα παραπάνω μέρες προγεστερονη από λαθος του κέντρου και απέτυχα , από Δευτέρα ξεκινάω ετοιμασία για την δεύτερη προσπάθεια μου :) εσυ πόσες φορές έχεις κανείς ετ;

Καλησπερα.. σ ευχαριστω πολυ και αντευχομαι!❤ Ναι σε θυμαμαι.. ειχαμε μιλησει παλαιοτερα και με π.μ.. Τωρα οσον αφορα τις ερωτησεις σου..: Τεστ δεν ειχα κανει στο σπιτι καθολου. Κατευθειαν χοριακη εκανα σημερα. 9η μερα απο την ετ, με βλαστοκυστες 5 ημερων. Ηταν η πρωτη μου ετ, δεν εχω ξανακανει. Ο.τι αλλο θελεις να μαθεις.. στειλε μου να σου πω εννοειται..! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Margeau είπε:

Ο γιατρός σου σχολίασε κάτι την ώρα της εξέτασης? Εγώ δεν έχω καμία εμπειρία για να σου πω, θα σου πουν πιο σωστά τα κορίτσια. Αν ανησυχείς μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο θα έλεγα. 

απλά το κοίταξε παραπάνω ώρα. Μετά μου είπε πως είμαι μια χαρά αλλά εγώ ανησυχώ. Ξέρω πότε όντως δεν έχει καμία δευτερη σκέψη κ νομίζω πως αυτή τη φορά κάτι τον ψιλοπροβλημάτισε αλλά όχι τόσο ωστε να μου πει πως δεν το βλέπει καλά 

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ειμαι ακομα εξω... Κλαιω στον δρομο σαν χαζη.. 

481 κοριτσια μουυ!!

Πολλά συγχαρητήρια!!!Μια τελειομηνη και ανεφελη εγκυμοσυνη σου εύχομαι!!Καλούς διπλασιασμους τώρα!!!

πρίν από 9 λεπτά , Giouli36 είπε:

Πολλά συγχαρητήρια!!!Μια τελειομηνη και ανεφελη εγκυμοσυνη σου εύχομαι!!Καλούς διπλασιασμους τώρα!!!

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου..! ❤ Ο.τι καλυτερο και σε σενα εύχομαι!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

απλά το κοίταξε παραπάνω ώρα. Μετά μου είπε πως είμαι μια χαρά αλλά εγώ ανησυχώ. Ξέρω πότε όντως δεν έχει καμία δευτερη σκέψη κ νομίζω πως αυτή τη φορά κάτι τον ψιλοπροβλημάτισε αλλά όχι τόσο ωστε να μου πει πως δεν το βλέπει καλά 

Μη ψάχνεις προβλήματα κ στεναχωριέσαι.. αν τον προβληματίζε κάτι γιατί να μην το πει..μη κάνεις υποθέσεις..αν δεν αντέχεις μέχρι την επόμενη φορά που θα σε δει πάρε τηλ κ ρώτησε τον είναι κρίμα να βασανίζεσαι από μια ιδέα που σου μπήκε...εσύ τώρα πρέπει να πετάς...λίγη χαρά την αξίζεις!!❤

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Zenia82 είπε:

Κορίτσια όσες είστε στο γενεσις από την κλινική είστε ευχαριστημένες? Πολύ αρνητικές κρητικές βλέπω τυπου όλα στο βωμό του χρήματος, κανεις δεν αναλαμβάνει ευθύνες κτλ κ προβληματιστηκα. 

@Zenia82 εγώ πολύ ευχαριστημένη σε όλα τα επίπεδα. Και έχω κάνει απο υστεροσκοπήσεις, ωοληψίες, εμβρυομεταφορές μέχρι και περίδεση! Είμαι στον 6ο μήνα 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, κοτοπουλάκι είπε:

Κορίτσι μου μην ταλαιπωρεις τον εαυτό σου. Είναι κρίμα. Στεναχωριεσαι και στεναχωρείς και το μωράκι σου. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις και να ησυχάσεις. Αυτή είναι η δουλειά του. Αλλά τσάμπα στεναχωριεσαι. Όλα καλά θα είναι. Δεν ξέρεις πότε έγινε η εμφύτευση, οπότε μικροδιαφορές υποθέτω πως δικαιολογούνται πάντα. Μη σε τρώνε οι μαύρες σκέψεις. Να χαμογελάς και απόλαυσε το! 

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ειμαι ακομα εξω... Κλαιω στον δρομο σαν χαζη.. 

481 κοριτσια μουυ!!

@Makelen πολλά συγχαρητήρια! Λίγο ψυχραιμία όμως τώρα κοριτσάρα γιατί ο δρόμος δεν είναι 100στάρι, είναι μαραθώνιος και θέλει ψυχραιμία! Ηρεμία και όλα θα γίνουν όπως πρέπει

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...